Gosiek Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 cześć Ola :p fajne te foty z psiowych wakacji ale.. po pierwsze strasznie ich mało a po 2 to... gdzie Twoje foty hę? siostrzeniczke masz fajową... czemu u mnie w rodzince nie ma takich szkrabów:roll: Quote
Leon.T Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 olcha napisał(a):Dostałaś priva :eviltong: Tak dzięki! Quote
olcha Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name='chicken']Hehe! Ta obroza odrazu rzucila mi sie w oczy :cool3: HIhiihhi to moja branzoletka, już jest chyba na nią za mała. [quote name='moon_light'] Ola a widziałaś kiedys pręgowaną Chi?? Hmmm chyba nie, ale merle tak :cool3: śmiesznie wyglądają. Jak masz jakiegoś pręguska to wstawiaj :cool3: [quote name='chicken']O Boshe!! Jaki piekny maluszek... Takie male chihuahuajatko... :smile::smile: Nioo :loveu: słodka była. Quote
olcha Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Ola :p fajne te foty z psiowych wakacji ale.. po pierwsze strasznie ich mało a po 2 to... gdzie Twoje foty hę? siostrzeniczke masz fajową... czemu u mnie w rodzince nie ma takich szkrabów:roll: Zdjęć to ja mam dużo...ale nie psiowych :shake: Moich fot lepiej nie będę wstawiać bo byście już do mnie nie wrócili :evil_lol: Majeczka jest najkochańszym, najmądrzejszym i najpiękniejszym dzieckiem na świecie :lol: :loveu: Gosiu specjalnie z myślą o Tobie "upolowałam" takie stworzonka: Quote
Ewa_17 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 olcha napisał(a): Nioo :loveu: słodka była. jakto byla ?? :crazyeye::crazyeye::angryy::angryy: ona nadal jest piekniusia i slodziusia :loveu:.........a Ty pancia nie wypisuj takich rzeczy bo Tequilce doniose.........a wtedy kiepski bedzie Twoj los :evil_lol: :razz: Quote
moon_light Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 olcha napisał(a): Hmmm chyba nie, ale merle tak :cool3: śmiesznie wyglądają. Jak masz jakiegoś pręguska to wstawiaj :cool3: Nie mam niestety preguska:eviltong:, ale chętnie bym zobaczyła, bo wydaje mi się że musi super wygladac taka Chi:cool3: Quote
sylwiaskalska Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 A znalazłam takie chiłki na necie To jest pieeękne :) Quote
Ewa_17 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 coraz bardziej zaczynaja podobac mi sie te male potworki :loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Oj jak nas tu dawno nie było :) a tu takie piękności... rozpłynąć się można! Quote
Arlene Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Dlaczego ja tu wcześniej nie weszłam??? Te chiłki są po prostu boskie! :loveu: pinczerka_i_Gizmo ma racje - rozpłynąć się można przy tych fotkach, popieram w 100% :) Quote
olcha Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name='Psiara&Nusia']Dlaczego ja tu wcześniej nie weszłam??? Te chiłki są po prostu boskie! :loveu: pinczerka_i_Gizmo ma racje - rozpłynąć się można przy tych fotkach, popieram w 100% :) :oops: :oops: :oops: Dziękuję w imieniu moich cziłałek :eviltong: p.s. mam jedną cziłkę Quote
olcha Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='Ewa_17']jakto byla ?? :crazyeye::crazyeye::angryy::angryy: ona nadal jest piekniusia i slodziusia :loveu:.........a Ty pancia nie wypisuj takich rzeczy bo Tequilce doniose.........a wtedy kiepski bedzie Twoj los :evil_lol: :razz: :shocked!: Błagam tylko nie donoś :placz: dostane jak nic :placz: [quote name='moon_light'] Nie mam niestety preguska:eviltong:, ale chętnie bym zobaczyła, bo wydaje mi się że musi super wygladac taka Chi:cool3: Nie przepadam za pręguskami. Ale też bym chętnie popatrzyła :cool3: Merle też są słodkie Ale moje serce podbiły raczej jasne cziłki (beżowe, rude). Quote
olcha Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='sylwiaskalska']A znalazłam takie chiłki na necie To jest typ cziłek, które mi się podobają, duże główki, krótkie noski. A kiedyś podobały mi się zupełnie inne :eviltong: Quote
olcha Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Ewa_17 napisał(a):coraz bardziej zaczynaja podobac mi sie te male potworki :loveu::loveu: Oj można się w nich szybko zakochać :loveu: pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Oj jak nas tu dawno nie było :smile: a tu takie piękności... rozpłynąć się można! Oj tak, te pyszczki sprawiają, że szybko się mięknie i pozwala się na wszystko. Łącznie z wejściem na głowę. :oops: :eviltong: Quote
Ewa_17 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 oj pysie maja koffaniusie:loveu:, ale balabym sie ze na takiego chi bym nadepla :crazyeye: olcha zapraszam do galerii moich potworku, specjalnie dla ciebie zamiescilam fotki Rosy terapeutki :cool3::eviltong: Quote
moon_light Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Moje ulubione też są białe i beżowe :loveu:, ale ta merle tez jest fajna, nawet bardzo fajna:cool3:(chociaz na innych rasach merle mnie razi:eviltong:) Quote
olcha Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Ewa_17 napisał(a):oj pysie maja koffaniusie:loveu:, ale balabym sie ze na takiego chi bym nadepla :crazyeye: olcha zapraszam do galerii moich potworku, specjalnie dla ciebie zamiescilam fotki Rosy terapeutki :cool3::eviltong: Powiem Ci, że Era jak była mała...była czasem deptana, ale teraz już się tak przyzwyczailiśmy wszyscy, że nie ma o tym mowy. Jak Tekila była maleńka to uczyłam ją żeby spała w budce bo bałam się, żeby w nocy nie zrobić jej krzywdy :eviltong: moon_light napisał(a): Moje ulubione też są białe i beżowe :loveu:, ale ta merle tez jest fajna, nawet bardzo fajna:cool3:(chociaz na innych rasach merle mnie razi:eviltong:) Nawet u dogów? Ale ja generalnie wolę jednokolorowe psy, ale oczywiście jest cała masa wyjątków. Np uwielbiam czarne podpalane, albo czarno białe i wszystkie, którym dana maść idelanie pasuje :eviltong: Quote
moon_light Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 olcha napisał(a): Nawet u dogów? Ale ja generalnie wolę jednokolorowe psy, ale oczywiście jest cała masa wyjątków. Np uwielbiam czarne podpalane, albo czarno białe i wszystkie, którym dana maść idelanie pasuje :eviltong: nawet u dogów:) ..i nie dlatego że to maść niewystawowa, tylko po prostu jakoś mi nie pasuje do dożego całoksztaltu. Zapomniałaś że UWIELBIASZ RUDE PSY:evil_lol:;) Quote
olcha Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Psice dostały dosłownie przed chwilą prezenty :lol: te to mają dobrze tak bez okazji :lol: Tu misie jeszcze szczęśliwe i niczego nieświadome. T: OOooo co to? E: No jak to co? Bierzesz w zęby i zaczynasz rozszarpywać :diabloti: E: Widzisz? Tak trzeba. Ściskasz mocno zębami dla pewności. E: Odłóż ten aparat i poszarp się ze mną kobieto! :angryy: :multi: :multi: :multi: Quote
moon_light Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 jejuu jak ślicznie:lol:, Era uszka po sobie polozyla ze szczęscia:loveu: i z misiem tak bardzo szczeniakowato wyglada:lol: chcemy jeszcze !! Quote
olcha Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='moon_light']nawet u dogów:) ..i nie dlatego że to maść niewystawowa, tylko po prostu jakoś mi nie pasuje do dożego całoksztaltu. Zapomniałaś że UWIELBIASZ RUDE PSY:evil_lol:;) A no rude to darze szczególnymi względami bo ponoć sama ruda jestem :eviltong: a jeszcze jak jakiś rudas ma na imię Cezar to już wogóle się rozpływam :evil_lol: :eviltong: Quote
olcha Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 moon_light napisał(a):jejuu jak ślicznie:lol:, Era uszka po sobie polozyla ze szczęscia:loveu: i z misiem tak bardzo szczeniakowato wyglada:lol: chcemy jeszcze !! A nie będzie jeszcze :evil_lol: Zdjęć więcej nie mam, a psy już dawno chrapią :eviltong: :loveu: Więc więcej ewentualnie jutro jak znajdę chwilkę czasu. Quote
Ewa_17 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 moje kochane malenstwa :loveu:, nie moge sie napatrzec na te zapaleczki Teguilki :evil_lol::cool3: Quote
moon_light Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='olcha']A no rude to darze szczególnymi względami bo ponoć sama ruda jestem :eviltong: a jeszcze jak jakiś rudas ma na imię Cezar to już wogóle się rozpływam :evil_lol: :eviltong: Blondyna jestes ! Na wlasne oczy widziałam:cool3: Rude Cezary są najlepsiejsze...chociaz ostatnio mocno szarpia mi nerwy:lol: [quote name='olcha'] A nie będzie jeszcze :evil_lol: Zdjęć więcej nie mam, a psy już dawno chrapią :eviltong: :loveu: Więc więcej ewentualnie jutro jak znajdę chwilkę czasu. O nieee:shake: a nie chrapią ze swoimi misiami?:eviltong: znajdziesz, dla dgm zawsze jest chwilka czasu:lol:. Tak ślicznie wygladaja z pluszakami:loveu: Quote
Recommended Posts