Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak ostatnio w posredniej tylko Meisi miała konkurencje w innych klasach były pojedyńcze sztuki .Ja zresztą teraz do wystaw mam zupełnie inne nastawienie jak kilka lat temu - jeżdżę dla rozrywki a jeśli cos przywioze to traktuje to jako mily dodatek . Liczy się miła atmosfera , spotkanie fajnych ludzi itp.

Posted

a ja słyszałam, że w Nowym Dworze wystawa była, moja znajoma pisała mi wczoraj mail-a że jednak się odbyła
myślę, że mimo wszystko wystawa w Inowrocławiu też się odbędzie ale można zadzwonić do Związku i podpytać
"rodzice" masz rację, patrz jak fajnie było w Katowicach, nikt na nikogo "psów nie wieszał", wręcz przeciwnie, wszyscy trzymali się razem, zwłaszcza w obliczu "pogromu" jaki miał miejsce

Posted

wystawa w Nowym Dworze Mazowieckim odbyła się w sobotę, byłam osobiście. Na wystawie były tylko dwa hawańczyki - All z Przemożnej Chętki i Nayra Białe Bursztynki. Na stronie oddziału Legionowa zamieszczono informację , że wystawa niedzielna zostaje odwołana. O tym dramacie dowiedziałam się w drodze na tą wystawę. Ogromny smutek.

Posted

ja nie dojechałam bo nasz kierowca a własciwie " kierowczyni " wylądowała w szpitalu . Tak więc z przyczyn niezależnych tej wystawy nie udalo nam sie zaliczyć . Za to cały dzień spedziłam przed tv zmieniajac pudełka po chusteczkach .

Posted

Co do terminu trwania zaloby narodowej to mówili ze tydzień a wiec powinna teoretycznie konczyć sie w piatek . Zobaczymy , jeśli nie bedzie w tym terminie to być moze przesuną na inny , zreszta to nie pierwsza i nie ostatnia wystawa .

Posted

przyjechałam pooglądać hawany i trochę liczyłam że zobaczę Meisi na żywo. Ale od powrotu wczoraj z tej wystawy nie wyszłam jeszcze z domu. Oczy spuchnięte, głowa obolała a jutro do pracy. Nawet nie mam siły iść na Krakowskie Przedmieście.Ale jak wystawią ciało Prezydenta , pójdę się pożegnać. Nawet nie mogę dalej pisać.

• 1 month later...
Posted

Niestety martika5 nie jedzie :(

Ja sie dobrze orientuje ma byc POLLY BIAŁE BURSZTYNKI siostra pedra:)
Jak by ci sie rodzice udało fotke zrobić byłabym wdzieczna ;)

Posted

rodzice napisał(a):
No własnie trwa walka :mad:kto weźmie aparat bo latorośl jutro jedzie nad morze - ale jak wygram te batalie to chetnie polatam i popstrykam :lol:

Może sie uda :)
a takto trzymamy kciuki za was !!!!!!

Posted

Hawanka napisał(a):
Niestety martika5 nie jedzie :(

Ja sie dobrze orientuje ma byc POLLY BIAŁE BURSZTYNKI siostra pedra:)
Jak by ci sie rodzice udało fotke zrobić byłabym wdzieczna ;)

ja bardzo bym chciała jechać ale nie dam rady .Trzymam kciuki i czekam na fotki:lol: