Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

olcha napisał(a):

duma :p

Wreszcie to nie ona musi podnosić główkę do góry, żeby zobaczyć nad sobą wieeeeelką pancię, tylko pańcia się zniżyła do jej poziomu :lol:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Noooo a później jak widzą na real :) mówią : Boziu a na zdjęciu taka duża :) - u mnie tak jest ;)

U mnie też :lol: Pierwszymi słowami moon light jak zobaczyła Tequilę to było :crazyeye: "ale mała" :lol: "na zdjęciach wydawała się większa" :lol:

(cytaty nie oddają dokładnych słów moon light ale ogólny sens :eviltong: )

justynia napisał(a):

Wreszcie to nie ona musi podnosić główkę do góry, żeby zobaczyć nad sobą wieeeeelką pancię, tylko pańcia się zniżyła do jej poziomu :lol:

Eee tam rzadko kiedy musi podnosić główkę...bo albo skacze mi właśnie po głowie :oops: albo ja czołgam się przy ziemi :oops: :lol:

A stwierdzenie "zniżyła się do jej poziomu" jest bardzo trafne :lol: :lol: :lol:

Posted

cuciola już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę Twojego biszkopta :sabber:

an3czka bo ona jest duża...tylko od środka :eviltong:

Posted

an3czka napisał(a):
Yyyyy. Jak mam to rozumieć?:evil_lol:

Wielka duchem :eviltong:

i od środka potrafi wydobywać taki szczek jak 5 ogromnych psów :watpliwy:

Posted

olcha napisał(a):
Wielka duchem :eviltong:

:p

i od środka potrafi wydobywać taki szczek jak 5 ogromnych psów :watpliwy:

Taki niski, czy taki głośny?:evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
to zaczynam się bać :evil_lol: :evil_lol:

Jest czego :evil_lol:

an3czka napisał(a):

Rozumiem:lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja do tej pory nie rozumiem ile czasu można non stop szczekać :shake: :eviltong:

Ale się uczymy powolutku :p i coraz lepiej się zachowuje :p

Posted

Olcha-jak nikt za Tobą nie tęskni:placz: :placz: :placz: za tymi molosami:eviltong: ? Jedziesz na wakacje? nad morze? uważaj na plaży na maluszki-teraz jest zakaz wprowadzania piesków na plaże-uważaj też na zapiaszczenie-jeśli w góry to miej ze sobą sprzęt dla nich-karabińczyki-nosidełka i inne akcesoria-weź filtry do smarowania dużo wody-to masz kilka garści rad od swarliwej dziewuchy:diabloti: :diabloti: :diabloti:
http://ekartki.ekwidzyn.pl/galeria/psy/1.jpg

Posted

cześć Olu - mam nadzieje ze sie swietnie bawisz bo pogode masz wspaniałą :loveu:

wyciągam galeryjkę choć na chwilę wyzej bo ją na 10 stronie znalazłam :cool3:

Posted

Cześć! Miło mi, że ktoś o nas pamiętał! Nadal jestem nad morzem i mam troszkę ograniczony dostęp do internetu. Zdjęć narazie nie wstawie bo nie mam tu programu zmniejszającego ale może coś wykombinuję :cool3: Psice przed chwilą pojechały do domu :placz: ale za to przyjechali do mnie znajomi z internetem :cool3: :eviltong:

Pozdrawiam wszystkich gorąco.

Pogodę przez cały czas mam super! Wczoraj tylko była straszna ulewa, ale dziś znów upał!

Dziękuję za głosy oddane na zdjęcie lipca :multi: :loveu:

(p.s. do wtajemniczonych - nie mam gg i nie będę mieć aż do 15-16 sierpnia, więc ewentualny kontakt na PW)

[SIZE=2]Muszę chyba poprzestawiac ilośc postów na stronie bo tak duża ilośc nie chce mi sie tu otwierać :shake: