olcha Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Ewa_17 napisał(a):polecam zabawki Fisher Price co prawda sa dosyc drogie ale napewno nie rozleca sie po pierwszym starciu z malym okrywca, ktory zapewne bedzie chcial ja rozlozyc na czesci pierwsze :evil_lol:........im wiecej swieci, wydaje dzwiekow tym zapewne bardziej zainteresuje roczna Majunie :loveu: No właśnie ona uwielbia te zabawki. Chyba jednak tą żyrafkę jej kupię, bo ma kolorowe części i gra, a jest w nawet przystępnej cenie. Klocki będzie też mieć na później. Quote
panienkabubu Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Olcha, pamiętasz jak pisałam Ci o próbach zrobienia zdjęcia przypływającego morza? ;) to moja :lol: Quote
olcha Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='panienkabubu']Olcha, pamiętasz jak pisałam Ci o próbach zrobienia zdjęcia przypływającego morza? ;) to moja :lol: :turn-l: :turn-l: :turn-l: a to już w Twoim wątku czytałam, że Ci aparat zalało :turn-l: Hahahahhaahah p.s. a gdzie zdjęcie bfa siostry w sweterku? HĘ? Quote
Ewa_17 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='olcha'] Majunia :loveu: a co do tego jak Rosolinka znosi wizyty w domu dziecka to powiem Ci ze calkiem dobrze :cool3:. Ona przepada za dziecmi, najchetniej ganialaby sie z nimi cale dnie a jak sie zmeczy to pozwala sie klasc na sobie maluchom. Dzieciaki pokazuja na niej gdzie piesek ma oczko uszko a ona to wszystko cierpliwie znosi. Najbardziej balam sie jej kontaktu z 3letnim chlopcem z porazeniem mozgowym, bo nie wiedzialam co maly z nia zrobi :crazyeye:. Jak ja zobaczyl to do niej sie przysunal o przyciagnal ja do siebie za uszko :smhair2::question:..balam sie jak mikrus na to zareaguje.....a ona pokornie przysunela sie do niego i polozyla sie jakby nigdy nic, a on polozyl swoja glowke na jej pysiu :loveu:....no mowie wam cos pieknego :lol: Quote
olcha Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 [quote name='Ewa_17']Majunia :loveu: a co do tego jak Rosolinka znosi wizyty w domu dziecka to powiem Ci ze calkiem dobrze :cool3:. Ona przepada za dziecmi, najchetniej ganialaby sie z nimi cale dnie a jak sie zmeczy to pozwala sie klasc na sobie maluchom. Dzieciaki pokazuja na niej gdzie piesek ma oczko uszko a ona to wszystko cierpliwie znosi. Najbardziej balam sie jej kontaktu z 3letnim chlopcem z porazeniem mozgowym, bo nie wiedzialam co maly z nia zrobi :crazyeye:. Jak ja zobaczyl to do niej sie przysunal o przyciagnal ja do siebie za uszko :smhair2::question:..balam sie jak mikrus na to zareaguje.....a ona pokornie przysunela sie do niego i polozyla sie jakby nigdy nic, a on polozyl swoja glowke na jej pysiu :loveu:....no mowie wam cos pieknego :lol: O rany ale Ci zazdroszcze takiego psa :crazyeye: Era od razu pokazuje ząbkami, że nie należy się za bardzo spoufalać (tzn tak łapie ale nie gryzie). A Tekila to z kolei taka ciapa totalna, można ją męczyć, a ona co najwyżej się odsunie ale za chwile wróci (nie uczy się na błędach wogóle :evil_lol: ). Fajnie, że Twój psiak jest w stanie dać tyle radości maluchom :multi: Quote
olcha Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Już ostatnie zdjęcia z psich wakacji... T: No dobra popozuje przy tych kółkach :watpliwy: ale nie mów Erze :shake: że się dałam przekonać. Quote
Iras Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Cześć olka - jak tam maleństwa :D odezwij sie na gg :] 3915893 Quote
Ewa_17 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 ja nawet nie zauwazylam wczesniej tych slodkich plamek Tequili na pupsku :loveu:....... a to spojrzenie ma powalajace :cool3: Quote
olcha Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Ewa_17 napisał(a):ja nawet nie zauwazylam wczesniej tych slodkich plamek Tequili na pupsku :loveu:....... a to spojrzenie ma powalajace :cool3: No tak...miała być jednokolorowa, a mam mikro dalmatyńczyka, na tym zdjęciu nie widać, ale ona cała jest w takich plamkach, na główce też ma. A najwięcej plamek ma na brzuszku, takich małych i brązowych :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ewa_17 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 olcha napisał(a): A najwięcej plamek ma na brzuszku, takich małych i brązowych :loveu: :loveu: :loveu: Rosolinka tez na podwoziu ma pelno plamkow :loveu::evil_lol: Quote
Leon.T Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Ponieważ jestem zainteresowana kupnem pieska chihuahua krótkowłosego proszę o informację na temat hodowli KUJAWSKI CZAR FCI z Bydgoszczy na forum lub na priw :evil_lol: Quote
Behemot Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Obroża przeciwpchelna? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 olcha ogladalam stronke Tequili i nie moglam sie powstrzymac zeby nie wyrazic zachwytu nad ta mala istotka :loveu: cudenko malutkie :loveu::loveu: Quote
moon_light Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Ewa_17 napisał(a):olcha ogladalam stronke Tequili i nie moglam sie powstrzymac zeby nie wyrazic zachwytu nad ta mala istotka :loveu: cudenko malutkie :loveu::loveu: Prawda że piękna??:loveu::loveu::loveu: sama slodycz:loveu: Jak jeszcze mnie nie bylo na DGM, i nie znalam Oli, znalazlam to zdjecie w internecie i "pożyczyłam" na tapete:evil_lol::loveu: Quote
Ewa_17 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 moon_light napisał(a):Prawda że piękna??:loveu::loveu::loveu: sama slodycz:loveu: piekniasta :loveu::loveu: i te rozowe poduszeczki, maciupenkie pazurki no sliczota :klacz::angel: Quote
olcha Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Leon.T napisał(a):Ponieważ jestem zainteresowana kupnem pieska chihuahua krótkowłosego proszę o informację na temat hodowli KUJAWSKI CZAR FCI z Bydgoszczy na forum lub na priw :evil_lol: Dostałaś priva :eviltong: Behemot napisał(a): Obroża przeciwpchelna? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nowy model 2006 :evil_lol: Quote
olcha Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 [quote name='Ewa_17']olcha ogladalam stronke Tequili i nie moglam sie powstrzymac zeby nie wyrazic zachwytu nad ta mala istotka :loveu: cudenko malutkie :loveu::loveu: Nic innego mi nie pozostaje jak tylko się z Tobą zgodzić :p Quote
olcha Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 moon_light napisał(a):Prawda że piękna??:loveu::loveu::loveu: sama slodycz:loveu: Jak jeszcze mnie nie bylo na DGM, i nie znalam Oli, znalazlam to zdjecie w internecie i "pożyczyłam" na tapete:evil_lol::loveu: No ładnie to tak? Ładnie się pytam? A gdzie prawa autorskie? :evil_lol: Ewa_17 napisał(a): piekniasta :loveu::loveu: i te rozowe poduszeczki, maciupenkie pazurki no sliczota :klacz::lilangel: Miała takie słodkie te podusie, jak kotek, teraz też ma delikatniusie, ale już nie takie no i jej ściemniały i pazury już niczego sobie. Ale wole ją 10000 razy większą niż taką malutką. :eviltong: Była taka delikatna, trzeba było na nią bardzo uważać, no i sikała wszędzie...a weźcie znajdźcie siki cziłały - czuć a nie widać :evil_lol: Quote
moon_light Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 olcha napisał(a):No ładnie to tak? Ładnie się pytam? A gdzie prawa autorskie? :evil_lol: wstawiając takie zdjęcia bylas swiadoma ze trafią na miliony pulpitów:eviltong: i do tej pory pamietam jak przyjechal do mnie brat, ja mu pokazywalam zdjecia malej Tq, a on (mimo ze zawsze zgrywal twardziela:lol:), tylko co chwile "ojoj" i inne dzwieki wyrazajace zachwyt wydawal:evil_lol: Quote
olcha Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 moon_light napisał(a):wstawiając takie zdjęcia bylas swiadoma ze trafią na miliony pulpitów:eviltong: i do tej pory pamietam jak przyjechal do mnie brat, ja mu pokazywalam zdjecia malej Tq, a on (mimo ze zawsze zgrywal twardziela:lol:), tylko co chwile "ojoj" i inne dzwieki wyrazajace zachwyt wydawal:evil_lol: Byłam świadoma :watpliwy: niech już będzie. Fajny brat :cool3: :cool3: :cool3: Quote
chicken Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Cimi'] A jaka gustowna obróżka :cool3: :lol:. Hehe! Ta obroza odrazu rzucila mi sie w oczy :cool3: Quote
moon_light Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Ola a widziałaś kiedys pręgowaną Chi?? Quote
chicken Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 O Boshe!! Jaki piekny maluszek... Takie male chihuahuajatko... :):) Quote
Recommended Posts