Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

Znów ni ma nikogo :niewiem:

Wklejam dalej. Może jednak ktoś ogląda tylko się nie odzywa :niewiem:

No rzuuuuć!

Gdzieś tu skitrałam orzeszek....

A no tak, tutaj :p

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie miałam jakiej komendy wymyslić już Tequili więc ustawiłam chusteczki :lol: Najpier je omijała, a potem...zresztą sami zobaczcie....potem dam jeszcze nierozmazany filmik :eviltong:

Posted

:crazyeye: :lol: :evil_lol: :-D

przyzwyczailam sie ze twoje teksty mnie rozwalaja przyzwyczailam sie do twoich smiesznych psi ale twoje pomysły .... :cool3: :grins: te przeszkody sa zabójcze

Ps w apaacie powinas miec taki tryb jak sport i tam powinno byc ostrzej - po za tym udowodnilam ci kiedys ze twoim aparatem da sie zrobic ostre zdjecia :)

mały złodziejaszek:diabloti: :evilgrin:

cos jakas taka czycata :cool3: ci sie psina zrobila...

Posted

To małe wiewiórki :evil_lol: Figaro też potrafi przeskakiwać, ale nie na komendę :evil_lol: Jak robię przeciąg, to wstawiam pluszaka w drzwi i gdy wtedy się bawię z Figarem, to zabawki latają po całym mieszkaniu :evil_lol: a jak za drzwi lecą to trzeba pluszaka przeskoczyć :diabloti:

Posted

usmialam sie jak zobaczylam te chusteczki..
moze ja mojemu wielkoludowi tez takie poustawiam..tylko z kartonow :D
wpadnijcie do nas! tez u nas jest filmik tylko slalomu :)

Posted

czesc :cool3:
ja ciągle kukam, ale czasem brak mi słów :cool3:
np. poród piszczałki :evil_lol: :evil_lol: miejmy nadzieje, ze ojciec piszczałki jakimś czepmionem jest chociaż :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='anea']

:crazyeye: :lol: :evil_lol: :-D

przyzwyczailam sie ze twoje teksty mnie rozwalaja przyzwyczailam sie do twoich smiesznych psi ale twoje pomysły .... :cool3: :grins: te przeszkody sa zabójcze

:lol: :lol: :lol: Sama czasem dziwię się swoim pomysłom :lol:

[quote name='anea']Ps w aparacie powinas miec taki tryb jak sport i tam powinno byc ostrzej - po za tym udowodnilam ci kiedys ze twoim aparatem da sie zrobic ostre zdjecia :)

Nie mam trybu sportowego :shake: nie wiem kiedy zrobiłaś nim nierozmazane zdjęcie :shake:

[quote name='anea']mały złodziejaszek:diabloti: :evilgrin:

cos jakas taka czycata :cool3: ci sie psina zrobila...

Hahhhah tak zdjęcie wyszło. Wygląda jakby podkradała :evil_lol: taki z lekka fotomontaż.

A Tequila rzeczywiście jest cycata i nie wiem z czego to wynika? :niewiem: Era jest większa, a ma mniejsze :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
To małe wiewiórki :evil_lol: Figaro też potrafi przeskakiwać, ale nie na komendę :evil_lol: Jak robię przeciąg, to wstawiam pluszaka w drzwi i gdy wtedy się bawię z Figarem, to zabawki latają po całym mieszkaniu :evil_lol: a jak za drzwi lecą to trzeba pluszaka przeskoczyć :diabloti:

hahhhahahaah no dokładnie, małe wiewióry :evil_lol: orzechy wchrzaniają, skaczą wysoko :lol: wszystko się zgadza :eviltong:

Gosiek napisał(a):
cześć Ola :p

fajne te Twoje pchełeczki wiesz? Niezły pomysł z pudełkami :multi:

przesyłam buziaki i pozdrawiam cieplutko

Witaj Gosiu!
Wiem :eviltong:

Odsyłam buziaczki i również pozdrawiam :p

cuciola napisał(a):
usmialam sie jak zobaczylam te chusteczki..
moze ja mojemu wielkoludowi tez takie poustawiam..tylko z kartonow :D
wpadnijcie do nas! tez u nas jest filmik tylko slalomu :)

hahhaha no cooooo nie miałam jej czego postawić :lol:

panienkabubu napisał(a):
czesc :cool3:
ja ciągle kukam, ale czasem brak mi słów :cool3:
np. poród piszczałki :evil_lol: :evil_lol: miejmy nadzieje, ze ojciec piszczałki jakimś czepmionem jest chociaż :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:

Hhhahhahah nie wiem czy był, kupiłam już ciężarną panią kurczakową. Mówiła, że nie pamięta kto był ojcem :lol:

Posted

olcha napisał(a):

Pyszne orzeszki ... Era tylko kradnie, czy kradnie, obiera sobie i konsumuje...
olcha napisał(a):

O rany, Olcha, skad masz tyle chusteczek. Pewnie zapas na cala zime :evil_lol: Skoki super, ja zamiast chusteczek uzywam nogi, hihi

Posted

justynia napisał(a):
Pyszne orzeszki ... Era tylko kradnie, czy kradnie, obiera sobie i konsumuje...

O rany, Olcha, skad masz tyle chusteczek. Pewnie zapas na cala zime :evil_lol: Skoki super, ja zamiast chusteczek uzywam nogi, hihi

Tych z torebki nie kradnie bo wie, że nie wolno :cool3: To najgrzeczniejszy pies pod słońcem. Wykrada te spod drzewa, łamie zębami i wyjada, a na resztki czyha Tequila.

Hahahha zapas chusteczek dla Tekili :lol: Przez noge mówisz? Nie próbowałam :cool3: Idę spróbować :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):

:roflt: hahahah

a z latającej Tequli to się uśmiałam jak norka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Matko jakie to wzruszające, nie dość, że ktoś (w sensie Ty) ogląda to jeszcze czyta przepraszam na chwile....

:lol:

Posted

Maja (przyłapana): A sio! Moje miejsce!

Tequila: O nadobna Maju pozwól mi usiąść koło Cię :modla:

Maja: Kto pistolet ogrodowy ma ten ma władze :evil_lol: zapomnij o siedzeniu!
Tequila: :obrazic: ide na skarge do Pańci

Maja: Se idź i tak mi uwierzy!

Maja: Jak to? Nie wierzysz mi?????