olcha Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Teklunia napisał(a):no i byłam i ja! :multi: tuż po tym jak tu pisalamo grzybach, poszlam do pokoju TZta i jęczałam tyle, że wymusilam przejazdzke do lasu pod miasto :D on ma 2 ostatnie dni urlopu, wiec moglismy sobie pojechac... bylismy troszkę ponad godzinkę a uzbieralismy calusienka siatke :) wlasnie jej duszę :p :klacz: :klacz: :klacz: Brawa, brawa dla tej kobiety, która zdecydowała się na przejażdżkę do lasu :lol: Czy wam też nie przychodzą powiadomienia o odpowiedziach? Quote
olcha Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='paula_z']Czesc :lol: Dawno mnie bylo :oops: Nadrobilam foteczki :cool3: Widzialam Was na wystawie kolo ringu doziow :lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Która to byłaś Ty? Mam nadzieję, że nie masz zdjęć :evil_lol: Więc widziałaś jak Tekila się na dogi rzucała :oops: :placz: Quote
sylwiaskalska Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Olcha wklejam mojego brata ma na imię Bartek. klikaj czarna skóra i czapeczka Quote
sylwiaskalska Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 klikaj No to bardziej widoczne I ten na samej górze klikaj Quote
olcha Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Quote
sylwiaskalska Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 :lol: :lol: :lol: Oj Olcha :) :lol: :lol: no ja to ta brzydsza połówka estety Quote
olcha Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Syyyylwia pewnie :cool3: dużo miał fajnych kolegów :cool3: :evil_lol: ? Dlaczego ja mam siostrę :placz: :placz: :placz: Quote
olcha Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 sylwiaskalska napisał(a)::lol: :lol: :lol: Oj Olcha :) :lol: :lol: no ja to ta brzydsza połówka estety Podobni jesteście, chociaż nie ta klata :lol: :lol: :lol: I GDZIE TY BRZYDSZA???????????? :shake: Quote
Paula Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 olcha napisał(a)::eviltong: :eviltong: :eviltong: Która to byłaś Ty? Mam nadzieję, że nie masz zdjęć :evil_lol: Więc widziałaś jak Tekila się na dogi rzucała :oops: :placz: Ja bylam z Debe, Vectra i Pika, w okularach, w jasnych bojowkach (gdzies sa na forum moje fotki :razz: ) Nie mam zdjec :lol: Od razu rzucala :roll: Jak podeszly za blisko to trzeba przeciez obszczekac :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='olcha']Podobni jesteście, chociaż nie ta klata :lol: :lol: :lol: I GDZIE TY BRZYDSZA???????????? :shake: Kolegów to ma fajnych ale wiesz jakoś ta profesja mnie nie pasjonuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a byłam na kilku występach :cool3: :cool3: :cool3: ale to spoko chłopaki normalni bez zadzierania głowy. No Klata na pewno nie ta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tu ich cała stronka http://www.chippendales.pl/index2.htm Quote
olcha Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 paula_z napisał(a):Ja bylam z Debe, Vectra i Pika, w okularach, w jasnych bojowkach (gdzies sa na forum moje fotki :razz: ) Nie mam zdjec :lol: Od razu rzucala :roll: Jak podeszly za blisko to trzeba przeciez obszczekac :evil_lol: Widziałam Debe widziałam chyba Pikę, ale Vectry i Ciebie :shake: nie Hahah można i tak to sobie tłumaczyć :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Vectra Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Witajcie po długiej mojej nieobecności w waszej galerii :multi::multi::multi: foty oglądniete :razz::razz: ktoś mi rombnoł subskrycje waszej galerii :mad::mad: nie spotkałyśmy się na wystawie :placz::placz::placz: Sylwia zaparło mi dech w piersi :cool3::cool3: oni wszyscy są fajni :cool1: Quote
olcha Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Kolegów to ma fajnych ale wiesz jakoś ta profesja mnie nie pasjonuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a byłam na kilku występach :cool3: :cool3: :cool3: ale to spoko chłopaki normalni bez zadzierania głowy. No Klata na pewno nie ta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tu ich cała stronka http://www.chippendales.pl/index2.htm Jak to Cię nie pasjonuje??? :-o :lol: Quote
olcha Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Vectra napisał(a):Witajcie po długiej mojej nieobecności w waszej galerii :multi::multi::multi: foty oglądniete :razz::razz: ktoś mi rombnoł subskrycje waszej galerii :mad::mad: nie spotkałyśmy się na wystawie :placz::placz::placz: Sylwia zaparło mi dech w piersi :cool3::cool3: oni wszyscy są fajni :cool1: Fajni...tiaaaaaaaaa...ja bym znalazła inne słowo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :oops: No nie spotkałyśmy się :placz: Mi wogóle powiadomienia przestały przychodzić i teraz nie wiem co się gdzie dzieje :placz: Quote
Vectra Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 olcha napisał(a):Fajni...tiaaaaaaaaa...ja bym znalazła inne słowo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :oops: No nie spotkałyśmy się :placz: Mi wogóle powiadomienia przestały przychodzić i teraz nie wiem co się gdzie dzieje :placz: Ja też nie mam powiadomień :placz::placz::placz: i strasznie mi ciężko cokolwiek zanleść na dogo :angryy::angryy: No fajni to tak delikatnie powiadziena :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Olcha to kiedy idziemy na występ chłopców :razz::razz: Quote
olcha Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Vectra napisał(a):Ja też nie mam powiadomień :placz::placz::placz: i strasznie mi ciężko cokolwiek zanleść na dogo :angryy::angryy: No fajni to tak delikatnie powiadziena :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Olcha to kiedy idziemy na występ chłopców :razz::razz: Dzisiaj? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja goopia chciałam iśc na jakichś chippendalesów :shake: :eviltong: Quote
olcha Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Odchodząc niechętnie od tematu :eviltong: Wklejam zdjęcia z dzisiejszego grzybobrania. Ogromny grzyb wielkości mojej ręki :multi: A ten kogut najwyraźniej nie lubi paparazzi bo zaczął niebezpiecznie szybko zbliżać się w moim kierunku :lol: I na koniec moja staruszka :loveu: Quote
Vectra Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Olcha ,a gdzie na te grzyby chodzisz ? bo Ty chyba jakoś w moich okolicach mieszkasz ? :razz: Quote
olcha Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Vectra napisał(a):Olcha ,a gdzie na te grzyby chodzisz ? bo Ty chyba jakoś w moich okolicach mieszkasz ? :razz: Chodzę w pobliskie mi lasy :p Mieszkam nie daleko Łomianek, a Ty? Dobrze kojarzę, że z przeciwnej strony? Quote
Vectra Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 olcha napisał(a):Chodzę w pobliskie mi lasy :p Mieszkam nie daleko Łomianek, a Ty? Dobrze kojarzę, że z przeciwnej strony? Babice :p:p Quote
olcha Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Vectra napisał(a):Babice :p:p W starych babicach mam ciotkę i wujka i trójkę kuzynowstwa :eviltong: :lol: Quote
Juszes Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Fajna galeia, uwielbiam chihuahuały!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
cuciola Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 fajna ta zabka! a gdzie byla Tequila? Quote
olcha Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Juszes napisał(a):Fajna galeia, uwielbiam chihuahuały!!!!!:loveu::loveu::loveu: Ja też :eviltong: cuciola napisał(a):fajna ta zabka! a gdzie byla Tequila? Tekila razem z Erą zostały w domu co by nie zostawiać zapaszków w lesie i nie łapać kleszczy. Quote
Recommended Posts