Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczyny:)dziękuję ze pilnowałyście mojej galerii podczas mojej nie obecności-jesteście kochane i nie zastąpione:loveu:
Od przyszłego tygodnia też mnie nie będzie i to już na dobre:(ale wrócę:)mam nadzieję że będziecie pilnowały mojej galeryjki tak jak teraz,będę tęskniła za Wami i to baaaaardzo,jak się spotkamy to już pewnie z nowym psiunkiem na kolankach:)
Maluszkowi wybrałam już imię takie domowe-Jaśminek:)może być???od mamusi bo ona też Jaśminka(Jasmine).A imię rodo to- Gahan od wokalisty Depesche Mode.
Także to na razie tyle o maluszku,nieeeemogę się doczekać go!!
Także buziaki ale teraz przez ten tydzień jeszcze z Wami jestem:)

Posted

[quote name='Pegaza']Nadrobilam uff tyle stron...rodzinka sliczna pewnie po mamuni:)
on to ma wlosow :loveu:
http://i46.tinypic.com/xofqtf.jpg
a mialo byc inne imie nie? dla nowego malucha...
Ach dziękujemy za te komplementy:)psiaczek ma inne imię bo to już z innej hodowli i inny już yorczek,który ma już własne imię,ale wymyśliłam mu jeszcze takie swojskie domowe:)
[quote name='Connected']O troche nas nie było a tu takie wiadomości :)
kupujecie pieska ?
Tak:)w końcu ta decyzja zapadła!
[quote name='Princess_York']No to czekamy ;) . Na małego Jaśminka :loveu:

No to jak was nie będzie to będziemy podlewać kwiatki i kurze wycierać :evil_lol: :-D
To podlewajcie,podlewajcie żeby nie wyschły te moje kwiatki.

Psiaczek został dzisiaj zaliczkowany:)czyli 2 jego łapki już mam:)

Posted

Gucci13 napisał(a):
cześć :) kiedy nowe zdjęcia?:lol:

Cześć Guciaki:)a niedługo:)może po kąpieli na razie Western chodzi bardzo natłuszczony olejem to nie ma co pokazywać:eviltong:muszę go wykąpać a tak mi się nie chce:shake:

Posted

tigrunia napisał(a):
Po co Ty go jeszcze natłuszczasz Aga ? :eviltong:
A gdzie się wybierasz? Jakieś wczasy czy cuś?

Wiesz co?jakoś tak z przyzwyczajenia?co prawda papiloty już zdjęte(głowa jeszcze nie),ale szkoda mi tego włosa,tak zapuszczałam tak dbałam...
Nie wczasy nie,po prostu netu nie będzie:(

Posted

Czesc Aga:) jak weszłam do Ciebie do galerii to pomyślałam 'no to będę miała nadrabiania' a tutaj zdziwienie, bo tylko 3 czy 4 strony;) to i tak nie dużo jak na galerie Westa:) co ja tu słysze... maluszek już w lipcu no to fajnie, a dokładnie kiedy? no chyba że nie doczytałam dobrze... Jaśminek, bardzo ładnie:)

Posted

tigrunia napisał(a):
A gdzie net będzie? No nieee.. nie zgadzam się :mad:

Hmmm:(czasem siła wyższa!!!
chrupcia napisał(a):
Czesc Aga:) jak weszłam do Ciebie do galerii to pomyślałam 'no to będę miała nadrabiania' a tutaj zdziwienie, bo tylko 3 czy 4 strony;) to i tak nie dużo jak na galerie Westa:) co ja tu słysze... maluszek już w lipcu no to fajnie, a dokładnie kiedy? no chyba że nie doczytałam dobrze... Jaśminek, bardzo ładnie:)

A widzisz-niespodzianka:)
Jaśminek przyjdzie tak na początku lipca,pierwsze te dni:)Pani już mi zapowiedziała że będę mogła z nim powalczyć na ringu z czego aż byłam cała w skowronkach:)no ale jest takie mądre porzekadło nie chwalmy dnia przed zachodem słońca:)he he:)
karkakarka napisał(a):
Hej Aga :D
My już po wizycie w zk :) Nie było tak strasznie jak myślałam :)

No widzisz nie było tak żle,czasem lepiej się bać a załatwić sprawę pozytywnie,niż się nie bać i nie załatwić nic!!!!

Dziewczyny ja nie wiem jak ja wytrzymam bez Was tyle czasu!!!!tak się już przyzwyczaiłam do Was i do Waszych psiaków ze nie wyobrażam sobie tego by nie móc wiedzieć co u Was słychać!!!!!

Posted

agamewa napisał(a):
Dziewczyny ja nie wiem jak ja wytrzymam bez Was tyle czasu!!!!tak się już przyzwyczaiłam do Was i do Waszych psiaków ze nie wyobrażam sobie tego by nie móc wiedzieć co u Was słychać!!!!!

Co sie dzieje, że nie Cię nie będzie ? wyjeżdżasz? Jak wrócisz to Ty u nas będziesz miała zaległości i zobaczysz jak to jest 10stron nadrabiać, albo i więcej;)