tigrunia Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Jenyy co tu za smutasy - ale was wzięło :shake: Ja tam wcale nie włączam tych filmików. A Hatiko myślałam, że nie ma jeszcze z polskimi napisami ale super :multi: Też sobie obejrzę :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Właśnie,są tylko polskie napisy tak??? Quote
Karolina. Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Aga - napisy polskie polskie, a jakie ty byś chciała? :eviltong: A to źle że z napisami? :cool3: Ja kiedyś oglądałam filmy tylko z lektorem, a teraz o wiele bardziej wolę z napisami :) Quote
*Agnieszka* Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Nie!!kurka mi chodziło o lektora a napisałam o napisach:))))) Quote
Gucci13 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 i jak??:p Martyna-dla mnie to najsmutniejszy film a szczególnie dlatego że oparty na autentycznych faktach:loveu: Quote
*kleo* Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 O matko, ale temat zarzuciłyście... Mnie mało co w życiu rusza, ale takie "tęczowe mosty" itp. zawsze powodują, że mi się łezka w oku zakręci. Trzy moje psy już tam są i zawsze mi się o nich przypomina jak takie coś oglądam, a niestety tylko jeden odszedł sobie spokojnie... :-( Quote
*Agnieszka* Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 *kleo* napisał(a):O matko, ale temat zarzuciłyście... Mnie mało co w życiu rusza, ale takie "tęczowe mosty" itp. zawsze powodują, że mi się łezka w oku zakręci. Trzy moje psy już tam są i zawsze mi się o nich przypomina jak takie coś oglądam, a niestety tylko jeden odszedł sobie spokojnie... :-( U mnie też jest tak że ja jestem z tych co ciężko jest łzę wycisnąć,ale przy takich filmach tego typu już nie umiem być twarda!!!! Zmieniając może w końcu ten smutny temat,zostawiając go sobie gdzieś tam za parę lat...coś Wam wspomnę o moim Harmonim-ten yoras jest niesamowity!!!wiecie co on ostatnio mi robi???kradnie ubrania,kapcie ostatnio przywłaszczył sobie smoczek Damiana:)szukam i szukam,patrzę a on przy Harmonim sobie leży!!!Wracając pamięcią jak przyprowadziłam Westa też w tym wieku,to nie był taki,on bardziej taka miłość od pierwszego wejrzenia,kroczył za mną wszędzie,spał a Harmoni,wesoły,miły hmmm...ale taki z rezerwą!!!Weściu to taki zwariowany jest mały pofiścielec a Harmoni????trochę taki pewny siebie i dumny,zaczyna mi tu narcyzować!!! Quote
*kleo* Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 No teraz Aga możesz sobie poobserwować różnice w charakterze :p Moje dziewczyny też każda inna, wiadomo że jako jedna rasa trochę cech mają wspólnych, ale generalnie to jak ogień i woda ;) Quote
*Agnieszka* Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 *kleo* napisał(a):No teraz Aga możesz sobie poobserwować różnice w charakterze :p Moje dziewczyny też każda inna, wiadomo że jako jedna rasa trochę cech mają wspólnych, ale generalnie to jak ogień i woda ;) No właśnie:)ale szczerze mówiąc i między nami to Weściu umie bardziej kochać:)ale za to Harmoni nie jest tak uparty i w nauce mu idzie o wiele szybciej,uczy się chętniej no i ta jego duma,taki pewny siebie!! Quote
Princess_York Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Niby jedna rasa ,ale każdy inny :loveu: . Może Harmoni jeszcze aż tak nie kocha bo za krótko jest z Wami ??? :) Quote
*Agnieszka* Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Princess_York napisał(a):Niby jedna rasa ,ale każdy inny :loveu: . Może Harmoni jeszcze aż tak nie kocha bo za krótko jest z Wami ??? :) No ale Western to tak od razu pokochał:)??? Quote
Maxxx Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Jeden Yorkuś to tyle radośći a co dopiero dwa! Chyba fajnie się razem bawią. My też myślimy o 2:P Czekamy na zdjęcia! Quote
chrupcia Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Cześć Aga:) ale smutne tematy dziewczyny poruszyłyście... ja też płacze na takich filmach i takie ciarki mi po ciele przechodzą... film sobie pooglądam, bo na pewno fajny, po tym zwiastunie widzę że niezły jest:) Quote
Princess_York Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Może West jest bardziej otwarty na świat i nowe znajomości :evil_lol: A Harmoni zamknięty bardziej :p . To tak brzmi jakbym opisywała ludzi :diabloti: Cześć Aguś :multi: Quote
*Agnieszka* Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Nie, Harmoni zaczyna zadzierać nosa:roll: Quote
*Agnieszka* Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Nie nie dam mu się:)Harmoni to ma trochę dziwny ten charakterek,z jednej strony dumny i wyniosły a z drugiej strony,wesoły,spokojny,w zależności od sytuacji:) Zaraz dam trochę foteczek,z pierwszych chwil jak przyjechał do domku-z 6 lipca(nie długo minie miesiąc jak jesteśmy razem:)) Quote
*Agnieszka* Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Mały potarganiec:) Podobne chyba już było??? Quote
Princess_York Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 śliczny :loveu: . http://i26.tinypic.com/6fs8pd.jpg - to jest fajne :razz: Jak pies nie siedzi na mięciutkim to mi się wydaje że jest mu nie wygodnie :eviltong::diabloti: . A jak Harmoni się zachowywał ,jak przyjechał do Was ? Quote
Gucci13 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 aj jaki śliczny:loveu: kocham wysokie i jasne yorki:loveu: Quote
*Agnieszka* Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 [quote name='Princess_York']śliczny :loveu: . http://i26.tinypic.com/6fs8pd.jpg - to jest fajne :razz: Jak pies nie siedzi na mięciutkim to mi się wydaje że jest mu nie wygodnie :eviltong::diabloti: . A jak Harmoni się zachowywał ,jak przyjechał do Was ? Na początku był spłoszony,siedział non stop w transporterku,i tęsknił bardzo tęsknił za byłym domem!!!-mocno to przeżył,ale teraz już przyzwyczaił się:) Martyna próbuje zaakceptować,ale jakieś problemy są!!!jak mi się nie uda to wyślę do Ciebie-dzięki:) [quote name='Gucci13']aj jaki śliczny:loveu: kocham wysokie i jasne yorki:loveu: Harmoni dziękuje za komplement:) Quote
*Agnieszka* Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Pierwsze wyjście na pokój i mały strach:( Troszeczkę póżniej małe ćwiczonko:) Tu już tydzień w nowym domku,widać że już oczki szczęśliwe:) Quote
Recommended Posts