tigrunia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 O kurcze Aga rewelacja :loveu: Na 14 psów :crazyeye: Super wynik!! :multi: Quote
chrupcia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Aga Gratulacje :multi: inaczej być nie mogło !!! wynik świetny :multi: :loveu: Quote
Pegaza Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Gratuluje wyniku..:loveu: 4 kawa o matko ja tu nawet 1 nie wypilam dzisiaj;) Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Aga jeszcze raz gratuluję !!! :loveu: . No to teraz podbijemy razem NDM ,tylko musimy poćwiczyć z nimi :) Be tak właściwie to na ringu było 5 psów ,dwa nie dojechały ,a w sumie było 7 :) . Quote
tigrunia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 :oops: Myślałam, że Moni w otwartej startował.. No ale i tak sukces ogromny :multi::multi: Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Nie w pośredniej :) ,bardzo ładnie jak na 2 wystawe no i jeszcze międzynarodówke :) . Tym bardziej że sędzina wolała ciemne yorki ,a w koonkurencji Moniego były same czarnuchy :) . Quote
*Agnieszka* Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Cześć dziewczyny,dzięki za kciuki!!!wczoraj nie zmrużyłam oka nawet na pięć minut,do tego jeszcze to choróbsko,silna stawka aj jeszcze nie ochłonęłam,dostałam gratki od sędziny;) Quote
Princess_York Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 łuhuu !! :) . Jest dobrze !!! . Już 2 medale macie do kolekcji ,brakuje jeszcze tego złotego :-D Quote
Iza. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Aga to tym bardziej gratuluje! Ja po nieprzespanej nocy nawet na ring bym nie wyszła haha Quote
slawi Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Aga, naprawdę super się spisaliście, tym bardziej ,że jesteś chora - na ringu ozdrowiałaś - dobre :) gratulacje :) Quote
*kleo* Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Cześć Aga :p Gratulacje :multi: mallinus napisał(a):w ringu ozdrowiala heheh A mówiłam, że tak będzie ;) Czekam na fotki z niecierpliwością :p Quote
karkakarka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Agula ogromne gratulacje! Ja myślałam, że w niedziele jedziecie, a to jużw sobotę byliście :) Opowiadaj jakie wrażenia :) Quote
chrupcia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 http://i55.tinypic.com/2jbpseg.jpg śliczny :loveu: jeszcze raz gratuluje :p Quote
tuskazet Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Brawo Aga, brawo Moni :klacz: Nie wiem czemu mi się ubzdurało że wystawa dopiero za tydzień jest, to i myślałam że spokojnie do wystawy się dokurujesz. Quote
Mawe Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Ja już gratulowałam osobiście (udało nam sie spotkać i poznać :) ), ale jeszcze raz gratulacje dla Was obu. Quote
*Agnieszka* Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Dzięki dziewczyny za gratulacje od Was,strasznie się cieszę że mogłam poznać Was dziewczyny osobiście:)Dziś już jestem wyspana,całkiem inne samopoczucie,powiem Wam szczerzę że był to dla mnie wczoraj jeden z najtrudniejszych i najgorszych dni w życiu(samopoczucie)ale zaraz i najfajniejszy,udało mi się poznać osobiście Was dziewczyny z czego się strrrrasznie cieszę,do tej pory tylko na fotach a na żywo to wiadomo na żywo.Z Monisia jestem baaardzo dumna spisał się chłopak,choć stawiał opór przy wystawianiu,w tak ścisłej stawce(Camparis,Stribrne prani itd)wywalczył mi brązik:)choć miałam małe momenty zwiątpienia jak widziałam że inne psiaki stoją pięknie a mój kręci się na prawo i lewo ale wiem że jak będziemy jeżdzić na wystawy i się socjalizować to może załapie o co chodzi????były momenty w których stał spokojnie ;)no a teraz szykuję się do urodzinek mojego szkraba,kończy dziś roczek:) Quote
*Agnieszka* Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Opis małego:) W doskonałym typie,zgrabny,mała i efektowna głowa,czysta z obfitymi rzęsami,prosty grzbiet,prawidłowe kątowanie kończyn,płaszcz lśniący,jasny,niejednolicie wybarwiony. Quote
Connected Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Gratuluję :multi::multi: Wczoraj akurat myślałam o was , bo byłam w pobliżu Nowego Dworu :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts