olcha Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 [quote name='paula_z'] O, i tu rechotka ;) Siem wcale nie rechotała :lol: :eviltong: Quote
Gosiek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 olcha napisał(a):W starych babicach mam ciotkę i wujka i trójkę kuzynowstwa :eviltong: :lol:ooo jaki ten świat mały - a ja w Babicach mam rodzinkę :lol: i z 5-10 minut do nich samochodem :lol: cześć Oleńko :p śliczna ta żabunia :loveu: Quote
olcha Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Witaj Gosiu! Zaraz się okaże, że wszyscy w Babicach mieszkają :eviltong: Mój wujek ma jakąś firmę PAW (robią etykiety i opakowania?) czy jakoś tak. Trzeba reklamować rodzinę :lol: :lol: :lol: Quote
Vectra Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Gosiek napisał(a):ooo jaki ten świat mały - a ja w Babicach mam rodzinkę :lol: i z 5-10 minut do nich samochodem :lol: cześć Oleńko :p śliczna ta żabunia :loveu: olcha napisał(a):Witaj Gosiu! Zaraz się okaże, że wszyscy w Babicach mieszkają :eviltong: Mój wujek ma jakąś firmę PAW (robią etykiety i opakowania?) czy jakoś tak. Trzeba reklamować rodzinę :lol: :lol: :lol: wszyscy mieszkają w Babicach :razz::razz::razz: to może jakies spotkanko :cool3::cool3: Quote
olcha Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 WYROLOWANA E: Ehhh jak mi tu dobrze samej :p :p :p T: Przysiądę się na chwileczkę dobra? Ale nie przeszkadzaj sobie, śpij dalej. Przymknę oczy coby mnie widać nie było :p T: Przesunę się kawałeczek. O taki malusi...:roll: E: Gdzie tą doope kitrasz! T: jakoś się zimno zrobiło :roll: przycupnę w kąciku, nie będę przeszkadzać... E: Dobra ale tylko na chwilę! T: Nie no, jasne jasne.... T: Troszkę sobie łapki poprawię... T: Ooooo tak mi dobrze :loveu: E: :shake: :shake: :shake: Quote
Kenduś Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 :shake: Ach te baby! :lol: Ale moje chłopy takie same, Mondek dodatkowo fuka, a jak Kenduś się zerwie to ten ustawia się do niego doopskiem :evil_lol: Quote
Paula Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Czesc :lol: Slodkie malenstwa :loveu: i fajna fotostory :multi: Quote
Behemot Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Olcha - opowiastka jak zwykle miodzio :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Shikka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Oglądam tą galerię i łzy mi lecą ze śmiechu :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cudowne doopeczki :) A tak jak one dwie się się wypychaja z łózia tak nasza robi z nami na naszyl łóżku diablica jedna ;) Quote
olcha Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Kenduś napisał(a)::shake: Ach te baby! :lol: Ale moje chłopy takie same, Mondek dodatkowo fuka, a jak Kenduś się zerwie to ten ustawia się do niego doopskiem :evil_lol: Hihhihi moje też tak robią :lol: Jedna drugiej tyłek pod nos podstawia :evil_lol: paula_z napisał(a):Czesc :lol: Slodkie malenstwa :loveu: i fajna fotostory :multi: Cześć :bye: Dziękujemy :laugh2_2: Behemot napisał(a):Olcha - opowiastka jak zwykle miodzio :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: :oops: :eviltong: :oops: :eviltong: :oops: Shikka napisał(a):Oglądam tą galerię i łzy mi lecą ze śmiechu :) :loveu::loveu: Cudowne doopeczki :) A tak jak one dwie się się wypychaja z łózia tak nasza robi z nami na naszyl łóżku diablica jedna ;) Hhiihihihhi No ja to musiałam sobie duże łóżko kupić bo na małym to spałam nad przepaścią :mad: teraz też mnie czasem potrafią zepchnąć :mad: A ja się daję :placz: p.s. musiałam trochę emotek wyrzucić :angryy: "You have included 31 images in your message." Quote
olcha Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Grrrrrrrrr Wrrrrrrrrrrrrr No co? Quote
panienkabubu Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 olcha napisał(a):Hihhihi moje też tak robią :lol: Jedna drugiej tyłek pod nos podstawia :evil_lol: i pierdzi? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja mam koleżankę w Starych Babicach :) Quote
Kenduś Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Tekcia maltretuje misia :placz: siet, a już myślałam, że nam je przesłałaś...:mad: :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 No nie, taka pchła i łobuziarka - biedny misio :evil_lol: Quote
olcha Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 [quote name='Shikka']Strasznie agresywny pies ;) :roll: jeszcze byś się zdziwiła :roll: :placz: [quote name='panienkabubu']i pierdzi? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja mam koleżankę w Starych Babicach :) Hahahha czasem pierdzi :lol: Era doszła do perfekcji i puszcza głośne :errrr: [quote name='Kenduś']Tekcia maltretuje misia :placz: siet, a już myślałam, że nam je przesłałaś...:mad: :diabloti: Hihhiihhihi niestety :grins: nic z tego :evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a']No nie, taka pchła i łobuziarka - biedny misio :evil_lol: hehehe ano biedny :p Quote
moon_light Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 ŁOOO!!! Z misiem sesja :loveu::loveu::loveu::evil_lol: czyli "moje ulubione":lol: Kenduś napisał(a):Tekcia maltretuje misia :placz: siet, a już myślałam, że nam je przesłałaś...:mad: Zakupie dla K&M takie misie, i będą grzecznie czekać..do czasu az Was wreszcie dorwę na jakiejś wystawie:lol: Quote
olcha Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 moon_light napisał(a):ŁOOO!!! Z misiem sesja :loveu::loveu::loveu::evil_lol: czyli "moje ulubione":lol: Zakupie dla K&M takie misie, i będą grzecznie czekać..do czasu az Was wreszcie dorwę na jakiejś wystawie:lol: A ja wiem:sweetCyb:,a ja wiem:sweetCyb:, a ja wiem:sweetCyb: kiedy ją spotkasz :cool3: Quote
moon_light Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 olcha napisał(a):A ja wiem:sweetCyb:,a ja wiem:sweetCyb:, a ja wiem:sweetCyb: kiedy ją spotkasz :cool3: to mów szybko:lol: !! bo przecież nie będe miśków na każdą wystawę wozić :evil_lol: Quote
olcha Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 moon_light napisał(a):to mów szybko:lol: !! bo przecież nie będe miśków na każdą wystawę wozić :evil_lol: Będzie na tej wystawie na której ja nie będę mogła być :placz: czyli... ...Aneta mogę peplać? Quote
moon_light Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 olcha napisał(a):Będzie na tej wystawie na której ja nie będę mogła być :placz: czyli... ...Aneta mogę peplać? mówwwww :P przecież nic im nie zrobie (oprócz masy zdjęć) na tej wystawie:lol: Quote
Juszes Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 ojj jakie kochane maleństwa :*** Piękne fotki i w spanku i te ze strasznie agresywnym pieskiem duszącym misia :loveu::loveu::loveu: Quote
olcha Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 moon_light napisał(a):mówwwww :P przecież nic im nie zrobie (oprócz masy zdjęć) na tej wystawie:lol: NDM tajemniczy skrót :evil_lol: ;) Juszes napisał(a):ojj jakie kochane maleństwa :*** Piękne fotki i w spanku i te ze strasznie agresywnym pieskiem duszącym misia :loveu::loveu::loveu: Hihhiihihih noo moje dwie agresorki :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 booooooooooooze swiety olcha boj sie boga z psa morderce robisz :eviltong: Quote
moon_light Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 olcha napisał(a):NDM tajemniczy skrót :evil_lol: ;) Łoooo! to ja lecę misie kupować :cool3::loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts