olcha Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Loona napisał(a):Fajnie masz, że jak Ci psy zmarzną to się schowają pod kocyk czy coś, Figaro zwinie się na kanapie i trzęsie się :shake: a jak się psa przykryje, to poleży chwilę i wychodzi :shake: Tekila też woli na wierzchu tzn śpi pod kołdrą, ale co jakiś czas wyłazi tak się kręci w tą i we wtą :lol: . Kiedyś jak była mała to w nocy wylazła spod kołdry i polożyła się na niej. Rano odkrywając się z impetem poczułam tylko jak coś leci przez pół pokoju :crazyeye: Może zafunduj coś takiego Figarowi to się nauczy :lol: Quote
olcha Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Tekila: Mmmm ale zapaszek :loveu: Era: Poka, poka, poka Era: Nic nie czuję :hmmmm: Tekila: Hhahahha ale się dałaś zrobić :evil_lol: Era: A ja coś na prawdę znalazłam :roll: Tekila: Gdzie? Era: O tam Quote
anea Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='olcha'] Tekila: Mmmm ale zapaszek :loveu: Era: Poka, poka, poka Era: Nic nie czuję :hmmmm: Tekila: Hhahahha ale się dałaś zrobić :evil_lol: Era: A ja coś na prawdę znalazłam :roll: Tekila: Gdzie? Era: O tam twije historyjki mniej rozbrajaja :D:):D szczególnie po takich kijowych dniach Quote
Behemot Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Olcha, Twoje "komiksy" są po prostu boskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 olcha napisał(a): Kiedyś jak była mała to w nocy wylazła spod kołdry i polożyła się na niej. Rano odkrywając się z impetem poczułam tylko jak coś leci przez pół pokoju :crazyeye: :lol: :lol: Olcha, Twoje opowiastki wprawiają mnie w znakomity nastrój :evil_lol: Quote
Juszes Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='olcha'] Tekila: Mmmm ale zapaszek :loveu: Era: Poka, poka, poka Era: Nic nie czuję :hmmmm: Tekila: Hhahahha ale się dałaś zrobić :evil_lol: Era: A ja coś na prawdę znalazłam :roll: Tekila: Gdzie? Era: O tam Hihi kochane łobuziaki :D :loveu::loveu::loveu: Quote
olcha Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 anea napisał(a):twije historyjki mniej rozbrajaja :D:):D szczególnie po takich kijowych dniach Behemot napisał(a):Olcha, Twoje "komiksy" są po prostu boskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: madziasto4 napisał(a)::lol: :lol: Olcha, Twoje opowiastki wprawiają mnie w znakomity nastrój :evil_lol: Juszes napisał(a):Hihi kochane łobuziaki :D :loveu::loveu::loveu: Dzieki dziewczyny :oops: Mi z kolei zawsze poprawiają humor wasze miłe komantarze :p Quote
olcha Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 O jeżu aż się obśliniłam. No rzucaj babo :multi: Przegląd migdałków ...a z tyłu wiewióra robi oczywiście co? Żre orzeszka :lol: Quote
Pysia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Witaj :p Tekst o latającym psie wraz z odkrytą kołdrą mnie wprawił w osłupienie :evil_lol: Nawet kot nasz nie lata ;) Nie mówiąc już o Zmoroszelmach bo im dawno podcięto skrzydełka i przyciąganie ziemskie jest dla nich zbyt silne a one to takie słabe istotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buziaki dla "wielkich w pysku ";) Quote
olcha Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Pysia napisał(a):Witaj :p Tekst o latającym psie wraz z odkrytą kołdrą mnie wprawił w osłupienie :evil_lol: Nawet kot nasz nie lata ;) Nie mówiąc już o Zmoroszelmach bo im dawno podcięto skrzydełka i przyciąganie ziemskie jest dla nich zbyt silne a one to takie słabe istotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buziaki dla "wielkich w pysku ";) Oj Pysiu mam jeszcze pare takich opowiastek :evil_lol: Jedna to myślałam, że się skończyła tragicznie :shocked!: Jak Tequila była maleńka to spała w budzie bo wiadomo, że jakby w nocy spadła z łóżka to mogłoby się to skończyć tragicznie. Ale jak już troszkę podrosła (ale dalej była maleńka tylko już wiedziała, że tam jest przepaść) wzięłam ją do łóżka...i poczułam nagle jak próbuje zejść, a że spałam to miałam opóźnione odruchy....i nagle słysze jak skacze i przysięgam usłyszałam chwilowe "SZZZZZZZZZZZZZZZZZ" w powietrzu i "PLASK" o podłogę pokrytą gazetami :shocked!: zamarłam...słychać tylko cisze....w panice zapaliłam światło, a ta gnojówa sobie najnormalniej w świecie sika :mad: Więc Tequila dwa razy w życiu latała :p kto by nie chciał być na jej miejscu :evil_lol: Quote
olcha Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 dom mi się przekrzywił :hmmmm: Bo zdjęcie na pewno robiłam prosto! ;) Quote
olcha Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 końcówka trzepania uszami A wy gdzie znów?? :placz: Dzień dobry :shake: Quote
Teklunia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='olcha']A wy gdzie znów?? :placz: ja tu ;)..... Quote
olcha Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 [quote name='Teklunia']ja tu ;)..... Żyjecie :multi: towarzyszko Tekluniu :lol: ;) Quote
olcha Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Toffam Cię pańciu I będę Cię bronić do upadłego Quote
olcha Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 [quote name='cuciola']przepiekna :) Quote
Teklunia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 olcha napisał(a):Żyjecie :multi: towarzyszko Tekluniu :lol: ;)zyjemy i meldujemy, że oglądamy! ;) Quote
olcha Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 [quote name='Teklunia']zyjemy i meldujemy, że oglądamy! ;) :multi: :multi: :multi: Quote
olcha Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Zawsze jak ją ktoś pierwszy raz widzi to słyszę "Ale ma wieeeeelkie oczy :crazyeye: " :lol: :lol: :lol: Quote
anea Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 jak wam dobrze ... słoneczko, domek ogródek a ja gnije w Warszawie i do tego do 20 dzis na uczelni :( Quote
olcha Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: Raz dwa Ci zleci nawet nie zauważysz :roll: Quote
olcha Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Patrzcie co znalazłam :lol: a gdzie moje prawa autorskie!!! Quote
Recommended Posts