Marzena* Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Zobaczysz ;) Ja bym się cieszyła gdyby moja córka miała taką pasje ;) Quote
Princess_York Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 I faktycznie ,taki żarcik sobie zrobiła :) . Heh ,ale mnie wystraszyła ;o ;p Quote
Marzena* Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 No widzisz ??? Ważne, że wszystko jest ok :) Quote
karkakarka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ach te mamy ;) Ja tez czasem coś powiem żeby nastraszyć tych moich drani ;) Quote
*Agnieszka* Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Cześć Wam:)ja też przyłącze się że czasem wykorzystuję mały postrach do moich dzieciaków by ich przywołać do porządku..tylko już mi się pomysły wyczerpały:evil_lol: Quote
FREDZIU Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Cześć Aga my tez gratulujemy super wyników, chłopaki Twoje rzeczywiście są bardzo dostojni:crazyeye:włos że łał;). Takie wyniki na wystawach, duzo pracy trzeba włożyć prawda? Wiesz ze mnie zupełny laik w tych klimatach:oops: Pozdrowionka:lol: Quote
*Agnieszka* Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 FREDZIU napisał(a):Cześć Aga my tez gratulujemy super wyników, chłopaki Twoje rzeczywiście są bardzo dostojni:crazyeye:włos że łał;). Takie wyniki na wystawach, duzo pracy trzeba włożyć prawda? Wiesz ze mnie zupełny laik w tych klimatach:oops: Pozdrowionka:lol: Cześć Fredzie:)a dziękujemy za gratulacje;)no jest trochę pracy przy takich włosach ale lubię to, widok długich kłaków sprawia mi ogromną radość no i sprawia mi frajdę kombinowanie z kosmetykami. chrupcia napisał(a):Cześć Aga :) Cześć Jazziki:) Gucci13 napisał(a):witamy się :) Cześć Guciaki:) Quote
chrupcia Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Aga, Ty chyba miałaś styczność z odżywką christiansena ?? jak się sprawowała/sprawuje ? szukam jakiejś dobrze nawilżającej odżywki :) a jak nie to przy gottliebie zostane pewnie:p a i jeszcze jedno :) szukam jakiś witamin na włos ? może znasz ? :razz: Quote
*Agnieszka* Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 chrupcia napisał(a):Aga, Ty chyba miałaś styczność z odżywką christiansena ?? jak się sprawowała/sprawuje ? szukam jakiejś dobrze nawilżającej odżywki :) a jak nie to przy gottliebie zostane pewnie:p a i jeszcze jedno :) szukam jakiś witamin na włos ? może znasz ? :razz: Nie Kasia właśnie nie,miałam ją zamiar kupić ale P.Małgosia nie kazała zmieniać kosmetyków,jesteśmy teraz na all system i je sobie chwalę.. Quote
chrupcia Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 agamewa napisał(a):Nie Kasia właśnie nie,miałam ją zamiar kupić ale P.Małgosia nie kazała zmieniać kosmetyków,jesteśmy teraz na all system i je sobie chwalę.. a z jakiej serii, bo ja sie w tym all systemie nie mogę połapać ... :roll: a co z witaminkami ?? zdradź secret ?:eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 [quote name='chrupcia']a z jakiej serii, bo ja sie w tym all systemie nie mogę połapać ... :roll: a co z witaminkami ?? zdradź secret ?:eviltong: Szamponik taki KLIK Odżywka KLIK Witaminy :kerabol i omegan Quote
laurin Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Cześć Aguś :) Wpadłam się szybciutko przywitać bo mi się już oczu kleją ;) Ale foteczki Wasze widziałam ;) Obje pięknie wyglądaliście :) Quote
dysia-u Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 odkąd widziałam w salonie jak wygląda włos po szamponie BiooGroom i takiej odżywce to też to kupiłam delikatny zapach , włos nie suchy , łamliwy, naprawde warto spróbować a wit to co kilka dni 1/2 zółtka surowego , obowiązkowo łyżeczka oliwy z oliwek noooo wiem mnie nikt nie pytał ale ja wtrącalska jestem hihi Quote
Paaula Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Hej. Ja żadnych witamin nie daje małej, ale może czas zacząć Quote
*Agnieszka* Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 [quote name='dysia-u']odkąd widziałam w salonie jak wygląda włos po szamponie BiooGroom i takiej odżywce to też to kupiłam delikatny zapach , włos nie suchy , łamliwy, naprawde warto spróbować a wit to co kilka dni 1/2 zółtka surowego , obowiązkowo łyżeczka oliwy z oliwek noooo wiem mnie nikt nie pytał ale ja wtrącalska jestem hihi Ogólnie na dobre kosmetyki jest ciężko trafić zawsze pozostanie to coś(bynajmniej ja jeszcze nie trafiłam na swoje naj..)chodzi o kosm.na co dzień,bo na wystawy mam swoje wybrane z których jestem baaaaaardzo zadowolona no i włos wygląda po nich baaardzo dobrze,co nie tylko ja zauważyłam;)no ale na co dzień ich nie używam.. [quote name='Gucci13']hej Aga:multi:... Hejka:) [quote name='Paaula']Hej. Ja żadnych witamin nie daje małej, ale może czas zacząć Hej:)Ja bym już podawała małej wiesz??zawsze swoje plusy podawanie witamin ma.. Quote
*Agnieszka* Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 laurin napisał(a):Cześć Aguś :) Wpadłam się szybciutko przywitać bo mi się już oczu kleją ;) Ale foteczki Wasze widziałam ;) Obje pięknie wyglądaliście :) Cześć Ania:) Quote
FREDZIU Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Cześć Aga, a ty dajesz witaminki? Ja kupuje karmę Royal dla yorków dorosłych, wszyscy mi mówili że to wystarczy, ze karma jest z witaminami, a co ty myslisz na ten temat:roll: Quote
*Agnieszka* Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Paaula napisał(a):a jakie witaminy polecasz? Paula dobry jest regenerator sierści Vita Vet,kerabol,omegan,olej z łososia...tylko wszystko z umiarem.. FREDZIU napisał(a):Cześć Aga, a ty dajesz witaminki? Ja kupuje karmę Royal dla yorków dorosłych, wszyscy mi mówili że to wystarczy, ze karma jest z witaminami, a co ty myslisz na ten temat:roll: Przy royalu mój wet twierdził że witamin nie potrzeba dawać bo można przegiąć w drugą stronę;)choć ja podawałam regenerator sierści i było ok.Duży wybór witamin jest na krakvecie. Quote
Karolina. Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Ja nie daję żadnych witamin Lakiemu. Je dobrej jakości karmę, i to w zupełności wystarczy, tam ma wszystko czego potrzebuje, a przynajmniej znaczną większość ;) Tym bardziej że sama sobie też jedzenia nie bilansuję, aby mi się wszystkie składniki i witaminy zgadzały, i żyję ;) Quote
Yourii Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 hej, to znowu my :) Obejrzałam właśnie waszą galerię od deski do deski :) i muszę Ci pogratulować tak pięknego psa i tego że naprawdę dużo wysiłku i uczucia włożyłaś w jego wychowanie :) Naprawdę widać jak się zmienia na coraz to piękniejszego Naprawdę szczerzę gratuluję:) Panna Furia ma taką samą koszuleczkę http://i51.tinypic.com/25f1ylc.jpg :D Quote
chrupcia Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Ja Jazzowi witaminki daje na wzmocnienie, ale myślałam też nad czymś do włosa i chyba sobie ten omegan zamówie ;) Hej :p Quote
Recommended Posts