Kenduś Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 :roflt: Nie noooo, boska historyja, aż się raczyłam odezwać :eviltong: , bo inaczej to wstyd by był :evil_lol: Czy Era zna mój imejl? Nie? To jej podaj :eviltong: chętnie przyjmę ją do moich chłopców :diabloti: (emerytka też dobra :megagrin:) Quote
Loona Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Gerontofilia? :evil_lol: Historyjka świetnista :grins::megagrin: Quote
olcha Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Kenduś napisał(a)::roflt: Nie noooo, boska historyja, aż się raczyłam odezwać :eviltong: , bo inaczej to wstyd by był :evil_lol: Czy Era zna mój imejl? Nie? To jej podaj :eviltong: chętnie przyjmę ją do moich chłopców :diabloti: (emerytka też dobra :megagrin:) :mdleje: odezwałaś się Mejla nie podam :nono: zaraz go jakoś zaszyfruje :eviltong: Mają swoje misie, niech się na nich wyżywają :evil_lol: a nie na mojej starowince. Quote
olcha Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 A tak wogóle to co ty za kochasia :evil_lol: masz w avatarze? Quote
olcha Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Loona napisał(a):Gerontofilia? :evil_lol: Historyjka świetnista :grins::megagrin: Hhahahahhaha każdy lubi co innego :mdleje: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
anea Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Sadystko!!! Przestań meczyć biedne psiaki!! :):D:) Quote
anea Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='olcha'] Chrr...chrrrr...chrrrr....chrrr :sleep: Mmmmm....:sleep: Znowu ty? Myślisz, że Cię nie widzę? :watpliwy: Sobie wsadź ten obiektyw! Może mi się jeszcze uda zasnąć. Będę udawać, że Cię nie widzę :watpliwy: a Ty po cihutku się oddal. Jasne? Liczę do trzech , ma Cię tu nie być jak otworzę oczy :mad: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa nadal jesteeeeś! :evil: :baddevil: Co ja mówiłam? No co? DAJ ŻYĆ!:motz::x:bad-word:Poczekaj! Niech no tylko zapadnie zmrok :stormy-sad:Znów naślę na Ciebie Tekilę :evil_lol: Co mi ostatnio obiecywałaś? Nigdy więcej fleszem po oczach! Tak? A ty co? Nadal to robisz! Idź się lecz! A teraz idź sobie. Poliżę sobie łapkę to może jeszcze zasnę :watpliwy: Nie no ludzie trzymajcie mnie bo nie wytrzymam! Oddam się do adopcji! Zobaczysz! Sadystko!!! Przestań meczyć biedne psiaki!! :):D:) Quote
olcha Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 [quote name='anea']Sadystko!!! Przestań meczyć biedne psiaki!! :):D:) ..:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Never!:evil_lol: ..:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kenduś Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 :-xJa Wam dam zbocznice! :nono: Oni tylko chcieliby z nią porozmawiać, pomiziać, poiskać się trochę :diabloti: Gerontofilia? :obrazic: Tak nisko ją cenisz Olcha? :evil_lol: Ten w awatarze to Kendusiowy Kochaś Wieczorny :eviltong: (szczegóły sobie daruję :evil_lol: :eviltong: ) Quote
olcha Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Kenduś napisał(a)::-xJa Wam dam zbocznice! :nono: Oni tylko chcieliby z nią porozmawiać, pomiziać, poiskać się trochę :diabloti: Gerontofilia? :obrazic: Tak nisko ją cenisz Olcha? :evil_lol: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Kenduś napisał(a):Ten w awatarze to Kendusiowy Kochaś Wieczorny :eviltong: (szczegóły sobie daruję :evil_lol: :eviltong: ) :turn-l: :turn-l: :turn-l: Quote
olcha Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 :obrazic: Nie wklejam już więcej zdjęć. Galeria zamknięta :shake: no chyba że... Quote
panienkabubu Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: historyjka bombowa :evil_lol: :evil_lol: a Ty olcha nie obiecuj i tak beda fotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mowie Ci, tydzien wytrzymasz max :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Loona Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Ola, Ola, Ola, nie kombinuj :evil_lol: Fotki i tak będą, więc nie myśl sobie nic :eviltong: Kenduś, cosik nieduży ten nocny kochaś, Figaro ma większego :diabloti: :eviltong: Quote
panienkabubu Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 olcha napisał(a):wytrzymam :obrazic: iiijasne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kenduś Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Loona napisał(a): Kenduś, cosik nieduży ten nocny kochaś, Figaro ma większego :diabloti: :eviltong: Co Ty tam mówisz Loona :eviltong:, liczy się spryt :evil_lol: :cool3: Quote
olcha Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Kenduś napisał(a):Co Ty tam mówisz Loona :eviltong:, liczy się spryt :evil_lol: :cool3: Nie ważna wielkość. Ważne uczucie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Juszes Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Patrzccie co ja mam: :loveu::loveu::loveu: Hihi jakie słodziaste maleństwo :* Quote
olcha Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 [quote name='Juszes']Patrzccie co ja mam: :loveu::loveu::loveu: Hihi jakie słodziaste maleństwo :* O jejku jaki gremlin :loveu: :loveu: :loveu: hahhha a jaki wytrzeszcz tu ma :loveu: :lol: I jeszcze goły brzuszek :placz: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Olcha, dość już tego strajku zdjęciowego... Wstaw nam coś do pooglądania! Quote
olcha Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Skoro tak ładnie prosicie :evil_lol: ja wcale nie chce, no ale jak wy chcecie :lol: Tak się czasem mojej staruszce zbiera na czułości. Chodzi tak już dwa dni i się we wszystko wtula :loveu: z tym swoim kochanym uśmiechem :loveu: p.s. kupiłam im dziś: -nową czerwona piłeczkę o którą się leją -piszczącego kurczaka (dopóki kurczak nie pisnął chciały się nim bawić, a teraz obchodzą się nim jak z jajkiem :shake: i boją się uszkodzić :stupid::stupid::stupid:) -rozdwójke? w każdym razie cos takiego co umożliwia prowadzenie dwóch psów na jednej smyczy. Czemu sobie tak łatwo nie kupuje rzeczy :placz: Quote
anea Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='olcha']Skoro tak ładnie prosicie :evil_lol: ja wcale nie chce, no ale jak wy chcecie :lol: Tak się czasem mojej staruszce zbiera na czułości. Chodzi tak już dwa dni i się we wszystko wtula :loveu: z tym swoim kochanym uśmiechem :loveu: p.s. kupiłam im dziś: -nową czerwona piłeczkę o którą się leją -piszczącego kurczaka (dopóki kurczak nie pisnął chciały się nim bawić, a teraz obchodzą się nim jak z jajkiem :shake: i boją się uszkodzić :stupid::stupid::stupid:) -rozdwójke? w każdym razie cos takiego co umożliwia prowadzenie dwóch psów na jednej smyczy. Czemu sobie tak łatwo nie kupuje rzeczy :placz: Dawaj zdjęcie kurczaka!! :) Quote
olcha Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 anea napisał(a):Dawaj zdjęcie kurczaka!! :) Nie mam. Na dole został. A mi się nie chce iść :eviltong: Quote
malawaszka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: ahhhhhh [quote name='olcha'] Może mi się jeszcze uda zasnąć. Będę udawać, że Cię nie widzę :watpliwy: a Ty po cihutku się oddal. Jasne? Liczę do trzech , ma Cię tu nie być jak otworzę oczy :mad: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa nadal jesteeeeś! :evil: :baddevil: Co ja mówiłam? No co? DAJ ŻYĆ!:motz::x:bad-word:Poczekaj! Niech no tylko zapadnie zmrok :stormy-sad:Znów naślę na Ciebie Tekilę :evil_lol: Co mi ostatnio obiecywałaś? Nigdy więcej fleszem po oczach! Tak? A ty co? Nadal to robisz! Idź się lecz! A teraz idź sobie. Poliżę sobie łapkę to może jeszcze zasnę :watpliwy: Nie no ludzie trzymajcie mnie bo nie wytrzymam! Oddam się do adopcji! Zobaczysz! :mdleje: :roflt: hahahahhaa umarłam [quote name='olcha']-piszczącego kurczaka (dopóki kurczak nie pisnął chciały się nim bawić, a teraz obchodzą się nim jak z jajkiem :shake: i boją się uszkodzić :stupid::stupid::stupid:) hahaha Luna też się boi naciskać piszczące zabawki :evil_lol: za to Bolo nie ma skrupułów :shake: i migiem się rozprawia z piszczałką :mad: Quote
Kenduś Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='olcha'] "Coś" Ci się w prawym górnym kąciku zdjęcia rozmazało :evil_lol: i zepsuło zdjęcie :diabloti: :eviltong: Quote
Recommended Posts