olcha Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Patka napisał(a):normalnie boska fota :cool3: a teraz powiem jak babcia do wnusi jak chcesz to potrafisz :evil_lol: :oops: :oops: :oops: Dziekuję. A jednak się przydało zawisić na jeden dzień galerię :cool3: od razu wena wróciła :eviltong: A to Ty już babcią jesteś? :evil_lol: Quote
PIKA Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Matko, ile fot :multi::multi::multi: Pysia napisał(a): nie zgrzedź babo jedna :diabloti: czego ma nie robić? :crazyeye: Quote
olcha Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 PIKA napisał(a):Matko, ile fot :multi::multi::multi: czego ma nie robić? :crazyeye: Chiba mam przestać zgrzędzić :eviltong: Quote
panienkabubu Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 buahahahahahaha a ja myslalam, ze to kupy są :oops: :oops: :oops: ale ze mnie czubek ;) Quote
olcha Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 panienkabubu napisał(a):buahahahahahaha a ja myslalam, ze to kupy są :oops: :oops: :oops: ale ze mnie czubek ;) Buauhahhahaha noooo :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 hahahah olcha przeboskie zdjecie, jak z aniołków charliego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anea Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Dokłądnie!!! :) Chciałam to samo napisać tylko za chol... nie mogła sobie przypomniec gdzi etaka scene widzialam :) Quote
olcha Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): hahahah olcha przeboskie zdjecie, jak z aniołków charliego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: anea napisał(a):Dokłądnie!!! :) Chciałam to samo napisać tylko za chol... nie mogła sobie przypomniec gdzi etaka scene widzialam :) :roflt: ale macie wyobraźnie :lol: Jeszcze im pistoletów brakuje ;) Quote
olcha Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 PSIA DUSZA Barbara Borzymowska To tylko pies, tak mówisz, tylko pies... A ja ci powiem Że pies to czasem więcej jest niż człowiek On nie ma duszy, mówisz... Popatrz jeszcze raz Psia dusza większa jest od psa My mamy dusze kieszonkowe Maleńka dusza, wielki człowiek Psia dusza się nie mieści w psie I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie A kiedy się pożegnać trzeba I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko pies wyrusza Przecież przy tobie jest psie niebo Z tobą zostaje jego dusza Quote
panienkabubu Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 olcha napisał(a):PSIA DUSZA Barbara Borzymowska To tylko pies, tak mówisz, tylko pies... A ja ci powiem Że pies to czasem więcej jest niż człowiek On nie ma duszy, mówisz... Popatrz jeszcze raz Psia dusza większa jest od psa My mamy dusze kieszonkowe Maleńka dusza, wielki człowiek Psia dusza się nie mieści w psie I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie A kiedy się pożegnać trzeba I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko pies wyrusza Przecież przy tobie jest psie niebo Z tobą zostaje jego dusza sliczne, uwielbiam takie rzecyz...:oops: :oops: Quote
olcha Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 panienkabubu napisał(a):sliczne, uwielbiam takie rzecyz...:oops: :oops: ja też :oops: :oops: :oops: byle bez przesady :oops: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 olcha napisał(a)::roflt: ale macie wyobraźnie :lol: Jeszcze im pistoletów brakuje ;) prosze gana dla tej mafii :lol: Quote
olcha Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):prosze gana dla tej mafii :lol: Buahhahaha bazuke jakąś :lol: od razu :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 olcha napisał(a):Buahhahaha bazuke jakąś :lol: od razu :lol: jak udzwigną to moze byc bazuka :eviltong: moge im wózeczek zmontowac taki na kółeczkach ;) zeby im lzej było :eviltong: Quote
olcha Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):jak udzwigną to moze byc bazuka :eviltong: moge im wózeczek zmontowac taki na kółeczkach ;) zeby im lzej było :eviltong: Co nie udźwigną! Pewnie, że udźwigną :lol: żadnych wózków im nie trzeba :lol: buahahaha gorzej z odrzutem po strzale :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 olcha napisał(a):Co nie udźwigną! Pewnie, że udźwigną :lol: żadnych wózków im nie trzeba :lol: buahahaha gorzej z odrzutem po strzale :lol: mini spadochronki?:razz: myslisz?:eviltong: Quote
olcha Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):mini spadochronki?:razz: myslisz?:eviltong: hahaha by se polatały....długo pewnie i daleko :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 olcha napisał(a):hahaha by se polatały....długo pewnie i daleko :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Idem spać. Psy mnie już z bazuką ganiają :eviltong: żeby im nagrzać łóżko :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 olcha napisał(a):Idem spać. Psy mnie już z bazuką ganiają :eviltong: żeby im nagrzać łóżko :evil_lol: hahahha idz biedaku, bede myslec o tobie jak cie zrzuca z wyrka te twoje wielkie psy a ja w tym czasie bede sie grzac z moim kudłatym pod poscielką :eviltong: DOBRANOC:buzi: Quote
malawaszka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 hahaha rewelacyjne z tymi orzeszkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dwie tajniaczki :evil_lol: Quote
olcha Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahahha idz biedaku, bede myslec o tobie jak cie zrzuca z wyrka te twoje wielkie psy a ja w tym czasie bede sie grzac z moim kudłatym pod poscielką :eviltong: DOBRANOC:buzi: Ja nie wiem po co ja im kupiłam te budy? Jak one ich nawet nie odwiedzają :eviltong: A Twoja wizja rzeczywiście bardzo prawdopodobna :lol: malawaszka napisał(a):hahaha rewelacyjne z tymi orzeszkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dwie tajniaczki :evil_lol: tam tam taram tam tam taram tam tam taram tararaaaaaaaaaaaam buahahhaa mission imposible Quote
Juszes Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Jejciu jakie piękne fotki :D :loveu: :loveu: :loveu: Quote
olcha Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami była sobie mucha... ...życie spędzała siedząc na ścianie. Wydawała się bardzo towarzyska bo dawała do siebie podchodzić bardzo blisko... ...Aż tu nagle zawiał wiatr i mucha okazała się denatką :evil_lol: Zobaczcie na cień odnóży i włosów :shocked!: Quote
Recommended Posts