olcha Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 No dobra niech wam będzie :evil_lol: Pomęczyłam je troszkę :evil_lol: Quote
olcha Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 moon_light napisał(a):Blondyna jestes ! Na wlasne oczy widziałam:cool3: Rude Cezary są najlepsiejsze...chociaz ostatnio mocno szarpia mi nerwy:lol: Bo mnie widziałaś świeżo po balejażu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: moon_light napisał(a):O nieee:shake: a nie chrapią ze swoimi misiami?:eviltong: znajdziesz, dla dgm zawsze jest chwilka czasu:lol:. Tak ślicznie wygladaja z pluszakami:loveu: Już chrapią :eviltong: Podłożyłam im do zdjęcia :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='olcha']No dobra niech wam będzie :evil_lol: Pomęczyłam je troszkę :evil_lol: hahahah no nie mogę boskie są:lol: :lol: :lol: Quote
olcha Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 [quote name='malawaszka']hahahah no nie mogę boskie są:lol: :lol: :lol: Czyż mina Tekili nie wyraża wszystkiego? Tekila: "(ocenzurowano)" Quote
sylwiaskalska Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Jaki czad misiaczek :) Mały sprawdza czy misiek żyje :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
olcha Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Jaki czad misiaczek :) Mały sprawdza czy misiek żyje :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Raczej jak go szybko uśmiercić :evil_lol: Quote
anea Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Jak można dawać takie słodkie misie na pożarcie tym małym bestiom ??? !! Quote
sylwiaskalska Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 anea napisał(a):Jak można dawać takie słodkie misie na pożarcie tym małym bestiom ??? !! O Przepraszam bestiom tak ;) ale zaraz małym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 [quote name='anea']Jak można dawać takie słodkie misie na pożarcie tym małym bestiom ??? !! Przestały się nimi interesować :niewiem: Tekila woli myszkę, a Era swoją kostkę do obgryzania. Misie więc narazie żyją szczęśliwie...a jak długo to już nie ode mnie zależy :evil_lol: [quote name='sylwiaskalska'] O Przepraszam bestiom tak ;-) ale zaraz małym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hihihih właśnie, właśnie Quote
moon_light Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Jejuuu jejuu no nie mogę patrzec na nie z misiami:loveu:, jeszcze zadne zdjęcia tutaj mi się nie podobały tak bardzo jak te:lol: Czy Ty je wypuszczasz same zeby pobiegały po ogrodzie?:cool3: Quote
olcha Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 moon_light napisał(a):Czy Ty je wypuszczasz same zeby pobiegały po ogrodzie?:cool3: Chyba już nie...:evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 olcha napisał(a):Chyba już nie...:evil_lol: czemu nie :mad:?? czy ty pancia nie wiesz ze najlepsza zabawa jest pod nieobecnosc przewodnika :evil_lol::eviltong: Quote
Loona Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='olcha']Czyż mina Tekili nie wyraża wszystkiego? Tekila: "(ocenzurowano)" chyba :WTF: :evil_lol::evil_lol: Quote
moon_light Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 olcha napisał(a):Chyba już nie...:evil_lol: hahahhaha:evil_lol:, tak myślałam że sobie pomyślisz że chcę je pożyczyć:lol: a ja chciałam tylko ostrzec zebys im nie pozwalala latac samopas po ogrodzie, bo wczoraj tak zniknął pies mojej ciotki.....a na wieczor okazalo się że dzieciaki go zgarnęły z ogrodu bez pytania, bo "on sie tak fajnie bawi". Quote
Loona Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Figaro lubi biegać po dworzu, też się "fajnie bawi" nogawkami przechodzących pracowników mojego taty :evil_lol: To jego ulubiona zabawa :diabloti: Quote
olcha Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Loona napisał(a):chyba :WTF: :evil_lol::evil_lol: Chyba wszystko naraz :evil_lol: moon_light napisał(a): hahahhaha:evil_lol:, tak myślałam że sobie pomyślisz że chcę je pożyczyć:lol: a ja chciałam tylko ostrzec zebys im nie pozwalala latac samopas po ogrodzie, bo wczoraj tak zniknął pies mojej ciotki.....a na wieczor okazalo się że dzieciaki go zgarnęły z ogrodu bez pytania, bo "on sie tak fajnie bawi". Do mnie nie ma za bardzo jak wejść, a z ulicy nic nie widać. Ale jak mieliśmy remont i sporo ludzi się kręciło to podobno ktoś 2 razy podjeżdżał po Tekile :shocked!: (pisałam już gdzies o tym wcześniej). Quote
olcha Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Loona napisał(a):Figaro lubi biegać po dworzu, też się "fajnie bawi" nogawkami przechodzących pracowników mojego taty :evil_lol: To jego ulubiona zabawa :diabloti: Do mnie dziś przychodziło sporo starych znajomych (nie pytajcie dlaczego :-( ). I zerkałam co jakiś czas na moje psy. Era od razu bierze się za donośne szczekanie, Tekila jej wtóruje (ale nie za bardzo wie o co chodzi :lol: ). Jak się Tekile przekupi i się z nią przywita to się gupia cieszy i przestaje szczekać. Era nie daje się tak łatwo. Pogłaskać mogą tylko wybrańcy z dobrym podejściem - czyli olewaniem. Trzeba mieć do niej silną rękę (jak to do pinczera). Jak się ktoś z nią cacka to potrafi użreć, a Tekila uwielbia jak ktoś jej mówi "niu niu niu sićny piesieciek" i głaszcze :loveu: wtedy się mi pies na podłodze rozlewa :evil_lol: Mam dwa przeciwieństwa w domu :lol: Quote
Loona Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Figaro jest potwornie nieufny, szczeka jak głupi, zawsze najdłużej, nie podejdzie do nikogo obcego w innym celu niż złapać za nogawkę lub powąchać, dlatego się o niego nie boję ;) A podwórka pilnują jeszcze znacznie większe od niego pieski, więc ludzie się zawsze dwa razy zastanowią zanim wejdą :evil_lol: Quote
olcha Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Loona napisał(a):Figaro jest potwornie nieufny, szczeka jak głupi, zawsze najdłużej, nie podejdzie do nikogo obcego w innym celu niż złapać za nogawkę lub powąchać, dlatego się o niego nie boję ;) A podwórka pilnują jeszcze znacznie większe od niego pieski, więc ludzie się zawsze dwa razy zastanowią zanim wejdą :evil_lol: Wiem, że Era umarłaby z tęsknoty za nami, a Tequila by się przystosowała po paru dniach :mad: Podobnie jest na spacerach, Ery nie muszę pilnować wcale, a za Tekilą mało co mi oczy nie wypadną :angryy: ale jest coraz lepiej :cool3: Quote
Loona Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Na spacerach to my się wszyscy intensywinie rozglądamy we wszystkich kierunkach czy ludzie jacyś nie idą lub psy, żeby zdążyć złapać te duże ;) Generalnie im cieplej tym więcej ludzi, więc spacery coraz późnej, czasem idziemy jak już jest prawie ciemno :shake: Quote
olcha Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Loona napisał(a):Na spacerach to my się wszyscy intensywinie rozglądamy we wszystkich kierunkach czy ludzie jacyś nie idą lub psy, żeby zdążyć złapać te duże ;) Generalnie im cieplej tym więcej ludzi, więc spacery coraz późnej, czasem idziemy jak już jest prawie ciemno :shake: Ja miałam ten problem w wakacje, musiałam bardzo pilnować Tekili....bo się gnojówa rzuca na wszystki większe od niej psy! Tylko się jedna sunia trafiła mniejsza :lol: i o dziwo Tekila jej nie atakowała :crazyeye: . Kiedyś się nawet rzucała na malutkiego młodego yorczka, ale to była specyficzna sytuacja. Quote
Loona Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Figaro rzuca się na wszystkie, bez względu na rozmiar, szczególnie jeśli ma jakąś filę za sobą ;) Quote
Kenduś Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Monduś i Kenduś też chcą takie misie :placz: (Jeśli dziewczynom się znudzily to prześlij je moim chłopakom :diabloti: :cool3: ) Quote
ilonka_hh_ Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Kenduś napisał(a):Monduś i Kenduś też chcą takie misie :placz: (Jeśli dziewczynom się znudzily to prześlij je moim chłopakom :diabloti: :cool3: ) Kenduś czemu nie wstawiasz wogóle zdjęć swoich chłopaków??? :placz: Quote
Kenduś Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 ilonka_hh_ napisał(a):Kenduś czemu nie wstawiasz wogóle zdjęć swoich chłopaków??? :placz: Bo jestem skąpiradło :lol: :evil_lol: Mam powód, chciałabym, by oglądały ich tylko życzliwe im osoby :p Quote
Recommended Posts