Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

olcha napisał(a):
Oooj taaaak bij mnie poniewieraaaaj :loveu: :evil_lol:

Na przyjemność to trzeba zasłuzyc a Ty jak na razie to cos rozrabiasz

POROMBAŁO CIE?!?!?!?!?

NIE MA MOWY

Zaraz masz wstawić nowe zdjecia...bo jak nie to Ci kiedys w nocyu nalot zrobie :)

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
no patrzaj jeszcze do tego sado maso:cool3:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:cool3: :cool3: :cool3:

anea napisał(a):
Zaraz masz wstawić nowe zdjecia...bo jak nie to Ci kiedys w nocyu nalot zrobie :)

No same zaczynacie :roflt:

Posted

panienkabubu napisał(a):
olcha pewnie sobie jaja robi, bo chciała sprawdzić naszą reakcję i pewnie jak zwykle zwrócić na siebie uwagę :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Buaahhahahaha no!!!!!! :evil_lol:

Nie no serio porzuciłam galerie. Będę sobie tu pisać, ale zdjęć już mi sie obrabiać nie chce :shake:

Posted

olcha napisał(a):
Buaahhahahaha no!!!!!! :evil_lol:

Nie no serio porzuciłam galerie. Będę sobie tu pisać, ale zdjęć już mi sie obrabiać nie chce :shake:

A po jakie licho obrabiać :crazyeye: Ja wstawiam dla własnej przyjemności nieobrobione :eviltong: Dawaj foty i nie zgrzedź babo jedna :diabloti:

Posted

ojjj Olcha Olcha aleś wymyśliła :nono: dawać mi tu szybciutko małe pchełki :razz: a Maja jest boska :lol: też widzę matka natura poskąpiła jej włosków tak jak Oliwce :evil_lol: nie które dziewczynki w tym wieku mają już kucyki :mad:

Posted

Patka napisał(a):
co to za postawa :mad:

Nie obywatelska :evil_lol:

Pysia napisał(a):
A po jakie licho obrabiać :crazyeye: Ja wstawiam dla własnej przyjemności nieobrobione :eviltong: Dawaj foty i nie zgrzedź babo jedna :diabloti:

Hahahha ja też wstawiałam, nie obrobione, ale juz nie czerpie z tego przyjemności.

malawaszka napisał(a):
ojjj Olcha Olcha aleś wymyśliła :nono: dawać mi tu szybciutko małe pchełki :razz: a Maja jest boska :lol: też widzę matka natura poskąpiła jej włosków tak jak Oliwce :evil_lol: nie które dziewczynki w tym wieku mają już kucyki :mad:

Pchełek nie ma :shake: frontline je wykończył :evil_lol:

Coś Ty! Maja ma pełno włosów tylko tam z tyłu :roll: i jakoś tak nie widać na zdjęciu :roll: :lol:

A Oliwka kiedy się urodziła? Chyba jest ciutkę starsza? Bo ma już loki z tyłu :cool3: :eviltong:

Maja ur. 13.09.2005

Posted

o kaczorami poszczuje :evil_lol:
dawać mi tu foty :cool3: ja sie zmobilizowałam i mimo ton pracy dałam to i TY mozesz (ciekawe czy wjechałam Ci na ambicje ;))

Posted

Patka napisał(a):
o kaczorami poszczuje :evil_lol:
dawać mi tu foty :cool3: ja sie zmobilizowałam i mimo ton pracy dałam to i TY mozesz (ciekawe czy wjechałam Ci na ambicje ;))

Kaczorami? :shocked!:

Raczej mam teraz wyrzuty sumienia :oops:

Posted

Znów nabrałam chęci do fotografowania i obrabiania dzięki pieknej jesiennej pogodzie :loveu:

Na dodatek odkryłam jak obrabiać masowo zdjęcia :cool3: a ja się tak męczyłam :placz:

0

Posted

olcha napisał(a):
Coś Ty! Maja ma pełno włosów tylko tam z tyłu :roll: i jakoś tak nie widać na zdjęciu :roll: :lol:

A Oliwka kiedy się urodziła? Chyba jest ciutkę starsza? Bo ma już loki z tyłu :cool3: :eviltong:

Maja ur. 13.09.2005

łysa chodziło mi że ma krótkie włoski :lol: no Oliw starsza bo ur. 19.04 :razz: to aż 5 mies :crazyeye: kurcze a Maja się wydaje taka wielkości Oliwkowej :crazyeye: qa wogóle to przerąbane - oglądałam wczoraj Oliwkowe śpioszki jak się urodziła i aż nie da się uwierzyć że ona była taka maluteńka :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
łysa chodziło mi że ma krótkie włoski :lol: no Oliw starsza bo ur. 19.04 :razz: to aż 5 mies :crazyeye: kurcze a Maja się wydaje taka wielkości Oliwkowej :crazyeye: qa wogóle to przerąbane - oglądałam wczoraj Oliwkowe śpioszki jak się urodziła i aż nie da się uwierzyć że ona była taka maluteńka :shake:

Co ty ona na prawde jest łysa :eviltong: Leciutki meszek ma :evil_lol:

Maja jest duża bo jest z dużej rodziny :lol: Wszyscy wielcy, wysocy itd. Już na USG pan doktor powiedział, że ma baaaaaardzo długie nogi i że będzie wysoka :lol:

Weź mi się Majka kiedyś na jednym ręku mieściła, a teraz ledwo ją podnoszę ;)

Posted

Znów znalazłam dołek w kretowisku :mad: Znów były próby posadzenia orzeszka :mad: A jak wyczaiły, że bardziej się tym miejscem interesuje to zaraz przyleciały :mad:

Tequila: Czego tu chcesz? :siara:

Tequila: Era! Zwariowałaś? Co ty robisz! :placz: A wykopałam taki piękny dołek na orzeszka :placz:

Posted

panienkabubu napisał(a):
:klacz:

super olcha, cfaniaro Ty jedna ;)

zeby mi to bylo ostatni raz! zero zawieszania galerii, bo Was Benem poszczuje, a to będzie niebezpieczne dla Twoich pchełek ;P yyhyhyhyhyh

:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

anea napisał(a):
Ola cudne te ostatnie zdjecia :) boskie poprostu

Czyli im mniej widać moje szczuropsy tym lepiej? :eviltong: :eviltong: :eviltong: ;)