olcha Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 SUPER :multi: :multi: :multi: DZIĘKUJĘ! I PROSZĘ O WIĘCEJ! A moje ulubione jest to :loveu: ale znam troszkę inną wersję :evil_lol: no i to jeszcze lubię bo bardzo oddaje charakter cziłał: Quote
Koma Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='olcha'] :roflt: :roflt: :roflt: boskie :lol: Quote
olcha Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Koma']:roflt: :roflt: :roflt: boskie :lol: :eviltong: Mam więcej :cool3: cygaro :lol: Quote
olcha Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Troszkę mojej zziajanej Ery :loveu: i moje ulubione :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='olcha']SUPER :multi: :multi: :multi: DZIĘKUJĘ! I PROSZĘ O WIĘCEJ Ależ prosze ciebie bardzo :) Mam jeszcze hodowle akurat Gryfoników i twojego :) http://griffon.nu/index1.html Quote
justynia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Ojej, ale dawno nie widziałam tych słodkich wytrzeszczków :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
olcha Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Sylwiaskalska :lol: :lol: :lol: *luthien* Bardzo mi miło :p basiulka22tychy :loveu: :loveu: :loveu: jakie słodziaki! A ten pierwszy wygląda jak koto-pies :eviltong: Nawzajem miłego dnia :p Justynia :roflt: :roflt: :roflt: Witam! Quote
anetta Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 http://images2.fotosik.pl/92/966ff1a863f06e7d.jpg :roflt: Zdjecia z netu sa ekstra :lol::lol: Quote
olcha Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Zdjęcia z serii "Gdzie jest Era?" Troszkę wyjaśnię: Musiałam zmoczyć Erę bo myślałam, że się zaziaja na śmierć, a wiadomo co psy wyprawiają po "kąpieli" W tym czasie Tequila najpierw przyglądała się temu ze zdziwieniem, a potem próbowała dołączyć do zabawy. No więc "Gdzie jest Era?" T: Hę? T: :multi: T: mam Cię!...a gdzie reszta? T: berek :evil_lol: cdn :cool3: Quote
cuciola Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 hehe fajne zdjecia..czekam na ciag dalszy..zajrzyj do mojej galerii.. Quote
olcha Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 T: dawaj tyłek :evil_lol: ząbeczki :loveu: cdn :evil_lol: p.s. nie miałam sumienia zwalić ich z łóżka :shake: Quote
Mi. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='olcha']SUPER :multi: :multi: :multi: DZIĘKUJĘ! I PROSZĘ O WIĘCEJ! To ja jeszcze jakies mam :) mam jeszcze inne :p Quote
olcha Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='*luthien*']To ja jeszcze jakies mam :) mam jeszcze inne :p :cool3: :cool3: :cool3: dawaj :cool3: :cool3: :cool3: Rachael Hale robi cudne zdjęcia psom :loveu: A ta cziłka jest z Polski :cool3: o proszę http://www.graptolite.net/chihuahua.html Quote
Mi. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 O łał:lol: hehe:lol: to jest świetne:loveu: http://img79.imageshack.us/img79/129/szczeniaczek5oy.jpg :):):) Quote
oktawia6 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 to jest odlot:roflt: :ylsuper: a to :loveu: :glaszcze: :iloveyou: :n00b: Quote
olcha Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 cd T: Wiem, że tam jesteś :diabloti: T: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wystarczy wiedzieć gdzie nacisnąć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i sama wychodzi :evil_lol: E: :placz: W tym domu nie można mieć chwili spokoju! E: To wszystko przez Ciebie :vamp: :angryy: Quote
Kenduś Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 :lol: :lol: :lol: Mój ulubiony serial :multi: Podobny mam w domu :cool3:, tylko z dwoma facecikami :diabloti: Quote
an3czka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='olcha']Zdjęcia z serii "Gdzie jest Era?" Troszkę wyjaśnię: Musiałam zmoczyć Erę bo myślałam, że się zaziaja na śmierć, a wiadomo co psy wyprawiają po "kąpieli" W tym czasie Tequila najpierw przyglądała się temu ze zdziwieniem, a potem próbowała dołączyć do zabawy. No więc "Gdzie jest Era?" T: Hę? T: :multi: T: mam Cię!...a gdzie reszta? T: berek :evil_lol: cdn :cool3: Matko z córką! Co tu się dzieje!:evil_lol: Quote
olcha Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Kenduś :multi: nareszcie już myślałam, że nie żyjesz :evil_lol: an3czka ja sama nie wiem :shake: :eviltong: FILM PT. "POGIĘŁO CIĘ?" - proszę zwrócić uwagę na minę Tequili :evil_lol: Quote
justynia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='olcha'] FILM PT. "POGIĘŁO CIĘ?" - proszę zwrócić uwagę na minę Tequili :evil_lol: No nie! Super!!!!!!!! Zachodziłam się ze śmiechu, Tequila była tak strasznie zdziwiona i zniesmaczona szaleństwami Erci, że normalnie wymiękłam :cool2: Quote
sylwiaskalska Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='olcha']Kenduś :multi: nareszcie już myślałam, że nie żyjesz :evil_lol: an3czka ja sama nie wiem :shake: :eviltong: FILM PT. "POGIĘŁO CIĘ?" - proszę zwrócić uwagę na minę Tequili :evil_lol: Dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts