rodzice Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 My sie z Meisolina meldujemy - ktos jeszcze ? Quote
Hawanka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 no to konkurencja bedzie :D i trzymam kciuki za 2 hawaneczki :) Quote
bursztynki Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 No to trzymamy kciuki Fajnie jak by były w innych klasach Quote
rodzice Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 tak ostatnio w posredniej tylko Meisi miała konkurencje w innych klasach były pojedyńcze sztuki .Ja zresztą teraz do wystaw mam zupełnie inne nastawienie jak kilka lat temu - jeżdżę dla rozrywki a jeśli cos przywioze to traktuje to jako mily dodatek . Liczy się miła atmosfera , spotkanie fajnych ludzi itp. Quote
Hawanka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 tak myśle czy ta wystawa odbedzie sie jak jest żałoba narodowa ???Słyszałam że W NOWYM DWORZE MAZOWIECKIM wystawa nie odbyła sie Quote
Havany Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 a ja słyszałam, że w Nowym Dworze wystawa była, moja znajoma pisała mi wczoraj mail-a że jednak się odbyła myślę, że mimo wszystko wystawa w Inowrocławiu też się odbędzie ale można zadzwonić do Związku i podpytać "rodzice" masz rację, patrz jak fajnie było w Katowicach, nikt na nikogo "psów nie wieszał", wręcz przeciwnie, wszyscy trzymali się razem, zwłaszcza w obliczu "pogromu" jaki miał miejsce Quote
ann1 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 wystawa w Nowym Dworze Mazowieckim odbyła się w sobotę, byłam osobiście. Na wystawie były tylko dwa hawańczyki - All z Przemożnej Chętki i Nayra Białe Bursztynki. Na stronie oddziału Legionowa zamieszczono informację , że wystawa niedzielna zostaje odwołana. O tym dramacie dowiedziałam się w drodze na tą wystawę. Ogromny smutek. Quote
rodzice Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 ja nie dojechałam bo nasz kierowca a własciwie " kierowczyni " wylądowała w szpitalu . Tak więc z przyczyn niezależnych tej wystawy nie udalo nam sie zaliczyć . Za to cały dzień spedziłam przed tv zmieniajac pudełka po chusteczkach . Quote
rodzice Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Co do terminu trwania zaloby narodowej to mówili ze tydzień a wiec powinna teoretycznie konczyć sie w piatek . Zobaczymy , jeśli nie bedzie w tym terminie to być moze przesuną na inny , zreszta to nie pierwsza i nie ostatnia wystawa . Quote
ann1 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 przyjechałam pooglądać hawany i trochę liczyłam że zobaczę Meisi na żywo. Ale od powrotu wczoraj z tej wystawy nie wyszłam jeszcze z domu. Oczy spuchnięte, głowa obolała a jutro do pracy. Nawet nie mam siły iść na Krakowskie Przedmieście.Ale jak wystawią ciało Prezydenta , pójdę się pożegnać. Nawet nie mogę dalej pisać. Quote
martika5 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Dzisiaj otrzymałam wiadomość że wystawa w Grudziądzu się nie odbędzie. Przeniesiona zostaje na 22maja . Quote
rodzice Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 cholipka a mialam zaplanowany taki fajny wyjazd dwudniowy ze spaniem , ale jak mus to mus Quote
martika5 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ja też się zmartwiłam nie wiem jak to będzie w maju .W maju mam komunię córki. Quote
Hawanka Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Niestety martika5 nie jedzie :( Ja sie dobrze orientuje ma byc POLLY BIAŁE BURSZTYNKI siostra pedra:) Jak by ci sie rodzice udało fotke zrobić byłabym wdzieczna ;) Quote
rodzice Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 No własnie trwa walka :mad:kto weźmie aparat bo latorośl jutro jedzie nad morze - ale jak wygram te batalie to chetnie polatam i popstrykam :lol: Quote
Hawanka Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 rodzice napisał(a):No własnie trwa walka :mad:kto weźmie aparat bo latorośl jutro jedzie nad morze - ale jak wygram te batalie to chetnie polatam i popstrykam :lol: Może sie uda :) a takto trzymamy kciuki za was !!!!!! Quote
martika5 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Hawanka napisał(a):Niestety martika5 nie jedzie :( Ja sie dobrze orientuje ma byc POLLY BIAŁE BURSZTYNKI siostra pedra:) Jak by ci sie rodzice udało fotke zrobić byłabym wdzieczna ;) ja bardzo bym chciała jechać ale nie dam rady .Trzymam kciuki i czekam na fotki:lol: Quote
rodzice Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 juz po - Pola zwycięztwo mlodzieży i rasy . Meisi doskonała i złoto . fotki sa - jak bedzie więcej czasu napiszę wrazenia . Quote
Recommended Posts