Rav Posted December 1, 2003 Posted December 1, 2003 dobra zapomnialem powiedziec ze tajra tez przywiozla, no ale jak juz sie tak czepiamy szczegolow, to jednak ja przywiozlem troche wiecej tych piwek, no i pare osob zostalo obdarowanych, no na nastepne zawody znow przywioze wiec przyjmuje zamowienia :) Quote
PaYooK Posted December 1, 2003 Author Posted December 1, 2003 ELO!!! moi drodzy zachowujecie sie jak dzieci wyliczajac kto ile czego przywizol ;) Quote
Rav Posted December 1, 2003 Posted December 1, 2003 no ale ja jestem dziecko :) w koncu jak ktos sie mnie pyta ile mam lat to odpowiadam ze 12 w porywach do 26 :D tzn wygladam na 26 ale zachowanie 12-tka :P jak nie mniej :P Quote
PaYooK Posted December 1, 2003 Author Posted December 1, 2003 ELO!!! no ale ja jestem dziecko :) w koncu jak ktos sie mnie pyta ile mam lat to odpowiadam ze 12 w porywach do 26 :D tzn wygladam na 26 ale zachowanie 12-tka :P jak nie mniej :P dziecko ktore ma duzego fuksa :) Quote
agacia Posted December 1, 2003 Posted December 1, 2003 Rav zgadnij... :wink: I wez aparat na nastepne zawody :wink: Quote
Rav Posted December 1, 2003 Posted December 1, 2003 acha teraz rozumie :D ok nie ma sprawy wezme :) Quote
Manu Posted December 1, 2003 Posted December 1, 2003 I już się nie będziesz mógł tłumaczyć brakiem kasy na wywołanie i odbitki Quote
PaYooK Posted December 1, 2003 Author Posted December 1, 2003 ELO!!! I już się nie będziesz mógł tłumaczyć brakiem kasy na wywołanie i odbitki hehehe... dobre :) Quote
Manu Posted December 1, 2003 Posted December 1, 2003 Jeśli nie lubi robić zdjęć, to ja go BARDZO CHĘTNIE wyręczę z tego obowiązku... 8) :D Quote
Manu Posted December 1, 2003 Posted December 1, 2003 Na stronie klubu Extreme są już umieszczone 3 galerie ze zdjęciami ! (Tajraga mi powiedziała... 8) ) http://www.husky.com.pl/index.php Quote
PaYooK Posted December 1, 2003 Author Posted December 1, 2003 ELO!!!! sa tam fotki robione przezemnie i siore ;) Quote
Manu Posted December 1, 2003 Posted December 1, 2003 SĄ JUŻ ZDJĘCIA W GALERII !!! :angel: :D :angel: :D www.zahoryzontem.piwko.pl Quote
Manu Posted December 1, 2003 Posted December 1, 2003 Słuchacie, pomyślałam, że na wspólnym zdjęciu jest tak wiele ludzików, że umieszczę je tutaj i opiszę, kto jest kto. Zdjęcie nie najmniejsze, ale "waży" tylko 54 kb. Góra: Lidka (żona Grzesia), Grześ, Mike z Gosią (tą 2-latką), Komar, Fairplay, AnTu, Cobra (chowający się za Nayuki), Agnieszka_, Tajraga. Dół: Pay, Waldek, ja, Rav, Wiosna, Wanka-Tanka (Marta), Kajka (Sylwia). Quote
Manu Posted December 1, 2003 Posted December 1, 2003 Bo sie gdzieś podziałaś... :o A wiedziałąś, że szykujemy tradycyjne zdjęcie. :D Quote
komar Posted December 1, 2003 Posted December 1, 2003 ale od czego photoshop :D hehe... ja też tak jakoś dziko wyszedłem na tym zdjęciu... lae gólnie to fajnie że jest... kurde... musze więcej pisać tych postów bo cvos mało ich mam:( no ale ja tu krótko jestem ( od września) no to pozdro Quote
iceangel4444 Posted December 1, 2003 Posted December 1, 2003 Mnie tez nie ma na zadnym w galerii Manu :( , ale jestesmy komar na jednym w 1 galerii extreme. :) Quote
Cobra Posted December 1, 2003 Posted December 1, 2003 mnie pies zakryl :( wiedziale ze to modelka wszedzie sie pcha:) a co do fotek MAnu mialem na mysli wszystkie czekam z niecierpliwoscia na fotosy od innych ja swoje tez niedlugo wrzuce choc na nich najwiecej to Manu jeste hehehehe ale tez pare innych osobek min. Duet ANTU I MAMY AGI :) Quote
Manu Posted December 1, 2003 Posted December 1, 2003 Z tym wrzucaniem na forum to ostrożnie, lepiej linki :D Albo podeślij mi, ja z Jackiem wrzucę do galerii. Quote
Cobra Posted December 2, 2003 Posted December 2, 2003 spokojnie dam link na strone tylko musze rozpracowac moja skrzynie bi jest zakrecona na maxa Quote
PaYooK Posted December 2, 2003 Author Posted December 2, 2003 ELO!!! we wrockach bedzie nastepne spotkanko :) Quote
Manu Posted December 2, 2003 Posted December 2, 2003 Dla kogo będzie, dla tego będzie... :evil: Oby sie udało... Quote
lupak Posted December 2, 2003 Posted December 2, 2003 U Renaty na Yukon zawody sa juz super zdjecia z Lublinca Quote
Recommended Posts