nathaniel Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Ja rozumiem że mogą nei mieć czasu , czekałam cierpliwie mogłabym czekać do dziś, ale dostałam taką samą odpowiedź ;) ... Ja tu na nikoo nie najeżdzam , ale chcialam otrzymac odpowiedz jakimi metodami szkola, klikier, czy na smakolyki , a moze jeszcze inaczej ;). Quote
JinnyAl Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Cimi napisał(a):Sory nathaniel czy myślisz, że P. Starkiewicz ma czas na odpisywanie mailów, które dostaje pewnie po kilka dziennie ? Mi się wydaje, że nie. Aczkolwiek, jak ja wysyłałam maila to zawsze dostawałam odpowiedzieć jaką oczekiwałam. Choć jakiś czas temu czekałam miesiąc na odpowiedź. Rozumiem, że można być zajętym człowiekiem i nie mieć czasu na odpisywanie na maile. Ale to są maile potencjalnych kursantów, więc można wysnuć wniosek, że tak samo zajęty będzie szkoleniowiec kiedy będzie potrzebny czas na szkoleniu dla tego kursanta. Albo poza szkoleniem, kiedy ktoś by chciał porozmawiać czy o coś spytać. Może jeśli szkoleniowiec z góry ma za mało czasu dla nas, to ja bym nie szła na takie szkolenie. W Alteri jest tak, że jak, że jak napisze się maila nawet na główny adres, to kierują go do osoby odpowiedzialnej za ten rodzaj szkolenia, o który nam chodzi, albo do osoby odpowiedzialnej za filię. 2 dni to max czekania na rzetelną odpowiedź. Do Gliwickiej filii wysłałam już chyba z 10 maili, pytając nawet o bzdury jakieś i zawsze odpisywali na temat. Tak się kształtuje wizerunek firmy. Miło jest być traktowanym osobiście, a nie szeregowo-bezosobowo, dzięki temu ufam Alteri. Ale to moja opinia ;) Quote
Cimi Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Może, ale przecież szkoleniowcy też mają swoje prywatne życie, po dniu pracy może chcą odetchnąć ? Mają też swoje psy, którymi też trzeba się zająć. A my przecież żyjemy w dobie telefonów :cool1:, można też podjechać zobaczyć i na pewno porozmawiać :cool1:. Quote
nathaniel Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 ( jak zwykle wojna z mojego powodu ) [SIZE=2]JA napisałam tylko że mnie to zniechęciło -torchę, tu naczytałam się mało korzystnych wypowiedzi na temat tego ośrodka Quote
coztego Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Cimi napisał(a):Może, ale przecież szkoleniowcy też mają swoje prywatne życie, po dniu pracy może chcą odetchnąć ? Mają też swoje psy, którymi też trzeba się zająć. A my przecież żyjemy w dobie telefonów :cool1:, można też podjechać zobaczyć i na pewno porozmawiać :cool1:. Co kto lubi ;) Na szczęście mamy wolny rynek :cool3: JinnyAl napisał(a):Nooo, to jak zobaczysz, to napisz o wrażeniach Akurat mi się napatoczył Jacek pod domem i się umówiłam na wizytę :lol: Zdam relację, jak dotrę do Gliwic :cool1: Quote
Cimi Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='nathaniel']( jak zwykle wojna z mojego powodu ) Wojna :roll: ? Gdzie tu jest wojna ? Quote
JinnyAl Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Ja też mówię, że nie wojna ;) Wymiana zdań. Po prostu jestem przekonana, że w Alteri jest super i lepszej szkoły nie znalazłam. Ale jestem otwarta na argumenty i nadal zbieram opinie. Zobaczymy, jakie będą wrażenia coztego, może ja jakoś zbyt entuzjastycznie podchodzę :) (żyjemy w dobie telefonów i poczty elektronicznej i netu, dzięki temu Was poznaję ;) ) Quote
Kamila Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 A ja mam prosbe-napiszcie mi gdzie jest alerti dokladnie albo strone www poprosze.Z gory dzieki. Quote
coztego Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='kamila-dog']A ja mam prosbe-napiszcie mi gdzie jest alerti dokladnie albo strone www poprosze.Z gory dzieki. http://alteri.pl/ Quote
Kamila Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 wielkie dzieki moja przyjaciolka szuka dobrej szkoly a wy tu tak zachwalacie alerti:cool3: ,szkoda tylko ze to az w krakowie bo ona w katowichach mieszka:razz: kiedys razem na gostar chodzilysmy,teraz ona zaczela chodzic na muchowiec ale niestety nie wszyscy sa tak ok:shake: Quote
Kamila Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 jezu,ja dopiero teraz zauwazylam ze ta szkola sie nazywa alteri a nie alerti:crazyeye: ,no to teraz rozumiem czemu strony www nie moglam znalezc:ices_bla: Quote
agbar Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 http://www.alteri.pl/Kursy_szkolenia/PPP/index.html spróbuj tu:) Quote
coztego Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='kamila-dog']nie moge znalezc:oops: http://alteri.pl/Kursy_szkolenia/PPP/index.html Teraz widzisz? ;) Quote
agbar Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 coztego chyba czytamy zawsze w tym samym czasie:) hihi Quote
coztego Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 :evil_lol: dealer, jakie doskonałe wyczucie czasu mamy :evil_lol: Quote
Klementynka Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 no to teraz napiszę co sama wiem. alterii - doskonała szkoła gdzie pracuje się wyłącznie metodami pozytywnymi (kliker), jeżeli komuś ten sposób pracy z psem odpowiada i widzi jego skuteczność to polecam w 200% miałam przyjemność poznać osobiście jedną z osób tam szkolących,widziałam ją przy pracy i jest super :) gostar - budzący tu chyba najwięcej kontrowersji bo trafia tam najwięcej klientów (tak, tak) a wśród nich tacy, którzy myślą i tacy, którzy "myślą", że myślą... zresztą jak to wśród ludzi bywa - praca metodami mieszanymi (nauka na bazie smakołyka, pochwały, głaskania a oduczanie (niestety psy trafiają często już nauczone różnych bzdur) za pomocą wspomnianych akcesoriów) tylko tak na marginesie, używanych nie jako fetysz a jako narzędzie i dostosowanych do konkretnego psa! trudno doga niemieckiego który waży więcej niż przewodnik prosić na obróżce i ze smakołykiem żeby nie zjadał tych piesków dookoła a też zdziwiłabym się gdybym zobaczyła tam wrażliwego shelti na kolcach czy łańcuszku :/ a jeżeli ktoś ma ochotę podczas zajęć klikać swojemu psu, to robi to i nikt nie ma o to pretensji :) osoba szefowej czyli Pani Starkiewicz to zupełnie inna bajka, fakt, że czasem troszkę trudno z nią się dogadać, ale jeśli chodzi o szkolenie i "czucie" psa to nie znam drugiej takiej osoby!!! Psia Kraina - nie mam pojęcia, nie znam osobiście :( kamila dog, tak jakiś czas temu zaczęłam szkolić psa w gostarze i jest ok :) nie należy wierzyć we wszystko co piszą w necie bo osób złośliwych i zarozumiale przekonanych o swojej mądrości jest wiele. Quote
Kamila Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Tyle ze ja na gostar chodzilam przez okolo rok i tak jak juz pisalam podejscie pewnych osob mi sie tam nie podobalo:shake: ale nie bede na forum pisac o kogo mi dokladnie chodzi.Co do podejscia pani wlascicielki do psow to nie wiem ale wiem jak podchodzila do swojego biznesu i to mi sie nie podobalo.Jesli chodzi o dogi to moj byl tam jedyny i napewno nie mial ochoty na zjedzenie zadnego z innych psow;) .A w kolczatce chodzila-to fakt,przyznaje sie-ale tylko dlatego ze zostala mi polecona a ja bylam bardzo nie doswiadczona.Teraz wiem ze bylo to niepotrzebne:p .Ale jesli ty jestes zadowolona to dobrze.Ja nie mowie ze tam jest az tak zle ze nie nalezy tam chodzic.Mowie tylko ze ja juz tam nie pojde i ze napewno sa lepsze szkoly.:p Quote
Klementynka Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 o kurczę, teraz się kapłam jak z tym dogiem wyszło, sorki to był przypadkowy przykład... ale głupio trafiłam :( na szczęście jest tak jak piszesz, szkółek jest kilka w okolicy i każdy może znaleźć coś dla siebie, dla mnie najlepszy jest gostar (oczywiście nie znaczy to, że jest ogólnie najlepszy!) a właścicielka i jej podejscie to biznesu... cóż mnie nic do tego, pewno gdybym ja miała swój biznes to też bym go polnowała! inni którzy tam pracują sż różni, wiadomo w każdej firmie są pracownicy lepsi i gorsi i nawet szef czsami nie ma na to wpływu! Quote
Kamila Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Nie no,ja sie nie gniewam za tego doga;) A ty mieszkasz gdzies blisko ze tak wyszlo ze na gostar chodzisz?I jeszcze jedno pytanie-na co sie dokladnie szkolicie? Quote
Kamila Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 :mad: oj,cos nie chcesz napisac gdzie dokladnie,hehe ja mieszkalam na os.tysiaclecia,niedaleko zyrafy wiec mialam bardzo blisko,a szkolilismy sie tam tylko na PO.A moge jeszcze spytac z jakimi pozorantami sie szkolisz?Bo ja jak chodzilam to byl tylko adrian i jeszcze jeden taki tez mlody-cholera,wypadlo mi jego imie z glowy:angryy: A wogole to wiem ze taka babka tam tez wtedy pracowala-tez nie znam imienia-a moja przyjaciolka ja ostatnio widziala szkolaca psa na muchowcu:-o Wiec nie wiem o co tam chodzi:razz: Quote
Recommended Posts