Mi. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 olcha napisał(a):Senna seria (trochę zgnieciona)... Te otwarte oczy świadczą o śnie...a nawet o chrapaniu :shocked!: Potem Era postanowiła przydusić trochę Tekilę... ...jednak udało jej się wydostać, trochę tylko sobie naciągnęła oczy :evil_lol: i za karę wbiła Erce tylny pazur w plecy :evil_lol: i znów usypia Weź tą cegłę! :mad: Potem Tekila sobie poszła...i okazało się, że leżała no kostce :evil_lol: hihihihiihihi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Świetne:lol: Quote
olcha Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 oktawia6 z tych ogrodowych swawoli zostały mi spodnie w trawie i spalone plecy :placz: znów :placz: a smarowałam się SPF25 :placz: Dobrze, że moej pitt bule nie mają zapędów zjadania ścielących się im u stóp kwiatków :cool3: *luthien* :grins: :grins: :grins: Quote
olcha Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Kocham tą głupolowatą minkę :loveu: i ten krecikowy uśmiech :loveu: Quote
Mi. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 olcha napisał(a): a to nasze mini agility :cool3: ooo wlasnie cos takiego potrzebuje:p Probowalam z bambusami ale malo trwale:lol: Quote
olcha Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 *luthien* napisał(a):ooo wlasnie cos takiego potrzebuje:p Probowalam z bambusami ale malo trwale:lol: Oto przepis: :cool3: Kupujesz namiot (tzn taki daszek z 4 nogami) czekasz aż się połamie na wietrze, zrzucasz metalowe nogi do piwnicy, kupujesz psa, szukasz czegoś nadającego się w piwnicy, znajdujesz :p koniec Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 olcha napisał(a): FILM PT. "POGIĘŁO CIĘ?" - proszę zwrócić uwagę na minę Tequili :evil_lol: buhahaha :lol: świetne chcialabym miec taki zestaw :oops: Quote
olcha Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 PIKA napisał(a):chcialabym miec taki zestaw :oops: Ja też (ale cziłka krótkowłosa) :oops: ale to już chyba nie w tym wcieleniu...bo czego ja bym nie chciała mieć :eviltong: Quote
oktawia6 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 jest dobrze Olcha-maluchy mają przestrzeń do biegania a pradziwa wojowniczka zawsze w boju ponosi jakieś rany:evil_lol: -w tym przypadku bój ze słońcem-gdzie Twoje plecki przegrały. Agilty jest super-one miały na początku wskazówki?-może pokazałaś osobiście jak mają biegać:evil_lol: ? Quote
olcha Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 oktawia6 napisał(a):jest dobrze Olcha-maluchy mają przestrzeń do biegania a pradziwa wojowniczka zawsze w boju ponosi jakieś rany:evil_lol: -w tym przypadku bój ze słońcem-gdzie Twoje plecki przegrały. Agilty jest super-one miały na początku wskazówki?-może pokazałaś osobiście jak mają biegać:evil_lol: ? :lol: :lol: :lol: bałdzo, baaaałdzo śmieszne :lol: :lol: :lol: Często ląduję na czworaka przy nich :oops: ale akurat w tym przypadku nie :eviltong: Byłam w szoku jak Tequila szybko załapała :crazyeye: i coraz poważniej myślę o profesjonalnym szkoleniu...ale to się jeszcze zobaczy :roll: p.s. taka dygresja mnie naszła. Jeśli ktoś ma problemy z kręgosłupem niech nawet nie myśli o małym energicznym psie :shake: Quote
oktawia6 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 olcha napisał(a)::lol: :lol: :lol: bałdzo, baaaałdzo śmieszne :lol: :lol: :lol: Często ląduję na czworaka przy nich :oops: ale akurat w tym przypadku nie :eviltong: Byłam w szoku jak Tequila szybko załapała :crazyeye: i coraz poważniej myślę o profesjonalnym szkoleniu...ale to się jeszcze zobaczy :roll: p.s. taka dygresja mnie naszła. Jeśli ktoś ma problemy z kręgosłupem niech nawet nie myśli o małym energicznym psie :shake: to co Molosy:evil_lol: to kompletu? one by je wychowały:loveu: Quote
justynia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 olcha napisał(a): a to nasze mini agility :cool3: To zdjęcie pewnie było zrobione sekundę po tym, jak obie cziłki z zawrotną szybkością pokonały te słupki :lol: Quote
nathaniel Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 PIKA napisał(a):buhahaha :lol: świetne chcialabym miec taki zestaw :oops: A nta tym obrazku pisał jeszcze **** you (i "mówił" to cziłałek :D ) Wykropkowało mnie, tam pisało f u c k you :D Quote
olcha Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 oktawia6 napisał(a):to co Molosy:evil_lol: to kompletu? one by je wychowały:loveu: Przydałaby im się jakaś ciężka, nieustępliwa i nierozpieszczająca :oops: łapa :lol: Ale narazie się nie zanosi :shake: Quote
olcha Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 justynia napisał(a):To zdjęcie pewnie było zrobione sekundę po tym, jak obie cziłki z zawrotną szybkością pokonały te słupki :lol: :lol: :lol: :lol: Zgadłaś :eviltong: Quote
olcha Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 nathaniel napisał(a):A nta tym obrazku pisał jeszcze **** you (i "mówił" to cziłałek :D ) Wykropkowało mnie, tam pisało f u c k you :D :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no :lol: Quote
sylwiaskalska Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 olcha napisał(a):Ja też (ale cziłka krótkowłosa) :oops: ale to już chyba nie w tym wcieleniu...bo czego ja bym nie chciała mieć :eviltong: E tam nie w tym wcieleniu :) w tym w tym :) a agility extra :) :multi: :multi: :multi: ja dostałam propozycje abym mojego małego wzieła na agility ale wole nie ryzykować ze skokami. Chociaz mój ostatnio szaleje ile się da i na razie jest git :) Quote
Mi. Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 olcha napisał(a):Oto przepis: :cool3: Kupujesz namiot (tzn taki daszek z 4 nogami) czekasz aż się połamie na wietrze, zrzucasz metalowe nogi do piwnicy, kupujesz psa, szukasz czegoś nadającego się w piwnicy, znajdujesz :p koniec dzięki :lol: Może wypróbuje :p Quote
Loona Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ha, udało mi się nadrobic zaległości, sesja na kanapie jest super :evil_lol: A agility pomysłowe :evil_lol: Quote
olcha Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 sylwiaskalska napisał(a):E tam nie w tym wcieleniu :) w tym w tym :) a agility extra :) :multi: :multi: :multi: ja dostałam propozycje abym mojego małego wzieła na agility ale wole nie ryzykować ze skokami. Chociaz mój ostatnio szaleje ile się da i na razie jest git :) Ja też się cały czas trzęsę nad nogami Tequili. Chyba nigdy nie pozwolę jej normalnie skakać :-( i nie zapiszemy sie na agility :-( ale myślałam o obedience :cool3: Quote
olcha Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 *luthien* napisał(a):dzięki :lol: Może wypróbuje :p :eviltong: :eviltong: :eviltong: Loona napisał(a): Ha, udało mi siem narobic zaległości, sesja na kanapie jest super :evil_lol: A agility pomysłowe :evil_lol: :crazyeye: miło mi, że Ci się chciało :p Hheheheh agility to pomysł Marysi i Uny :eviltong: a one nawet o tym nie wiedzą :eviltong: Quote
Kenduś Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Rzeczywiście, też bym była dumna z takiego ogrodzenia :lol: :eviltong: Quote
olcha Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Kenduś napisał(a):Rzeczywiście, też bym była dumna z takiego ogrodzenia :lol: :eviltong: :oops: :oops: :oops: Dumna jest bo w końcu na zdjęciu wyszła wysoooooka :lol: Quote
sylwiaskalska Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 olcha napisał(a)::oops: :oops: :oops: Dumna jest bo w końcu na zdjęciu wyszła wysoooooka :lol: Noooo a później jak widzą na real :) mówią : Boziu a na zdjęciu taka duża :) - u mnie tak jest ;) Quote
Recommended Posts