Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

Ewa_17 napisał(a):
polecam zabawki Fisher Price co prawda sa dosyc drogie ale napewno nie rozleca sie po pierwszym starciu z malym okrywca, ktory zapewne bedzie chcial ja rozlozyc na czesci pierwsze :evil_lol:........im wiecej swieci, wydaje dzwiekow tym zapewne bardziej zainteresuje roczna Majunie :loveu:

No właśnie ona uwielbia te zabawki. Chyba jednak tą żyrafkę jej kupię, bo ma kolorowe części i gra, a jest w nawet przystępnej cenie. Klocki będzie też mieć na później.

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']Olcha,
pamiętasz jak pisałam Ci o próbach zrobienia zdjęcia przypływającego morza? ;)

to moja :lol:

:turn-l: :turn-l: :turn-l: a to już w Twoim wątku czytałam, że Ci aparat zalało :turn-l: Hahahahhaahah

p.s. a gdzie zdjęcie bfa siostry w sweterku? HĘ?

Posted

[quote name='olcha']

Majunia :loveu:

a co do tego jak Rosolinka znosi wizyty w domu dziecka to powiem Ci ze calkiem dobrze :cool3:. Ona przepada za dziecmi, najchetniej ganialaby sie z nimi cale dnie a jak sie zmeczy to pozwala sie klasc na sobie maluchom. Dzieciaki pokazuja na niej gdzie piesek ma oczko uszko a ona to wszystko cierpliwie znosi. Najbardziej balam sie jej kontaktu z 3letnim chlopcem z porazeniem mozgowym, bo nie wiedzialam co maly z nia zrobi :crazyeye:. Jak ja zobaczyl to do niej sie przysunal o przyciagnal ja do siebie za uszko :smhair2::question:..balam sie jak mikrus na to zareaguje.....a ona pokornie przysunela sie do niego i polozyla sie jakby nigdy nic, a on polozyl swoja glowke na jej pysiu :loveu:....no mowie wam cos pieknego :lol:

Posted

[quote name='Ewa_17']Majunia :loveu:

a co do tego jak Rosolinka znosi wizyty w domu dziecka to powiem Ci ze calkiem dobrze :cool3:. Ona przepada za dziecmi, najchetniej ganialaby sie z nimi cale dnie a jak sie zmeczy to pozwala sie klasc na sobie maluchom. Dzieciaki pokazuja na niej gdzie piesek ma oczko uszko a ona to wszystko cierpliwie znosi. Najbardziej balam sie jej kontaktu z 3letnim chlopcem z porazeniem mozgowym, bo nie wiedzialam co maly z nia zrobi :crazyeye:. Jak ja zobaczyl to do niej sie przysunal o przyciagnal ja do siebie za uszko :smhair2::question:..balam sie jak mikrus na to zareaguje.....a ona pokornie przysunela sie do niego i polozyla sie jakby nigdy nic, a on polozyl swoja glowke na jej pysiu :loveu:....no mowie wam cos pieknego :lol:

O rany ale Ci zazdroszcze takiego psa :crazyeye: Era od razu pokazuje ząbkami, że nie należy się za bardzo spoufalać (tzn tak łapie ale nie gryzie). A Tekila to z kolei taka ciapa totalna, można ją męczyć, a ona co najwyżej się odsunie ale za chwile wróci (nie uczy się na błędach wogóle :evil_lol: ).

Fajnie, że Twój psiak jest w stanie dać tyle radości maluchom :multi:

Posted

Już ostatnie zdjęcia z psich wakacji...

T: No dobra popozuje przy tych kółkach :watpliwy: ale nie mów Erze :shake: że się dałam przekonać.

Posted

Ewa_17 napisał(a):
ja nawet nie zauwazylam wczesniej tych slodkich plamek Tequili na pupsku :loveu:....... a to spojrzenie ma powalajace :cool3:

No tak...miała być jednokolorowa, a mam mikro dalmatyńczyka, na tym zdjęciu nie widać, ale ona cała jest w takich plamkach, na główce też ma. A najwięcej plamek ma na brzuszku, takich małych i brązowych :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

olcha napisał(a):
A najwięcej plamek ma na brzuszku, takich małych i brązowych :loveu: :loveu: :loveu:

Rosolinka tez na podwoziu ma pelno plamkow :loveu::evil_lol:

Posted

Ponieważ jestem zainteresowana kupnem pieska chihuahua krótkowłosego proszę o informację na temat hodowli KUJAWSKI CZAR FCI z Bydgoszczy na forum lub na priw :evil_lol:

Posted

Ewa_17 napisał(a):
olcha ogladalam stronke Tequili i nie moglam sie powstrzymac zeby nie wyrazic zachwytu nad ta mala istotka :loveu:
cudenko malutkie :loveu::loveu:

Prawda że piękna??:loveu::loveu::loveu: sama slodycz:loveu:

Jak jeszcze mnie nie bylo na DGM, i nie znalam Oli, znalazlam to zdjecie w internecie i "pożyczyłam" na tapete:evil_lol::loveu:

Posted

moon_light napisał(a):

piekniasta :loveu::loveu: i te rozowe poduszeczki, maciupenkie pazurki no sliczota :klacz::angel:

Posted

Leon.T napisał(a):
Ponieważ jestem zainteresowana kupnem pieska chihuahua krótkowłosego proszę o informację na temat hodowli KUJAWSKI CZAR FCI z Bydgoszczy na forum lub na priw :evil_lol:

Dostałaś priva :eviltong:

Behemot napisał(a):

Obroża przeciwpchelna? :crazyeye:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nowy model 2006 :evil_lol:

Posted

[quote name='Ewa_17']olcha ogladalam stronke Tequili i nie moglam sie powstrzymac zeby nie wyrazic zachwytu nad ta mala istotka :loveu:

cudenko malutkie :loveu::loveu:

Nic innego mi nie pozostaje jak tylko się z Tobą zgodzić :p

Posted

moon_light napisał(a):

Jak jeszcze mnie nie bylo na DGM, i nie znalam Oli, znalazlam to zdjecie w internecie i "pożyczyłam" na tapete:evil_lol::loveu:

No ładnie to tak? Ładnie się pytam? A gdzie prawa autorskie? :evil_lol:

Ewa_17 napisał(a):

piekniasta :loveu::loveu: i te rozowe poduszeczki, maciupenkie pazurki no sliczota :klacz::lilangel:

Miała takie słodkie te podusie, jak kotek, teraz też ma delikatniusie, ale już nie takie no i jej ściemniały i pazury już niczego sobie.

Ale wole ją 10000 razy większą niż taką malutką. :eviltong:

Była taka delikatna, trzeba było na nią bardzo uważać, no i sikała wszędzie...a weźcie znajdźcie siki cziłały - czuć a nie widać :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
No ładnie to tak? Ładnie się pytam? A gdzie prawa autorskie? :evil_lol:

wstawiając takie zdjęcia bylas swiadoma ze trafią na miliony pulpitów:eviltong:

i do tej pory pamietam jak przyjechal do mnie brat, ja mu pokazywalam zdjecia malej Tq, a on (mimo ze zawsze zgrywal twardziela:lol:), tylko co chwile "ojoj" i inne dzwieki wyrazajace zachwyt wydawal:evil_lol:

Posted

moon_light napisał(a):
wstawiając takie zdjęcia bylas swiadoma ze trafią na miliony pulpitów:eviltong:

i do tej pory pamietam jak przyjechal do mnie brat, ja mu pokazywalam zdjecia malej Tq, a on (mimo ze zawsze zgrywal twardziela:lol:), tylko co chwile "ojoj" i inne dzwieki wyrazajace zachwyt wydawal:evil_lol:

Byłam świadoma :watpliwy: niech już będzie.

Fajny brat :cool3: :cool3: :cool3: