Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

Loona napisał(a):
:multi::multi: Olaaa ! Wreszcie się odezwałaś :mad: Fajnie że psice zadowolone :) a kiedy wracasz? (czyt. kiedy zdjęcia? :evil_lol: )

Psice przeszczęśliwe. Tequila troche mniej bo musiała chodzić na smyczy, a pod koniec dostała cieczki :shake:

Wracam około 14-15-16 sierpnia zależy od pogody. Teraz akurat leje i jest zimno :placz: cały dzień :placz:

• 2 weeks later...
  • Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Olaa!! Gdzieś Ty?! mamy 17 sierpnia, rozumiem, mogłaś wczoraj późno wrócić, ale dzisiaj to już tu powinno byc mnóstwo zdjęć Twoich i dziewczyn :evil_lol: Szczególnie te topless o które Cezariusz tak prosił :evil_lol:

Posted

Cudowne kruszynki, nic, tylko sie zakochać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Loona napisał(a):
Ola, Figaro skrobie w ekran w poszukiwaniu zdjęć Tequili topless, uratuj mój ekran :help1:

Przestańmy się oszukiwać... :placz: Olały nas :grab:

Posted

Kenduś napisał(a):
Przestańmy się oszukiwać... :placz: Olały nas :grab:

Może nie olały, może Olę porwali kosmici i nie chcą oddać, albo ktoś ukradł komputer, albo ludzie pod Warszawą ukradli kable telekomunikacji i nie ma neta, różne rzeczy chodzą po ludziach.

Posted

Ups :oops:

Troszkę mi się wakacje wydłużyły. Nadal jestem nad morzem i liczę na ładną pogodę :eviltong: Wracam już na 100% 21.08 wieczorem czyli będę 22 :multi: :cool3:

Nie zapominajcie o nas :eviltong:

Posted

Wracam już na 100% 21.08 wieczorem czyli będę 22 :multi: :cool3:

Je siur, łaj not...:watpliwy: Czy mi tu czołg jeździ :stupid: [fochdokwadratu]

A czyj to topic? :WTF: :niewiem: :confused: :question:

Posted

:oops: :-o [quote name='Kenduś']Wracam już na 100% 21.08 wieczorem czyli będę 22 :multi: :cool3:

Je siur, łaj not...:watpliwy: Czy mi tu czołg jeździ :stupid: [fochdokwadratu]

A czyj to topic? :WTF: :niewiem: :confused: :question:

Hehehehehe bałdzo bałdzo śmieszne :eviltong: :eviltong: :eviltong:

I czemu to szanowna Kenduś nie odpisuje mi na privy :mad:

A czołg rzeczywiście jakby widać :cool3:

DO ZOBACZENIA!!!

Strasznie mi miło, że o mnie pamiętacie :loveu:

Posted

Przed chwilą pół godziny męczyłam się żeby wkleić wam chociaż jedno zdjęcie :-( niestety się nie udało :placz: wgrywanie na fotosik.pl trwało tyle czasu, że aż mi się rozłączyło :watpliwy: :placz:

Posted

Loona napisał(a):
pamiętamy, pamiętamy, mój ekran też pamięta łapki Figara :mad::evil_lol:

:eviltong: :eviltong: :eviltong:
Buziaki dla Figara od moich suczy :cool3:

Posted

olcha napisał(a):

Cezar przeczytał? Figaro dostał buziaka, nawet dwa, bo dwie sucze ;):eviltong: :Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool:

Ale i tak czeka na zdjęcia :evil_lol: tylko trochę spokojniej ;)

Posted

Olcha napisał(a):

:crazyeye::-o:crazyeye: ???:???::???::-?:nonono2::seeyeah:

Loona napisał(a):
Cezar przeczytał? Figaro dostał buziaka, nawet dwa, bo dwie sucze ;):eviltong: :Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool:
<SZOK> Cezary zapuszcza megasuperhiperextra wielkiego focha !! (oczywiście na niedobre baby, a nie na Figar!)

Posted

[quote name='moon_light']:crazyeye::-o:crazyeye: ???:???::???::-?:nonono2::seeyeah:

<SZOK> Cezary zapuszcza megasuperhiperextra wielkiego focha !! (oczywiście na niedobre baby, a nie na Figar!)

No i oczywiście wielki soczysty buziak dla wspaniałego umięśnionego przystojnego Cezara od każdej suczy po dwa razy :cool3: :loveu: :lol:

p.s. ŁILMA AJM HOŁM!

Posted

olcha napisał(a):
O matko, Tequila po 3 tygodniach z moimi rodzicami waży....2,5 kg :-o Ale ładnie jej w tym :loveu:

Tosz to olbrzym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tak poważnie to ile przytył :)

Ja ważyłam swojego i waży 3,800 Kg