olcha Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='basiulka22tychy']a co u dziefczynek :):):) Są już jakiś czas po spacerku i śpią zapewne uwalone na moim łóżku :lol: idę zobaczyć. DOBRANOC! Quote
Loona Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ola poszła zobaczyć co u jej psin i nie wróciła :shake: Ola, gdzież Ty? Quote
Kenduś Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Dziś będzie maltretować chiłki i ich właścicieli na wystawie w Warszawie :diabloti: A mi było bardzo miło poznać Loonę i hrabiego Figaro :evil_lol: , który ze mną i z Mondziem nie chciał się bratać :placz: , a jest fajnym malutkim, włochatym czi :cool3: Quote
olcha Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 No zajęło mi trochę odnalezienie ich w pościeli, ale już jestem :lol: :lol: :lol: Zgadza się dziś będę molestować warszawskie cziłałki i dogi :cool3: i inne psy. Szkoda tylko, że będą z ludźmi bo za ludźmi nie przepadam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aparat w pogotowiu, baterie starczą mi na jakiejś 2 miesiące :evil_lol: Tekila wyprana, wyczesana, wymanicurowana, i gotowa również...ciekawe czy tym razem będzie się lepiej zachowywać :roll: :shake: :roll: Quote
Loona Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ooo, czyli Tequila wystawiana? Czy tak wyczyszczona żeby zasobów ludzkich nie wystraszyć? :evil_lol: Czekamy w takim razie na zdjęcia :) Quote
olcha Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Loona napisał(a):Ooo, czyli Tequila wystawiana? Czy tak wyczyszczona żeby zasobów ludzkich nie wystraszyć? :evil_lol: Czekamy w takim razie na zdjęcia :) :eviltong: Nie, narazie jej nie wystawiam, może się jeszcze kiedyś pobawimy w wystawy. Musiałam ją odkopać bo już się zbierałam i zbierałam, a wystawa to dobra okazja. Muszę pochwalić zachowanie Tequili :multi: chyba mi się w końcu udało :multi: Była grzeczna, na smyczy grzecznie mijała psy (no chyba, że ją któryś zaczepił). Jak na nią dwie cziłałki napadły ze szczekaniem to je poprostu ominęła, a nie wdawała się w bójki :multi: Jak jakiś pies szczeknął to już nie było dla niej takie straszne :multi: Dzieciom się dawała bez oporów głaskać :multi: Przy dogach mi trochę wariowała, no ale czego ja od niej wymagam :eviltong: Szczekała na nie tylko wtedy gdy do niej w szybkim tempie jakiś podbiegał :multi: Jestem dumna i blada :multi: :mdleje: I się mnie słuchała! I była grzeczna...i jak zwykle głodna :p Przed wyjściem jej dałam, a i tak mi wszystkie smaczki wyżarła na wystawie. Zdjęcia muszę obrobić, popodpisywać więc się trochę zejdzie. Narazie mnie nie będzie do wieczora. Quote
g_o_n_i_a Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 No prosze, Tequilka grzeczna dziewczynka. A moze jakieś fotki pchełki mojej? :cool3: Gratuluje 200 stronki! :drinking: Quote
anea Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Pozwolę sobie wstawić kilka zdjęc z dzisiejszej wystawy :) i jeszcze jedno maleństwo Quote
Loona Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Tequila! :multi: Proszę, jaka grzeczna dzewczynka, ona poprostu wyczuła, że grzeczna = smaczki :evil_lol: No to czekamy na zdjęcia, bo to już wieczor przecież. Anea, szkoda, że pańci nie zrobiłaś :diabloti: Ale zdjęcia fajniulkie i Tequila jest :loveu: Quote
anea Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 no własnie też żałuje ze pańci nie zrobiłam :) szczególnie że właśnie do mnie napisała że jeśli mam jakieś jej zdjęcia to żebym na dogo nie wstawiała :) Quote
olcha Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 anea napisał(a):no własnie też żałuje ze pańci nie zrobiłam :) szczególnie że właśnie do mnie napisała że jeśli mam jakieś jej zdjęcia to żebym na dogo nie wstawiała :) Zdrajczyni :watpliwy: Quote
anea Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Nie martw sie w końcu mam dwie płyty naszych zdjęć napewno na którymś jesteś :) wieć jak ładnie poprosicie to Pańcie Tequili też zobaczycie :) Ale potwór ze mnie :) oczywiscie żartuje Olcha zakazała więc wizerunku nie ujawnie ;) Quote
olcha Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 anea napisał(a):Nie martw sie w końcu mam dwie płyty naszych zdjęć napewno na którymś jesteś :) wieć jak ładnie poprosicie to Pańcie Tequili też zobaczycie :) Ale potwór ze mnie :) oczywiscie żartuje Olcha zakazała więc wizerunku nie ujawnie ;) Nie chcę straszyć ale ja mam te same płyty i ty też na nich jesteś :evil_lol: :eviltong: Żartuje :eviltong: Dzięki za wklejenie zdjęć :multi: Ja się zabiore za to jutro. Quote
Loona Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Hmmm, jutro już przyszło, zdjęć ni ma :niewiem: Ale czekamy, czekamy. A Era na wystawie nie była? Quote
olcha Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Loona napisał(a):Hmmm, jutro już przyszło, zdjęć ni ma :niewiem: Ale czekamy, czekamy. A Era na wystawie nie była? Era nie była z paru powodów: -zawsze się boję, że mnie nie wpuszczą z psem na wystawę a z dwoma to już wogóle -ona woli spać w tym czasie -no i ja 10 rąk nie posiadam a by się przydały :eviltong: Zaraz się zabieram za zdjęcia :eviltong: Quote
olcha Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Mam nadzieję, że nic nie poplątałam...chociaż coś czuję, że tak...więc jak ktoś wie jak poprawić to proszę o sugestie.. WARSZAWA KRAJOWA 09.09.2006 Tequila Lack Złote Iskierki (nie wystawiana) PSY Klasa Młodzieży 1121. SUŁTAN Gwiazdki z Białego Domu 1122. TIFRU NORDIN ALEKSANT NOSTRDAM (nie mam zdjęć :placz: CHYBA...) MAŚĆ CZERWONA Quote
olcha Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 PSY Klasa Pośrednia 1123. CENDY z Kmochowa zatisi 1124. GRINGO Gniazdo Karzełków Quote
olcha Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 SUKI Klasa szczeniąt 1125. BONITA Drapieżne Diabełki (bardzo ładna sunia. Nie uważacie, że jest podobna do Bono=AMON Drapieżne Diabełki?) Quote
olcha Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 SUKI Klasa młodzieży 1126. LUSI Mini Pasja 1127. PER SEMPRE BO IMPARATO zdjęcie robionę przez aneę WYGRAŁA LUSI! Quote
olcha Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 SUKI Klasa pośrednia 1128. EBBY DAY Action Alet 1129. LALKA Gwiazdki z Białego Domu i Norka i Baja-Derka 1130. NORKA Rdzawa Quote
olcha Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 SUKI Klasa otwarta 1131. BAJA-DERKA Maff-Staff Quote
Pysia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 O ile fotek pchełek :multi::multi::multi: Najbardziej podoba mi sie Lusi bo ma takie fajne spojrzenie :loveu: Quote
olcha Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 CHIHUAHUA KRÓTKOWŁOSY PSY Klasa młodzieży 1132. Sanflai ASLAN z Troyem 1133. D-DANDI Lack Złote Iskierki (przyrodni brat Tequili. Po DRABIE z Chmury Gradowej i JESSY z Srdce Evropy) 1134. TROY ALEKSANT Nostrdam z Aslanem z Aslanem ---------------------------------------------------------------------- Razem: w tle JULINKA Bochemia Kevin w tle Per Sempre Bi Imparato W TEJ BITWIE ;) WYGRAŁ TROY Quote
olcha Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 SUKI Klasa szczeniąt 1135. JULINKA Bohemia Kevin cudna sunia :loveu: Quote
Recommended Posts