Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jedyne miejsce gdzie było troszkę chłodniej było pod domkiem :eviltong: jak wyłaziły stamtąd to były caaałe czarne od ziemi :lol:

Era oczywiście ze swoją nieodłączną zabawką :lol:

Wybaczcie jakość zdjęć :oops: ale czołgałam się po ziemi :oops:

Posted

nie no !! ta galeria w tak zatrważającym tępie się rozrasta że powinnam pól dniówki poświęcić zeby zaległosci nie mieć:evil_lol:

świetne fotki z dzieciaczkiem:loveu: Towje psiaki to w sam raz dla takiego malucha - mini mini:razz:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']a moze one sie w chowanego chcialy pobawic :D:D:D albo popatrzec jak ich pancia sie czołga :D

z całą pewnością :mad:

[quote name='Ambra']
nie no !! ta galeria w tak zatrważającym tępie się rozrasta że powinnam pól dniówki poświęcić zeby zaległosci nie mieć:evil_lol:

świetne fotki z dzieciaczkiem:loveu: Towje psiaki to w sam raz dla takiego malucha - mini mini:razz:

Wzrostem do siebie pasują...ale niestety (a może i stety) zaczęły obie omijać Maję szerokim łukiem :lol: no chyba, że akurat trzyma w rączce zabawkę :eviltong:

[quote name='sylwiaskalska']
I kto mi powie że twój piesek jest mały :smile: Kijaszek w sam raz dla niego :smile:
Ja własnie dzisiaj zamówiłam bluzę dla swojego na chłodniejsze dni :smile:

One chyba obydwie lubią się pocieszać takimi dużymi zabawkami :evil_lol:

Byłam w Twojej galerii widziałam :cool3: bardzo ładna. Ja mojej kupiłam taką...

( z tej strony www.pankracy.pl )

...tylko co z tego jak ona nie chce jej nosić, na siłę jej zakładam w na prawdę lodowate dni.

Ta mi się jeszcze podoba wygląda na ciepłą i porządnie zrobioną

Posted

justynia napisał(a):
To po deszczu? Takie dziury w piasku :evil_lol:
Czy to przypadkiem nie plaża z wejściem dla psiaków w Jastarni?

Śmiesznie wygląda piasek po deszczu :lol:

Nie, nie to nie Jastarnia. W Jastarni byłam tylko na wycieczce. To jest wejście w Karwii (ta żółta tablica z tyłu mówi wyraźnie "zakaz wprowadzania psów" :oops: ) Niestety nie ma takiego wejścia dla psów :-( Ale co tam zakazy...i tak przy każdym parawanie (no może co drugim) siedział pies.

Jeździliśmy przeważnie na plażę do Karwieńskich błot tam prawie, że nikogo nie było i psy mogły sobie swobodnie biegać. Czasem jak się ktoś trafił to też przeważnie z psem :eviltong:

Posted

No jaaaaaaa- jest czad . Mój jak chodzi w Kapoku to może w bluzie tez bedzie chodził :) tym bardziej jak przykrywam go kurteczką moja albo bluzą nic nie ma przeciwko temu :)

A ten sweter bąbowy szczególnie własnie do masi białej :) CZAD :) zrób zdjęcie i wklej tutaj :) plisssssss :)

A to wymiary mojego :)

obroża = 28 cm
klatka piersiowa = 42 cm
grzbiet = 36 cm

Posted

Podoba mi się w tych bluzach, że są takie długie. W tym sklepie niestety mają ostatnią sztukę różową rozmiar XS. Z tą Panią można się umawiać na wystawach (oszczędzasz na przesyłce).

Wklejam stare zdjęcia w sweterku. Zobacz jej minę :lol:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']O jaaaa extra a wiesz tam jest nawet zdjęcie gryfonika :)
zobacz :)

i taka chyba se strzele :) Dzięki za ten sklep :)

I parę cziłek też jest :cool3:

Ten sklep nie jest tani, ale rzeczy są na prawdę porządne. Właścicielka (hodowczyni yorczków) sprowadza je chyba z Ameryki. Słodki ten gryfonik :loveu: ale wole krótkowłose :loveu:

Posted

[quote name='olcha']I parę cziłek też jest :cool3:

Ten sklep nie jest tani, ale rzeczy są na prawdę porządne. Właścicielka (hodowczyni yorczków) sprowadza je chyba z Ameryki. Słodki ten gryfonik :loveu: ale wole krótkowłose :loveu:

Hehe bo gładkowłose maja czad buźkę ale szortkusie też lubie :)

No widziałam że tani to on nie jest ale u nas jest taki sklep i sprowadzają z Włoch i jest jeszcze drożej.

Acha a zobacz jakie tu gadżety my się umywamy do Stanów http://www.glamourdog.com/classic.html

Ale nad torba musze pomysleć bo znowu jade na wystawe i takie cosik by się przydało bo dni coraz zimniejsze.

Posted

[quote name='panienkabubu']ale z Was czubki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: psy ubierać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a ubranko na bernardyna jest jakies moze? :razz: :diabloti:

Kiedyś mnie to też śmieszyło ale teraz jak mam takiego kurdupelka także i widze że trzęsie się jak galaretka to to wiem że to nie głupi pomysł :) tym bardziej że lubimy dłuuugie spacerki zresztą mój boxer w zimie też trzęsie się jak osika ;) i czym starszy tym bardziej nie lubi zimy i jemu tez coś kupie :)

Zbaczcie tutaj :)
http://www.zoologiczne.abc24.pl/

Posted

[quote name='olcha']Skoro się podoba to mam jeszcze takie

jaki malusi slodziak :loveu:........przefajnie razem wygladaja :cool3:
strasznie lubie male dzieci, dlatego jestem wolontariuszka w domu dziecka i mam pod opieka 2lenia dziewuszke (szacuje ze malutka Maja ma ok roczku :cool3:) tyle ze moja podopieczna jest terrorystka i czesto krzyczy :evil_lol::eviltong: