chrupcia Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 agamewa napisał(a):Wydaje mi się że ukradł jedzenie kotów.....podkrada im z misek a póżniej chodzi i wymiotuje,ale jest wesoły.. Dobra mykam już,paaaaa:)do jutra. Mój też lubi sobie tak podkradać co się da, ostatnio nawet liście zjada i musze chodzic i pilnować go... ale teraz już nie wymiotuje, ale pare razy tak było że cos zjadl i bum. a jak się mu da kawałek szyneczki np. to zachowuje się jak by na oczy jedzenia nie widział i jakbym go głodziła, a miska pełna.. czasami to az głupio to wygląda. Quote
*Jot* Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Hej Aga !! Widzę,że temat karmy tutaj.U mnie maluchy jak im kupiłam PURINĘ to innej już nie chcą pomimo,że ROYALA lubiły.:roll: Quote
*Agnieszka* Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Cześć dziewczyny:multi:witamy się poniedziałkowo:) Dzisiaj odkryłam w Monim zamiłowanie do balonów,on na ogół zawsze taki poważny,cichy...ale cóż cicha woda brzegi rwie:evil_lol:Weronika zaczęła nadmuchiwać balonik Moni jak to zobaczył to jakby diabeł w niego wstąpił..zaczął szczekać,cieszyć się,biegać wokół Wery jak szalony(zazwyczaj omija ją szerokim łukiem:))oby tylko dała mu to coś:evil_lol:póżniej ten mały diabelec mnie ugryzł bo myślał że mój palec to balon:roll:Spróbuje nagrać filmik z zabaw chłopaków,jak mi się uda wgrać to Wam pokaże:) Quote
Connected Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 cześć to czekamy na ten filmik ;) na pewno fajnie taka zabawa wygląda Quote
*Agnieszka* Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Connected napisał(a):cześć to czekamy na ten filmik ;) na pewno fajnie taka zabawa wygląda Już nagrałam zabawy moich diabłów:)teraz się wgrywa....mam nadzieję że się uda???? Quote
Karolina. Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Cześc Aga :) Czekam na ten filmik :) Lucky też uwielbia balony! Zawsze je gania, burczy na nie, trąca łapą, nosem, drapie w nie pazurami (a ja wtedy tylko chowam się w kąt i czekam aż balon pęknie haha), w końcu balon robi bum! Lucky leci za stół przestraszony, ale za chwilę wylatuje znowu i biegnie do strzępków tego balona i gania z nimi po pokoju :D Quote
*Agnieszka* Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Mam problemy z wgraniem filmiku:(.....na Tiny Pic strasznie długo się wgrywa(zawsze tak jest???), imageshack nie widzi tego filmu???,znalazłam wrzutę..zobaczymy może coś tu się uda??? Quote
mallinus Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Hej!! jeszcze na youtube mozesz w ostatecznosci wrzucic:) czekam na filmik :) Quote
*Agnieszka* Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 mallinus napisał(a):Hej!! jeszcze na youtube mozesz w ostatecznosci wrzucic:) czekam na filmik :) Cześć Magda:)na wrzutę wrzuciłam,wgrywa się....... Quote
*Agnieszka* Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 mallinus napisał(a):No to czekamy!! Zamowilas ardena 2.5? Tak,zobaczymy jak się spisze.... Baaaardzo wolno ten filmik się wgrywa z taką prędkością to dopiero pod wieczór wkleję... Quote
mallinus Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 poczekamy. Z karma to nie tak szybko:) Jakis miesiac i dopiero wtedy zobaczysz czy pasuje. Zreszta one sa hipalergiczne, mysle ze nie bedzie problemu ;) Quote
*Agnieszka* Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 mallinus napisał(a):poczekamy. Z karma to nie tak szybko:) Jakis miesiac i dopiero wtedy zobaczysz czy pasuje. Zreszta one sa hipalergiczne, mysle ze nie bedzie problemu ;) Na pewno o niebo lepsza będzie od RC!!!! Quote
Pegaza Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Filmik chyba nie wchodzi caly ja widze tylko poczatek..szczekajacego psa..;)ino nie wiem ktrorego heh Quote
Karolina. Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Mi tez nie działa, tylko widać przez jakieś 15s jak Moni szczeka, a potem koniec, i dalej nie da się obejrzeć ;( Quote
*Agnieszka* Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 O kurczę...:(nie wiem czemu???? Quote
*Agnieszka* Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 A może z tego??? http://agamewa.wrzuta.pl/film/6BTxFiFlPk2/filmik_002 Quote
Borówka16 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 agamewa napisał(a):O kurczę...:(nie wiem czemu???? A mi wchodzi :) Jak chłopaki szczekają fajnie :D Quote
Pegaza Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 No ten sie dalo zobaczyc:multi: a Moni to taki szczekaczek;) Harry spokojny..:cool1: Quote
*Agnieszka* Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 No w końcu się udało obejrzeć:)to dobrze...bo tyle się ładował!!!:crazyeye:do dziś było odwrotnie-Moni cichutki a West szczekaczek:)dziś się zrównały:)heh Quote
mallinus Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Wcale sie nie dziwie ze tak dlugo sie ladowal 147MB:crazyeye: hehe ALe szczekacz -tak jak moj hehe Quote
chrupcia Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Cześć Aga :) ale z Moniego szczekacz :p fajnych masz tych chłopców :loveu: Quote
Recommended Posts