Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dagos1']Mnie nie interesuje jak to zrobisz, ale w marcu masz być w Katowicach, to się spotkamy:diabloti:.
Tzn. ja nie wystawiam, ale podskoczę specjalnie, żeby Moniego zobaczyć na żywca.
Przyyyyyjeedź.[/QUOTE]

Być może?:)o to już będzie otwarta brrrrr.......szkoda że nie chcesz spróbować z Dorcią nawet tak dla zabawy..ona jest taka śliczna,a ciałka przecież zawsze może nabyć z czasem?

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agamewa']Być może?:)o to już będzie otwarta brrrrr.......szkoda że nie chcesz spróbować z Dorcią nawet tak dla zabawy..ona jest taka śliczna,a ciałka przecież zawsze może nabyć z czasem?[/QUOTE]

Noo pewnie, ja już straciłam nadzieję. Zresztą ona sobie nie da zaglądać w zęby. Małpica mała.

Posted

[quote name='agamewa']Cześć Marzenka:)fajnie że wyruszasz na grudniową wystawę do Legionowo musimy się spotkać będzie nam rażniej:)do Poznania może w 50% jednak pojadę jeśli zarząd główny poda mi numer rodowodu (jest taka możliwość) to zapisuję na Poznańską.Teraz to już zaczynam przeżywać tę pażdziernikową a taka odważna jeszcze nie dawno byłam...[/QUOTE]

To moooocno trzymam kciuki żebyś jednak dojechała do Poznania ;)
Fajnie będzie będzie się spotkać ;)

Nie przeżywaj tak bo wrzodów dostaniesz :evil_lol:
Przecież to tylko wystawa a nie wybory Miss więc to Moniś ma więcej powodów do stresu :eviltong:

Posted

[quote name='Viky i Ja']To moooocno trzymam kciuki żebyś jednak dojechała do Poznania ;)

Przecież to tylko wystawa a nie wybory Miss więc to Moniś ma więcej powodów do stresu :eviltong:[/QUOTE]

A może wy też przyjedziecie do Katowic???

Jak mam nadzieję, że Karina będzie z Cleośką, w końcu blisko ma.

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Cześć Aga. Twoi chłopcy powalają mnie...uwielbiam na nich patrzeć. My się napewno zobaczymy w październiku :)[/QUOTE]
Hej:)No ja myślę że się zobaczymy?:)będziesz trzymała za mnie kciukasy??oj będą mi mocno potrzebne,boję się bo to pierwszy raz i nie chcę się wygłupić.....
[quote name='dagos1']Noo pewnie, ja już straciłam nadzieję. Zresztą ona sobie nie da zaglądać w zęby. Małpica mała.[/QUOTE]
Ja z Westem walczyłam do końca i dopiero odpuściłam jak usłyszałam że [B]NIE[/B],szkoda mi bo czasami mam wrażenie że z Westem bardziej się rozumiem i było by mi łatwiej, Moni to taki mały postrzeleniec ,który nie zawsze ma ochotę się skupić na tym co ja mówię mu do niego..chociaż i tak zrobił duże postępy,jak się postara i pięknie się wystawi to czuję że lokatę mielibyśmy w kieszeni ale z kąt ja mogę wiedzieć co mu odstrzeli tam???a jak się pokaże z tej najgorszej strony???i tego bardzo się boje w końcu to nie lalka tylko żywe stworzenie:)

Posted

[quote name='Viky i Ja']To moooocno trzymam kciuki żebyś jednak dojechała do Poznania ;)

Przecież to tylko wystawa a nie wybory Miss więc to Moniś ma więcej powodów do stresu :eviltong:[/QUOTE]

No masz rację Marzena ale chciałabym dobrze wypaść bo będę na czyimś oku:eviltong:

Posted

Aga jasne, że będę trzymała i nie przejmuj się tak początki zawsze są stresujące, napewno świetnie wypadniecie. Powiedz mi kiedy dokładnie jest ta wystawa, bo ja mam w październiku wyjazd weekendowy i jak te imprezy się pokryją to się chyba zastrzelę...

Posted

Na pewno dobrze wypadniecie, a jak mu coś strzeli do głowy, to nic nie zrobisz (tzn. uśmiechniesz się i pójdziecie dalej) W końcu to wasz pierwszy raz, następne będą łatwiejsze.
Ale ja w ciebie wierzę i w młodego też.

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Aga jasne, że będę trzymała i nie przejmuj się tak początki zawsze są stresujące, napewno świetnie wypadniecie. Powiedz mi kiedy dokładnie jest ta wystawa, bo ja mam w październiku wyjazd weekendowy i jak te imprezy się pokryją to się chyba zastrzelę...[/QUOTE]
Aga 10 pażdziernik-Legionowo od godz.10.
[quote name='dagos1']Na pewno dobrze wypadniecie, a jak mu coś strzeli do głowy, to nic nie zrobisz (tzn. uśmiechniesz się i pójdziecie dalej) W końcu to wasz pierwszy raz, następne będą łatwiejsze.
Ale ja w ciebie wierzę i w młodego też.[/QUOTE]
O ja też bym chciała wierzyć zwłaszcza w siebie....

Posted

[quote name='chrupcia']Aga chwile mnie nie ma, a już trzy strony w tył sięcofać trzeba ;)
fajnie że się niektóre z was dziewczyny spotkacie na wystawie :)[/QUOTE]

Z tego powodu baaaaardzo się cieszę!!!!!

Posted

[quote name='Princess_York']Taka yorkowa rodzinka się tworzy :loveu: . Boże i pomysleć że jakbym nie miała Arweny to nigdy bym tu nie trafiła i nigdy nie poznałabym tak fajnych ludzi :-D[/QUOTE]

Dokładnie!!!!ja też!uważam że nasze yorkowe forum jest najlepsze (przeglądałam inne galerie,nasze biją wszystkie!!!)nie ma jak u nas co nie????

Posted

[quote name='Princess_York']Ja tak samo !!!! Byłam na innych forach o yorkach ale na dogo co minute ktoś coś pisze i radzi itp. a na tych innych to co kilka dni :-D .[/QUOTE]

Dlatego to nasze forum już jest moim uzależnieniem!!ja nie zacznę ani nie zakończę dnia by tu nie zajrzeć:)heh:)nawet te galerię na dogo innych ras nie są takie jak nasza yorkowa

Posted

Ja też muszę chociaż raz zajrzeć na dogo :evil_lol: Uzależniłam się i już nawet na naszą klase nie wchodzę tak często jak kiedyś :p .
A z innymi rasami to prawda ,bo u niektórych ras nie ma np. tematów jak hodowla , pielęgnacja czy wystawy ;) .

Posted

[quote name='agamewa'][B]Czy ktoś zna tego sędziego???-Andrzej Jendrasiak[/B][/QUOTE]
Nas też oceniał, Ula dostała NSzwR. Odniosłam wrażenie, że dużą uwagę zwraca na ruch.
[quote name='Princess_York']Hihi ja też tak mam że zgłaszam a potem na ostatnią chwile mówie o tym mamie ,oczywiście wspominam o tym wcześniej :evil_lol: No i mama płaci :) .[/QUOTE]
Ale Ci dobrze, ja za wystawy moich dziewczyn sama płacę, tylko za Bucka mama.