Jump to content
Dogomania

Wilcze Echa - Lubliniec - kto jedzie ??

Recommended Posts

Posted

dobra zapomnialem powiedziec ze tajra tez przywiozla, no ale jak juz sie tak czepiamy szczegolow, to jednak ja przywiozlem troche wiecej tych piwek, no i pare osob zostalo obdarowanych, no na nastepne zawody znow przywioze wiec przyjmuje zamowienia :)

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no ale ja jestem dziecko :) w koncu jak ktos sie mnie pyta ile mam lat to odpowiadam ze 12 w porywach do 26 :D tzn wygladam na 26 ale zachowanie 12-tka :P jak nie mniej :P

Posted

ELO!!!

no ale ja jestem dziecko :) w koncu jak ktos sie mnie pyta ile mam lat to odpowiadam ze 12 w porywach do 26 :D tzn wygladam na 26 ale zachowanie 12-tka :P jak nie mniej :P

dziecko ktore ma duzego fuksa :)

Posted

Słuchacie, pomyślałam, że na wspólnym zdjęciu jest tak wiele ludzików, że umieszczę je tutaj i opiszę, kto jest kto.

Zdjęcie nie najmniejsze, ale "waży" tylko 54 kb.

lubliniec-wspolne.jpg

Góra:

Lidka (żona Grzesia), Grześ, Mike z Gosią (tą 2-latką), Komar, Fairplay, AnTu, Cobra (chowający się za Nayuki), Agnieszka_, Tajraga.

Dół:

Pay, Waldek, ja, Rav, Wiosna, Wanka-Tanka (Marta), Kajka (Sylwia).

Posted

ale od czego photoshop :D hehe... ja też tak jakoś dziko wyszedłem na tym zdjęciu... lae gólnie to fajnie że jest... kurde... musze więcej pisać tych postów bo cvos mało ich mam:( no ale ja tu krótko jestem ( od września) no to pozdro

Posted

mnie pies zakryl :( wiedziale ze to modelka wszedzie sie pcha:)

a co do fotek MAnu mialem na mysli wszystkie

czekam z niecierpliwoscia na fotosy od innych ja swoje tez niedlugo wrzuce choc na nich najwiecej to Manu jeste hehehehe ale tez pare innych osobek min. Duet ANTU I MAMY AGI :)