Korenia Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Zapisuję sobie galerię :) Czemu Afra ma żle ubarwiony pyszczek? Musi być czarna maska na obu oczach czy jak? Quote
AjdaTola Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Afrunia super się prezentuje a i przebarwienia pod oczami są o wiele mniejsze :-). Quote
Korenia Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 A jeszcze co do oceny obiecującej - znajoma z dobermanką na pierwszej wystawie też dostała obiecującą ;) a teraz we Wrocławiu jej sucz miała 6-7 konkurentek, a zgarnęła doskonałą, lokatę pierwszą i najlepszego juniora w rasie! ;) Quote
Wavix Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Hej! Idealny bostoni pyszczek powinien wyglądać mniej więcej tak (znalazłam jakiegoś amerykańskiego championa): My za chwilę lecimy z Afrą do weta, no i rozstrzygną się jej losy - sterylka czy nie. W każdym razie i tak na wystawie jeszcze się pewnie pojawimy kiedyś, a co! :) Przebarwienia rzeczywiście się zmniejszyły. A w końcu używałam żelu Hery, tak jak wy ;). Quote
AjdaTola Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Wavix daj znać co ta u weta wyszło. Ja zaczynam teraz próbować z żelem Hery 2 razy dziennie i zobaczymy efekty, a co będę Toli żałować :-). Quote
Wavix Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Afra z kolegą Paco świrują w parku. Za zdjęcia dziękuję Oli i Kubie, a więcej Paco jak ktoś ma ochotę obejrzeć można tu: strona Paco . Afra i Paco pozują: Wielka gonitwa: "On zabrał mój sznureczek!" "Też mu zabiorę, a co!" Zwykle są mądrzy i piękni... ... ale czasami Afra trochę mniej, sądząc po minie ;) Quote
dodus Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Mam pytanie;) czy możemy was wspomóc 1% jeśli tak to poproszę o potrzebne dane. A poza tym chciałabym się dopytać o karmę Acane, którą wersję tej karmy zakupujecie?:roll: Pozdrawiam serdecznie! Quote
Recommended Posts