anea Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 olcha napisał(a):Oooj taaaak bij mnie poniewieraaaaj :loveu: :evil_lol: Na przyjemność to trzeba zasłuzyc a Ty jak na razie to cos rozrabiasz POROMBAŁO CIE?!?!?!?!? NIE MA MOWY Zaraz masz wstawić nowe zdjecia...bo jak nie to Ci kiedys w nocyu nalot zrobie :) Quote
olcha Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no patrzaj jeszcze do tego sado maso:cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3: anea napisał(a):Zaraz masz wstawić nowe zdjecia...bo jak nie to Ci kiedys w nocyu nalot zrobie :) No same zaczynacie :roflt: Quote
panienkabubu Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 olcha pewnie sobie jaja robi, bo chciała sprawdzić naszą reakcję i pewnie jak zwykle zwrócić na siebie uwagę :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 panienkabubu napisał(a):olcha pewnie sobie jaja robi, bo chciała sprawdzić naszą reakcję i pewnie jak zwykle zwrócić na siebie uwagę :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Buaahhahahaha no!!!!!! :evil_lol: Nie no serio porzuciłam galerie. Będę sobie tu pisać, ale zdjęć już mi sie obrabiać nie chce :shake: Quote
Patka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Nie no serio porzuciłam galerie. Będę sobie tu pisać, ale zdjęć już mi sie obrabiać nie chce :shake: co to za postawa :mad: Quote
Pysia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 olcha napisał(a):Buaahhahahaha no!!!!!! :evil_lol: Nie no serio porzuciłam galerie. Będę sobie tu pisać, ale zdjęć już mi sie obrabiać nie chce :shake: A po jakie licho obrabiać :crazyeye: Ja wstawiam dla własnej przyjemności nieobrobione :eviltong: Dawaj foty i nie zgrzedź babo jedna :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 ojjj Olcha Olcha aleś wymyśliła :nono: dawać mi tu szybciutko małe pchełki :razz: a Maja jest boska :lol: też widzę matka natura poskąpiła jej włosków tak jak Oliwce :evil_lol: nie które dziewczynki w tym wieku mają już kucyki :mad: Quote
olcha Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Patka napisał(a):co to za postawa :mad: Nie obywatelska :evil_lol: Pysia napisał(a):A po jakie licho obrabiać :crazyeye: Ja wstawiam dla własnej przyjemności nieobrobione :eviltong: Dawaj foty i nie zgrzedź babo jedna :diabloti: Hahahha ja też wstawiałam, nie obrobione, ale juz nie czerpie z tego przyjemności. malawaszka napisał(a):ojjj Olcha Olcha aleś wymyśliła :nono: dawać mi tu szybciutko małe pchełki :razz: a Maja jest boska :lol: też widzę matka natura poskąpiła jej włosków tak jak Oliwce :evil_lol: nie które dziewczynki w tym wieku mają już kucyki :mad: Pchełek nie ma :shake: frontline je wykończył :evil_lol: Coś Ty! Maja ma pełno włosów tylko tam z tyłu :roll: i jakoś tak nie widać na zdjęciu :roll: :lol: A Oliwka kiedy się urodziła? Chyba jest ciutkę starsza? Bo ma już loki z tyłu :cool3: :eviltong: Maja ur. 13.09.2005 Quote
Patka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 o kaczorami poszczuje :evil_lol: dawać mi tu foty :cool3: ja sie zmobilizowałam i mimo ton pracy dałam to i TY mozesz (ciekawe czy wjechałam Ci na ambicje ;)) Quote
olcha Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Patka napisał(a):o kaczorami poszczuje :evil_lol: dawać mi tu foty :cool3: ja sie zmobilizowałam i mimo ton pracy dałam to i TY mozesz (ciekawe czy wjechałam Ci na ambicje ;)) Kaczorami? :shocked!: Raczej mam teraz wyrzuty sumienia :oops: Quote
olcha Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Dobra odwieszam. Będę zawieszać po cichu żebyście na mnie nie krzyczały :watpliwy: Quote
agabass Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 kurka wodna kto i kogo tu porzucił :niewiem: a to wypas - niezłe przeszkody :evil_lol: Quote
olcha Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 agabass napisał(a):kurka wodna kto i kogo tu porzucił :niewiem: a to wypas - niezłe przeszkody :evil_lol: :grins: :grins: :grins: Quote
olcha Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Znów nabrałam chęci do fotografowania i obrabiania dzięki pieknej jesiennej pogodzie :loveu: Na dodatek odkryłam jak obrabiać masowo zdjęcia :cool3: a ja się tak męczyłam :placz: 0 Quote
malawaszka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 olcha napisał(a):Coś Ty! Maja ma pełno włosów tylko tam z tyłu :roll: i jakoś tak nie widać na zdjęciu :roll: :lol: A Oliwka kiedy się urodziła? Chyba jest ciutkę starsza? Bo ma już loki z tyłu :cool3: :eviltong: Maja ur. 13.09.2005 łysa chodziło mi że ma krótkie włoski :lol: no Oliw starsza bo ur. 19.04 :razz: to aż 5 mies :crazyeye: kurcze a Maja się wydaje taka wielkości Oliwkowej :crazyeye: qa wogóle to przerąbane - oglądałam wczoraj Oliwkowe śpioszki jak się urodziła i aż nie da się uwierzyć że ona była taka maluteńka :shake: Quote
olcha Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 malawaszka napisał(a):łysa chodziło mi że ma krótkie włoski :lol: no Oliw starsza bo ur. 19.04 :razz: to aż 5 mies :crazyeye: kurcze a Maja się wydaje taka wielkości Oliwkowej :crazyeye: qa wogóle to przerąbane - oglądałam wczoraj Oliwkowe śpioszki jak się urodziła i aż nie da się uwierzyć że ona była taka maluteńka :shake: Co ty ona na prawde jest łysa :eviltong: Leciutki meszek ma :evil_lol: Maja jest duża bo jest z dużej rodziny :lol: Wszyscy wielcy, wysocy itd. Już na USG pan doktor powiedział, że ma baaaaaardzo długie nogi i że będzie wysoka :lol: Weź mi się Majka kiedyś na jednym ręku mieściła, a teraz ledwo ją podnoszę ;) Quote
olcha Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Znów znalazłam dołek w kretowisku :mad: Znów były próby posadzenia orzeszka :mad: A jak wyczaiły, że bardziej się tym miejscem interesuje to zaraz przyleciały :mad: Tequila: Czego tu chcesz? :siara: Tequila: Era! Zwariowałaś? Co ty robisz! :placz: A wykopałam taki piękny dołek na orzeszka :placz: Quote
panienkabubu Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 :klacz: super olcha, cfaniaro Ty jedna ;) zeby mi to bylo ostatni raz! zero zawieszania galerii, bo Was Benem poszczuje, a to będzie niebezpieczne dla Twoich pchełek ;P yyhyhyhyhyh Quote
olcha Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 panienkabubu napisał(a)::klacz: super olcha, cfaniaro Ty jedna ;) zeby mi to bylo ostatni raz! zero zawieszania galerii, bo Was Benem poszczuje, a to będzie niebezpieczne dla Twoich pchełek ;P yyhyhyhyhyh :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
olcha Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 mmmmmmmm mmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Tekila: Nikt nie idzie? To zabieramy się za zbieranie! Do roboty! Quote
anea Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ola cudne te ostatnie zdjecia :) boskie poprostu Quote
olcha Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 anea napisał(a):Ola cudne te ostatnie zdjecia :) boskie poprostu Czyli im mniej widać moje szczuropsy tym lepiej? :eviltong: :eviltong: :eviltong: ;) Quote
Patka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 normalnie boska fota :cool3: a teraz powiem jak babcia do wnusi jak chcesz to potrafisz :evil_lol: Quote
Recommended Posts