Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 669
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

sachma napisał(a):
oj tak :) wahałam się czy go dziś ciąć, czy jednak zapuszczać... ale w pomponach wygląda super, mimo że to jeszcze nie to co powinno być..

Powoli, powoli, nabierzesz wprawy, kupisz se nożyczki, i będzie coraz lepiej. Pamiętaj tylko, że na razie dół kuli ma być jak najkrótszy, bo inaczej jak Igora będzie go do ziemi ciągnął :) Ba, sama mam z tym kłopot :)

Posted

no na razie te kule są krótkie, ale dzięki, będę zwracać na to uwagę :)
muszę kupić porządne gięte nożyczki bo z tymi to cięcia krótkie i proste i się natnę zanim coś wytnę :P

Posted

sachma napisał(a):
no na razie te kule są krótkie, ale dzięki, będę zwracać na to uwagę :)
muszę kupić porządne gięte nożyczki bo z tymi to cięcia krótkie i proste i się natnę zanim coś wytnę :P

Mówiąc kula mam na myśli to na klatce piersiowej, na dooopce są rozety a na łapkach pompony :)

Posted

oj o wiele - ja myślałam że pompony są na łapach, a kule to na gorze :P ale wprowadzenie pojęcia "rozeta" wiele ułatwia :P

a nie myślisz że on rozety ma za duże? na plecach ma około 1cm przedziałek :D więc są dość wysoko..

Posted

sachma napisał(a):
oj o wiele - ja myślałam że pompony są na łapach, a kule to na gorze :P ale wprowadzenie pojęcia "rozeta" wiele ułatwia :P

a nie myślisz że on rozety ma za duże? na plecach ma około 1cm przedziałek :D więc są dość wysoko..

Hm... wiesz, pytasz sosby, której podel ma rozety różnokształtne a rzadku kuliste :) Ja myślę że są ok, ewentualnie możnaby coś tam zmniejszyć, ale to nie jestem aby pewna :) Kupisz se nożyczki giete to będziesz szaleć :) Jak będziesz w Grocie to obmacaj też te 9 calowe gięte niebieskie Groommaster bo ja mam na nie chrapkę :)

• 1 month later...