Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

moon_light napisał(a):
Blondyna jestes ! Na wlasne oczy widziałam:cool3:
Rude Cezary są najlepsiejsze...chociaz ostatnio mocno szarpia mi nerwy:lol:

Bo mnie widziałaś świeżo po balejażu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

moon_light napisał(a):
O nieee:shake: a nie chrapią ze swoimi misiami?:eviltong:
znajdziesz, dla dgm zawsze jest chwilka czasu:lol:. Tak ślicznie wygladaja z pluszakami:loveu:

Już chrapią :eviltong: Podłożyłam im do zdjęcia :evil_lol:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Jaki czad misiaczek :) Mały sprawdza czy misiek żyje :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Raczej jak go szybko uśmiercić :evil_lol:

Posted

[quote name='anea']Jak można dawać takie słodkie misie na pożarcie tym małym bestiom ??? !!

Przestały się nimi interesować :niewiem:

Tekila woli myszkę, a Era swoją kostkę do obgryzania.

Misie więc narazie żyją szczęśliwie...a jak długo to już nie ode mnie zależy :evil_lol:

[quote name='sylwiaskalska']
O Przepraszam bestiom tak ;-) ale zaraz małym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hihihih właśnie, właśnie

Posted

Jejuuu jejuu no nie mogę patrzec na nie z misiami:loveu:, jeszcze zadne zdjęcia tutaj mi się nie podobały tak bardzo jak te:lol:

Czy Ty je wypuszczasz same zeby pobiegały po ogrodzie?:cool3:

Posted

olcha napisał(a):
Chyba już nie...:evil_lol:

czemu nie :mad:?? czy ty pancia nie wiesz ze najlepsza zabawa jest pod nieobecnosc przewodnika :evil_lol::eviltong:

Posted

olcha napisał(a):
Chyba już nie...:evil_lol:

hahahhaha:evil_lol:, tak myślałam że sobie pomyślisz że chcę je pożyczyć:lol:
a ja chciałam tylko ostrzec zebys im nie pozwalala latac samopas po ogrodzie, bo wczoraj tak zniknął pies mojej ciotki.....a na wieczor okazalo się że dzieciaki go zgarnęły z ogrodu bez pytania, bo "on sie tak fajnie bawi".

Posted

Figaro lubi biegać po dworzu, też się "fajnie bawi" nogawkami przechodzących pracowników mojego taty :evil_lol: To jego ulubiona zabawa :diabloti:

Posted

Loona napisał(a):
chyba :WTF: :evil_lol::evil_lol:

Chyba wszystko naraz :evil_lol:

moon_light napisał(a):

hahahhaha:evil_lol:, tak myślałam że sobie pomyślisz że chcę je pożyczyć:lol:
a ja chciałam tylko ostrzec zebys im nie pozwalala latac samopas po ogrodzie, bo wczoraj tak zniknął pies mojej ciotki.....a na wieczor okazalo się że dzieciaki go zgarnęły z ogrodu bez pytania, bo "on sie tak fajnie bawi".

Do mnie nie ma za bardzo jak wejść, a z ulicy nic nie widać. Ale jak mieliśmy remont i sporo ludzi się kręciło to podobno ktoś 2 razy podjeżdżał po Tekile :shocked!: (pisałam już gdzies o tym wcześniej).

Posted

Loona napisał(a):
Figaro lubi biegać po dworzu, też się "fajnie bawi" nogawkami przechodzących pracowników mojego taty :evil_lol: To jego ulubiona zabawa :diabloti:

Do mnie dziś przychodziło sporo starych znajomych (nie pytajcie dlaczego :-( ). I zerkałam co jakiś czas na moje psy.

Era od razu bierze się za donośne szczekanie, Tekila jej wtóruje (ale nie za bardzo wie o co chodzi :lol: ).

Jak się Tekile przekupi i się z nią przywita to się gupia cieszy i przestaje szczekać. Era nie daje się tak łatwo. Pogłaskać mogą tylko wybrańcy z dobrym podejściem - czyli olewaniem. Trzeba mieć do niej silną rękę (jak to do pinczera).

Jak się ktoś z nią cacka to potrafi użreć, a Tekila uwielbia jak ktoś jej mówi "niu niu niu sićny piesieciek" i głaszcze :loveu: wtedy się mi pies na podłodze rozlewa :evil_lol:

Mam dwa przeciwieństwa w domu :lol:

Posted

Figaro jest potwornie nieufny, szczeka jak głupi, zawsze najdłużej, nie podejdzie do nikogo obcego w innym celu niż złapać za nogawkę lub powąchać, dlatego się o niego nie boję ;) A podwórka pilnują jeszcze znacznie większe od niego pieski, więc ludzie się zawsze dwa razy zastanowią zanim wejdą :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
Figaro jest potwornie nieufny, szczeka jak głupi, zawsze najdłużej, nie podejdzie do nikogo obcego w innym celu niż złapać za nogawkę lub powąchać, dlatego się o niego nie boję ;) A podwórka pilnują jeszcze znacznie większe od niego pieski, więc ludzie się zawsze dwa razy zastanowią zanim wejdą :evil_lol:

Wiem, że Era umarłaby z tęsknoty za nami, a Tequila by się przystosowała po paru dniach :mad:

Podobnie jest na spacerach, Ery nie muszę pilnować wcale, a za Tekilą mało co mi oczy nie wypadną :angryy: ale jest coraz lepiej :cool3:

Posted

Na spacerach to my się wszyscy intensywinie rozglądamy we wszystkich kierunkach czy ludzie jacyś nie idą lub psy, żeby zdążyć złapać te duże ;) Generalnie im cieplej tym więcej ludzi, więc spacery coraz późnej, czasem idziemy jak już jest prawie ciemno :shake:

Posted

Loona napisał(a):
Na spacerach to my się wszyscy intensywinie rozglądamy we wszystkich kierunkach czy ludzie jacyś nie idą lub psy, żeby zdążyć złapać te duże ;) Generalnie im cieplej tym więcej ludzi, więc spacery coraz późnej, czasem idziemy jak już jest prawie ciemno :shake:

Ja miałam ten problem w wakacje, musiałam bardzo pilnować Tekili....bo się gnojówa rzuca na wszystki większe od niej psy! Tylko się jedna sunia trafiła mniejsza :lol: i o dziwo Tekila jej nie atakowała :crazyeye: .

Kiedyś się nawet rzucała na malutkiego młodego yorczka, ale to była specyficzna sytuacja.

Posted

Kenduś napisał(a):
Monduś i Kenduś też chcą takie misie :placz: (Jeśli dziewczynom się znudzily to prześlij je moim chłopakom :diabloti: :cool3: )

Kenduś czemu nie wstawiasz wogóle zdjęć swoich chłopaków??? :placz:

Posted

ilonka_hh_ napisał(a):
Kenduś czemu nie wstawiasz wogóle zdjęć swoich chłopaków??? :placz:

Bo jestem skąpiradło :lol: :evil_lol:
Mam powód, chciałabym, by oglądały ich tylko życzliwe im osoby :p