sylwiaskalska Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 olcha napisał(a)::roflt: też tak mam! Chowają mi się za nogami i mnie stresują :shocked!: No własnie ja tez mam stresa że mi gdzieś zginął a ten mały bąbel robi ze mnie głupka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Ewa_17 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Twoje babelki sa przekochane:loveu:, a te niektore straszne foty potworow sa przekomiczne :evil_lol: Quote
olcha Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='sylwiaskalska']No własnie ja tez mam stresa że mi gdzieś zginął a ten mały bąbel robi ze mnie głupka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A najgorsze jak się odwrócisz w złą stronę:mad: potem odwracasz się w dobrą ale piesio zdąrzył już przemaszerować. Mam ochotę je wtedy udusić :lol: Quote
olcha Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='Ewa_17']Twoje babelki sa przekochane:loveu:, a te niektore straszne foty potworow sa przekomiczne :evil_lol: Najkochańsze :loveu: Witam w galerii :multi: Quote
panienkabubu Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Odnośnie zoomu :p ja byłam bardziej ekstremalna, hehehe Quote
olcha Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='panienkabubu']Odnośnie zoomu :p ja byłam bardziej ekstremalna, hehehe Nie no dobra, tak serio to mam w aparacie tylko 3 krotny zoom i na serio się poświęciłam :p w ostatniej chwili zwiałam :p Quote
Ewa_17 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 olcha napisał(a):Najkochańsze :loveu: Witam w galerii :multi: teraz bedziemy czesto zagladac bo psiaki masz cudniaste :loveu:, a i zdjecia nam sie strasznie podobaja :cool3: do naszej galerii tez od czasu do czasu zapraszamy :evil_lol::diabloti: pozdrawiamm :lol: Quote
olcha Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='Ewa_17']teraz bedziemy czesto zagladac bo psiaki masz cudniaste :loveu:, a i zdjecia nam sie strasznie podobaja :cool3: do naszej galerii tez od czasu do czasu zapraszamy :evil_lol::diabloti: pozdrawiamm :lol: Mam nadzieję, że jak najczęściej :p Oglądam właśnie Twoje sunie :loveu: Quote
olcha Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Po takich plażowych szaleństwach trzeba było odpocząć wisielec :lol: Quote
olcha Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Ach te nóżki :) [quote name='Ewa_17']patyczki :evil_lol::loveu: Moje wykałakuńcie :loveu: ------------------------------------------------------------------ Było czasem tak: a czasem tak: Quote
ilonka_hh_ Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='olcha'] wisielec :lol: Heh, moja śpi identycznie, albo i z głową na podłodze :lol: Co z tego, że cała budka wolna przecież tak jest wygodniej ;) Quote
panienkabubu Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='olcha']Po takich plażowych szaleństwach trzeba było odpocząć wisielec :lol: mój Ben jak tak śpi to caaaaaaaaaaaały spływaaaaaa :lol: Quote
olcha Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 ilonka_hh_ napisał(a):Heh, moja śpi identycznie, albo i z głową na podłodze :lol: Co z tego, że cała budka wolna przecież tak jest wygodniej ;) :lol: :lol: :lol: panienkabubu napisał(a): mój Ben jak tak śpi to caaaaaaaaaaaały spływaaaaaa :lol: Moja też tak wypływa i wypływa, a jak już jest nad krawędzią podłogi to się zrywa układa się spowrotem do budki...i po chwili znów zaczyna wypływać :lol: Quote
olcha Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 znów najmniejszy pies świata nie zmieścił mi się w obiektyw :eviltong: Quote
an3czka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='olcha']T: O co chodzi z tym kopaniem? :hmmmm: Zamki z piasku budujemy!:lol: Quote
olcha Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='an3czka']Zamki z piasku budujemy!:lol: :lol: Zamki z piasku to Era nosiła ... na sobie :evil_lol: Quote
an3czka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='olcha']:lol: Zamki z piasku to Era nosiła ... na sobie :evil_lol: Piaskowy stworek:evil_lol: Quote
olcha Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='an3czka']Piaskowy stworek:evil_lol: Trochę nie ten nos :lol: Quote
an3czka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='olcha']Trochę nie ten nos :lol: Nie czepiaj się!:razz: Quote
olcha Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='an3czka']Nie czepiaj się!:razz: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Ewa_17 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='olcha']Moje kochane istotki :loveu: jaki kochany bobas :loveu:......to Twoj maluszek taki sliczny?:loveu: Quote
olcha Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Ewa_17 napisał(a):jaki kochany bobas :loveu:......to Twoj maluszek taki sliczny?:loveu: Nie, a szkoda :eviltong: to moja siostrzenica Maja :loveu: najgrzeczniejsze dziecko pod słońcem nigdy nie płaczące (no chyba, że dają za mało jedzenia - oczywiście jej zdaniem :evil_lol: ) Quote
Recommended Posts