Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Sandrunia 29 napisał(a):
Jaka śliczna fotka!!!!!!!!!!!!Zakochalam sie w niej.Przesliczna:iloveyou:

Jupi napisał(a):

rzeczywiscie rewelacyjna ta fotka:lol: :evil_lol:

a tu sama słodycz:loveu:

cuciola napisał(a):
ale kochana mala Tequilka :D jeszcze zdjec!

Dzięki :oops:

Zaraz wstawię zdjęcia sprzed ostatniej chwili :eviltong:

Posted

[quote name='olcha']To zdjęcie mam teraz na pulpicie :loveu: jakoś się mnie zebrało na wspomnienia :roll:

Jaki pitulitek :loveu::loveu::loveu::loveu:
I jaki wielki pies z niej wyrósl ;)

Posted

Olcha czytałam na tej twojej stronce ze się zraziłaś wystawianiem - nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale nie chcesz juz wystawiac ?

A to jest extra :)

acha i gdzie ty wykupiłaś stronkę lub kto ci robił stronkę bo chce dla swojego stworzyć :)

Posted

[quote name='Shikka']Jaki pitulitek :loveu::loveu::loveu::loveu:
I jaki wielki pies z niej wyrósl ;)

Hhahhaha no brytan :lol:

[quote name='Behemot']

Hihihi, jakie ustawianie do wystawy :evil_lol:

:eviltong: :eviltong: :eviltong:

[quote name='sylwiaskalska']Olcha czytałam na tej twojej stronce ze się zraziłaś wystawianiem - nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale nie chcesz juz wystawiac ?

A to jest extra :)

acha i gdzie ty wykupiłaś stronkę lub kto ci robił stronkę bo chce dla swojego stworzyć :)

Nie wystawiamy się dlatego, że Tekila miała genetyczne zwichnięcie obu rzepek. Ma widoczne dwie blizy na nogach, a za niedługo będzie jej brakowało 2 zębów :-(

Wystawiać bym się bardzo chciała ale chyba to nie ma sensu. Może kiedyś jak już jej porządnie blizny zarosną pobawimy się. Ale chyba sobie jednak daruję :-( :-( :-( Strasznie żałuję, że tak się stało.

Strone zrobiła mi Pasavera. Jak do niej napiszesz na 100% zrobi Ci podobną :cool3:

Posted

olcha napisał(a):
Hhahhaha no brytan :lol:

:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Nie wystawiamy się dlatego, że Tekila miała genetyczne zwichnięcie obu rzepek. Ma widoczne dwie blizy na nogach, a za niedługo będzie jej brakowało 2 zębów :-(

Wystawiać bym się bardzo chciała ale chyba to nie ma sensu. Może kiedyś jak już jej porządnie blizny zarosną pobawimy się. Ale chyba sobie jednak daruję :-( :-( :-( Strasznie żałuję, że tak się stało.

Strone zrobiła mi Pasavera. Jak do niej napiszesz na 100% zrobi Ci podobną :cool3:

Dzięki za cynk o Pasavera :) napisze do nie jw nast tygodniu :)
No szkoda że wystawiać nie możesz bo jest śliczna :) No ale najważniejsze ze jest kochana i twoja :)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Dzięki za cynk o Pasavera :) napisze do nie jw nast tygodniu :)
No szkoda że wystawiać nie możesz bo jest śliczna :) No ale najważniejsze ze jest kochana i twoja :)

Pasavera jest the best :lol: :lol: :lol:

[quote name='Behemot']

Cudenieńko! :loveu:
Przyznam szczerze, że nigdy nie przepadałam za cziłkami, ale dzięki Twojej galerii nabrałam do nich ogromnej sympatii :lol:

No ja myślę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='sylwiaskalska']Ja tez nie lubiałam cziłek ale teraz one sa dla mnie boskie :)

:p :p :p i taki był główny zamiar tej galerii :eviltong:

Posted

alez dama na futrzaku!:loveu:

pewnie smakowało! i na wąskach trochę zostało!:evil_lol: zreszta ona jezyczkiem juz blisko oczko ma wiec moze je tez wyczyścić:evil_lol:

Olcha widziałaś w mojej galerii jakiego kawalera dla Twojej laluni w bułgarii spotkałam! morski pływak doskonały! hehe łaciatki by po takich rodzicach były!:evil_lol:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']oH jaka profesjonalna sesja zdjeciowa ;) :):):):) modelka :)

Taaa profesjonalna, jak na moje możliwości :nonono2:

[quote name='sylwiaskalska']Fiu Fiu Jaka łabędzia szyja :) :loveu: :loveu: :loveu:

Ciiichooo cziłki nie mogą mieć za długich szyjek :lol: Ona jest jakaś cała antywzorcowa :lol:

[quote name='Teklunia']:loveu: a co się zjadło ?:cool3:

A ja wiem co? Chodzi po domu i wyjada z dywanu roztocza :evil_lol: Może się, któryś na wąseczkach ocalił.

[quote name='Ambra']alez dama na futrzaku!:loveu:

pewnie smakowało! i na wąskach trochę zostało!:evil_lol: zreszta ona jezyczkiem juz blisko oczko ma wiec moze je tez wyczyścić:evil_lol:

Olcha widziałaś w mojej galerii jakiego kawalera dla Twojej laluni w bułgarii spotkałam! morski pływak doskonały! hehe łaciatki by po takich rodzicach były!:evil_lol:

Hhahahah Ambra mam zepsute powiadomienia i się nie orientuje co i jak!

Byłam widziałam i......:roflt:

Posted

Tequila zdobyla wloskie forum! to znaczy w temacie o chi napisalam ze znajoma z polskiego forum ma chilke i dalam link do twojej stronki! zakochali sie! :D
mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko ze rozpowrzechniam adres :)

Posted

Loona napisał(a):
Zdjęcie jak z oferty matrymonialnej :evil_lol:

Najpierw sobie zrobiłam :roflt:

cuciola napisał(a):
Tequila zdobyla wloskie forum! to znaczy w temacie o chi napisalam ze znajoma z polskiego forum ma chilke i dalam link do twojej stronki! zakochali sie! :D
mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko ze rozpowrzechniam adres :)

Nie mam :eviltong: Cieszę się, że się podoba.

panienkabubu napisał(a):
i na jakich ona dywanach lezy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hahaha na perskich ;)