Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dagos1 napisał(a):
A ja wam powiem i nie uwierzycie, że moja Doris to nic nie przeskrobała jak długo u nas jest. Ona ogólnie bardzo grzeczna jest i przytulaśna taka.
Jedyne czego nie lubię i ona dobrze o tym wie i stoi jak aniołek - jak jej się kupsko przykleja do włosów, niby ma podcięte ale ono się przykleja z boku i przy ogonie - masakra.
Ale w końcu to nie jej wina.

Jezu sory ze akurta ten temat musze zacytowac ale tez sie nam to zdarza jak juz wlos Liv jest zbyt dlugi..ja to szukam patyka i potem sie bawie w odklejenie kopy hehe
a potem jest radosc Liv kiedy sie tego pozbedzie hehe
ktos tam cos pisze o wystawie to kiedy dokladnie? bo przyznam sie bez bicia ze nie nadrabialam dzis calosci..
aa chyba byla fotka Westa na ostatniej stronie..?bo oni mi sie myla..;)

Posted

[quote name='chrupcia']http://i53.tinypic.com/11mduli.jpg cóż za piękny kawaler :loveu:
ten gość ma w sobie coś :p
i widzę papilota na kucyku, ja nie moge zrobić, bo za krótki, a poasowałoby mi, bo nie wiem już co mam zrobić żeby mu ursły te włoski na kucyku, a tu zastój we wzroście i się męczymy :placz:
Tak związałam mu włosy na czubku,zastanawiam się czy papilotów nie założyć....ale z drugiej strony po co???
[quote name='Pegaza']Jezu sory ze akurta ten temat musze zacytowac ale tez sie nam to zdarza jak juz wlos Liv jest zbyt dlugi..ja to szukam patyka i potem sie bawie w odklejenie kopy hehe
a potem jest radosc Liv kiedy sie tego pozbedzie hehe
ktos tam cos pisze o wystawie to kiedy dokladnie? bo przyznam sie bez bicia ze nie nadrabialam dzis calosci..
aa chyba byla fotka Westa na ostatniej stronie..?bo oni mi sie myla..;)
Daria,też miałam takie przygody ....fuj to jest najgorsze..z Monim jak pazura sobie wyrwał i jechałam do weta,dostał właśnie biegunki przed samym wyjazdem,opaskudził się cały..cóż trzeba było robić,do wanny i szorować ale tak żeby nie zmoczyć całego..bo jak z takim do lekarza???

Co do zaległości nie miałaś wiele...ostatnio troszkę mniej jestem na dogo,zmęczenie już daje o sobie znać...
[quote name='Connected']http://i53.tinypic.com/11mduli.jpg nieeee noo, ale śliczny on jest :-o:loveu:

Westernik ślicznie dziękuje Weronice:)

Posted

agamewa napisał(a):
Dziewczyny byłam dziś na zakupach mam już strój na wystawę,,,:)nie mogę się już doczekać tego debiutu:)

Super, będziemy trzymać kciuki :)

Posted

Gucci13 napisał(a):
będzie dobrze, napewno;) Western też jedzie z wami?

Chyba raczej nie,mam jeden transporter,dając je tam razem zaczną się gryżć..zresztą już z Monim będzie duże zamieszanie i stres.

Posted

Jeszcze kilka dni - wytrzymaj :p
myśle że jak Western nie wystawiany, a Moni ma i musisz go przewijać itd to zakładać mu nie potrzeba, ja swojemu zakładałam i wiem ile to pracy, ale ja nie mam jeszcze jednego co chodzi w papilotach to sobie moge :)

Posted

*kleo* napisał(a):
Aga chodź na krówki, bo Ty najbardziej krzyczałaś ;)

Byłam i widziałam muciule:)faaaaajne..
chrupcia napisał(a):
Jeszcze kilka dni - wytrzymaj :p
myśle że jak Western nie wystawiany, a Moni ma i musisz go przewijać itd to zakładać mu nie potrzeba, ja swojemu zakładałam i wiem ile to pracy, ale ja nie mam jeszcze jednego co chodzi w papilotach to sobie moge :)

Papilotowałam mu kucora,ale już nie robię tego bo pierścienie się porobiły....jak ja tego nie cierpię!!!
Aleksandra:) napisał(a):
Cześć Aga ;)

Hej,hej witamy:)

Posted

Ja Jazzowi dzisiaj nie wiązałam i chodził w takich rozpuszczonych, ale wydaje mi się że zjada te przednie włosy jak się bawi bo już są takiej dł do pyszczka i związałam mu kuyczka z przodu.. już na prawde nie mam pomysłu co i jak mam zrobić żeby urosły mu te przednie włosy :shake: .

Posted

chrupcia napisał(a):
Ja Jazzowi dzisiaj nie wiązałam i chodził w takich rozpuszczonych, ale wydaje mi się że zjada te przednie włosy jak się bawi bo już są takiej dł do pyszczka i związałam mu kuyczka z przodu.. już na prawde nie mam pomysłu co i jak mam zrobić żeby urosły mu te przednie włosy :shake: .

U mnie jak West miał prawie jeżyka na głowie po obcięciu to też nie miałam siły na odrastające włosy..no ale poczekałam i jakoś odrosły,teraz chciałam w papilot dać ale też nie da rady bo tworzą się pierścienie,będę związywać mu,a póżniej tak jak Moniemu w warkoczyk,na razie ma nie równe bo wyłażą włoski z warkocza....jak dojdzie do ciachnięcia kudełków to na pewno nie obetnę mu kitki,bo wiem jak smakuje odrastanie..dłuuuuuuuugo!!!!!
zaraz dam kilka fotek,wczoraj trochę ustawiałam Moniego,ale zasłaniałam rękami i za bardzo nie widać jak jest ustawiony....kurczę trochę zaniedbałam ustawianie w terenie,w domu to wiadomo nie ma problemu,w naszym przypadku musimy ćwiczyć na dworze...ale teraz jak Damian ma z tym ząbkowaniem tak ciężko to nie za bardzo:(mówię Wam dziewczyny dziecko ząbkujące to nie przyjemność,z dwójką tak nie miałam jak z nim..ale on ma już jedenasty miesiąc i ani jednego zęba????byłam z nim u lekarza,nic nie powiedział złego-tylko to że widocznie tak ma i już

Posted

Ja właśnie już nie mogę sie doczekać kiedy Jazzowi taki kucyk urośnie długi żeby nie mieć problemu z tym wypadaniem i żeby w końcu mu te oczy było widać...

Aga myślę że się nie obrazisz, ale oglądam sobie tak ogłoszenia psiaków na allegro i znalazłam coś okropnego... :shake:
http://allegro.pl/shih-tzu-shih-tzu-pekinczyk-mieszanka-sliczne-i1252345690.html
całkowicie już mnie rozwaliło to zdanie "Bardzo wytrzymała jest taka mieszanka" masakra :shake:

Posted

[quote name='chrupcia']Ja właśnie już nie mogę sie doczekać kiedy Jazzowi taki kucyk urośnie długi żeby nie mieć problemu z tym wypadaniem i żeby w końcu mu te oczy było widać...

Aga myślę że się nie obrazisz, ale oglądam sobie tak ogłoszenia psiaków na allegro i znalazłam coś okropnego... :shake:
http://allegro.pl/shih-tzu-shih-tzu-pekinczyk-mieszanka-sliczne-i1252345690.html
całkowicie już mnie rozwaliło to zdanie "Bardzo wytrzymała jest taka mieszanka" masakra :shake:

Masakra!!!!"wytrzymała jest taka mieszanka"co za idiota to napisał!!!!w ogóle nie które aukcje yorkowe na allegro to doprowadzają o zawrót głowy....wejdż Kasia w temat "yorki na allegro"tam to sobie poczytasz......