Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

cześć Ola :p

fajne te foty z psiowych wakacji ale.. po pierwsze strasznie ich mało a po 2 to... gdzie Twoje foty hę?

siostrzeniczke masz fajową... czemu u mnie w rodzince nie ma takich szkrabów:roll:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chicken']Hehe! Ta obroza odrazu rzucila mi sie w oczy :cool3:

HIhiihhi to moja branzoletka, już jest chyba na nią za mała.

[quote name='moon_light']
Ola a widziałaś kiedys pręgowaną Chi??

Hmmm chyba nie, ale merle tak :cool3: śmiesznie wyglądają. Jak masz jakiegoś pręguska to wstawiaj :cool3:

[quote name='chicken']O Boshe!! Jaki piekny maluszek... Takie male chihuahuajatko... :smile::smile:

Nioo :loveu: słodka była.

Posted

[quote name='Gosiek']cześć Ola :p

fajne te foty z psiowych wakacji ale.. po pierwsze strasznie ich mało a po 2 to... gdzie Twoje foty hę?

siostrzeniczke masz fajową... czemu u mnie w rodzince nie ma takich szkrabów:roll:

Zdjęć to ja mam dużo...ale nie psiowych :shake:

Moich fot lepiej nie będę wstawiać bo byście już do mnie nie wrócili :evil_lol:

Majeczka jest najkochańszym, najmądrzejszym i najpiękniejszym dzieckiem na świecie :lol: :loveu:

Gosiu specjalnie z myślą o Tobie "upolowałam" takie stworzonka:

Posted

olcha napisał(a):

Nioo :loveu: słodka była.

jakto byla ?? :crazyeye::crazyeye::angryy::angryy:

ona nadal jest piekniusia i slodziusia :loveu:.........a Ty pancia nie wypisuj takich rzeczy bo Tequilce doniose.........a wtedy kiepski bedzie Twoj los :evil_lol: :razz:

Posted

olcha napisał(a):

Hmmm chyba nie, ale merle tak :cool3: śmiesznie wyglądają. Jak masz jakiegoś pręguska to wstawiaj :cool3:

Nie mam niestety preguska:eviltong:, ale chętnie bym zobaczyła, bo wydaje mi się że musi super wygladac taka Chi:cool3:

Posted

Dlaczego ja tu wcześniej nie weszłam??? Te chiłki są po prostu boskie! :loveu: pinczerka_i_Gizmo ma racje - rozpłynąć się można przy tych fotkach, popieram w 100% :)

Posted

[quote name='Psiara&Nusia']Dlaczego ja tu wcześniej nie weszłam??? Te chiłki są po prostu boskie! :loveu: pinczerka_i_Gizmo ma racje - rozpłynąć się można przy tych fotkach, popieram w 100% :)

:oops: :oops: :oops:
Dziękuję w imieniu moich cziłałek :eviltong:

p.s. mam jedną cziłkę

Posted

[quote name='Ewa_17']jakto byla ?? :crazyeye::crazyeye::angryy::angryy:

ona nadal jest piekniusia i slodziusia :loveu:.........a Ty pancia nie wypisuj takich rzeczy bo Tequilce doniose.........a wtedy kiepski bedzie Twoj los :evil_lol: :razz:

:shocked!: Błagam tylko nie donoś :placz: dostane jak nic :placz:

[quote name='moon_light']
Nie mam niestety preguska:eviltong:, ale chętnie bym zobaczyła, bo wydaje mi się że musi super wygladac taka Chi:cool3:

Nie przepadam za pręguskami. Ale też bym chętnie popatrzyła :cool3:
Merle też są słodkie

Ale moje serce podbiły raczej jasne cziłki (beżowe, rude).

Posted

[quote name='sylwiaskalska']A znalazłam takie chiłki na necie

To jest typ cziłek, które mi się podobają, duże główki, krótkie noski. A kiedyś podobały mi się zupełnie inne :eviltong:

Posted

Ewa_17 napisał(a):
coraz bardziej zaczynaja podobac mi sie te male potworki :loveu::loveu:

Oj można się w nich szybko zakochać :loveu:

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Oj jak nas tu dawno nie było :smile: a tu takie piękności... rozpłynąć się można!

Oj tak, te pyszczki sprawiają, że szybko się mięknie i pozwala się na wszystko. Łącznie z wejściem na głowę. :oops: :eviltong:

Posted

oj pysie maja koffaniusie:loveu:, ale balabym sie ze na takiego chi bym nadepla :crazyeye:

olcha zapraszam do galerii moich potworku, specjalnie dla ciebie zamiescilam fotki Rosy terapeutki :cool3::eviltong:

Posted

Ewa_17 napisał(a):
oj pysie maja koffaniusie:loveu:, ale balabym sie ze na takiego chi bym nadepla :crazyeye:

olcha zapraszam do galerii moich potworku, specjalnie dla ciebie zamiescilam fotki Rosy terapeutki :cool3::eviltong:

Powiem Ci, że Era jak była mała...była czasem deptana, ale teraz już się tak przyzwyczailiśmy wszyscy, że nie ma o tym mowy.

Jak Tekila była maleńka to uczyłam ją żeby spała w budce bo bałam się, żeby w nocy nie zrobić jej krzywdy :eviltong:

moon_light napisał(a):

Moje ulubione też są białe i beżowe :loveu:, ale ta merle tez jest fajna, nawet bardzo fajna:cool3:(chociaz na innych rasach merle mnie razi:eviltong:)

Nawet u dogów?

Ale ja generalnie wolę jednokolorowe psy, ale oczywiście jest cała masa wyjątków. Np uwielbiam czarne podpalane, albo czarno białe i wszystkie, którym dana maść idelanie pasuje :eviltong:

Posted

olcha napisał(a):

Nawet u dogów?

Ale ja generalnie wolę jednokolorowe psy, ale oczywiście jest cała masa wyjątków. Np uwielbiam czarne podpalane, albo czarno białe i wszystkie, którym dana maść idelanie pasuje :eviltong:

nawet u dogów:) ..i nie dlatego że to maść niewystawowa, tylko po prostu jakoś mi nie pasuje do dożego całoksztaltu.

Zapomniałaś że UWIELBIASZ RUDE PSY:evil_lol:;)

Posted

Psice dostały dosłownie przed chwilą prezenty :lol: te to mają dobrze tak bez okazji :lol:

Tu misie jeszcze szczęśliwe i niczego nieświadome.

T: OOooo co to?

E: No jak to co? Bierzesz w zęby i zaczynasz rozszarpywać :diabloti:

E: Widzisz? Tak trzeba. Ściskasz mocno zębami dla pewności.

E: Odłóż ten aparat i poszarp się ze mną kobieto! :angryy:

:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='moon_light']nawet u dogów:) ..i nie dlatego że to maść niewystawowa, tylko po prostu jakoś mi nie pasuje do dożego całoksztaltu.

Zapomniałaś że UWIELBIASZ RUDE PSY:evil_lol:;)

A no rude to darze szczególnymi względami bo ponoć sama ruda jestem :eviltong: a jeszcze jak jakiś rudas ma na imię Cezar to już wogóle się rozpływam :evil_lol: :eviltong:

Posted

moon_light napisał(a):
jejuu jak ślicznie:lol:, Era uszka po sobie polozyla ze szczęscia:loveu:
i z misiem tak bardzo szczeniakowato wyglada:lol:

chcemy jeszcze !!

A nie będzie jeszcze :evil_lol: Zdjęć więcej nie mam, a psy już dawno chrapią :eviltong: :loveu:

Więc więcej ewentualnie jutro jak znajdę chwilkę czasu.

Posted

[quote name='olcha']A no rude to darze szczególnymi względami bo ponoć sama ruda jestem :eviltong: a jeszcze jak jakiś rudas ma na imię Cezar to już wogóle się rozpływam :evil_lol: :eviltong:
Blondyna jestes ! Na wlasne oczy widziałam:cool3:
Rude Cezary są najlepsiejsze...chociaz ostatnio mocno szarpia mi nerwy:lol:

[quote name='olcha']
A nie będzie jeszcze :evil_lol: Zdjęć więcej nie mam, a psy już dawno chrapią :eviltong: :loveu:

Więc więcej ewentualnie jutro jak znajdę chwilkę czasu.
O nieee:shake: a nie chrapią ze swoimi misiami?:eviltong:
znajdziesz, dla dgm zawsze jest chwilka czasu:lol:. Tak ślicznie wygladaja z pluszakami:loveu: