sachma Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 foty słabe bo chłopak ma alergie na flesha.. ale jakieś są :) http://i995.photobucket.com/albums/af76/valhallarattery/KWPR%20Olsztyn%202010/wpro7.jpg Quote
sachma Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 i jeszcze kilka : http://i995.photobucket.com/albums/af76/valhallarattery/KWPR%20Olsztyn%202010/wpro6.jpg Quote
Sonya-Nero Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Gratuluję udanego debiutu :klacz: ... ale Lenny ma piękną główkę :loveu:, a jaki "wykrok" :smile::klacz: Quote
sachma Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 na wystawie kupiliśmy sobie nową ringówkę, bo ta nasza za bardzo go dusiła - w domu nie było kłopotu, ale tu kiedy trochę trzeba go było pociągnąć, bo się zapatrzył (on kocha obserwować psy :P ) i w tym momencie moim zdaniem ona zaciskała się za mocno - teraz mamy ładną z ogranicznikiem :) nie ma szans na podduszenie :) dziękujemy za gratulacje, mamy nadzieję że w Gdyni pójdzie nam co najmniej tak dobrze jak w Olsztynie ;) Quote
Mameczka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Slicznie wyszedl :) Wielkie gratulacje!!! A swoja droga kiedy bedzie Gdynia? Bede obowiazkowo bo to blisko mnie a na PUDLE musze sobie popatrzec ;) Quote
sachma Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Gdynia jest 18.07 :) na terenach akademii morskiej :) Quote
sachma Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 dziękujemy za gratulacje :) Tak pięknie wyglądał przed wczoraj.. Quote
sachma Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 później wykąpał się w rzece i dziś wygląda tak - razem ze swoim przysmakiem - szyjką indyka :P Quote
madzia191 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Ale pyszny przysmak dostał!;-) Śliczny piesek! Quote
filodendron Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 sachma napisał(a):później wykąpał się w rzece i dziś wygląda tak Jest równie ładny. A może nawet ładniejszy :) Quote
Onomato-Peja Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Hej Przyszłam tutaj, żeby nie off-topować na wątku wystawy ;) Moja suka ( w typie ON ) ma trochę zjechaną psychikę. Raz jest z nią wielki problem, rzuca się na psy, a raz tylko zabawa jej w głowie. Rzuca się głównie na duże psy ale to też nie zawsze, bo są przypadki z którymi się ładnie bawi. Nienawidzi owczarków niemieckich i labradorów, z pudlami problem nam już chyba zniknął, bo kilka razy się ładnie bawiła. Tak więc jak już wspominałam, będę ją miała w kagańcu, więc jedyne co może zrobić to walnąć łapą, można spróbować. ;) Quote
sachma Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Jasne :) zobaczymy, najwyżej psiaki się tylko obwąchają ;) Quote
Onomato-Peja Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 A i zapomniałam napisać w poprzednim poście. Piękny pies, uwielbiam pudle :loveu: Quote
sachma Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Onomato-Peja, i się nie pokazałyście :P Wróciliśmy :) Wybitnie obiecujący .. " dość duży jak na wiek, krótki, dość mocna ale ładna głowa, dobra górna i dolna linia, dobre kątowanie kończyn, dobry w ruchu, włos bardzo obfity jak na wiek" Sędzinie się nie podobał jakoś strasznie bo za duży - nie była zorientowana że u pudli istnieje możliwość przepisania o.O' kolejna nom do best baby i znów się nie udało. :) Quote
aneta Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 No to rośnie chłop jak na drożdżach, wdał się bardziej w kuzyna niż w tatusia ;) A jak ząbki ? Bo mój muszę powiedzieć że w tym wieku jeszcze nie dorastał do Queenie (34 cm) chociaż łeb miał już powyżej jej pyszczka ;) Quote
sachma Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Jeszcze czekamy na wymianę kłów :) Ząbki z przodu już nowe, po za dolnymi zaraz przy kłach - tam na razie się delikatnie przebijają przez dziąsła :) Quote
aneta Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Czyli rozwój jeszcze niezakończony. Może jeszcze podrosnąć. Na szczęście w końcu (!!!) w Polsce można przepisywać, bo przecież było paradoksalne historie, ile pięknych pudli przepadło bo były sztywne przepisy -( a za granicą juz dziesiąt lat przepisywano ... Quote
sachma Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 aneta, mam nadzieję że jeszcze nie zakończony, bo mu musi żuchwa jeszcze urosnąć :P Quote
Recommended Posts