Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć :) Czytałam (chyba u Klaudii) że synkowi ząbki wychodzą... U mnie podobnie. Adiemu czwórki idą ale nawet lekarka powiedziała że ma ogromne :( I maruda z niego że szok :) bez nurofenu ani rusz...
I czytałam też że wielkimi krokami zbliża się nowy domownik :D ech pewnie Ci się dłuży to czekanie hehe :)

Posted

Princess_York napisał(a):
Będziemy tu pilnować ;) . Ale wrócisz do 200 strony ? :cool3:

No ja myślę?
Pegaza napisał(a):
A gdzie znow znikasz?;)

Będę musiała pożyczyć komuś komputer a dla mnie już nie zostanie......:(
laurin napisał(a):
cześć :) Czytałam (chyba u Klaudii) że synkowi ząbki wychodzą... U mnie podobnie. Adiemu czwórki idą ale nawet lekarka powiedziała że ma ogromne :( I maruda z niego że szok :) bez nurofenu ani rusz...
I czytałam też że wielkimi krokami zbliża się nowy domownik :D ech pewnie Ci się dłuży to czekanie hehe :)

Ach z tymi ząbkami.....marudny jest okropnie,grzeczniutki z niego aniołeczek jak śpi:)...ale tylko jak śpi.
chrupcia napisał(a):
Dam dam:) a jakaś jedna mlautka kokardka to sie przyda;)

Zamów na allegro tam jest tego pełno:)

Posted

agamewa napisał(a):
a wiecie że od jutra wieczora już mnie nie ma?:(
Opiekujcie się moją galeryjką:)

Ale nie znikasz na długo ???
Bo wiesz ja czekam na fotki nowego lokatora ;)

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Ale nie znikasz na długo ???
Bo wiesz ja czekam na fotki nowego lokatora ;)

dzasta napisał(a):
No właśnie ja też czekam na fotki nowego lokatora :D

Hej:)
Będą foteczki,aż sama jestem ciekawa jaki on teraz jest,psiaki szybko się zmieniają,wtedy co go tylko widziałam to było pod koniec maja, ale ponoć jest...śliczny:),w każdym razie zobaczymy:)ale taka radość jest u mnie że nie wiem co:)dzieciaki to tylko się pytają zwłaszcza Filip(5l)mamo kiedy kupisz mi szczeniaczka,ja chcę szczeniaczka he he:)
Zastanawiam się nad karmą???acana,royal canin czy taka Arden grande????

Posted

agamewa napisał(a):
Zamów na allegro tam jest tego pełno:)

Dziś pijade po karme, bo mi się kończy to może jakaś ładna będzie zoologiku:)
agamewa napisał(a):
Zastanawiam się nad karmą???acana,royal canin czy taka Arden grande????

Większość karmi RC, ale ostatnio słyszałam że się popsuła i tutaj i na innych forach, chciałam zmienić, ale u mnie nie ma acany w sklepach, dlatego dalej karmiłam RC, ale dziś jak pojade może będzie acana to kupie:) bo Jazziu jakoś bardzo, bardzo nie jest przekonany do tej karmy, oczywiście je, ale nie z większym entuzjazmem.. możesz kupić troszkę RC, trochę acany i zobaczysz która maluchowi będzie bardziej smakować:)i czym jest karmiony tam(?) a o tej ostatniej to nie słyszałam.

Posted

chrupcia napisał(a):
Dziś pijade po karme, bo mi się kończy to może jakaś ładna będzie zoologiku:)

Większość karmi RC, ale ostatnio słyszałam że się popsuła i tutaj i na innych forach, chciałam zmienić, ale u mnie nie ma acany w sklepach, dlatego dalej karmiłam RC, ale dziś jak pojade może będzie acana to kupie:) bo Jazziu jakoś bardzo, bardzo nie jest przekonany do tej karmy, oczywiście je, ale nie z większym entuzjazmem.. możesz kupić troszkę RC, trochę acany i zobaczysz która maluchowi będzie bardziej smakować:)i czym jest karmiony tam(?) a o tej ostatniej to nie słyszałam.

Jakaś karma holistyczna amerykańska czy coś w tym stylu......

Posted

Princess_York napisał(a):
Mi właśnie Aga powiedziała w ten dzień kiedy sie dowiedziała że Bakaratowy będzie psiak ;) .
No mniejsza z tym która pierwsza :p .

rozwiaze wasz problem :) to ja bylam pierwsza :p

Posted

Wszystkie,wszystkie:)dla mnie to najważniejsze jest że podjęłam taką decyzję a nie inną w sprawie psiaka:)bo przecież już miałam dać sobie spokój,ale dziewczyny jeszcze go nie mam także tfu tfu......żeby przypadkiem nie wyszło jeszcze inaczej:(?o kurczę wtedy to by było:crazyeye: ale chyba będzie ok?co???Mały czeka już na mnie:)
Dobra uciekam,lecę jeszcze Was trochę poodwiedzać bo zaraz z tąd spadam:(

Posted

Oj Aga, 2 tygodnie nieobecności, ale będziesz miała nadrabiania :evil_lol:
Ale jak wrócisz to raz dwa i pokażesz nam Jaśminka :cool3:

Ja rozważałam czy do Wawy jechać, ale jednak zrezygnowałam. Pojawię się 4.07 w Olsztynie z dwoma psiakami :p