Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

Kenduś napisał(a):
"Coś" Ci się w prawym górnym kąciku zdjęcia rozmazało :evil_lol: i zepsuło zdjęcie :diabloti: :eviltong:

Olcha to ty??? Jeśli tak to musze ci wreszcie powiedziec ze czasem wychodzisz na zdjeciu jak Mała Mi albo Włóczykij (nie moge sie zdecydowac) :D:)

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olcha']Skoro tak ładnie prosicie :evil_lol: ja wcale nie chce, no ale jak wy chcecie :lol:

Tak się czasem mojej staruszce zbiera na czułości. Chodzi tak już dwa dni i się we wszystko wtula :loveu: z tym swoim kochanym uśmiechem :loveu:

p.s. kupiłam im dziś:
-nową czerwona piłeczkę o którą się leją
-piszczącego kurczaka (dopóki kurczak nie pisnął chciały się nim bawić, a teraz obchodzą się nim jak z jajkiem :shake: i boją się uszkodzić :stupid::stupid::stupid:)
-rozdwójke? w każdym razie cos takiego co umożliwia prowadzenie dwóch psów na jednej smyczy.

Czemu sobie tak łatwo nie kupuje rzeczy :placz:

Jaki z Ery kochany pieszczoch :loveu::loveu::loveu: Ja takie pieski właśnie kocham- takie małe przytulanki, mogłabym tam miętolić psinki bez końca! A zakupy widze udane :D Czekamy na foty z kurczakiem :p

Posted

malawaszka napisał(a):

hahaha Luna też się boi naciskać piszczące zabawki :evil_lol: za to Bolo nie ma skrupułów :shake: i migiem się rozprawia z piszczałką :mad:

OOooo to pozycz Bola niech "zreperuje" moim dziewczynom zabawke :cool3:

Kenduś napisał(a):
"Coś" Ci się w prawym górnym kąciku zdjęcia rozmazało :evil_lol: i zepsuło zdjęcie :diabloti: :eviltong:

To tylko ja :placz:

anea napisał(a):
Olcha to ty??? Jeśli tak to musze ci wreszcie powiedziec ze czasem wychodzisz na zdjeciu jak Mała Mi albo Włóczykij (nie moge sie zdecydowac) :D:)

:hmmmm: uznam to za komplement :stupid: :lol: :lol: :lol:
Mała Mi to ja raczej nie jestem :roflt:

Juszes napisał(a):
Jaki z Ery kochany pieszczoch :loveu::loveu::loveu: Ja takie pieski właśnie kocham- takie małe przytulanki, mogłabym tam miętolić psinki bez końca! A zakupy widze udane :D Czekamy na foty z kurczakiem :p

Foty z kurczakiem jutro....a dziś może jeszcze coś wstawie...ale nie kurczakowego.

-------------------------------------------------------------

Widzicie? Wam trzeba zagrozić i zaraz jest oglądalność :evil_lol: Muszę wprowadzić despotyczne rządy do mojej galerii :evil_lol:

Posted

anea napisał(a):
wstawiaj wstawiaj :D

Jaki ładny bannerek :cool3: :cool3: :cool3:

Ja nie umiem sama zrobić :shake:

Zaraz coś wrzucę. Strasznie starego :cool3:

Posted

Pysia napisał(a):
Gdzie te obiecane fotki? :mad:

Toć mówiłam, że dziś albo jutro. Ale zdradzę Ci, że właśnie się ładują do fotosika :eviltong:

Posted

anea napisał(a):
orzeszek to jest to!!! :)

Moje (o dziwo obie) psice uwielbiają orzeszki :D

Zapraszam więc do mnie :cool3: jest ich u mnie cała masa.
Ale Ty pewnie na działce też masz :watpliwy:

Posted

Nie mam ;( bo mi wszystko wiewiórki kradna :D A ja też uwielbiam orzechy włoskie :)

Wstawiaj szybciej te zdjecia bo mi sie juz strasznie spac chce...

Posted

anea napisał(a):
Nie mam ;( bo mi wszystko wiewiórki kradna :D A ja też uwielbiam orzechy włoskie :)

Wstawiaj szybciej te zdjecia bo mi sie juz strasznie spac chce...

Ja jestem uzależniona od orzechów ...wszystkich. A świeże włoskie są moją słabością i codziennie potem siedzę i szoruję ręce :placz: ale nie mogę przestać ich obierać, jak nie sobie to psom :placz: :stupid:

A co do zdjęć to już dawno skończyłam :lol:

Posted

suuper foteczki :loveu: ale w zw. z ostatnimi dolegliwościami bólowymi brzuszkowymi Luny spytałam dziś wetki czy Lun może jeść żołędzie i orzechy laskowe bo je uwielbia nade wszystko i wetka powiedziała że lepiej nie bo są ciężkostrawne i obciążają wątrobę :placz: :placz: :placz: a Lunek na każdym jesiennym spacerku biegnie pod dęby i błaga żeby jej rzucać żołędzie - ona je goni, rozłupuje i wyjada :razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
suuper foteczki :loveu: ale w zw. z ostatnimi dolegliwościami bólowymi brzuszkowymi Luny spytałam dziś wetki czy Lun może jeść żołędzie i orzechy laskowe bo je uwielbia nade wszystko i wetka powiedziała że lepiej nie bo są ciężkostrawne i obciążają wątrobę :placz: :placz: :placz: a Lunek na każdym jesiennym spacerku biegnie pod dęby i błaga żeby jej rzucać żołędzie - ona je goni, rozłupuje i wyjada :razz:

Że są mało strawne zdąrzyłam zauważyć w...koopach :oops: Że nie są strawne dla psów to wiedziałam. Innych niepokojących objawów nie zauważyłam więc niech sobie wyżerają i czyszczą jelitka. Wątróbki obie mają zdrowe więc się nie martwie. Chociaż już mnie nastraszyłaś...:roll: ....

Malawaszka czerwona się zrobiłaś :cool3:

Posted

olcha napisał(a):

Malawaszka czerwona się zrobiłaś :cool3:

O już nie :hmmmm:

A żołędzi chyba nie zjadają, nie mają do nich nigdzie dostępu więc nie wiem :niewiem:

Posted

[quote name='anea']kurczak nadal piszczy??? bo jakos takie niepewne maja miny :)

Niestety kurczak miał ciężki poród pośladkowo-piszczałkowy. Ale wszystko zakończyło się dobrze, na świecie mamy nową małą piszczałkę :lol:

Posted

[quote name='olcha']

Matko bowska!!:crazyeye: Alez Ty masz olbrzymie orzeszki !!:evil_lol: Moje są jakieś takie strasznie malutkie w pysiach Zmoroszelm :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Ja to te piszczałki specjalnie niszcze :lol: :lol: :lol: :lol: bo można zwariować :roll: :evil_lol:

No mi nigdy nie było pisane tego zaznać :placz:

Pysia napisał(a):
Matko bowska!!:crazyeye: Alez Ty masz olbrzymie orzeszki !!:evil_lol: Moje są jakieś takie strasznie malutkie w pysiach Zmoroszelm :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hahhaah no ogromne, czasem takie 2 kg spadają :evil_lol: i psy mają jedzenia na 2 dni :evil_lol: