Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

[quote name='basiulka22tychy']a co u dziefczynek :):):)

Są już jakiś czas po spacerku i śpią zapewne uwalone na moim łóżku :lol: idę zobaczyć.

DOBRANOC!

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś będzie maltretować chiłki i ich właścicieli na wystawie w Warszawie :diabloti:
A mi było bardzo miło poznać Loonę i hrabiego Figaro :evil_lol: , który ze mną i z Mondziem nie chciał się bratać :placz: , a jest fajnym malutkim, włochatym czi :cool3:

Posted

No zajęło mi trochę odnalezienie ich w pościeli, ale już jestem :lol: :lol: :lol:

Zgadza się dziś będę molestować warszawskie cziłałki i dogi :cool3: i inne psy. Szkoda tylko, że będą z ludźmi bo za ludźmi nie przepadam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Aparat w pogotowiu, baterie starczą mi na jakiejś 2 miesiące :evil_lol:

Tekila wyprana, wyczesana, wymanicurowana, i gotowa również...ciekawe czy tym razem będzie się lepiej zachowywać :roll: :shake: :roll:

Posted

Loona napisał(a):
Ooo, czyli Tequila wystawiana? Czy tak wyczyszczona żeby zasobów ludzkich nie wystraszyć? :evil_lol: Czekamy w takim razie na zdjęcia :)

:eviltong: Nie, narazie jej nie wystawiam, może się jeszcze kiedyś pobawimy w wystawy.

Musiałam ją odkopać bo już się zbierałam i zbierałam, a wystawa to dobra okazja.

Muszę pochwalić zachowanie Tequili :multi: chyba mi się w końcu udało :multi:
Była grzeczna, na smyczy grzecznie mijała psy (no chyba, że ją któryś zaczepił). Jak na nią dwie cziłałki napadły ze szczekaniem to je poprostu ominęła, a nie wdawała się w bójki :multi: Jak jakiś pies szczeknął to już nie było dla niej takie straszne :multi:

Dzieciom się dawała bez oporów głaskać :multi:

Przy dogach mi trochę wariowała, no ale czego ja od niej wymagam :eviltong: Szczekała na nie tylko wtedy gdy do niej w szybkim tempie jakiś podbiegał :multi:

Jestem dumna i blada :multi: :mdleje:

I się mnie słuchała! I była grzeczna...i jak zwykle głodna :p Przed wyjściem jej dałam, a i tak mi wszystkie smaczki wyżarła na wystawie.

Zdjęcia muszę obrobić, popodpisywać więc się trochę zejdzie.

Narazie mnie nie będzie do wieczora.

Posted

Tequila! :multi: Proszę, jaka grzeczna dzewczynka, ona poprostu wyczuła, że grzeczna = smaczki :evil_lol: No to czekamy na zdjęcia, bo to już wieczor przecież.

Anea, szkoda, że pańci nie zrobiłaś :diabloti: Ale zdjęcia fajniulkie i Tequila jest :loveu:

Posted

no własnie też żałuje ze pańci nie zrobiłam :) szczególnie że właśnie do mnie napisała że jeśli mam jakieś jej zdjęcia to żebym na dogo nie wstawiała :)

Posted

anea napisał(a):
no własnie też żałuje ze pańci nie zrobiłam :) szczególnie że właśnie do mnie napisała że jeśli mam jakieś jej zdjęcia to żebym na dogo nie wstawiała :)

Zdrajczyni :watpliwy:

Posted

Nie martw sie w końcu mam dwie płyty naszych zdjęć napewno na którymś jesteś :) wieć jak ładnie poprosicie to Pańcie Tequili też zobaczycie :)

Ale potwór ze mnie :) oczywiscie żartuje Olcha zakazała więc wizerunku nie ujawnie ;)

Posted

anea napisał(a):
Nie martw sie w końcu mam dwie płyty naszych zdjęć napewno na którymś jesteś :) wieć jak ładnie poprosicie to Pańcie Tequili też zobaczycie :)

Ale potwór ze mnie :) oczywiscie żartuje Olcha zakazała więc wizerunku nie ujawnie ;)

Nie chcę straszyć ale ja mam te same płyty i ty też na nich jesteś :evil_lol: :eviltong:

Żartuje :eviltong:

Dzięki za wklejenie zdjęć :multi:

Ja się zabiore za to jutro.

Posted

Loona napisał(a):
Hmmm, jutro już przyszło, zdjęć ni ma :niewiem: Ale czekamy, czekamy. A Era na wystawie nie była?

Era nie była z paru powodów:
-zawsze się boję, że mnie nie wpuszczą z psem na wystawę a z dwoma to już wogóle
-ona woli spać w tym czasie
-no i ja 10 rąk nie posiadam a by się przydały :eviltong:

Zaraz się zabieram za zdjęcia :eviltong:

Posted

Mam nadzieję, że nic nie poplątałam...chociaż coś czuję, że tak...więc jak ktoś wie jak poprawić to proszę o sugestie..

WARSZAWA KRAJOWA 09.09.2006

Tequila Lack Złote Iskierki (nie wystawiana)

PSY

Klasa Młodzieży

1121. SUŁTAN Gwiazdki z Białego Domu

1122. TIFRU NORDIN ALEKSANT NOSTRDAM (nie mam zdjęć :placz: CHYBA...)
MAŚĆ CZERWONA

Posted

CHIHUAHUA KRÓTKOWŁOSY

PSY

Klasa młodzieży

1132. Sanflai ASLAN

z Troyem

1133. D-DANDI Lack Złote Iskierki (przyrodni brat Tequili. Po DRABIE z Chmury Gradowej i JESSY z Srdce Evropy)

1134. TROY ALEKSANT Nostrdam

z Aslanem

z Aslanem

----------------------------------------------------------------------

Razem:

w tle JULINKA Bochemia Kevin

w tle Per Sempre Bi Imparato

W TEJ BITWIE ;) WYGRAŁ TROY