belmonti Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 CZEKOLADOWA SUNIA O MIODOWYCH OCZACH Matutka !!!Jak sarenka Znaleziono w okolicy nadarzyna sunie czekoladową z czekoladowym kolorem noska mała podobna do pinczerka podobno miała czerwona obrożę błokała sie w okolicy od tygodnia jest tak chuda że pewnie dłużej. Jest w lecznicy na Gagarina 5 tel 22 841 40 22/ 841 44 40 Quote
karolina_g_k Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 No zdjecia niezbędne. I moze jeszcze cos na temat charakteru suni? Ile moze zostac w tej lecznicy? Quote
mshume Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ona by szybko domek znalazła,gdyby wiedzieć o niej coś więcej :( No i zdjęcia Quote
karolina_g_k Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='mshume']Ona by szybko domek znalazła,gdyby wiedzieć o niej coś więcej :( No i zdjęcia[/QUOTE] Tez tak sadzę, malizny szybko schodzą ;) Quote
Madallena Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jutro podejde do lecznicy. Psy z Gagarina trafiaja na Paluch :( oby nie bylo za pozno :( Quote
mshume Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Oj,to dobrze.Jak coś będziesz wiedziała,to daj znać. Quote
karolina_g_k Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Madallena']Jutro podejde do lecznicy. Psy z Gagarina trafiaja na Paluch :( oby nie bylo za pozno :([/QUOTE] A widzisz jednak się spotkałysmy ;) belmonti milczy więc trzeba działać. Ja moge tam rano zadzwonić. Quote
Madallena Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 milo, bardzo milo (dziekuje za szczeniora:) wlasnie studze mu zarcie. dzieki Bogu juz pozedl spac ale darl sie w nieboglosy i przytachal wszystkie buty z przedpokoju :D ) Pojde tam okolo 9 z aparatem. Quote
karolina_g_k Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Wypytaj o co sie da, zrób zdjęcia to porobie ogłoszenia. Quote
Madallena Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Mozna, ale trzeba ja zabrac. Nie beda jej trzymac u siebie. Oni nie naleza do tych najgorszych. Trzymali kiedys u siebie 2 lata dobka. Wyadoptowali go moim sasiadom. Super pies! Pytanie tylko,czy maja miejsce, zeby je zajac ta kruszyna.... Quote
mshume Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Maddalena, zrób wizję lokalną, będziemy myśleć ;) Quote
Madallena Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Akcje sesja zdjeciowa przekladam na jutro. Psie sprawy zatrzymaly mnie w domu...;/ Jutro bede w Klinice na stówe! Quote
mshume Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dzwoniłam pytać o małą: ma opatrunek na łapce, bo była pogryziona albo miała wypadek. Jest cudna, ma ok.1 roku i zachowuje czystość. Była wystraszona,ale jest już lepiej :) Quote
Madallena Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Nie no to git!! Jak jest cudna to ja do niej jutro hop. Fotki cyk :) ogloszenia fru i mala sio do DS! Od razu napisze ogloszenie i zostawie w lecznicy... Quote
karolina_g_k Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Madallena']Nie no to git!! Jak jest cudna to ja do niej jutro hop. Fotki cyk :) ogloszenia fru i mala sio do DS! Od razu napisze ogloszenie i zostawie w lecznicy... Myslisz, że bedzie moga tam poczekać na DS, czy szukamy czegos? mshumePytalas o jej wymiary ? ;) Quote
Agucha Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Może ktoś ją wyrzucił z auta skoro ma ranę na łapce? Kurcze za dużo tego ostatnio... :( Quote
mshume Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Podobno się nią interesują, jest prezentowana pacjentom ;) jest mała, jak pinczerka ok.5 kg. Quote
mshume Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 I to w Tobie lubię, Cioteczka ;) Ale humor mam i tak ..jowy, bo mnie instruktor oblał na mieście :angryy:[quote name='Madallena']Nie no to git!! Jak jest cudna to ja do niej jutro hop. Fotki cyk :) ogloszenia fru i mala sio do DS! Od razu napisze ogloszenie i zostawie w lecznicy...[/QUOTE] Quote
karolina_g_k Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='mshume']I to w Tobie lubię, Cioteczka ;) Ale humor mam i tak ..jowy, bo mnie instruktor oblał na mieście :angryy:[/QUOTE] A to świnia,a dlaczego? Spokojnie ja tez kilka razy zdawałam w tych "gorszych" czasach. Jeden nawet wprost mi powiedzial ze albo place albo mnie nie przepuści. I udupil, a darł sie przy tym jak cholera bo oczywiście nie chcialam zaplacic. Quote
mshume Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Nie no ten był przeuroczy, zagadywał mnie, francjaelegancja. A potem coś bredził, że wymusiłam pierwszeństwo czy cuś ;) Quote
Recommended Posts