olcha Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Konkurs! Gdzie jest mój pies? :eviltong: Dobra dobra wiem, że konkurs marny, bo chociażby nagród nie ma :evil_lol: ale czego się nie robi dla podniesienia oglądalności :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='olcha'] Konkurs! Gdzie jest mój pies? :eviltong: Dobra dobra wiem, że konkurs marny, bo chociażby nagród nie ma :evil_lol: ale czego się nie robi dla podniesienia oglądalności :evil_lol: :evil_lol: skuteczny i jakże przyjemny kamuflaż;) pańcia w dupkę mi zimno;) :shake: a Maxi śliczna Quote
anea Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 to zdjecie mi przypomina ze trzaba wyjac koc :) kurde jakim cudem ty jeszcze nie zmiazdzyłaś swoich psow zakopanych w kocach ???? :) Quote
Loona Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Tutaj nie jest aż tak zimno, chociaż nie ma się co chwalić temperaturą. Ja siedzę w standardowym ubraniu, więc nie jest źle ;) Przyjeżdżajcie do mnie :evil_lol: Quote
olcha Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: skuteczny i jakże przyjemny kamuflaż;) pańcia w dupkę mi zimno;) :shake: a Maxi śliczna No w doopke jej zimno, ubranko poszło jednak w kąt. I tak długo wytrzymała :multi: MA KTOŚ PODUSZKĘ ELEKTRYCZNĄ DO ODSPRZEDANIA? Na tych zdjęciach, które wstawiłam, Maxi już była chora (po operacji). 9 miesięcy później odeszła :-( Tak była bardzo pięknym psem, z lśniącą sierściuchą :loveu: [quote name='anea']to zdjecie mi przypomina ze trzaba wyjac koc :) kurde jakim cudem ty jeszcze nie zmiazdzyłaś swoich psow zakopanych w kocach ???? :) Nie wiem, czy wam opowiadałam :oops: Ale ostatnio Tequila zakopała się w kołdrę. Oczywiście nic o tym nie wiedziałam i sobie usiadłam :placz: nawet gnojówa nie uciekała :placz: poczułam pod doopskiem jej wszystie kosteczki. Dobrze, że już jestem taka wyczulona i mam szybki refleks :evil_lol: Zresztą cała rodzina ma taki refleks. Jak np. ktoś zostawi kapcia na środku pokoju i ktoś na niego wejdzie to tylko słychać jak w podskokach zwiewa z przerażeniem myśląc, że to pies :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i zawsze trzeba się za sobą obejrzeć, jak się drzwi zamyka. Już mam schize na tym punckie bo nawet jak jestem u znajomych to się oglądam :stupid: Quote
olcha Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Loona napisał(a):Tutaj nie jest aż tak zimno, chociaż nie ma się co chwalić temperaturą. Ja siedzę w standardowym ubraniu, więc nie jest źle ;) Przyjeżdżajcie do mnie :evil_lol: Ale Ci dobrze :shake: Z chęcią się do Ciebie przeniose...ale tylko z psami :cool3: Quote
Alicja Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :shake: to ja stanowczo nie mogłabym mieć takiego maleńkiego psa :razz: bo długo by u mnie nie pobył ...a Ozzulka nie latwo nie zauważyć :evil_lol: Quote
olcha Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake: to ja stanowczo nie mogłabym mieć takiego maleńkiego psa :razz: bo długo by u mnie nie pobył ...a Ozzulka nie latwo nie zauważyć :evil_lol: Ja też tak myślałam, biorąc Ere. Ale bardzo szybko wchodzi to w krew. Zresztą częściej depczę duże psy, które nie zdąrzą się przemieścić :evil_lol: , niż moje psice, które muszą mieć taki refleks jak reszta rodziny :evil_lol: Quote
olcha Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 To jeszcze jedno. Spod koca udało się wyłuskać jeszcze jedną głowę :lol: Quote
Loona Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 To zdjęcie z dzisiejszego spaceru, jak widać pobiegał sobie :evil_lol: Quote
olcha Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='Loona'] To zdjęcie z dzisiejszego spaceru, jak widać pobiegał sobie :evil_lol: Hahaha ale super fotka! :lol: :lol: :lol: Latająca cziłała :lol: A jaki uśmiech :cool3: fiu fiu U mnie też takie słonko było, wyszłam porzucać psom i wymiękłam po 5 minutach. Wiał lodowaty wiatr brrrr Quote
olcha Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 E.. S.. K.. I.. M.. O.. S.. Y... 2 .0. 0. 6. Mam nadzieję, że mi nikt na moje foki nie zapoluje :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 łiii jakie słodkie zeberkowe eskimoski :loveu: mamy taki sam kocyk i aktualnie zaanektowała go Luna pod łóżko :roll: Quote
Juszes Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='olcha']E.. S.. K.. I.. M.. O.. S.. Y... 2 .0. 0. 6. Mam nadzieję, że mi nikt na moje foki nie zapoluje :evil_lol: O jejku jakie słodziaczki :*. Aż tak zimno twoim maluszkom ? Zmarźlaczki kochane :loveu::loveu::loveu: Quote
olcha Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='malawaszka']łiii jakie słodkie zeberkowe eskimoski :loveu: mamy taki sam kocyk i aktualnie zaanektowała go Luna pod łóżko :roll: Hahhaa ja mam takie dwa. Jeden jak widać zajmują psy :lol: nie mam sumienia im zabierać :stupid: [quote name='Juszes']O jejku jakie słodziaczki :*. Aż tak zimno twoim maluszkom ? Zmarźlaczki kochane :loveu::loveu::loveu: Wczoraj było bardzo zimno. A dziś już mniej. Quote
Teklunia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='olcha']E.. S.. K.. I.. M.. O.. S.. Y... 2 .0. 0. 6. Mam nadzieję, że mi nikt na moje foki nie zapoluje :evil_lol:hahaha, dziewczyny zmieniły sierść na zimę :D :D :D super! [quote name='olcha'] ale z niej zgrabniocha :-o fiu fiu ;) Quote
olcha Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Teklunia napisał(a):hahaha, dziewczyny zmieniły sierść na zimę :D :D :D super! ale z niej zgrabniocha :-o fiu fiu ;) Upolowały sobie zebrę i wzięły skalp :evil_lol: Tiaa.. zgrabniocha :roll: :lol: Quote
olcha Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bowskie Matko jak ja je kocham męczyć :placz: :lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='Juszes'] hihi co za gracja :D Gracja...w leżeniu do góry brzuchem osiągnęła mistrzostwo :lol: [quote name='Magda-Amir']jaki ryjek piekny :iloveyou: Ale przecież Ryjek wygląda tak: :evil_lol: Quote
Juszes Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='olcha'] Ale przecież Ryjek wygląda tak: :evil_lol: No i szczerze mówiąc jest małe podobieństwo między Ryjkiem a Tequilą ;););) Quote
olcha Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Juszes napisał(a):No i szczerze mówiąc jest małe podobieństwo między Ryjkiem a Tequilą ;););) :lol: :lol: :lol: Może i faktycznie? Quote
Loona Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Fajnie masz, że jak Ci psy zmarzną to się schowają pod kocyk czy coś, Figaro zwinie się na kanapie i trzęsie się :shake: a jak się psa przykryje, to poleży chwilę i wychodzi :shake: Quote
Recommended Posts