Hawanka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 rodzice napisał(a):juz po - Pola zwycięztwo mlodzieży i rasy . Meisi doskonała i złoto . fotki sa - jak bedzie więcej czasu napiszę wrazenia .Gratulacje !!!!No to siostra pedra spisała sie ;) I czekamy na fotki ;) Quote
rodzice Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Na wystawie stawily się Evelyne Sullerot Mokry Bandita - klasa szczeniat - nie znam oceny Uploaded with ImageShack.us Polly Biale Bursztynki - klasa junior - zwyciezca mlodziezy , BOB Uploaded with ImageShack.us oraz Meisi Biale Bursztynki - klasa posrednia - lokata 1 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us To z mojego kiepskiego aparatu . Mam nadzieje wkrótce beda lepsze fotki która ma mi podesłac wlasciciel Polly . moje wrazenia - sunie przesliczne - kazda inna , Polly bardzo ladnie przygotowana , własciciele przesympatyczni , zakochani w swojej suni . Będziemy razem na wystawie w Lesznie , mam nadzieję na rownie sympatycznea pogawedke . Ja zas musze zmienic szampon dla Meisi bo sedzinie nie podobały sie przesuszone koncówki wlosa . widać co dobre dla tybetów to niekoniecznie dla hawańczyków . Musze poszukac czegos innego . Quote
martika5 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Gratulacje :multi:Bardzo żałuję że nie mogłyśmy dojechać i spotkać się z właścicielką Meisi:shake::shake::shake: Quote
Hawanka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 tez chetnie chciałabym sie spotkać z wami rodzice i z Polli ;) Widze ze super włos ma ;) Zupełnie inny od Pedra Czyzby była wyprostowana prostownicą <mysli> Quote
rodzice Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 He he myślę ze nie prostują skoro ludzie pytali sie czy ja specjalnie zakręcam Meisi loczki :cool3: Byli zdziwieni ze tak wyglada hawańczyk :lol: Quote
rodzice Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='martika5']Gratulacje :multi:Bardzo żałuję że nie mogłyśmy dojechać i spotkać się z właścicielką Meisi:shake::shake::shake:[/QUOTE] ja też żałuje zwlaszcza ze niewiele już planuję wystaw . Quote
Hawanka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='rodzice']He he myślę ze nie prostują skoro ludzie pytali sie czy ja specjalnie zakręcam Meisi loczki :cool3: Byli zdziwieni ze tak wyglada hawańczyk :lol:[/QUOTE] Tak to jest zależy od genu jeden ma prosty jak Polly a jeden krecony jak Meisi lub mój Pedruś :) Quote
Recommended Posts