iceangel4444 Posted December 2, 2003 Posted December 2, 2003 Ja niestety nie jade do Wrocek :( Milej zabawy. Quote
lupak Posted December 2, 2003 Posted December 2, 2003 Hey a gdzie ta galeria ze zdjeciami? http://republika.pl/yukon/zawody.htm Quote
agacia Posted December 2, 2003 Posted December 2, 2003 Fajne zdjecia 8) Nawet jestem na jednym :wink: Quote
Manu Posted December 3, 2003 Posted December 3, 2003 O, Tajraga, to super, że już bedą ! :D Nie mogę się doczekać :angel: Ja też myślałam, że zdjęcia zaprzęgów będą nieudane, no i w sumie są, ale sami widzicie, że coś tam widać... :roll: Czwarta galeria na Extreme już jest. :wink: Quote
Wanka Tanka Posted December 3, 2003 Posted December 3, 2003 Wreszcie udalo mi sie zalogowac. Dodam słówko na temat zawodow. Pierwszy raz bylam na tak dobrze zorganizowanych zawodach i na tak ogromna skale. Dziekuje Monice za telefon w piatek przed zawodami; gdyby nie to, nie zostalabym dopuszczona do startu. Sylwi dziekuje za uzyczenie Kajki i Scotta, bez ktorych moj start tez nie byłby mozliwy. Psy spisaly sie rewelacyjnie, mnie kondycji brakło ale i tak nie pojechalam walczyc o wysokie lokaty :) Tomkowi i Basi dziekuje za kask a sedziemu za dopuszczenie mnie w drugi dzien startu, mimo, ze zapomnialam o linie zabezpieczajacej:) Miło było poznac dogomaniakow, mam nadzieje ze nastepnym razem poznam Was wiecej i blizej :) Postaram sie tez czesciej zagladac na dogomanie :) Quote
Wanka Tanka Posted December 3, 2003 Posted December 3, 2003 Zapomnialam jeszcze podziekowac za pomoc przy starcie Waldkowi od Manu & Chinooka i Grzesiowi od Lukasa & Natana :) Quote
Manu Posted December 3, 2003 Posted December 3, 2003 Hej Marta ! :angel: Jesteś wreszcie... :D ...no ja myślę, że będziemy Cię tu częściej widzieć ! Quote
AnTu Posted December 3, 2003 Posted December 3, 2003 Wanka heh.. milo nie bylo... moze kiedys na innych zawodach sie poznamy.. a dowiedzialm sie ze ty bylas kiedy ogladalam zdjecia :-? Quote
Wanka Tanka Posted December 3, 2003 Posted December 3, 2003 AnTu, napewno sie spotkamy a wczesniej zrobimy liste i ustalimy punkt spotkania dla wszystkich dogomaniakow, co by nikogo nie pominąć:) Quote
AnTu Posted December 3, 2003 Posted December 3, 2003 Wanka no nie wiem czy da sie tak wszystkich w jednym miejscu zebrac :-? ze wspolnym zdjeciem sa problemy.. no ale zobaczymy co sie da zrobic :D Quote
PaYooK Posted December 3, 2003 Author Posted December 3, 2003 ELO!! wrzucilem swoje zdjecia i cobry na: http://husky.private.pl/ Quote
wiosna Posted December 4, 2003 Posted December 4, 2003 uhh.. a ja teraz dopiero no ;pp nom.. ogolnie to sie powtorze.. bo super bylo, i wogole swietnie, poza tym ze ja juz tradycyjnie ostatnia, ale co tam.. dyplom jest przesliczny, dalej nie moge sie napatrzec na niego ;pp a wogole to dalej mam kape z tej (tiiiit) lektury ;pp ehh.. no ;pp dziekuje Wam alll za pomoc przy moich psiakach, i wogole.. za bardzo super spedzony czas.. wielkie MUAAAA ;**** ;)) Quote
PaYooK Posted December 5, 2003 Author Posted December 5, 2003 ELO!! wiosna a jak Twoje fotki ?? Quote
Cobra Posted December 7, 2003 Posted December 7, 2003 jak obiecalem daje fotosy -strona na szybko ale niedlugo cos konkretniejszego bedzie dont worry http://www.interka.pl/~cobra/foto/ Quote
Agnieszka_ Posted December 13, 2003 Posted December 13, 2003 Wysłalam tym osobom : Agacia, Alaska, Antu, Basia, Ewaka, Grześ, Ice, ZaHoryzontem, Fair Play, Mike, Manu, Nat, PaY, Popek, Rav, Szybszy, Tajraga, Wiosna, Komar, Asia&Yuki fotki z Wysokiej i z Lublińca. Dajcie znać czy doszły do was 2 maile, bo dostałam dużo zwrotów. Reszte zdjęć z Lublińca wysle jak wywołam drugi film. Jeżeli jeszcze ktoś by chciał zdjecia to niech napisze. Quote
mike Posted December 15, 2003 Posted December 15, 2003 Dzięki - dostałem (tak samo jak TAJRAGA zbublowany post ze zdjeciami z Lublińca) :roll: Quote
agacia Posted December 15, 2003 Posted December 15, 2003 Ja dostalam 2 razy zdjecia z Wysokiej :wink: Quote
Agnieszka_ Posted December 15, 2003 Posted December 15, 2003 Sorki, że dostaliście to podwójnie :oops: Mój outlook coś wtedy nawalał i wszystko 2 razy sie wysłało. Quote
Manu Posted December 17, 2003 Posted December 17, 2003 Aguś, ja dostałam cztery maile ! :D Bo zdublowane, faktycznie. :wink: Tytuły były: "fotki z Lublińca 1" i "fotki z Wysokiej 2" Quote
Manu Posted December 17, 2003 Posted December 17, 2003 o! manu nareszcie jestes!! :) już jej nie ma... Cicho, bo odsypia wilki :) Nie ! Manu odrabia gigantyczne zaległości na forum i w skrzynce pocztowej ! :evil: Wilki odsypiałam wczoraj :D Jeny, ja nie wiem, co będzie, jak wyjadę na dwa tygodnie na przykład... :nerwy: Quote
Agnieszka_ Posted December 18, 2003 Posted December 18, 2003 "Z przykrością informujemy że w związku z faktem niedopełnienia przez organizatora zawodów w Lublińcu, wymagań uchwały Walnego Zjazdu, wyniki z tych wyścigów nie są uwzględnione w Pucharze Polski. Wszelkie uwagi w tej sprawie prosimy kierowac do organizatorów" widzieliscie??? http://www.psyzaprzegowe.pl/ Właśnie wczoraj to czytałam. Zapytam się dlaczego punkty sie nie liczą. Quote
Agnieszka_ Posted December 18, 2003 Posted December 18, 2003 Dowiedziałam się, że wszelkie formalności zostały wykonane w terminie i Extreme prowadzi rozmowy, które mają wyjaśnić tą decyzje lub ją unieważnić. Quote
Agnieszka_ Posted December 18, 2003 Posted December 18, 2003 A na stronie Extreme pojawiła się teraz taka informacja : "Zarząd SHK EXTREME informuje, że wykonał w terminie wszelkie zobowiązania spoczywające na organizatorze zawodów zaliczanych do Pucharu Polski, a wynikające z uchwał Walnego Zjazdu PFSZPRP. Decyzja, opublikowana na stronach PFSZPRP, o niezaliczeniu wyników z zawodów Lublińcu do Pucharu Polski jest kolejną próbą wywołania konfliktu pomiędzy Zarządem Federacji a Klubem. Członkowie Zarządu Pani Ewa Surówka, Pan Jacek Włodarczyk i Pan Andrzej Wilczoplski, nie byli poinformowani o podjęciu takiej decyzji. Ze wstępnych ustaleń wynika, że "niedopełniona formalność" to brak opłaty za zawody Pucharu Polski dla rozwiania wątpliwości zamieszczamy wyciąg bankowy " Quote
Recommended Posts