Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jenyy co tu za smutasy - ale was wzięło :shake: Ja tam wcale nie włączam tych filmików. A Hatiko myślałam, że nie ma jeszcze z polskimi napisami ale super :multi: Też sobie obejrzę :loveu:

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga - napisy polskie polskie, a jakie ty byś chciała? :eviltong:

A to źle że z napisami? :cool3:

Ja kiedyś oglądałam filmy tylko z lektorem, a teraz o wiele bardziej wolę z napisami :)

Posted

O matko, ale temat zarzuciłyście... Mnie mało co w życiu rusza, ale takie "tęczowe mosty" itp. zawsze powodują, że mi się łezka w oku zakręci. Trzy moje psy już tam są i zawsze mi się o nich przypomina jak takie coś oglądam, a niestety tylko jeden odszedł sobie spokojnie... :-(

Posted

*kleo* napisał(a):
O matko, ale temat zarzuciłyście... Mnie mało co w życiu rusza, ale takie "tęczowe mosty" itp. zawsze powodują, że mi się łezka w oku zakręci. Trzy moje psy już tam są i zawsze mi się o nich przypomina jak takie coś oglądam, a niestety tylko jeden odszedł sobie spokojnie... :-(

U mnie też jest tak że ja jestem z tych co ciężko jest łzę wycisnąć,ale przy takich filmach tego typu już nie umiem być twarda!!!!
Zmieniając może w końcu ten smutny temat,zostawiając go sobie gdzieś tam za parę lat...coś Wam wspomnę o moim Harmonim-ten yoras jest niesamowity!!!wiecie co on ostatnio mi robi???kradnie ubrania,kapcie ostatnio przywłaszczył sobie smoczek Damiana:)szukam i szukam,patrzę a on przy Harmonim sobie leży!!!Wracając pamięcią jak przyprowadziłam Westa też w tym wieku,to nie był taki,on bardziej taka miłość od pierwszego wejrzenia,kroczył za mną wszędzie,spał a Harmoni,wesoły,miły hmmm...ale taki z rezerwą!!!Weściu to taki zwariowany jest mały pofiścielec a Harmoni????trochę taki pewny siebie i dumny,zaczyna mi tu narcyzować!!!

Posted

No teraz Aga możesz sobie poobserwować różnice w charakterze :p Moje dziewczyny też każda inna, wiadomo że jako jedna rasa trochę cech mają wspólnych, ale generalnie to jak ogień i woda ;)

Posted

*kleo* napisał(a):
No teraz Aga możesz sobie poobserwować różnice w charakterze :p Moje dziewczyny też każda inna, wiadomo że jako jedna rasa trochę cech mają wspólnych, ale generalnie to jak ogień i woda ;)

No właśnie:)ale szczerze mówiąc i między nami to Weściu umie bardziej kochać:)ale za to Harmoni nie jest tak uparty i w nauce mu idzie o wiele szybciej,uczy się chętniej no i ta jego duma,taki pewny siebie!!

Posted

Princess_York napisał(a):
Niby jedna rasa ,ale każdy inny :loveu: . Może Harmoni jeszcze aż tak nie kocha bo za krótko jest z Wami ??? :)

No ale Western to tak od razu pokochał:)???

Posted

Cześć Aga:) ale smutne tematy dziewczyny poruszyłyście... ja też płacze na takich filmach i takie ciarki mi po ciele przechodzą...
film sobie pooglądam, bo na pewno fajny, po tym zwiastunie widzę że niezły jest:)

Posted

Nie nie dam mu się:)Harmoni to ma trochę dziwny ten charakterek,z jednej strony dumny i wyniosły a z drugiej strony,wesoły,spokojny,w zależności od sytuacji:)
Zaraz dam trochę foteczek,z pierwszych chwil jak przyjechał do domku-z 6 lipca(nie długo minie miesiąc jak jesteśmy razem:))

Posted

[quote name='Princess_York']śliczny :loveu: .
http://i26.tinypic.com/6fs8pd.jpg - to jest fajne :razz:
Jak pies nie siedzi na mięciutkim to mi się wydaje że jest mu nie wygodnie :eviltong::diabloti: .

A jak Harmoni się zachowywał ,jak przyjechał do Was ?
Na początku był spłoszony,siedział non stop w transporterku,i tęsknił bardzo tęsknił za byłym domem!!!-mocno to przeżył,ale teraz już przyzwyczaił się:)
Martyna próbuje zaakceptować,ale jakieś problemy są!!!jak mi się nie uda to wyślę do Ciebie-dzięki:)
[quote name='Gucci13']aj jaki śliczny:loveu: kocham wysokie i jasne yorki:loveu:

Harmoni dziękuje za komplement:)