kiniaaa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 hej Aga :) wpadłam zobaczyć co tam nowego i zmykam! miłego dzionka :lol: Quote
*Agnieszka* Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Cześć dziołchy:)mam dla Was foto..jedno tylko :) Quote
chrupcia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 http://i53.tinypic.com/11mduli.jpg cóż za piękny kawaler :loveu: ten gość ma w sobie coś :p i widzę papilota na kucyku, ja nie moge zrobić, bo za krótki, a poasowałoby mi, bo nie wiem już co mam zrobić żeby mu ursły te włoski na kucyku, a tu zastój we wzroście i się męczymy :placz: Quote
Pegaza Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 dagos1 napisał(a):A ja wam powiem i nie uwierzycie, że moja Doris to nic nie przeskrobała jak długo u nas jest. Ona ogólnie bardzo grzeczna jest i przytulaśna taka. Jedyne czego nie lubię i ona dobrze o tym wie i stoi jak aniołek - jak jej się kupsko przykleja do włosów, niby ma podcięte ale ono się przykleja z boku i przy ogonie - masakra. Ale w końcu to nie jej wina. Jezu sory ze akurta ten temat musze zacytowac ale tez sie nam to zdarza jak juz wlos Liv jest zbyt dlugi..ja to szukam patyka i potem sie bawie w odklejenie kopy hehe a potem jest radosc Liv kiedy sie tego pozbedzie hehe ktos tam cos pisze o wystawie to kiedy dokladnie? bo przyznam sie bez bicia ze nie nadrabialam dzis calosci.. aa chyba byla fotka Westa na ostatniej stronie..?bo oni mi sie myla..;) Quote
Connected Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 http://i53.tinypic.com/11mduli.jpg nieeee noo, ale śliczny on jest :-o:loveu: Quote
*Agnieszka* Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='chrupcia']http://i53.tinypic.com/11mduli.jpg cóż za piękny kawaler :loveu: ten gość ma w sobie coś :p i widzę papilota na kucyku, ja nie moge zrobić, bo za krótki, a poasowałoby mi, bo nie wiem już co mam zrobić żeby mu ursły te włoski na kucyku, a tu zastój we wzroście i się męczymy :placz: Tak związałam mu włosy na czubku,zastanawiam się czy papilotów nie założyć....ale z drugiej strony po co??? [quote name='Pegaza']Jezu sory ze akurta ten temat musze zacytowac ale tez sie nam to zdarza jak juz wlos Liv jest zbyt dlugi..ja to szukam patyka i potem sie bawie w odklejenie kopy hehe a potem jest radosc Liv kiedy sie tego pozbedzie hehe ktos tam cos pisze o wystawie to kiedy dokladnie? bo przyznam sie bez bicia ze nie nadrabialam dzis calosci.. aa chyba byla fotka Westa na ostatniej stronie..?bo oni mi sie myla..;) Daria,też miałam takie przygody ....fuj to jest najgorsze..z Monim jak pazura sobie wyrwał i jechałam do weta,dostał właśnie biegunki przed samym wyjazdem,opaskudził się cały..cóż trzeba było robić,do wanny i szorować ale tak żeby nie zmoczyć całego..bo jak z takim do lekarza??? Co do zaległości nie miałaś wiele...ostatnio troszkę mniej jestem na dogo,zmęczenie już daje o sobie znać... [quote name='Connected']http://i53.tinypic.com/11mduli.jpg nieeee noo, ale śliczny on jest :-o:loveu: Westernik ślicznie dziękuje Weronice:) Quote
*Agnieszka* Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Dziewczyny byłam dziś na zakupach mam już strój na wystawę,,,:)nie mogę się już doczekać tego debiutu:) Quote
Karolina. Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 agamewa napisał(a):Dziewczyny byłam dziś na zakupach mam już strój na wystawę,,,:)nie mogę się już doczekać tego debiutu:) Super, będziemy trzymać kciuki :) Quote
*Agnieszka* Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Karolina. napisał(a):Super, będziemy trzymać kciuki :) Nie dziękuje... Quote
Mawe Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Witami zapraszam do nas, a kciuki bedziemy trzymać na 100%. Quote
Gucci13 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 będzie dobrze, napewno;) Western też jedzie z wami? Quote
*Agnieszka* Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Mawe napisał(a):Witami zapraszam do nas, a kciuki bedziemy trzymać na 100%. Już lecimy...... Quote
*Agnieszka* Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Gucci13 napisał(a):będzie dobrze, napewno;) Western też jedzie z wami? Chyba raczej nie,mam jeden transporter,dając je tam razem zaczną się gryżć..zresztą już z Monim będzie duże zamieszanie i stres. Quote
Marzena* Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 agamewa napisał(a):Dziewczyny byłam dziś na zakupach mam już strój na wystawę,,,:)nie mogę się już doczekać tego debiutu:) Zdradź co ładnego kupiłaś :) Quote
*kleo* Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Aga chodź na krówki, bo Ty najbardziej krzyczałaś ;) Quote
chrupcia Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Jeszcze kilka dni - wytrzymaj :p myśle że jak Western nie wystawiany, a Moni ma i musisz go przewijać itd to zakładać mu nie potrzeba, ja swojemu zakładałam i wiem ile to pracy, ale ja nie mam jeszcze jednego co chodzi w papilotach to sobie moge :) Quote
*Agnieszka* Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 *kleo* napisał(a):Aga chodź na krówki, bo Ty najbardziej krzyczałaś ;) Byłam i widziałam muciule:)faaaaajne.. chrupcia napisał(a):Jeszcze kilka dni - wytrzymaj :p myśle że jak Western nie wystawiany, a Moni ma i musisz go przewijać itd to zakładać mu nie potrzeba, ja swojemu zakładałam i wiem ile to pracy, ale ja nie mam jeszcze jednego co chodzi w papilotach to sobie moge :) Papilotowałam mu kucora,ale już nie robię tego bo pierścienie się porobiły....jak ja tego nie cierpię!!! Aleksandra:) napisał(a):Cześć Aga ;) Hej,hej witamy:) Quote
chrupcia Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Ja Jazzowi dzisiaj nie wiązałam i chodził w takich rozpuszczonych, ale wydaje mi się że zjada te przednie włosy jak się bawi bo już są takiej dł do pyszczka i związałam mu kuyczka z przodu.. już na prawde nie mam pomysłu co i jak mam zrobić żeby urosły mu te przednie włosy :shake: . Quote
*Agnieszka* Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 chrupcia napisał(a):Ja Jazzowi dzisiaj nie wiązałam i chodził w takich rozpuszczonych, ale wydaje mi się że zjada te przednie włosy jak się bawi bo już są takiej dł do pyszczka i związałam mu kuyczka z przodu.. już na prawde nie mam pomysłu co i jak mam zrobić żeby urosły mu te przednie włosy :shake: . U mnie jak West miał prawie jeżyka na głowie po obcięciu to też nie miałam siły na odrastające włosy..no ale poczekałam i jakoś odrosły,teraz chciałam w papilot dać ale też nie da rady bo tworzą się pierścienie,będę związywać mu,a póżniej tak jak Moniemu w warkoczyk,na razie ma nie równe bo wyłażą włoski z warkocza....jak dojdzie do ciachnięcia kudełków to na pewno nie obetnę mu kitki,bo wiem jak smakuje odrastanie..dłuuuuuuuugo!!!!! zaraz dam kilka fotek,wczoraj trochę ustawiałam Moniego,ale zasłaniałam rękami i za bardzo nie widać jak jest ustawiony....kurczę trochę zaniedbałam ustawianie w terenie,w domu to wiadomo nie ma problemu,w naszym przypadku musimy ćwiczyć na dworze...ale teraz jak Damian ma z tym ząbkowaniem tak ciężko to nie za bardzo:(mówię Wam dziewczyny dziecko ząbkujące to nie przyjemność,z dwójką tak nie miałam jak z nim..ale on ma już jedenasty miesiąc i ani jednego zęba????byłam z nim u lekarza,nic nie powiedział złego-tylko to że widocznie tak ma i już Quote
chrupcia Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Ja właśnie już nie mogę sie doczekać kiedy Jazzowi taki kucyk urośnie długi żeby nie mieć problemu z tym wypadaniem i żeby w końcu mu te oczy było widać... Aga myślę że się nie obrazisz, ale oglądam sobie tak ogłoszenia psiaków na allegro i znalazłam coś okropnego... :shake: http://allegro.pl/shih-tzu-shih-tzu-pekinczyk-mieszanka-sliczne-i1252345690.html całkowicie już mnie rozwaliło to zdanie "Bardzo wytrzymała jest taka mieszanka" masakra :shake: Quote
*Agnieszka* Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 [quote name='chrupcia']Ja właśnie już nie mogę sie doczekać kiedy Jazzowi taki kucyk urośnie długi żeby nie mieć problemu z tym wypadaniem i żeby w końcu mu te oczy było widać... Aga myślę że się nie obrazisz, ale oglądam sobie tak ogłoszenia psiaków na allegro i znalazłam coś okropnego... :shake: http://allegro.pl/shih-tzu-shih-tzu-pekinczyk-mieszanka-sliczne-i1252345690.html całkowicie już mnie rozwaliło to zdanie "Bardzo wytrzymała jest taka mieszanka" masakra :shake: Masakra!!!!"wytrzymała jest taka mieszanka"co za idiota to napisał!!!!w ogóle nie które aukcje yorkowe na allegro to doprowadzają o zawrót głowy....wejdż Kasia w temat "yorki na allegro"tam to sobie poczytasz...... Quote
*Agnieszka* Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Ćwiczymy... Tutaj też ćwiczymy:) Król... Quote
Recommended Posts