Basia&Safi Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 rany ale Ty musisz miec z nimi ubaw :cool3: czasem marzy mi sie drugi piesek ale to chyba dopiero jak bede na swoim :cool3: ale ten 2 to bedzie cos wiekszego marzy mi sie dogo argentino mmmmmmm mam slabosc do bialych pieskow :):):) Quote
olcha Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 justynia :lol: :lol: :lol: cieszę się, że się podobało :lol: :lol: :lol: sylwiaskalska :eviltong: :eviltong: :eviltong: to moja superprodukcja, a ty tylko, że dobre :shake: :eviltong: basiulka22tychy ubaw mam non stop! Chociaż Era mogłaby bardziej zaakceptować Tequilę. Też mam słabość do jasnych piechów (ale już nie chjcę nigdy białego bo mają straszne alergie :shake: ). A moje ulubione to czarne podpalane i biszkopty :cool3: Quote
Basia&Safi Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 nooo cos wiem na temat alergiiii ::):) chodz powiem Ci ze mialam przez 16 lat bialego kundelka( prawie samoyeda czy jakos tak;) ) i nie znalam czegos tekiego jak pies alergik a Safi to juz inne historia Quote
olcha Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Mojej alergiczce ostatnio wyskoczyło uczulenie na brzuszku i łapkach po spacerze nad Wisłę przez trawy bo szurała brzuszkiem po nich :shake: ale dałam jej w domu wapno i zaraz przeszło. A co swojej dajesz? Moja dostawała diphergan przez jakiś czas. Ale już nie ma objawów więc nie daję :multi: No i białe psiaki spalają się na słońcu. Słyszał ktoś o kremie z filtrem dla psów? Quote
malawaszka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 buuuahahaha filmik :klacz: uśmiałam się setnie :lol: :lol: :lol: Era Ci oszalała :lol: :lol: :lol: Quote
Basia&Safi Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 a roznie wapmno omegan teraz chce kupic gammolen :) a z lekow hmm nie pamietam maja takie skaplikowane nazwy ale ostatnio u weta dostala cos i na dosc dlugo pomoglo teraz znowu sie wybieramy :):):) No i białe psiaki spalają się na słońcu. yyy nie rozumie :) ?? wyjasnij prosze :) Quote
olcha Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [quote name='basiulka22tychy']a roznie wapmno omegan teraz chce kupic gammolen :) a z lekow hmm nie pamietam maja takie skaplikowane nazwy ale ostatnio u weta dostala cos i na dosc dlugo pomoglo teraz znowu sie wybieramy :):):) yyy nie rozumie :) ?? wyjasnij prosze :) hahahah ale napisałam :eviltong: Chodziło mi o to, że białe pieski jednocześnie mają różową skórę i np. Tequila bez przerwy jest spalona na nosku :shake: a się cholera nie chce w cieniu położyć :shake: O to dopytaj co pomogło tak na dłużej...w razie co dla mnie...ale mam nadzieję, że alergia nie wróci :angryy: Quote
olcha Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 malawaszka napisał(a):buuuahahaha filmik :klacz: uśmiałam się setnie :lol: :lol: :lol: Era Ci oszalała :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Era została perfidnie zmoczona :evil_lol: i musiała się szybko wytrzeć :lol: Quote
Vectra Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 hahahahahaha jaki harmider na tym fotelu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 film na foteliku:roflt: :roflt: :roflt: ależ te małe to mają ogień w dupie- Molosy a takie żwawe:diabloti: a widziałaś Olcha nowe zdjątka na galerii Gryfik i Dandi radosne pysie? Quote
olcha Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Vectra napisał(a):hahahahahaha jaki harmider na tym fotelu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Erce się czasem przypominają szczeniakowe czasy :lol: oktawia6 napisał(a): film na foteliku:roflt: :roflt: :roflt: ależ te małe to mają ogień w dupie- Molosy a takie żwawe:diabloti: a widziałaś Olcha nowe zdjątka na galerii Gryfik i Dandi radosne pysie? Po pierwsze: Czy ty cierpisz na bezsenność? :-o Po drugie: hihihihhi ogień w dupie :eviltong: może i mają ale nie zaglądałam :evil_lol: Po trzecie: Oczywiście, że widziałam :multi: i strasznie mi przykro, że są chorowitkami :-( ----------------------------------------------------------------------- Pisałam wam, że Tequila już od 2 dni ćwiczy ze mną slalom między słupkami? Idzie nam coraz lepiej i coraz szybciej :multi: Mam zamiar dojść do biegania między słupkami :cool3: Marysia (od Uny) mnie zainspirowała :p . Uczymy się także komendy "do tyłu" (=chodzenie przy nodze do tyłu :roll: nie wiem po co ale muszę tą małą wariatkę czymś zająć a to w miarę proste do nauczenia :evil_lol: ) A komenda "do nogi" wychodzi jej tylko wtedy kiedy mam smaczka w ręce (jak wyniucha, że oszukuję i smaczka mam dopiero w torebce to mnie olewa :placz: ). O i znów wam się muszę pożalić :-( Kiedy ćwiczyłyśmy slalom do płotu podeszedł pies ...i Tequila...mimo iż była skupiona maxymalnie na nauce wyczaiła go i dała dyla do płotu :placz: ja nie wiem co ja mam robić. Machałam jak głupia smaczkami ale jej w takich momentach nic nie powstrzyma :placz: Quote
oktawia6 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Olcha-ja po prostu tak ot kładę się o 4 rano:lol: mój TZ lula z moimi bobasami Gryfikiem i Dandim-to cała zagadka bezsseności-już nie pierwsza osoba się dziwi:-o a najbardzeij lubię wyciągać na pierwszą stronę - taką "swoją gromadkę" z PWP i jak kończę to cała 15-tka jest na 1 i wtedy lulu;) ale teraz Twoje Molosy już na 100% śpią:sleep2: razem z Tobą:sleep: Quote
olcha Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 oktawia6 napisał(a):Olcha-ja po prostu tak ot kładę się o 4 rano:lol: mój TZ lula z moimi bobasami Gryfikiem i Dandim-to cała zagadka bezsseności-już nie pierwsza osoba się dziwi:-o a najbardzeij lubię wyciągać na pierwszą stronę - taką "swoją gromadkę" z PWP i jak kończę to cała 15-tka jest na 1 i wtedy lulu;) ale teraz Twoje Molosy już na 100% śpią:sleep2: razem z Tobą:sleep: Hahahaha ojej biedaczko miejsca dla Ciebie w łóżku brakuje :lol: :lol: :lol: No to masz złote serce :klacz: :cool2: :buzi: Quote
olcha Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Zdjęcia z serii "Nieudana sesja" :lol: Moje foki :loveu: Długo jeszcze?? :sleep: Quote
olcha Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Nikt za nami nie tęskni, nikt nie wspomina, nikt nie ogląda... a co tam :evil_lol: i tak będę wklejać :cool3: Te weekendy rzeczywiście robią straszne przestoje :shake: ----------------------------------------------------------------------- Moja starowinka romantyczka i...... :lol: :lol: :lol: Quote
Vectra Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Jak nie ogląda :razz: :razz: :razz: ogląda , podziwia tylko nie pisze :eviltong: Quote
Mi. Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='olcha'] FILM PT. "POGIĘŁO CIĘ?" - proszę zwrócić uwagę na minę Tequili :evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
olcha Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 No od razu lepiej jak jesteście :grins: =--------------------------------------------------------------------= T: Eraaaaaa, mam Twoją piłeeeeczkę :cool3: T: Spajki, Spajki będziemy kumplami? (oglądaliście tą kreskówkę? :cool3: ) E: N.I.E E: I żeby mi to było ostatni raz! Quote
Vectra Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 hahahahaha dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Senna seria (trochę zgnieciona)... Te otwarte oczy świadczą o śnie...a nawet o chrapaniu :shocked!: Potem Era postanowiła przydusić trochę Tekilę... ...jednak udało jej się wydostać, trochę tylko sobie naciągnęła oczy :evil_lol: i za karę wbiła Erce tylny pazur w plecy :evil_lol: i znów usypia Weź tą cegłę! :mad: Potem Tekila sobie poszła...i okazało się, że leżała no kostce :evil_lol: Quote
cuciola Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 ogladamy ogladamy te twoje 2 potworki z ostrymi zebami! :D Quote
olcha Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 cuciola napisał(a):ogladamy ogladamy te twoje 2 potworki z ostrymi zebami! :D :grins: a jednak nie jestem sama :grins: Era na wakacjach pod "palemką" Quote
oktawia6 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 oglądamy Olcha:multi: :evil_lol: a jakże-ale wypasiona sesja zdjęciowa-ale przytulanki jakie swawole w ogrodzie, kwiat ścieli się nisko dla tych mały Pit Bulli:evil_lol: co za rozkosz co za ubaw :sweetCyb: :ylsuper: Quote
Recommended Posts