olcha Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 SUKI Klasa młodzieży 1136. A-ANDANTINA LACK Złote Iskierki (przyrodnia siostra Tequili po DRABIE z Chmury Gradowej i CLEMENTINIE Hop-Trop ...ale Drabek ma używanie....) w tle D-DANDI, a po prawej BI IMPARATO 1137. PER SEMPRE BI IMPARATO (o taką chcę sunię :placz: ) po rodzicach INT. Ch., Ch,. ESP, FIN, S, LUX, Zw. Św., Zw. EU Misty Meadow's DANCING MASTER :placz: - i Mł. Ch Misty Meadow's WCHITE ORCHID :placz: Quote
olcha Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 I jeszcze moja padnięta pięknota w samochodzie: Quote
olcha Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 p.s. JEŚLI KTOŚ MIAŁBY OCHOTĘ WSPOMÓC MNIE W KUPNIE NOWEGO APARATU DLA DOBRA MOJEGO ZDROWIA PSYCHICZNEGO PIENIĄDZE PROSZĘ WPŁACAĆ NA KONTO .... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Loona Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='olcha']Psy niezidentifikowane: Ten ma futerko jak Figaro, dużo na uszach i ogonie, mało na reszcie ciała :evil_lol: Quote
Teklunia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 czesc olcha :) kope lat :lol: [quote name='olcha'] o kulcie, jakie ciudeńko :loveu::loveu::loveu: Quote
olcha Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Teklunia napisał(a):czesc olcha :) kope lat :lol: o kulcie, jakie ciudeńko :loveu::loveu::loveu: TEKLUNIA :multi: :multi: :multi: Dwie kopy ;) No doceniłaś cudeńko z wspaniałą przyszłością wystawową :cool3: pięknie się zapowiada :cool3: Quote
Teklunia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 olcha napisał(a):No doceniłaś cudeńko z wspaniałą przyszłością wystawową :cool3: pięknie się zapowiada :cool3: ma sie to oko, no nie... ;) Quote
olcha Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Teklunia napisał(a):ma sie to oko, no nie... ;) Hehe, przed Tobą świetlana kariera sędziego :cool3: :lol: Quote
Teklunia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 olcha napisał(a):Hehe, przed Tobą świetlana kariera sędziego :cool3: :lol:no to od dzisiaj mówcie mi Pani Tekluniu :evil_lol: ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 olcha olcha a ty w wawie byłas na wystawie tak?bo kurde w chorzowie tez dziisja była i takie małe cudenka mi latały pod nogami (bez obaw, przezyły :eviltong: ) Quote
olcha Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Dzień dobry Pani Tekluniu :evil_lol: Dzień dobry madzia Dzień dobry wszystkim :p Ale mam dziś świetny humor :p madzia, a masz zdjęcia tych pcheł? :cool3: Jak coś masz to poproszę :cool3: Quote
Gosiek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Cześć Ola:p ależ zdjęć pchełek powstawiałaś :multi: ps... dzięki za dedykowane robalki :loveu: Quote
olcha Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Gosiek napisał(a):Cześć Ola:p ależ zdjęć pchełek powstawiałaś :multi: ps... dzięki za dedykowane robalki :loveu: Gosia wróciłaś :multi: nareszcie! Nie ma za co :oops: Quote
olcha Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Temu koniczkowi życie lekkie chyba nie jest. Ma ogromne karczycho :crazyeye: Quote
Gosiek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 :-( wszyscy chodzą na grzybki a mnie mąż nie chce zawieść na łazikowanie po lesie :-( śliczne zdjecia Oleńko :p Quote
misiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Witam :).Obejrzałam sobie część galerii i coraz bardziej mi się podobają te pieseczki kieszonkowe:loveu:.Mają takie śliczne pycholki i mądre,wielkie oczyska :iloveyou:. Zdjęcia grzybków fajowe :). Quote
olcha Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 miumiu napisał(a):olcha a masz ostateczne wyniki? Wstyd się przyznać ale nie :oops: Dziękuję Gosiu :p pomęcz męża bardziej :evil_lol: powiedz, że na Wigilię nie dostanie pierogów z kapustą i grzybami :evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 olcha napisał(a):Dziękuję Gosiu :p pomęcz męża bardziej :evil_lol: powiedz, że na Wigilię nie dostanie pierogów z kapustą i grzybami :evil_lol:jasne.. powie ze mi kupi juz ususzone :angryy: a ja tak bardzo lubie zbierać grzyby :roll: ech.. moze jakos kiedyś sie da uprosić choc sam nie lubi łazić po lesie ;) Quote
Teklunia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Gosiek napisał(a):jasne.. powie ze mi kupi juz ususzone :angryy: a ja tak bardzo lubie zbierać grzyby :roll: ech.. moze jakos kiedyś sie da uprosić choc sam nie lubi łazić po lesie ;)Gosia, ja tez od soboty mecze TZta a on sie nie daje uprosic :( Tak bym chciala chociaz na 1 dzien na grzyby pojsc... Moja mama byla w weekend i w samą sobotę uzbierała 3 wiadra!!! Quote
Gosiek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Teklunia napisał(a):Gosia, ja tez od soboty mecze TZta a on sie nie daje uprosic :( Tak bym chciala chociaz na 1 dzien na grzyby pojsc... Moja mama byla w weekend i w samą sobotę uzbierała 3 wiadra!!!mo własnie - ponoć jest niesamowity wysyp grzybów :placz: ech :placz: Quote
olcha Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='misiaczek']Witam :).Obejrzałam sobie część galerii i coraz bardziej mi się podobają te pieseczki kieszonkowe:loveu:.Mają takie śliczne pycholki i mądre,wielkie oczyska :iloveyou:. Zdjęcia grzybków fajowe :). Witaj w moich skromnych progach :multi: zapraszam częściej :cool3: [quote name='Gosiek']jasne.. powie ze mi kupi juz ususzone :angryy: a ja tak bardzo lubie zbierać grzyby :roll: ech.. moze jakos kiedyś sie da uprosić choc sam nie lubi łazić po lesie ;) Zrób minę blondynki i zacznij tłumaczyć, że w ususzonych są ususzone robaczki i ususzone muchomorki :evil_lol: i że ty mu nazbierasz lepszych :cool3: A poza tym dziewczyny! Co wy takie uzależnione od facetów! Szykujcie wiadra i w las! (no dobra ja bym sama nie poszła :shocked!:) [quote name='Teklunia']Gosia, ja tez od soboty mecze TZta a on sie nie daje uprosic :( Tak bym chciala chociaz na 1 dzien na grzyby pojsc... Moja mama byla w weekend i w samą sobotę uzbierała 3 wiadra!!! No by zebraliśmy 2 kosze a byliśmy z 2 godzinki (ale połowa poszła do kosza bo robaczywe :-( niestety grzybki przebieramy dopiero w domu) [quote name='Gosiek']mo własnie - ponoć jest niesamowity wysyp grzybów :placz: ech :placz: No jest jest :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Teklunia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 no i byłam i ja! :multi: tuż po tym jak tu pisalamo grzybach, poszlam do pokoju TZta i jęczałam tyle, że wymusilam przejazdzke do lasu pod miasto :D on ma 2 ostatnie dni urlopu, wiec moglismy sobie pojechac... bylismy troszkę ponad godzinkę a uzbieralismy calusienka siatke :) wlasnie jej duszę :p Quote
Paula Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Czesc :lol: Dawno mnie bylo :oops: Nadrobilam foteczki :cool3: Widzialam Was na wystawie kolo ringu doziow :lol: Quote
Recommended Posts