Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczyny:)witamy się, trochę smutno bo West coś mi się rozchorował:(wymiotował,całą noc miał biegunkę..nawet nie wiem po czym???teraz leży sobie biedny,podałam mu smectę(to zawsze na niego działało,mam nadzieję że dziś mu pomoże)biedny nie dostał śniadanka..

Posted

agamewa napisał(a):
Cześć dziewczyny:)witamy się, trochę smutno bo West coś mi się rozchorował:(wymiotował,całą noc miał biegunkę..nawet nie wiem po czym???teraz leży sobie biedny,podałam mu smectę(to zawsze na niego działało,mam nadzieję że dziś mu pomoże)biedny nie dostał śniadanka..

ojejku :shake: nie wiesz co mogło mu zaszkodzić ? biedaczek nasz piękny :loveu: :( jak lepiej mu się zrobi to daj znać !

Posted

chrupcia napisał(a):
ojejku :shake: nie wiesz co mogło mu zaszkodzić ? biedaczek nasz piękny :loveu: :( jak lepiej mu się zrobi to daj znać !

Nie wiem właśnie?dzwoniłam do weta,kazał obserwować jak będzie coś nie tak to mam przyjeżdzać!i żeby nie odwodnić przy wymiotach i biegunce(a nie chce pić:(),dałam mu już łyżeczką wody...

Posted

agamewa napisał(a):
Nie wiem właśnie?dzwoniłam do weta,kazał obserwować jak będzie coś nie tak to mam przyjeżdzać!i żeby nie odwodnić przy wymiotach i biegunce(a nie chce pić:(),dałam mu już łyżeczką wody...

to tak podawaj mu ta wode, podawaj, a jak nie będzie lepiej, albo pić nie będzie chciał, to lepiej jedz do weta... BĘDZIE DOBRZE! :kciuki:

Posted

Już jest wesoły i żebrze o jedzenie....ale nie dostanie.
Dziewczyny mam masę zdjęć,umyłam Moniego i zaraz mu zrobię sesję taką próbną przed wystawową.Jestem strasznie zadowolona z szamponu i odżywki co mi nasza Marzka poleciła-z Lady Bell-pokaże Wam włos Moniego.Dobra lecę robić foty:)