Jump to content
Dogomania

MA JUŻ NOWY DOM !!!!Znaleziona mała sarenkowata sunia czekoladowa !!!!!!

Recommended Posts

Posted

CZEKOLADOWA SUNIA O MIODOWYCH OCZACH Matutka !!!Jak sarenka
Znaleziono w okolicy nadarzyna sunie czekoladową z czekoladowym kolorem noska mała podobna do pinczerka podobno miała czerwona obrożę błokała sie w okolicy od tygodnia jest tak chuda że pewnie dłużej. Jest w lecznicy na Gagarina 5 tel 22 841 40 22/ 841 44 40

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Madallena']Jutro podejde do lecznicy. Psy z Gagarina trafiaja na Paluch :( oby nie bylo za pozno :([/QUOTE]

A widzisz jednak się spotkałysmy ;)
belmonti milczy więc trzeba działać. Ja moge tam rano zadzwonić.

Posted

milo, bardzo milo (dziekuje za szczeniora:) wlasnie studze mu zarcie. dzieki Bogu juz pozedl spac ale darl sie w nieboglosy i przytachal wszystkie buty z przedpokoju :D )

Pojde tam okolo 9 z aparatem.

Posted

Mozna, ale trzeba ja zabrac. Nie beda jej trzymac u siebie. Oni nie naleza do tych najgorszych. Trzymali kiedys u siebie 2 lata dobka. Wyadoptowali go moim sasiadom. Super pies!

Pytanie tylko,czy maja miejsce, zeby je zajac ta kruszyna....

Posted

Dzwoniłam pytać o małą: ma opatrunek na łapce, bo była pogryziona albo miała wypadek. Jest cudna, ma ok.1 roku i zachowuje czystość. Była wystraszona,ale jest już lepiej :)

Posted

[quote name='Madallena']Nie no to git!!

Jak jest cudna to ja do niej jutro hop. Fotki cyk :) ogloszenia fru i mala sio do DS!
Od razu napisze ogloszenie i zostawie w lecznicy...

Myslisz, że bedzie moga tam poczekać na DS, czy szukamy czegos?

mshumePytalas o jej wymiary ? ;)

Posted

I to w Tobie lubię, Cioteczka ;) Ale humor mam i tak ..jowy, bo mnie instruktor oblał na mieście :angryy:[quote name='Madallena']Nie no to git!!

Jak jest cudna to ja do niej jutro hop. Fotki cyk :) ogloszenia fru i mala sio do DS!
Od razu napisze ogloszenie i zostawie w lecznicy...[/QUOTE]

Posted

[quote name='mshume']I to w Tobie lubię, Cioteczka ;) Ale humor mam i tak ..jowy, bo mnie instruktor oblał na mieście :angryy:[/QUOTE]

A to świnia,a dlaczego?
Spokojnie ja tez kilka razy zdawałam w tych "gorszych" czasach. Jeden nawet wprost mi powiedzial ze albo place albo mnie nie przepuści. I udupil, a darł sie przy tym jak cholera bo oczywiście nie chcialam zaplacic.