Princess_York Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Będziemy tu pilnować ;) . Ale wrócisz do 200 strony ? :cool3: Quote
laurin Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 cześć :) Czytałam (chyba u Klaudii) że synkowi ząbki wychodzą... U mnie podobnie. Adiemu czwórki idą ale nawet lekarka powiedziała że ma ogromne :( I maruda z niego że szok :) bez nurofenu ani rusz... I czytałam też że wielkimi krokami zbliża się nowy domownik :D ech pewnie Ci się dłuży to czekanie hehe :) Quote
chrupcia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Princess_York napisał(a):Dasz rade ;) . Na kokardki jeszcze będzie czas ;) Dam dam:) a jakaś jedna mlautka kokardka to sie przyda;) Quote
*Agnieszka* Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Princess_York napisał(a):Będziemy tu pilnować ;) . Ale wrócisz do 200 strony ? :cool3: No ja myślę? Pegaza napisał(a):A gdzie znow znikasz?;) Będę musiała pożyczyć komuś komputer a dla mnie już nie zostanie......:( laurin napisał(a):cześć :) Czytałam (chyba u Klaudii) że synkowi ząbki wychodzą... U mnie podobnie. Adiemu czwórki idą ale nawet lekarka powiedziała że ma ogromne :( I maruda z niego że szok :) bez nurofenu ani rusz... I czytałam też że wielkimi krokami zbliża się nowy domownik :D ech pewnie Ci się dłuży to czekanie hehe :) Ach z tymi ząbkami.....marudny jest okropnie,grzeczniutki z niego aniołeczek jak śpi:)...ale tylko jak śpi. chrupcia napisał(a):Dam dam:) a jakaś jedna mlautka kokardka to sie przyda;) Zamów na allegro tam jest tego pełno:) Quote
Marzena* Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 agamewa napisał(a): a wiecie że od jutra wieczora już mnie nie ma?:( Opiekujcie się moją galeryjką:) Ale nie znikasz na długo ??? Bo wiesz ja czekam na fotki nowego lokatora ;) Quote
dzasta Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 No właśnie ja też czekam na fotki nowego lokatora :D Quote
*Agnieszka* Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Viky i Ja napisał(a):Ale nie znikasz na długo ??? Bo wiesz ja czekam na fotki nowego lokatora ;) dzasta napisał(a):No właśnie ja też czekam na fotki nowego lokatora :D Hej:) Będą foteczki,aż sama jestem ciekawa jaki on teraz jest,psiaki szybko się zmieniają,wtedy co go tylko widziałam to było pod koniec maja, ale ponoć jest...śliczny:),w każdym razie zobaczymy:)ale taka radość jest u mnie że nie wiem co:)dzieciaki to tylko się pytają zwłaszcza Filip(5l)mamo kiedy kupisz mi szczeniaczka,ja chcę szczeniaczka he he:) Zastanawiam się nad karmą???acana,royal canin czy taka Arden grande???? Quote
chrupcia Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 agamewa napisał(a): Zamów na allegro tam jest tego pełno:) Dziś pijade po karme, bo mi się kończy to może jakaś ładna będzie zoologiku:) agamewa napisał(a):Zastanawiam się nad karmą???acana,royal canin czy taka Arden grande???? Większość karmi RC, ale ostatnio słyszałam że się popsuła i tutaj i na innych forach, chciałam zmienić, ale u mnie nie ma acany w sklepach, dlatego dalej karmiłam RC, ale dziś jak pojade może będzie acana to kupie:) bo Jazziu jakoś bardzo, bardzo nie jest przekonany do tej karmy, oczywiście je, ale nie z większym entuzjazmem.. możesz kupić troszkę RC, trochę acany i zobaczysz która maluchowi będzie bardziej smakować:)i czym jest karmiony tam(?) a o tej ostatniej to nie słyszałam. Quote
*Agnieszka* Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 chrupcia napisał(a):Dziś pijade po karme, bo mi się kończy to może jakaś ładna będzie zoologiku:) Większość karmi RC, ale ostatnio słyszałam że się popsuła i tutaj i na innych forach, chciałam zmienić, ale u mnie nie ma acany w sklepach, dlatego dalej karmiłam RC, ale dziś jak pojade może będzie acana to kupie:) bo Jazziu jakoś bardzo, bardzo nie jest przekonany do tej karmy, oczywiście je, ale nie z większym entuzjazmem.. możesz kupić troszkę RC, trochę acany i zobaczysz która maluchowi będzie bardziej smakować:)i czym jest karmiony tam(?) a o tej ostatniej to nie słyszałam. Jakaś karma holistyczna amerykańska czy coś w tym stylu...... Quote
Marzena* Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Nie znam karmy Arden grande :shake: Moje panny jedzą RC DERMACOMFORT i Purinę Pro Plan Salmon & Rice. ;):eviltong:;) Quote
Truska34 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Cześć Aga. Dzięki za odwiedziny w naszej galerii. Westerna oglądałam już wcześniej. Baaaaardzo mi się podoba. No to czekamy razem z Tobą na maluszka:multi: Quote
mallinus Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Princess_York napisał(a):Mi właśnie Aga powiedziała w ten dzień kiedy sie dowiedziała że Bakaratowy będzie psiak ;) . No mniejsza z tym która pierwsza :p . rozwiaze wasz problem :) to ja bylam pierwsza :p Quote
*Agnieszka* Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 mallinus napisał(a):rozwiaze wasz problem :) to ja bylam pierwsza :p No właśnie Magda była pierwsza:)heh,najpierwsza!no nie?:) Quote
tigrunia Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 O kurcze Aga nie zdążyłam się Tobą nacieszyć :placz: Lampka zgasła :placz: A może to ja byłam pierwsza? :diabloti: Quote
Princess_York Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 No dobra ,wszystkie się dowiedziałyśmy ;) :evil_lol: Hej Aga :-D Quote
*Agnieszka* Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Wszystkie,wszystkie:)dla mnie to najważniejsze jest że podjęłam taką decyzję a nie inną w sprawie psiaka:)bo przecież już miałam dać sobie spokój,ale dziewczyny jeszcze go nie mam także tfu tfu......żeby przypadkiem nie wyszło jeszcze inaczej:(?o kurczę wtedy to by było:crazyeye: ale chyba będzie ok?co???Mały czeka już na mnie:) Dobra uciekam,lecę jeszcze Was trochę poodwiedzać bo zaraz z tąd spadam:( Quote
chrupcia Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Aga nie bój sie jak przyjdziesz do galerii to będzie błysk;) Quote
*Agnieszka* Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Dlatego mówiłam że wszystkie jesteście kochane:) Dobra już uciekam:)pozdrawiam i do usłyszenia za 2 tygodnie:) paaaaaaaaaaa:) Quote
chrupcia Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 ojooj, aż dwa tygodnie.....! Pa Aga! nie płacz za nami!;) Quote
*kleo* Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Oj Aga, 2 tygodnie nieobecności, ale będziesz miała nadrabiania :evil_lol: Ale jak wrócisz to raz dwa i pokażesz nam Jaśminka :cool3: Ja rozważałam czy do Wawy jechać, ale jednak zrezygnowałam. Pojawię się 4.07 w Olsztynie z dwoma psiakami :p Quote
Princess_York Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 No okej , to ja zaczynam podlewać kwiatki :evil_lol: ;) Quote
Recommended Posts