Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem w ślad za PW od mmd... Nie mam pomysłu, do której kliniki można zawieźć sunię. Miałam kontrakt z kliniką na Kosiarzy 37, ale nie wydaje mi się, żeby chcieli wziąć psiaka z nosówką. Możecie jednak spróbować zadzwonić. Ja nie mam jak dzwonić, w domu pełno rodziny, juz i tak jest pretensja, że usiadłam przy komputerze, bo przecież święta są. Moje argumenty, że bezdomne psy w święta też muszą mieć opieką nie spotyka się ze zrozumieniem... Ta klinika, to Willa-Vet. Telefon: 22 642-77-55. Trzeba im powiedzieć, że to sunia bezdomna. Takie mają tam zawsze zniżki. Doba w szpitaliku to 15-20 zł. Zawsze można ponegocjować na te 15 zł.
Zapytam jeszcze na Strzeleckiego, bo idę tam dzisiaj z moim Semikiem na kontrolę. Oni tez przyjmują bezdomne psiaki, ale doba kosztuuje 25 lub 30 zł. Dzisiaj rano strasznie skowyczał tam jakis psiak, ale nikt do niego nie wszedł. Serce mi pękało, ale nie można tam wchodzić bez zgody personelu. A personel był zajęty przyjmowaniem masy psiaków, które tam czekały w kolejce. Tej kliniki chyba bym nie polecała, jeśli już, to Kosiarzy...

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmd']Transport Grochów - SGGW i z powrotem, na dziś. Pilne.
[/B]Będą chciały pojechać i próbować z pozycji postawienia przed faktem..[/SIZE][/QUOTE]

A czy dzisiaj klinika SGGW jest otwarta?

Posted

[quote name='mmd']Zadzwoniłam, nie mają zakaźnego.
Pani powiedziała, że Multi wet
ma ktoś telefon?[/QUOTE]

(22) 841 44 40 gagarina 5

Posted

juz dzwonie
nic, nie mają zakaźnego
miła pani, podała mi:
książęca - mają, ale koci zakaźny
białobrzeska - nie mają

i koniec pomysłów...

Posted

Kurcze zakaznego to nie znalazlam

na wrazie co namiary na transport

[FONT=Tahoma]Zamówienie taksówki:[/FONT]

• [FONT=Tahoma]telefonicznie lub sms:[/FONT][FONT=Tahoma] 0 783-274-934[/FONT]
  • [FONT=Tahoma]e-mail:[/FONT][FONT=Tahoma]taksowka@miau-hau.pl[/FONT]

Posted

podaje wszystkie calodobowe

KLINIKA WETERYNARYJNA ELWET
Al. Niepodległości 24/30 02-653 Warszawa
tel: 0 22 843 23 46
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Warszawa, ul. Racławicka 29 b, tel. 22 8442064
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
"A-Z Wet" Centrum Weterynaryjne

Całodobowa klinika weterynaryjna

• Warszawa, ul. Zamiejska 28

• tel. 22 6783322
  • xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Posted

Jestem. Ja korzystam właśnie z Elwetu na Mokotowie, ale będę tam u swojej wetki (mam chorą moją osobistą sunię) dopiero jutro wieczorem, ewentualnie mogę zapytać jak wygląda sytuacja....ale chyba już ktoś pisał ze Elwet odmówił:shake:

Posted

[quote name='Tora&Faro']Jestem. Ja korzystam właśnie z Elwetu na Mokotowie, ale będę tam u swojej wetki (mam chorą moją osobistą sunię) dopiero jutro wieczorem, ewentualnie mogę zapytać jak wygląda sytuacja....ale chyba już ktoś pisał ze Elwet odmówił:shake:[/QUOTE]
Odmowili na Gagarina nie maja izolatek dla zakaznie chorych....

Posted

[quote name='Tora&Faro']Chodziło mi o Elwet przy Al. Niepodległości...dzwoniłyście tam może?

PS symaptyczna ta Miszka:)
Nie wiem , zapytaj prosze mmd

Posted

Sbd mi mówiła, że oba elwety odmówiły, jak rozumiem są dwa...
Transport taxi też o tyle nie wchodzi w grę, że dziewczyny trochę bez kasy sa....

Posted

[quote name='Ellig']http://www.9494.pl/Calodobowa-Lecznica-Weterynaryjna-Wila-Vet.5.167620.html

http://www.sggw.pias.pl/strony/chz.htm

Na Kosiarzy dzwoniłam
SGGW właśnie chcą szturmować, na razie zostały spławione przed świętami, bo jeden wet na dyżurze i na faruchu może przenieść...

Ellig, dzwoniłam teraz na Zamiejską, super weta tam spotkałam telefonicznie, przynajmniej mnie nie spławił. Może (ale zastrzegł, że bardzo "moze") coś postara się pomóc, bo oni jako lecznica nie mają możliwości. Dzięki:)

Napisałam do komety PW i maila.

SBD może dzisiaj dorwie się do neta u znajomych i wpadnie tu.
Super, że staracie się pomóc. Jutro być może sbd przejmie już wątek, na razie wszystko przekazuję przez telefon.

Posted

Klinika chyba żadna się nie zdecyduje, bo mają kiepskie doświadczenia po padnięciach pacjentów hospitalizowanych z innych powodów - łatwo przenieść z jednego zwierzęcia na drugie.
Ideałem byłby dom bezpsi albo z psem, który przechodził nosówkę ...

Posted

Może na SGGW się uda. Sbd pisała teraz, że jeśli się zdecydują przyjąć to za 60-80 za dobę.
Ideał bezpsi - no żeby taki jeszcze się znalazł... byłoby rewelacyjnie.

Posted

Śreniawitów tak. Właśnie dzwoniłam.
Jutro od 9 będzie szef, nazywa się Jankowski, może może, ale też bez fajerwerków....

Dzięki
dzwonię na Porannej Bryzy
edit: nie dzwonię, ta to nie całodobówka.