Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to jeszcze masz maluszka w domku :) 8miesięcy:loveu::loveu::loveu: bardzo lubie takie malce:loveu:

Western cudowony!!:loveu: taki artystyczny malutki nieład, a nie taki wypiękniony do zdj. ;) takie są najlepsze:loveu::loveu:

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chrupcia napisał(a):
No to jeszcze masz maluszka w domku :) 8miesięcy:loveu::loveu::loveu: bardzo lubie takie malce:loveu

Western cudowony!!:loveu: taki artystyczny malutki nieład, a nie taki wypiękniony do zdj. ;) takie są najlepsze:loveu::loveu:

Hej;0,O tak mam wesoło w domu:)ale najgrzeczniejsze są jak śpią!!hehe,3 takich rozbójników i jeszcze zwierzaki..........

Karolina&Lucky napisał(a):
http://i28.tinypic.com/9rro7b.jpg
Weścik chyba śpiący był podczas tej sesji ;)

Aga, to musisz mieć wesoło :D Takie małe dziecko ciekawe świata jest i pewnie trzeba mieć oczy dookoła głowy żeby nic się nie stało ;)

Witamy:)tak,tak wesoło i to bardzo:)
*kleo* napisał(a):
Albo mu lampą po oczach napstrykała :eviltong:

Cześć Klaudia:)zgadłaś dostał po oczach lampą:):)

Posted

hihi jak będzie miał tak z dwa latka to dopiero będzie latania:D moja koleżanka, a za razem sąsiadka ma synka 2.5roku, kucze cały czas trzeba za nim chodzić, ale jest przecudowny :loveu: śmieje sie że będzie moim mężem jak urośnie:D lata wszędzie niczego się nie boi, codziennie się widzimy i w sumie go często pilnuje na podwórku, to wiem jakie to ruchliwe dziecko;) aa przekupny strasznie ;)

Posted

agamewa napisał(a):
O super:)z chęcią-zapraszam:)dobra lecę do Ciebie na foty............

w porządku :p a ja już idę z komputer, albo pooglądam coś na vod.

Posted

Cześć Aga :)
Aga ,a może byś się nam ujawniła ? :D
Bo ujawniły się już te osoby : Klaudia (*kleo*) , Aga (Aga&Dakar) , Kasia (Chrupcia - w avarku :) ) , Martyna (Princess_York) ,Dorota (Doti1984) , Ja (Borówka16 :D )
I jeszcze nie wiem kto więcej :D
Aga , pliissss - pokaż się :)