Sandrunia 29 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='olcha']Byłaś więc zdjęcie specjalnie dla Ciebie: Jaka śliczna fotka!!!!!!!!!!!!Zakochalam sie w niej.Przesliczna:iloveyou: Quote
Jupi Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 rzeczywiscie rewelacyjna ta fotka:lol: :evil_lol: a tu sama słodycz:loveu: Quote
cuciola Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 ale kochana mala Tequilka :D jeszcze zdjec! Quote
olcha Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Sandrunia 29 napisał(a):Jaka śliczna fotka!!!!!!!!!!!!Zakochalam sie w niej.Przesliczna:iloveyou: Jupi napisał(a): rzeczywiscie rewelacyjna ta fotka:lol: :evil_lol: a tu sama słodycz:loveu: cuciola napisał(a):ale kochana mala Tequilka :D jeszcze zdjec! Dzięki :oops: Zaraz wstawię zdjęcia sprzed ostatniej chwili :eviltong: Quote
Shikka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='olcha']To zdjęcie mam teraz na pulpicie :loveu: jakoś się mnie zebrało na wspomnienia :roll: Jaki pitulitek :loveu::loveu::loveu::loveu: I jaki wielki pies z niej wyrósl ;) Quote
Behemot Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Hihihi, jakie ustawianie do wystawy :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Olcha czytałam na tej twojej stronce ze się zraziłaś wystawianiem - nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale nie chcesz juz wystawiac ? A to jest extra :) acha i gdzie ty wykupiłaś stronkę lub kto ci robił stronkę bo chce dla swojego stworzyć :) Quote
olcha Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote name='Shikka']Jaki pitulitek :loveu::loveu::loveu::loveu: I jaki wielki pies z niej wyrósl ;) Hhahhaha no brytan :lol: [quote name='Behemot'] Hihihi, jakie ustawianie do wystawy :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='sylwiaskalska']Olcha czytałam na tej twojej stronce ze się zraziłaś wystawianiem - nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale nie chcesz juz wystawiac ? A to jest extra :) acha i gdzie ty wykupiłaś stronkę lub kto ci robił stronkę bo chce dla swojego stworzyć :) Nie wystawiamy się dlatego, że Tekila miała genetyczne zwichnięcie obu rzepek. Ma widoczne dwie blizy na nogach, a za niedługo będzie jej brakowało 2 zębów :-( Wystawiać bym się bardzo chciała ale chyba to nie ma sensu. Może kiedyś jak już jej porządnie blizny zarosną pobawimy się. Ale chyba sobie jednak daruję :-( :-( :-( Strasznie żałuję, że tak się stało. Strone zrobiła mi Pasavera. Jak do niej napiszesz na 100% zrobi Ci podobną :cool3: Quote
sylwiaskalska Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 olcha napisał(a):Hhahhaha no brytan :lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Nie wystawiamy się dlatego, że Tekila miała genetyczne zwichnięcie obu rzepek. Ma widoczne dwie blizy na nogach, a za niedługo będzie jej brakowało 2 zębów :-( Wystawiać bym się bardzo chciała ale chyba to nie ma sensu. Może kiedyś jak już jej porządnie blizny zarosną pobawimy się. Ale chyba sobie jednak daruję :-( :-( :-( Strasznie żałuję, że tak się stało. Strone zrobiła mi Pasavera. Jak do niej napiszesz na 100% zrobi Ci podobną :cool3: Dzięki za cynk o Pasavera :) napisze do nie jw nast tygodniu :) No szkoda że wystawiać nie możesz bo jest śliczna :) No ale najważniejsze ze jest kochana i twoja :) Quote
Behemot Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Cudenieńko! :loveu: Przyznam szczerze, że nigdy nie przepadałam za cziłkami, ale dzięki Twojej galerii nabrałam do nich ogromnej sympatii :lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Ja tez nie lubiałam cziłek ale teraz one sa dla mnie boskie :) Quote
olcha Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Dzięki za cynk o Pasavera :) napisze do nie jw nast tygodniu :) No szkoda że wystawiać nie możesz bo jest śliczna :) No ale najważniejsze ze jest kochana i twoja :) Pasavera jest the best :lol: :lol: :lol: [quote name='Behemot'] Cudenieńko! :loveu: Przyznam szczerze, że nigdy nie przepadałam za cziłkami, ale dzięki Twojej galerii nabrałam do nich ogromnej sympatii :lol: No ja myślę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='sylwiaskalska']Ja tez nie lubiałam cziłek ale teraz one sa dla mnie boskie :) :p :p :p i taki był główny zamiar tej galerii :eviltong: Quote
olcha Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Specjalnie dla stałych (odzywających się i nie) oglądaczek dzisiejsze zdjęcie: Quote
Basia&Safi Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 oH jaka profesjonalna sesja zdjeciowa ;) :):):):) modelka :) Quote
sylwiaskalska Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='olcha'] Fiu Fiu Jaka łabędzia szyja :) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='olcha']Specjalnie dla stałych (odzywających się i nie) oglądaczek dzisiejsze zdjęcie: :loveu: a co się zjadło ?:cool3: Quote
Ambra Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 alez dama na futrzaku!:loveu: pewnie smakowało! i na wąskach trochę zostało!:evil_lol: zreszta ona jezyczkiem juz blisko oczko ma wiec moze je tez wyczyścić:evil_lol: Olcha widziałaś w mojej galerii jakiego kawalera dla Twojej laluni w bułgarii spotkałam! morski pływak doskonały! hehe łaciatki by po takich rodzicach były!:evil_lol: Quote
olcha Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 [quote name='basiulka22tychy']oH jaka profesjonalna sesja zdjeciowa ;) :):):):) modelka :) Taaa profesjonalna, jak na moje możliwości :nonono2: [quote name='sylwiaskalska']Fiu Fiu Jaka łabędzia szyja :) :loveu: :loveu: :loveu: Ciiichooo cziłki nie mogą mieć za długich szyjek :lol: Ona jest jakaś cała antywzorcowa :lol: [quote name='Teklunia']:loveu: a co się zjadło ?:cool3: A ja wiem co? Chodzi po domu i wyjada z dywanu roztocza :evil_lol: Może się, któryś na wąseczkach ocalił. [quote name='Ambra']alez dama na futrzaku!:loveu: pewnie smakowało! i na wąskach trochę zostało!:evil_lol: zreszta ona jezyczkiem juz blisko oczko ma wiec moze je tez wyczyścić:evil_lol: Olcha widziałaś w mojej galerii jakiego kawalera dla Twojej laluni w bułgarii spotkałam! morski pływak doskonały! hehe łaciatki by po takich rodzicach były!:evil_lol: Hhahahah Ambra mam zepsute powiadomienia i się nie orientuje co i jak! Byłam widziałam i......:roflt: Quote
Loona Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='olcha'] Zdjęcie jak z oferty matrymonialnej :evil_lol: Quote
cuciola Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Tequila zdobyla wloskie forum! to znaczy w temacie o chi napisalam ze znajoma z polskiego forum ma chilke i dalam link do twojej stronki! zakochali sie! :D mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko ze rozpowrzechniam adres :) Quote
panienkabubu Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 i na jakich ona dywanach lezy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Loona napisał(a):Zdjęcie jak z oferty matrymonialnej :evil_lol: Najpierw sobie zrobiłam :roflt: cuciola napisał(a):Tequila zdobyla wloskie forum! to znaczy w temacie o chi napisalam ze znajoma z polskiego forum ma chilke i dalam link do twojej stronki! zakochali sie! :D mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko ze rozpowrzechniam adres :) Nie mam :eviltong: Cieszę się, że się podoba. panienkabubu napisał(a):i na jakich ona dywanach lezy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hahaha na perskich ;) Quote
olcha Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Jeśli kogoś interesuje to cudne, wielkookie cziłałkowe maleństwo zapraszam TU: Quote
Recommended Posts