Behemot Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 olcha napisał(a): Tak mój pies spędza większośc dnia :mad: Jestem zazdrosna :placz: Toż to wymarzony pies dla mnie! :loveu: A los chciał, że mi się trafiła torpeda w postaci Soni z ADHD :diabloti: (którą kocham na zabój :loveu:). Quote
olcha Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Behemot napisał(a):Toż to wymarzony pies dla mnie! :loveu: A los chciał, że mi się trafiła torpeda w postaci Soni z ADHD :diabloti: (którą kocham na zabój :loveu:). Hhahhahaha ale drugą większość dnia ;) spędza podobnie do Soni :eviltong: Quote
Teklunia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 olcha napisał(a): cóż za miłość :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: Quote
olcha Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Teklunia napisał(a):cóż za miłość :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: Ale ona mnie kocha bardziej :placz: Quote
Gosiek Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Ależ Ola - ja Cię odwiedzam regularnie ale nie pisałam :oops: aha - zapomniałam wczesniej powiedzieć ze masz piekne clematisy :loveu: u mnie białych nie ma... teściowa chyba preferuje fiolet i róż :roll: Quote
olcha Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Gosiek napisał(a):Ależ Ola - ja Cię odwiedzam regularnie ale nie pisałam :oops: aha - zapomniałam wczesniej powiedzieć ze masz piekne clematisy :loveu: u mnie białych nie ma... teściowa chyba preferuje fiolet i róż :roll: Właściwie ten biały clematis ma trochę różowego i trochę fioletu :eviltong: A nazywa się chyba Jan Paweł II Quote
olcha Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 A to moje sępy krążą wokół już pustego grilla :evil_lol: p.s. Żegnam się aż do poniedziałku :bye: Quote
Juszes Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Jaki pieszciosiek :loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 :-( czemu aż do poniedziałku? pojechałaś sobie gdzieś? zostawiłaś nas na pastwę busy serwera :mad: Quote
olcha Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 [quote name='Juszes'] Jaki pieszciosiek :loveu::loveu::loveu: Noooo :loveu: kochana jest [quote name='Gosiek']:-( czemu aż do poniedziałku? pojechałaś sobie gdzieś? zostawiłaś nas na pastwę busy serwera :mad: Poszłam sobie na studia i miałam kolokwium :( i nie mogłam być na wystawie i wogóle okropny ten weekend :] Czy wam też nie działa grafika? (emotikonki i przyciski? mam same krzyżyki!!!) Quote
Loona Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Mi nie działa nic, widzę niektóre podpisy, avatarów, rang, emotek i odnośników też, mam je jako angielski napis :/ Zdjęcia świetniste, jak zwykle. Te ostatnie to zasługa aparatu czy bawiłaś się w jakimś programie? Quote
olcha Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Loona napisał(a):Mi nie działa nic, widzę niektóre podpisy, avatarów, rang, emotek i odnośników też, mam je jako angielski napis :/ Zdjęcia świetniste, jak zwykle. Te ostatnie to zasługa aparatu czy bawiłaś się w jakimś programie? Aparatu i talentu :roflt: Programu żadnego nie posiadam :placz: Byłaś dziś w NDM? Quote
sylwiaskalska Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='Juszes'] Jaki pieszciosiek :loveu::loveu::loveu: Olcha dawaj te zdjęcie na konkurs to jest boskie :) Quote
olcha Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Olcha dawaj te zdjęcie na konkurs to jest boskie :) Eeee wydaje Ci się :oops: :eviltong: :oops: Quote
olcha Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Boszzzzz :mad: z tymi powiadomieniami to albo w jedną albo w drugą strone. Już straciłam cierpliwość :mad: Wrrrrrrrrrrrrr Grrrrrrrrrrrrrr Brrrrrrrrrrrrrr Quote
sylwiaskalska Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 olcha napisał(a):Eeee wydaje Ci się :oops: :eviltong: :oops: Nic mi się nie wydaje :) moge ja je dac w nominacje ? Quote
olcha Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Nic mi się nie wydaje :) moge ja je dac w nominacje ? Jasne u mnie wszystko wolno :lol: Dziękuję :oops: Quote
olcha Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Lece nominować :) :oops: :oops: :oops: Quote
olcha Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Przełożyły się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie mają dziś ze mną życia. Stęskniłam się za nimi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Loona Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Nie było mnie w NDM a żałuję, nie widziałam Kendusia w akcji :evil_lol: Fajnie się zawijają do spania :) Figaro się w nocy czasem pod poduszką zakopuje (ma swoją) albo włazi do mnie pod pierzynę, w dzień ewentualnie położy się na czymś ciepłym, ale żeby się w tym zakopać to nie ma mowy, woli marznąć :shake: W "dzieciństwie" dlatego właśnie ciągle przeziębiony chodził. Quote
olcha Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Hihihih one się zazwyczaj na czymś miękkim układają i czekają patrząc na mnie z wyrzutem żeby je przykryć. Już im sie nawet nie chce zakopywać :evil_lol: lenie patentowane :evil_lol: Quote
olcha Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Chrr...chrrrr...chrrrr....chrrr :sleep: Mmmmm....:sleep: Znowu ty? Myślisz, że Cię nie widzę? :watpliwy: Sobie wsadź ten obiektyw! Może mi się jeszcze uda zasnąć. Będę udawać, że Cię nie widzę :watpliwy: a Ty po cihutku się oddal. Jasne? Liczę do trzech , ma Cię tu nie być jak otworzę oczy :mad: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa nadal jesteeeeś! :evil: :baddevil: Co ja mówiłam? No co? DAJ ŻYĆ!:motz::x:bad-word:Poczekaj! Niech no tylko zapadnie zmrok :stormy-sad:Znów naślę na Ciebie Tekilę :evil_lol: Co mi ostatnio obiecywałaś? Nigdy więcej fleszem po oczach! Tak? A ty co? Nadal to robisz! Idź się lecz! A teraz idź sobie. Poliżę sobie łapkę to może jeszcze zasnę :watpliwy: Nie no ludzie trzymajcie mnie bo nie wytrzymam! Oddam się do adopcji! Zobaczysz! Quote
Recommended Posts