olcha Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Loona napisał(a)::multi::multi: Olaaa ! Wreszcie się odezwałaś :mad: Fajnie że psice zadowolone :) a kiedy wracasz? (czyt. kiedy zdjęcia? :evil_lol: ) Psice przeszczęśliwe. Tequila troche mniej bo musiała chodzić na smyczy, a pod koniec dostała cieczki :shake: Wracam około 14-15-16 sierpnia zależy od pogody. Teraz akurat leje i jest zimno :placz: cały dzień :placz: Quote
moon_light Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 wróciłaś ?! :cool3::cool3::cool3: już starczy tych wakacji:eviltong:... Cezary stęsknił się za Wami, i rząda zdjęć dziewczyn topless na plaży:lol:;) Quote
moon_light Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Już 16 a Was nie ma:shake:..wracaaaaajcie ! Quote
cuciola Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 czekam na wakacyjne fotki i zapraszam do mojej galerii zobaczyc jak rosnie Yoghi Quote
Loona Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Olaa!! Gdzieś Ty?! mamy 17 sierpnia, rozumiem, mogłaś wczoraj późno wrócić, ale dzisiaj to już tu powinno byc mnóstwo zdjęć Twoich i dziewczyn :evil_lol: Szczególnie te topless o które Cezariusz tak prosił :evil_lol: Quote
moon_light Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Loona napisał(a): Szczególnie te topless o które Cezariusz tak prosił :evil_lol: No nie mów że Figaro nie chcial by tez popatrzeć:eviltong: Olaaaa wraaaacaaaaaj ! Quote
Shikka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Cudowne kruszynki, nic, tylko sie zakochać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Loona Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 moon_light napisał(a):No nie mów że Figaro nie chcial by tez popatrzeć:eviltong: A żebyś widziała jego minę jak przeczytał topless :evil_lol: Quote
Loona Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Ola, Figaro skrobie w ekran w poszukiwaniu zdjęć Tequili topless, uratuj mój ekran :help1: Quote
Kenduś Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Loona napisał(a):Ola, Figaro skrobie w ekran w poszukiwaniu zdjęć Tequili topless, uratuj mój ekran :help1: Przestańmy się oszukiwać... :placz: Olały nas :grab: Quote
Loona Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Kenduś napisał(a):Przestańmy się oszukiwać... :placz: Olały nas :grab: Może nie olały, może Olę porwali kosmici i nie chcą oddać, albo ktoś ukradł komputer, albo ludzie pod Warszawą ukradli kable telekomunikacji i nie ma neta, różne rzeczy chodzą po ludziach. Quote
olcha Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Ups :oops: Troszkę mi się wakacje wydłużyły. Nadal jestem nad morzem i liczę na ładną pogodę :eviltong: Wracam już na 100% 21.08 wieczorem czyli będę 22 :multi: :cool3: Nie zapominajcie o nas :eviltong: Quote
Loona Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 olcha napisał(a):Troszkę mi się wakacje wydłużyły Też tak chcę! Farciara :eviltong: Quote
Kenduś Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Wracam już na 100% 21.08 wieczorem czyli będę 22 :multi: :cool3: Je siur, łaj not...:watpliwy: Czy mi tu czołg jeździ :stupid: [fochdokwadratu] Nie zapominajcie o nas :eviltong: A czyj to topic? :WTF: :niewiem: :confused: :question: Quote
olcha Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 :oops: :-o [quote name='Kenduś']Wracam już na 100% 21.08 wieczorem czyli będę 22 :multi: :cool3: Je siur, łaj not...:watpliwy: Czy mi tu czołg jeździ :stupid: [fochdokwadratu] Nie zapominajcie o nas :eviltong: A czyj to topic? :WTF: :niewiem: :confused: :question: Hehehehehe bałdzo bałdzo śmieszne :eviltong: :eviltong: :eviltong: I czemu to szanowna Kenduś nie odpisuje mi na privy :mad: A czołg rzeczywiście jakby widać :cool3: DO ZOBACZENIA!!! Strasznie mi miło, że o mnie pamiętacie :loveu: Quote
Loona Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 olcha napisał(a):Strasznie mi miło, że o mnie pamiętacie :loveu: pamiętamy, pamiętamy, mój ekran też pamięta łapki Figara :mad::evil_lol: Quote
olcha Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Przed chwilą pół godziny męczyłam się żeby wkleić wam chociaż jedno zdjęcie :-( niestety się nie udało :placz: wgrywanie na fotosik.pl trwało tyle czasu, że aż mi się rozłączyło :watpliwy: :placz: Quote
olcha Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Loona napisał(a):pamiętamy, pamiętamy, mój ekran też pamięta łapki Figara :mad::evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Buziaki dla Figara od moich suczy :cool3: Quote
Loona Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 olcha napisał(a)::eviltong: :eviltong: :eviltong: Buziaki dla Figara od moich suczy :cool3: Cezar przeczytał? Figaro dostał buziaka, nawet dwa, bo dwie sucze ;):eviltong: :Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool: Ale i tak czeka na zdjęcia :evil_lol: tylko trochę spokojniej ;) Quote
moon_light Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Olcha napisał(a): :eviltong: :eviltong: :eviltong: Buziaki dla Figara od moich suczy :cool3: :crazyeye::-o:crazyeye: ???:???::???::-?:nonono2::seeyeah: Loona napisał(a):Cezar przeczytał? Figaro dostał buziaka, nawet dwa, bo dwie sucze ;):eviltong: :Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool: <SZOK> Cezary zapuszcza megasuperhiperextra wielkiego focha !! (oczywiście na niedobre baby, a nie na Figar!) Quote
olcha Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='moon_light']:crazyeye::-o:crazyeye: ???:???::???::-?:nonono2::seeyeah: <SZOK> Cezary zapuszcza megasuperhiperextra wielkiego focha !! (oczywiście na niedobre baby, a nie na Figar!) No i oczywiście wielki soczysty buziak dla wspaniałego umięśnionego przystojnego Cezara od każdej suczy po dwa razy :cool3: :loveu: :lol: p.s. ŁILMA AJM HOŁM! Quote
olcha Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 O matko, Tequila po 3 tygodniach z moimi rodzicami waży....2,5 kg :-o Ale ładnie jej w tym :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 olcha napisał(a):O matko, Tequila po 3 tygodniach z moimi rodzicami waży....2,5 kg :-o Ale ładnie jej w tym :loveu: Tosz to olbrzym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tak poważnie to ile przytył :) Ja ważyłam swojego i waży 3,800 Kg Quote
Recommended Posts