Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

:roflt: Nie noooo, boska historyja, aż się raczyłam odezwać :eviltong: , bo inaczej to wstyd by był :evil_lol:
Czy Era zna mój imejl? Nie? To jej podaj :eviltong: chętnie przyjmę ją do moich chłopców :diabloti: (emerytka też dobra :megagrin:)

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kenduś napisał(a):
:roflt: Nie noooo, boska historyja, aż się raczyłam odezwać :eviltong: , bo inaczej to wstyd by był :evil_lol:
Czy Era zna mój imejl? Nie? To jej podaj :eviltong: chętnie przyjmę ją do moich chłopców :diabloti: (emerytka też dobra :megagrin:)

:mdleje: odezwałaś się

Mejla nie podam :nono: zaraz go jakoś zaszyfruje :eviltong:

Mają swoje misie, niech się na nich wyżywają :evil_lol: a nie na mojej starowince.

Posted

Loona napisał(a):
Gerontofilia? :evil_lol:

Historyjka świetnista :grins::megagrin:

Hhahahahhaha każdy lubi co innego :mdleje: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:B-fly::B-fly::B-fly:

Posted

[quote name='olcha']
Chrr...chrrrr...chrrrr....chrrr :sleep:

Mmmmm....:sleep:

Znowu ty? Myślisz, że Cię nie widzę? :watpliwy:
Sobie wsadź ten obiektyw!

Może mi się jeszcze uda zasnąć. Będę udawać, że Cię nie widzę :watpliwy: a Ty po cihutku się oddal. Jasne?

Liczę do trzech , ma Cię tu nie być jak otworzę oczy :mad:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa nadal jesteeeeś! :evil: :baddevil:

Co ja mówiłam? No co? DAJ ŻYĆ!:motz::x:bad-word:Poczekaj! Niech no tylko zapadnie zmrok :stormy-sad:Znów naślę na Ciebie Tekilę :evil_lol:

Co mi ostatnio obiecywałaś? Nigdy więcej fleszem po oczach! Tak? A ty co? Nadal to robisz! Idź się lecz!

A teraz idź sobie. Poliżę sobie łapkę to może jeszcze zasnę :watpliwy:

Nie no ludzie trzymajcie mnie bo nie wytrzymam!
Oddam się do adopcji! Zobaczysz!
Sadystko!!! Przestań meczyć biedne psiaki!! :):D:)

Posted

[quote name='anea']Sadystko!!! Przestań meczyć biedne psiaki!! :):D:)

..:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:evil_lol: Never!:evil_lol:
..:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:-xJa Wam dam zbocznice! :nono: Oni tylko chcieliby z nią porozmawiać, pomiziać, poiskać się trochę :diabloti:
Gerontofilia? :obrazic: Tak nisko ją cenisz Olcha? :evil_lol:
Ten w awatarze to Kendusiowy Kochaś Wieczorny :eviltong: (szczegóły sobie daruję :evil_lol: :eviltong: )

Posted

Kenduś napisał(a):
:-xJa Wam dam zbocznice! :nono: Oni tylko chcieliby z nią porozmawiać, pomiziać, poiskać się trochę :diabloti:
Gerontofilia? :obrazic: Tak nisko ją cenisz Olcha? :evil_lol:

:obrazic: :obrazic: :obrazic:

Kenduś napisał(a):
Ten w awatarze to Kendusiowy Kochaś Wieczorny :eviltong: (szczegóły sobie daruję :evil_lol: :eviltong: )

:turn-l: :turn-l: :turn-l:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
historyjka bombowa :evil_lol: :evil_lol:
a Ty olcha nie obiecuj i tak beda fotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
mowie Ci, tydzien wytrzymasz max :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ola, Ola, Ola, nie kombinuj :evil_lol: Fotki i tak będą, więc nie myśl sobie nic :eviltong:

Kenduś, cosik nieduży ten nocny kochaś, Figaro ma większego :diabloti: :eviltong:

Posted

Loona napisał(a):

Kenduś, cosik nieduży ten nocny kochaś, Figaro ma większego :diabloti: :eviltong:

Co Ty tam mówisz Loona :eviltong:, liczy się spryt :evil_lol: :cool3:

Posted

Kenduś napisał(a):
Co Ty tam mówisz Loona :eviltong:, liczy się spryt :evil_lol: :cool3:

Nie ważna wielkość. Ważne uczucie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Juszes']Patrzccie co ja mam:

:loveu::loveu::loveu:

Hihi jakie słodziaste maleństwo :*

O jejku jaki gremlin :loveu: :loveu: :loveu: hahhha a jaki wytrzeszcz tu ma :loveu: :lol:
I jeszcze goły brzuszek :placz: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Skoro tak ładnie prosicie :evil_lol: ja wcale nie chce, no ale jak wy chcecie :lol:

Tak się czasem mojej staruszce zbiera na czułości. Chodzi tak już dwa dni i się we wszystko wtula :loveu: z tym swoim kochanym uśmiechem :loveu:

p.s. kupiłam im dziś:
-nową czerwona piłeczkę o którą się leją
-piszczącego kurczaka (dopóki kurczak nie pisnął chciały się nim bawić, a teraz obchodzą się nim jak z jajkiem :shake: i boją się uszkodzić :stupid::stupid::stupid:)
-rozdwójke? w każdym razie cos takiego co umożliwia prowadzenie dwóch psów na jednej smyczy.

Czemu sobie tak łatwo nie kupuje rzeczy :placz:

Posted

[quote name='olcha']Skoro tak ładnie prosicie :evil_lol: ja wcale nie chce, no ale jak wy chcecie :lol:

Tak się czasem mojej staruszce zbiera na czułości. Chodzi tak już dwa dni i się we wszystko wtula :loveu: z tym swoim kochanym uśmiechem :loveu:

p.s. kupiłam im dziś:
-nową czerwona piłeczkę o którą się leją
-piszczącego kurczaka (dopóki kurczak nie pisnął chciały się nim bawić, a teraz obchodzą się nim jak z jajkiem :shake: i boją się uszkodzić :stupid::stupid::stupid:)
-rozdwójke? w każdym razie cos takiego co umożliwia prowadzenie dwóch psów na jednej smyczy.

Czemu sobie tak łatwo nie kupuje rzeczy :placz:
Dawaj zdjęcie kurczaka!! :)

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: ahhhhhh

[quote name='olcha']

Może mi się jeszcze uda zasnąć. Będę udawać, że Cię nie widzę :watpliwy: a Ty po cihutku się oddal. Jasne?

Liczę do trzech , ma Cię tu nie być jak otworzę oczy :mad:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa nadal jesteeeeś! :evil: :baddevil:

Co ja mówiłam? No co? DAJ ŻYĆ!:motz::x:bad-word:Poczekaj! Niech no tylko zapadnie zmrok :stormy-sad:Znów naślę na Ciebie Tekilę :evil_lol:

Co mi ostatnio obiecywałaś? Nigdy więcej fleszem po oczach! Tak? A ty co? Nadal to robisz! Idź się lecz!

A teraz idź sobie. Poliżę sobie łapkę to może jeszcze zasnę :watpliwy:

Nie no ludzie trzymajcie mnie bo nie wytrzymam!
Oddam się do adopcji! Zobaczysz!

:mdleje: :roflt: hahahahhaa umarłam

[quote name='olcha']-piszczącego kurczaka (dopóki kurczak nie pisnął chciały się nim bawić, a teraz obchodzą się nim jak z jajkiem :shake: i boją się uszkodzić :stupid::stupid::stupid:)

hahaha Luna też się boi naciskać piszczące zabawki :evil_lol: za to Bolo nie ma skrupułów :shake: i migiem się rozprawia z piszczałką :mad: