Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

Konkurs!

Gdzie jest mój pies? :eviltong:

Dobra dobra wiem, że konkurs marny, bo chociażby nagród nie ma :evil_lol: ale czego się nie robi dla podniesienia oglądalności :evil_lol:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olcha']

Konkurs!

Gdzie jest mój pies? :eviltong:

Dobra dobra wiem, że konkurs marny, bo chociażby nagród nie ma :evil_lol: ale czego się nie robi dla podniesienia oglądalności :evil_lol: :evil_lol: skuteczny i jakże przyjemny kamuflaż;)

pańcia w dupkę mi zimno;)

:shake: a Maxi śliczna

Posted

Tutaj nie jest aż tak zimno, chociaż nie ma się co chwalić temperaturą. Ja siedzę w standardowym ubraniu, więc nie jest źle ;) Przyjeżdżajcie do mnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: skuteczny i jakże przyjemny kamuflaż;)

pańcia w dupkę mi zimno;)

:shake: a Maxi śliczna

No w doopke jej zimno, ubranko poszło jednak w kąt. I tak długo wytrzymała :multi:

MA KTOŚ PODUSZKĘ ELEKTRYCZNĄ DO ODSPRZEDANIA?

Na tych zdjęciach, które wstawiłam, Maxi już była chora (po operacji). 9 miesięcy później odeszła :-( Tak była bardzo pięknym psem, z lśniącą sierściuchą :loveu:

[quote name='anea']to zdjecie mi przypomina ze trzaba wyjac koc :) kurde jakim cudem ty jeszcze nie zmiazdzyłaś swoich psow zakopanych w kocach ???? :)

Nie wiem, czy wam opowiadałam :oops: Ale ostatnio Tequila zakopała się w kołdrę. Oczywiście nic o tym nie wiedziałam i sobie usiadłam :placz: nawet gnojówa nie uciekała :placz: poczułam pod doopskiem jej wszystie kosteczki. Dobrze, że już jestem taka wyczulona i mam szybki refleks :evil_lol:

Zresztą cała rodzina ma taki refleks. Jak np. ktoś zostawi kapcia na środku pokoju i ktoś na niego wejdzie to tylko słychać jak w podskokach zwiewa z przerażeniem myśląc, że to pies :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No i zawsze trzeba się za sobą obejrzeć, jak się drzwi zamyka. Już mam schize na tym punckie bo nawet jak jestem u znajomych to się oglądam :stupid:

Posted

Loona napisał(a):
Tutaj nie jest aż tak zimno, chociaż nie ma się co chwalić temperaturą. Ja siedzę w standardowym ubraniu, więc nie jest źle ;) Przyjeżdżajcie do mnie :evil_lol:

Ale Ci dobrze :shake: Z chęcią się do Ciebie przeniose...ale tylko z psami :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake: to ja stanowczo nie mogłabym mieć takiego maleńkiego psa :razz: bo długo by u mnie nie pobył ...a Ozzulka nie latwo nie zauważyć :evil_lol:

Ja też tak myślałam, biorąc Ere. Ale bardzo szybko wchodzi to w krew. Zresztą częściej depczę duże psy, które nie zdąrzą się przemieścić :evil_lol: , niż moje psice, które muszą mieć taki refleks jak reszta rodziny :evil_lol:

Posted

[quote name='Loona']

To zdjęcie z dzisiejszego spaceru, jak widać pobiegał sobie :evil_lol:

Hahaha ale super fotka! :lol: :lol: :lol: Latająca cziłała :lol: A jaki uśmiech :cool3: fiu fiu

U mnie też takie słonko było, wyszłam porzucać psom i wymiękłam po 5 minutach. Wiał lodowaty wiatr brrrr

Posted

[quote name='olcha']E.. S.. K.. I.. M.. O.. S.. Y... 2 .0. 0. 6.

Mam nadzieję, że mi nikt na moje foki nie zapoluje :evil_lol:

O jejku jakie słodziaczki :*. Aż tak zimno twoim maluszkom ? Zmarźlaczki kochane :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']łiii jakie słodkie zeberkowe eskimoski :loveu: mamy taki sam kocyk i aktualnie zaanektowała go Luna pod łóżko :roll:

Hahhaa ja mam takie dwa. Jeden jak widać zajmują psy :lol: nie mam sumienia im zabierać :stupid:

[quote name='Juszes']O jejku jakie słodziaczki :*. Aż tak zimno twoim maluszkom ? Zmarźlaczki kochane :loveu::loveu::loveu:

Wczoraj było bardzo zimno. A dziś już mniej.

Posted

[quote name='olcha']E.. S.. K.. I.. M.. O.. S.. Y... 2 .0. 0. 6.

Mam nadzieję, że mi nikt na moje foki nie zapoluje :evil_lol:hahaha, dziewczyny zmieniły sierść na zimę :D :D :D
super!

[quote name='olcha']

ale z niej zgrabniocha :-o fiu fiu ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
hahaha, dziewczyny zmieniły sierść na zimę :D :D :D
super!

ale z niej zgrabniocha :-o fiu fiu ;)

Upolowały sobie zebrę i wzięły skalp :evil_lol:

Tiaa.. zgrabniocha :roll: :lol:

Posted

[quote name='Juszes']

hihi co za gracja :D

Gracja...w leżeniu do góry brzuchem osiągnęła mistrzostwo :lol:

[quote name='Magda-Amir']jaki ryjek piekny :iloveyou:

Ale przecież Ryjek wygląda tak:

:evil_lol:

Posted

Fajnie masz, że jak Ci psy zmarzną to się schowają pod kocyk czy coś, Figaro zwinie się na kanapie i trzęsie się :shake: a jak się psa przykryje, to poleży chwilę i wychodzi :shake: