Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

olcha napisał(a):
Senna seria (trochę zgnieciona)...

Te otwarte oczy świadczą o śnie...a nawet o chrapaniu :shocked!:

Potem Era postanowiła przydusić trochę Tekilę...

...jednak udało jej się wydostać, trochę tylko sobie naciągnęła oczy :evil_lol: i za karę wbiła Erce tylny pazur w plecy :evil_lol:

i znów usypia

Weź tą cegłę! :mad:

Potem Tekila sobie poszła...i okazało się, że leżała no kostce :evil_lol:
hihihihiihihi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Świetne:lol:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

oktawia6 z tych ogrodowych swawoli zostały mi spodnie w trawie i spalone plecy :placz: znów :placz: a smarowałam się SPF25 :placz:
Dobrze, że moej pitt bule nie mają zapędów zjadania ścielących się im u stóp kwiatków :cool3:

*luthien* :grins: :grins: :grins:

Posted

olcha napisał(a):

a to nasze mini agility :cool3:
ooo wlasnie cos takiego potrzebuje:p Probowalam z bambusami ale malo trwale:lol:

Posted

*luthien* napisał(a):
ooo wlasnie cos takiego potrzebuje:p Probowalam z bambusami ale malo trwale:lol:

Oto przepis: :cool3:

Kupujesz namiot (tzn taki daszek z 4 nogami) czekasz aż się połamie na wietrze, zrzucasz metalowe nogi do piwnicy, kupujesz psa, szukasz czegoś nadającego się w piwnicy, znajdujesz :p koniec

Posted

olcha napisał(a):

FILM PT. "POGIĘŁO CIĘ?" - proszę zwrócić uwagę na minę Tequili :evil_lol:

buhahaha :lol: świetne

chcialabym miec taki zestaw :oops:

Posted

PIKA napisał(a):

Ja też (ale cziłka krótkowłosa) :oops: ale to już chyba nie w tym wcieleniu...bo czego ja bym nie chciała mieć :eviltong:

Posted

jest dobrze Olcha-maluchy mają przestrzeń do biegania a pradziwa wojowniczka zawsze w boju ponosi jakieś rany:evil_lol: -w tym przypadku bój ze słońcem-gdzie Twoje plecki przegrały.
Agilty jest super-one miały na początku wskazówki?-może pokazałaś osobiście jak mają biegać:evil_lol: ?

Posted

oktawia6 napisał(a):
jest dobrze Olcha-maluchy mają przestrzeń do biegania a pradziwa wojowniczka zawsze w boju ponosi jakieś rany:evil_lol: -w tym przypadku bój ze słońcem-gdzie Twoje plecki przegrały.
Agilty jest super-one miały na początku wskazówki?-może pokazałaś osobiście jak mają biegać:evil_lol: ?

:lol: :lol: :lol: bałdzo, baaaałdzo śmieszne :lol: :lol: :lol:

Często ląduję na czworaka przy nich :oops: ale akurat w tym przypadku nie :eviltong:

Byłam w szoku jak Tequila szybko załapała :crazyeye: i coraz poważniej myślę o profesjonalnym szkoleniu...ale to się jeszcze zobaczy :roll:

p.s. taka dygresja mnie naszła. Jeśli ktoś ma problemy z kręgosłupem niech nawet nie myśli o małym energicznym psie :shake:

Posted

olcha napisał(a):
:lol: :lol: :lol: bałdzo, baaaałdzo śmieszne :lol: :lol: :lol:

Często ląduję na czworaka przy nich :oops: ale akurat w tym przypadku nie :eviltong:

Byłam w szoku jak Tequila szybko załapała :crazyeye: i coraz poważniej myślę o profesjonalnym szkoleniu...ale to się jeszcze zobaczy :roll:

p.s. taka dygresja mnie naszła. Jeśli ktoś ma problemy z kręgosłupem niech nawet nie myśli o małym energicznym psie :shake:

to co Molosy:evil_lol: to kompletu? one by je wychowały:loveu:

Posted

olcha napisał(a):

a to nasze mini agility :cool3:

To zdjęcie pewnie było zrobione sekundę po tym, jak obie cziłki z zawrotną szybkością pokonały te słupki :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
buhahaha :lol: świetne

A nta tym obrazku pisał jeszcze **** you (i "mówił" to cziłałek :D )

Wykropkowało mnie, tam pisało f u c k you :D

Posted

oktawia6 napisał(a):
to co Molosy:evil_lol: to kompletu? one by je wychowały:loveu:

Przydałaby im się jakaś ciężka, nieustępliwa i nierozpieszczająca :oops: łapa :lol:
Ale narazie się nie zanosi :shake:

Posted

justynia napisał(a):
To zdjęcie pewnie było zrobione sekundę po tym, jak obie cziłki z zawrotną szybkością pokonały te słupki :lol:

:lol: :lol: :lol: Zgadłaś :eviltong:

Posted

nathaniel napisał(a):
A nta tym obrazku pisał jeszcze **** you (i "mówił" to cziłałek :D )

Wykropkowało mnie, tam pisało f u c k you :D

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no :lol:

Posted

olcha napisał(a):
Ja też (ale cziłka krótkowłosa) :oops: ale to już chyba nie w tym wcieleniu...bo czego ja bym nie chciała mieć :eviltong:

E tam nie w tym wcieleniu :) w tym w tym :) a agility extra :) :multi: :multi: :multi: ja dostałam propozycje abym mojego małego wzieła na agility ale wole nie ryzykować ze skokami. Chociaz mój ostatnio szaleje ile się da i na razie jest git :)

Posted

olcha napisał(a):
Oto przepis: :cool3:

Kupujesz namiot (tzn taki daszek z 4 nogami) czekasz aż się połamie na wietrze, zrzucasz metalowe nogi do piwnicy, kupujesz psa, szukasz czegoś nadającego się w piwnicy, znajdujesz :p koniec
dzięki :lol: Może wypróbuje :p

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
E tam nie w tym wcieleniu :) w tym w tym :) a agility extra :) :multi: :multi: :multi: ja dostałam propozycje abym mojego małego wzieła na agility ale wole nie ryzykować ze skokami. Chociaz mój ostatnio szaleje ile się da i na razie jest git :)

Ja też się cały czas trzęsę nad nogami Tequili. Chyba nigdy nie pozwolę jej normalnie skakać :-( i nie zapiszemy sie na agility :-( ale myślałam o obedience :cool3:

Posted

*luthien* napisał(a):
dzięki :lol: Może wypróbuje :p

:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Loona napisał(a):

Ha, udało mi siem narobic zaległości, sesja na kanapie jest super :evil_lol:

A agility pomysłowe :evil_lol:

:crazyeye: miło mi, że Ci się chciało :p

Hheheheh agility to pomysł Marysi i Uny :eviltong: a one nawet o tym nie wiedzą :eviltong:

Posted

Kenduś napisał(a):
Rzeczywiście, też bym była dumna z takiego ogrodzenia :lol: :eviltong:

:oops: :oops: :oops:
Dumna jest bo w końcu na zdjęciu wyszła wysoooooka :lol: