justynia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 olcha napisał(a): duma :p Wreszcie to nie ona musi podnosić główkę do góry, żeby zobaczyć nad sobą wieeeeelką pancię, tylko pańcia się zniżyła do jej poziomu :lol: Quote
olcha Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Noooo a później jak widzą na real :) mówią : Boziu a na zdjęciu taka duża :) - u mnie tak jest ;) U mnie też :lol: Pierwszymi słowami moon light jak zobaczyła Tequilę to było :crazyeye: "ale mała" :lol: "na zdjęciach wydawała się większa" :lol: (cytaty nie oddają dokładnych słów moon light ale ogólny sens :eviltong: ) justynia napisał(a): Wreszcie to nie ona musi podnosić główkę do góry, żeby zobaczyć nad sobą wieeeeelką pancię, tylko pańcia się zniżyła do jej poziomu :lol: Eee tam rzadko kiedy musi podnosić główkę...bo albo skacze mi właśnie po głowie :oops: albo ja czołgam się przy ziemi :oops: :lol: A stwierdzenie "zniżyła się do jej poziomu" jest bardzo trafne :lol: :lol: :lol: Quote
olcha Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 :-( :-( :-( nikt za nami nie tęskni Wracam za miesiąc :multi: Quote
cuciola Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 to udanych wakacji! ja tez wyjezdzam ale w poniedzialek w nocy! a jak wrocisz to zapraszam do galerii bo beda juz fotki Yoghiego w nowym domku :) Quote
an3czka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 olcha napisał(a): duma :p Jaka ona się tu duża wydaje:evil_lol: Quote
olcha Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 cuciola już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę Twojego biszkopta :sabber: an3czka bo ona jest duża...tylko od środka :eviltong: Quote
an3czka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 olcha napisał(a): an3czka bo ona jest duża...tylko od środka :eviltong: Yyyyy. Jak mam to rozumieć?:evil_lol: Quote
olcha Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 an3czka napisał(a):Yyyyy. Jak mam to rozumieć?:evil_lol: Wielka duchem :eviltong: i od środka potrafi wydobywać taki szczek jak 5 ogromnych psów :watpliwy: Quote
an3czka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 olcha napisał(a):Wielka duchem :eviltong: :p i od środka potrafi wydobywać taki szczek jak 5 ogromnych psów :watpliwy: Taki niski, czy taki głośny?:evil_lol: Quote
olcha Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 an3czka napisał(a)::p Taki niski, czy taki głośny?:evil_lol: Taki wysoki i głośny w jednym :angryy: Quote
Vectra Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 olcha napisał(a):Taki wysoki i głośny w jednym :angryy: to zaczynam się bać :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 olcha napisał(a):Taki wysoki i głośny w jednym :angryy: Rozumiem:lol: Quote
olcha Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Vectra napisał(a):to zaczynam się bać :evil_lol: :evil_lol: Jest czego :evil_lol: an3czka napisał(a): Rozumiem:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja do tej pory nie rozumiem ile czasu można non stop szczekać :shake: :eviltong: Ale się uczymy powolutku :p i coraz lepiej się zachowuje :p Quote
oktawia6 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Olcha-jak nikt za Tobą nie tęskni:placz: :placz: :placz: za tymi molosami:eviltong: ? Jedziesz na wakacje? nad morze? uważaj na plaży na maluszki-teraz jest zakaz wprowadzania piesków na plaże-uważaj też na zapiaszczenie-jeśli w góry to miej ze sobą sprzęt dla nich-karabińczyki-nosidełka i inne akcesoria-weź filtry do smarowania dużo wody-to masz kilka garści rad od swarliwej dziewuchy:diabloti: :diabloti: :diabloti: http://ekartki.ekwidzyn.pl/galeria/psy/1.jpg Quote
Loona Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Boshe, dwa miesiące aż, mam nadzieję że wyjeżdżasz w miejsce z dostępem do internetu, chocby na chwilkę, żeby zdac relację ;) Quote
dbsst Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 olcha napisał(a): duma :p :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jaki bysior :multi: :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 A ja znalazłam takie zdjęcie jeszcze do kolekcji zdjec róznych :) Quote
Agga Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Maleńśtwa. Takie kieszonkowe psy. Wszędzie można je zabrać. A sprubujcie schować do kieszeni KONIKA od Carragan :lol: :eviltong: Quote
Gosiek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 cześć Olu - mam nadzieje ze sie swietnie bawisz bo pogode masz wspaniałą :loveu: wyciągam galeryjkę choć na chwilę wyzej bo ją na 10 stronie znalazłam :cool3: Quote
Loona Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Czyli potrzeba 5 dni, żeby galeria znowu znalazła się na 10 stronie, Ola, gdzieś Ty? :) Quote
ilonka_hh_ Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Ola wracaj już, nudno bez zdjęć Twoich kobietek :sad: Quote
olcha Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Cześć! Miło mi, że ktoś o nas pamiętał! Nadal jestem nad morzem i mam troszkę ograniczony dostęp do internetu. Zdjęć narazie nie wstawie bo nie mam tu programu zmniejszającego ale może coś wykombinuję :cool3: Psice przed chwilą pojechały do domu :placz: ale za to przyjechali do mnie znajomi z internetem :cool3: :eviltong: Pozdrawiam wszystkich gorąco. Pogodę przez cały czas mam super! Wczoraj tylko była straszna ulewa, ale dziś znów upał! Dziękuję za głosy oddane na zdjęcie lipca :multi: :loveu: (p.s. do wtajemniczonych - nie mam gg i nie będę mieć aż do 15-16 sierpnia, więc ewentualny kontakt na PW) [SIZE=2]Muszę chyba poprzestawiac ilośc postów na stronie bo tak duża ilośc nie chce mi sie tu otwierać :shake: Quote
Loona Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 :multi::multi: Olaaa ! Wreszcie się odezwałaś :mad: Fajnie że psice zadowolone :) a kiedy wracasz? (czyt. kiedy zdjęcia? :evil_lol: ) Quote
g_o_n_i_a Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Hej Olcha :multi: I Ty tez na wakacjach, oj zazdroszcze troszke :cool3: Quote
Recommended Posts