Ewa Marta Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Jestem w ślad za PW od mmd... Nie mam pomysłu, do której kliniki można zawieźć sunię. Miałam kontrakt z kliniką na Kosiarzy 37, ale nie wydaje mi się, żeby chcieli wziąć psiaka z nosówką. Możecie jednak spróbować zadzwonić. Ja nie mam jak dzwonić, w domu pełno rodziny, juz i tak jest pretensja, że usiadłam przy komputerze, bo przecież święta są. Moje argumenty, że bezdomne psy w święta też muszą mieć opieką nie spotyka się ze zrozumieniem... Ta klinika, to Willa-Vet. Telefon: 22 642-77-55. Trzeba im powiedzieć, że to sunia bezdomna. Takie mają tam zawsze zniżki. Doba w szpitaliku to 15-20 zł. Zawsze można ponegocjować na te 15 zł. Zapytam jeszcze na Strzeleckiego, bo idę tam dzisiaj z moim Semikiem na kontrolę. Oni tez przyjmują bezdomne psiaki, ale doba kosztuuje 25 lub 30 zł. Dzisiaj rano strasznie skowyczał tam jakis psiak, ale nikt do niego nie wszedł. Serce mi pękało, ale nie można tam wchodzić bez zgody personelu. A personel był zajęty przyjmowaniem masy psiaków, które tam czekały w kolejce. Tej kliniki chyba bym nie polecała, jeśli już, to Kosiarzy... Quote
Ewa Marta Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='mmd']Transport Grochów - SGGW i z powrotem, na dziś. Pilne. [/B]Będą chciały pojechać i próbować z pozycji postawienia przed faktem..[/SIZE][/QUOTE] A czy dzisiaj klinika SGGW jest otwarta? Quote
mmd Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Zadzwoniłam, nie mają zakaźnego. To było o Kosiarzy. Pani powiedziała, że Multi wet ma ktoś telefon? Quote
Ellig Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Z transportem odpadam nie mam samochodu.... O ile mi wiadomo szpitala na SGGW nie ma bo byl nie rentowny:( Quote
mmd Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='Ewa Marta']A czy dzisiaj klinika SGGW jest otwarta?[/QUOTE] Dyżur mają jak zrozumiałam. Quote
Wunia Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 link do strony Multiwet: http://www.multiwet.com.pl/ Quote
Ellig Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='mmd']Zadzwoniłam, nie mają zakaźnego. Pani powiedziała, że Multi wet ma ktoś telefon?[/QUOTE] (22) 841 44 40 gagarina 5 Quote
mmd Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 juz dzwonie nic, nie mają zakaźnego miła pani, podała mi: książęca - mają, ale koci zakaźny białobrzeska - nie mają i koniec pomysłów... Quote
Ellig Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Kurcze zakaznego to nie znalazlam na wrazie co namiary na transport [FONT=Tahoma]Zamówienie taksówki:[/FONT] [FONT=Tahoma]telefonicznie lub sms:[/FONT][FONT=Tahoma] 0 783-274-934[/FONT] [FONT=Tahoma]e-mail:[/FONT][FONT=Tahoma]taksowka@miau-hau.pl[/FONT] Quote
Ellig Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 http://www.9494.pl/Calodobowa-Lecznica-Weterynaryjna-Wila-Vet.5.167620.html http://www.sggw.pias.pl/strony/chz.htm Quote
Ellig Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 podaje wszystkie calodobowe KLINIKA WETERYNARYJNA ELWET Al. Niepodległości 24/30 02-653 Warszawa tel: 0 22 843 23 46 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Warszawa, ul. Racławicka 29 b, tel. 22 8442064 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx "A-Z Wet" Centrum Weterynaryjne Całodobowa klinika weterynaryjna Warszawa, ul. Zamiejska 28 tel. 22 6783322 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Quote
Tora&Faro Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Jestem. Ja korzystam właśnie z Elwetu na Mokotowie, ale będę tam u swojej wetki (mam chorą moją osobistą sunię) dopiero jutro wieczorem, ewentualnie mogę zapytać jak wygląda sytuacja....ale chyba już ktoś pisał ze Elwet odmówił:shake: Quote
Ellig Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Tora&Faro']Jestem. Ja korzystam właśnie z Elwetu na Mokotowie, ale będę tam u swojej wetki (mam chorą moją osobistą sunię) dopiero jutro wieczorem, ewentualnie mogę zapytać jak wygląda sytuacja....ale chyba już ktoś pisał ze Elwet odmówił:shake:[/QUOTE] Odmowili na Gagarina nie maja izolatek dla zakaznie chorych.... Quote
Tora&Faro Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Chodziło mi o Elwet przy Al. Niepodległości...dzwoniłyście tam może? PS symaptyczna ta Miszka:) Quote
Ellig Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Tora&Faro']Chodziło mi o Elwet przy Al. Niepodległości...dzwoniłyście tam może? PS symaptyczna ta Miszka:) Nie wiem , zapytaj prosze mmd Quote
Tora&Faro Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 mmd napisała że Elwet im odmówił....tak czy inaczej jutro będę u swojej wetki, zapytać nie zaszkodzi.... Quote
mmd Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Sbd mi mówiła, że oba elwety odmówiły, jak rozumiem są dwa... Transport taxi też o tyle nie wchodzi w grę, że dziewczyny trochę bez kasy sa.... Quote
mmd Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='Ellig']http://www.9494.pl/Calodobowa-Lecznica-Weterynaryjna-Wila-Vet.5.167620.html http://www.sggw.pias.pl/strony/chz.htm Na Kosiarzy dzwoniłam SGGW właśnie chcą szturmować, na razie zostały spławione przed świętami, bo jeden wet na dyżurze i na faruchu może przenieść... Ellig, dzwoniłam teraz na Zamiejską, super weta tam spotkałam telefonicznie, przynajmniej mnie nie spławił. Może (ale zastrzegł, że bardzo "moze") coś postara się pomóc, bo oni jako lecznica nie mają możliwości. Dzięki:) Napisałam do komety PW i maila. SBD może dzisiaj dorwie się do neta u znajomych i wpadnie tu. Super, że staracie się pomóc. Jutro być może sbd przejmie już wątek, na razie wszystko przekazuję przez telefon. Quote
Ewa i flatki Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Klinika chyba żadna się nie zdecyduje, bo mają kiepskie doświadczenia po padnięciach pacjentów hospitalizowanych z innych powodów - łatwo przenieść z jednego zwierzęcia na drugie. Ideałem byłby dom bezpsi albo z psem, który przechodził nosówkę ... Quote
mmd Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Może na SGGW się uda. Sbd pisała teraz, że jeśli się zdecydują przyjąć to za 60-80 za dobę. Ideał bezpsi - no żeby taki jeszcze się znalazł... byłoby rewelacyjnie. Quote
NiJaSe Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 pytalam po ludziach podano mi jeszcze ze mozna sprobowac na śreniawitów i porannej bryzy Quote
NiJaSe Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 i jeszcze dostalam link tutaj http://www.pensjonatyoko.com.pl/pensjonat,yoko/kontakt.html Quote
mmd Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 To drugie dzisiaj nieczynne. A tamte to całodobówki? Bo jakbym miała dzisiaj dzwonić to dobrze by było... Quote
mmd Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Śreniawitów tak. Właśnie dzwoniłam. Jutro od 9 będzie szef, nazywa się Jankowski, może może, ale też bez fajerwerków.... Dzięki dzwonię na Porannej Bryzy edit: nie dzwonię, ta to nie całodobówka. Quote
Recommended Posts