Yorkomanka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cześć Aga:lol: właśnie nie mieli ubezpieczonego.. oj to niedobrze:-( współczuje twojej koleżance, nie wyobrażam sobie nawet jak to jest stracić wszystko w jednej chwili:shake: Quote
andzia23 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cześć Aga przyszliśmy się przywitać po dość długiej nieobecności. To straszne co przytrafiło się Twojej koleżance bardzo jej współczuję Quote
Yourii Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Dzień dobry bardzo ! Jak tam przystojniaki ? :) Quote
*Agnieszka* Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Yourii napisał(a):Dzień dobry bardzo ! Jak tam przystojniaki ? :) A witamy:) Chłopaki rozrabiają diabły dwa;)zerknęłam akurat to smacznie w tej chwili śpiochają. Quote
FREDZIU Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cześć co za wiadomości z nowym rokiem, pożar to straszna sprawa, nie wyobrazam sobie ze mogłabym wszystko stracić:-(. Rzeczy materialne sa zapewne bardzo ważne, ale zycie jest bezcenne:roll: Quote
*Agnieszka* Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 FREDZIU napisał(a):Cześć co za wiadomości z nowym rokiem, pożar to straszna sprawa, nie wyobrazam sobie ze mogłabym wszystko stracić:-(. Rzeczy materialne sa zapewne bardzo ważne, ale zycie jest bezcenne:roll: Hej:)Masz rację,rzeczy odkupisz z czasem a życie??? Quote
niunka04 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Bardzo niefajna rzecz... U nas też niedawno na okolicy spalił się dom.. Rozpacz domowników nie do opisania... Niech się koleżanka trzyma... Quote
laurin Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cześć Aga :) agamewa napisał(a): Dokładnie najważniejsze że żyją!!!!bardzo długo się budowali,w końcu zamieszkali w tym roku w pażdzierniu..długo się nie pocieszyli domem..nic im nie zostało:(dosłownie nic!!książki,ubrania,dokumenty ,wszystko spalone!!!Mąż koleżanki przed północą się obudził..stwierdził że coś jest nie tak,zobaczył że szyby w oknach zaczynają pękać,zerwał się z łózka i popędził do pokoju ich córek,tam juz się paliło...chwycił obie i uciekli na zewnątrz..gdzieś za około dosłownie 5 minut wszystko się zawaliło i doszczętnie spaliło..przykre:( boże to dobrze że się przebudził... straszne... A wiedzą albo podejrzewają chociaż co było przyczyną??? Quote
*Agnieszka* Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 laurin napisał(a):Cześć Aga :) boże to dobrze że się przebudził... straszne... A wiedzą albo podejrzewają chociaż co było przyczyną??? Jeszcze nie....... Quote
*Agnieszka* Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 laurin napisał(a):cześć Aga. Jak dzisiaj samopoczucie? Cześć Ania:) W miarę..... Quote
kiniaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Fiolka_130 napisał(a):witamy przystojniaków :) .... i ich piękną Panią również! ;) Aga ale masz cudo banerek!!:lol: Quote
Yoko2009 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Czeć Aga:) piękny masz banerek:) Witam wieczornie:) Quote
chrupcia Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Cześć Aga :) nadrobiłam te kilka stron u Ciebie :p mam wolne więc ok, na spokojnie u Wszystkich poczytam :p ale smutne wieści, najważniejsze że koleżanka z rodziną mają się dobrze ! Quote
*Agnieszka* Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Fiolka_130 napisał(a):witamy przystojniaków :) Witamy śliczne Panie. Ola & Kajtek napisał(a):Cześć Aga ! :) Cześć Ola:) Yoko2009 napisał(a):Czeć Aga:) piękny masz banerek:) Witam wieczornie:) Witamy Asiu:)ach trzeba było coś u nas odmienić;) Quote
*Agnieszka* Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 kiniaaa napisał(a):.... i ich piękną Panią również! ;) Aga ale masz cudo banerek!!:lol: Kinia nie przesadzajmy...z tą pięknością;) chrupcia napisał(a):Cześć Aga :) nadrobiłam te kilka stron u Ciebie :p mam wolne więc ok, na spokojnie u Wszystkich poczytam :p ale smutne wieści, najważniejsze że koleżanka z rodziną mają się dobrze ! Cześć Kasia:multi:Niestety niezbyt dobre są takie wieści:( Quote
slawi Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 cześć Aga, nie będę oryginalna;): śliczny masz banerek eh... wiosną powiało jak tam chłopaki? Quote
*Agnieszka* Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 slawi napisał(a):cześć Aga, nie będę oryginalna;): śliczny masz banerek eh... wiosną powiało jak tam chłopaki? Cześć Iwona:multi:faktycznie wiosenny heh:)Chłopaki mają się dobrze;)a jak tam maluchy u Ciebie? Quote
slawi Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 oj rozrabiają dzisiaj strasznie i duże psy jakieś nakręcone, Mailo właśnie poszedł na karnego jeżyka ( na miejsce) żeby trochę ogarnął emocje bo dom wariatów mam tu dzisiaj, może to halny? Quote
*Agnieszka* Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 slawi napisał(a):oj rozrabiają dzisiaj strasznie i duże psy jakieś nakręcone, Mailo właśnie poszedł na karnego jeżyka ( na miejsce) żeby trochę ogarnął emocje bo dom wariatów mam tu dzisiaj, może to halny? He he małe diabełki kochane:) Dziewczyny Jezu 11 lutego mam pierwszą sprawę rozwodową...boję się:(:(:( Quote
dysia-u Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Aga !!!! to jeszcze tyyyle dni, zdążysz sie jeszcze pomartwić boisz sie że...was pogodzą czy raczej nie? matkooo sory , chyba nie powinnam , co? ale to dogo to juz jak rodzina nie chcesz nie pisz nic , pomiń Quote
Recommended Posts