Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

olcha napisał(a):

Ta dogomania mnie wykończy kiedyś :lol: :lol: :lol: śmieję się czasem do łez :lol: :lol: :lol:

Olcha, żebyś Ty widziała, jak ja się chichrałam, oglądając i czytając komiks o Tequili gryżacej patyka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
Ola, fajną masz siostrzeniczkę :loveu:
lubię takie maluszki :p

sucze też śliczne.... rozbrykane, zazdrosne ale chyba zadowolone?

Nie miały o co być zazdrosne bo cały czas się ze mną bawiły (i dlatego Maja po cioci powtarzała ruchy :lol: ) zadowolone były strasznie :lol: Tequila trochę mniej, skakała i ją odganiałam od Majki, ale potem załapała, że nie wolno i się grzecznie bawiły :loveu: sielanka :loveu:

Posted

Behemot napisał(a):
Olcha, żebyś Ty widziała, jak ja się chichrałam, oglądając i czytając komiks o Tequili gryżacej patyka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:lol: :lol: :lol: cieszę się, że się podobało :lol: :lol: :lol:

Posted

olcha napisał(a):
:lol: :lol: :lol: cieszę się, że się podobało :lol: :lol: :lol:

Bardzo! :lol: Chcę wiecej!
Masz talent, Olcha, i zacięcie satyryczne :lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Bardzo! :lol: Chcę wiecej!
Masz talent, Olcha, i zacięcie satyryczne :lol:

:lol: :lol: :lol: i kto to mówi? :lol: :lol: :lol:

Więcej nie ma! Koniec! Nie mam weny twórczej! Wypalam się :evil_lol: moja artystyczno-satyryczna dusza odmawia współpracy :evil_lol:

Posted

[quote name='olcha']:roflt: molosy :roflt:

A od ilu Muszka siedzi niewinnie w więzieniu?

Tu specjalnie dla Ciebie wątek Muszki ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27133

P.S. Molosy to jeszcze nic, ostatnio babka w autobusie zapytała czy moje małe (Wiesz Gryfoniki) to Jamniki? :niedowia: a ja jej pewnie odparłam, "nie to Pit Bulle":roflt: "aaaa jakie łaaaadne" no, może byłam mało tolerancyjna ale Jamnika każde dziecko zna a Gryfonik jest do niego podobny jak Wodołaz do Charcika Włoskiego:ylsuper:

Posted

Behemot napisał(a):
To mówiłem ja, Jarząbek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To nie zostaje mi nic innego niż "łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje prezes naszego klubu! nieeeeech żyje nam" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='oktawia6']Tu specjalnie dla Ciebie wątek Muszki ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27133

P.S. Molosy to jeszcze nic, ostatnio babka w autobusie zapytała czy moje małe (Wiesz Gryfoniki) to Jamniki? :niedowia: a ja jej pewnie odparłam, "nie to Pit Bulle":roflt: "aaaa jakie łaaaadne" no, może byłam mało tolerancyjna ale Jamnika każde dziecko zna a Gryfonik jest do niego podobny jak Wodołaz do Charcika Włoskiego:ylsuper:

Boję się wchodzić na ten wątek :-( :-( :-(

Hehhhehehehh pewnie i tak nie załapała :evil_lol: trzeba jej było powiedzieć Lessie lub Bethoven :evil_lol:

Pozdrowienia od moich ciułałek :lol: dla Twoich pięknych jamników :evil_lol:

Posted

[quote name='olcha']Boję się wchodzić na ten wątek :-( :-( :-(

Hehhhehehehh pewnie i tak nie załapała :evil_lol: trzeba jej było powiedzieć Lessie lub Bethoven :evil_lol:

Pozdrowienia od moich ciułałek :lol: dla Twoich pięknych jamników :evil_lol:

Olcha, wejdź-jestem z Tobą-na początku jak weszłam na PWP myślałam, że nerwicy serca dostanę-ale zawsze można jakoś pomóc-choć troszkę-są sposoby-naprawdę-najdrobniej chociaż wątek na 1 stronkę wyrzucić i takie różne;) są tam jej zdjęcia Muszki maleńkości-mówię Ci.:roll:

Co do moich Red Nos'ów, hmmmm Jamników;) buzi przekażę:eviltong:

Posted

oktawia6 napisał(a):
Olcha, wejdź-jestem z Tobą-na początku jak weszłam na PWP myślałam, że nerwicy serca dostanę-ale zawsze można jakoś pomóc-choć troszkę-są sposoby-naprawdę-najdrobniej chociaż wątek na 1 stronkę wyrzucić i takie różne;) są tam jej zdjęcia Muszki maleńkości-mówię Ci.:roll:

Co do moich Red Nos'ów, hmmmm Jamników;) buzi przekażę:eviltong:

Przestałam wchodzić na PWP :-( nie umiem pomóc tylu zwierzętom :-( nie umiem wybrać jednego psiaka, któremu można pomóc :-(

Wolę walczyć z tym problemem już na początku tej drogi (czyli sterylizacje, kastracje i uświadamianie ludzi) może nie za dobrze mi to wychodzi ale już parę osób przekonałam :multi:

Do Muszki oczywiście wejdę :-(

Posted

[quote name='olcha']Przestałam wchodzić na PWP :-( nie umiem pomóc tylu zwierzętom :-( nie umiem wybrać jednego psiaka, któremu można pomóc :-(

Wolę walczyć z tym problemem już na początku tej drogi (czyli sterylizacje, kastracje i uświadamianie ludzi) może nie za dobrze mi to wychodzi ale już parę osób przekonałam :multi:

Do Muszki oczywiście wejdę :-(

To jest właśnie pomoc-lepiej zapobiegać niż leczyć-to co robisz Olcha również jest ważną formą pomocą-pomoc nie tylko polega na tym by adoptować w pojedynkę 50-siąt psów=to co robisz bardzo ważne.
A za odwiedziny Muszki na jej wątku-dziękuję ślicznie:p . Będę tu do Ciebie zaglądać-a najbardziej Cię zapamiętałam z Twojej pierwszej głównej strony o Twoich pieskach-piękny wiersz czy historia-kiedyś nawet wysłałam Ci priva-jak byłam nim zachwycona-choć to smutna historia-jest piękna. Buziaki dla Twoich Molosów:eviltong: :loveu:

Posted

oktawia6 napisał(a):
a najbardziej Cię zapamiętałam z Twojej pierwszej głównej strony o Twoich pieskach-piękny wiersz czy historia-kiedyś nawet wysłałam Ci priva-jak byłam nim zachwycona-choć to smutna historia-jest piękna. Buziaki dla Twoich Molosów:eviltong: :loveu:

:eviltong: :eviltong: :eviltong: pamiętam :p

Ale ta historia jest autorstwa Pasavery (autorki "mojej" strony)

Posted

a jutro naszykuj się:eviltong: będą nowe fotki na Gryfik i Dandi radosne pysie - SylwiaSkalska je wklei special for me:eviltong: :p :multi: będzie na kogo popatrzeć-pysie nadchodzą:iloveyou: :Dog_run:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']No właśnie gdzie są fotki :mad: :mad: :evil_lol:

:placz: :placz: :placz:

No przecież dopiero co wstawiłam 40 zdjęć :placz:

sadystki :placz:

W ten upał to mi się nie chce latać z aparatem :shake:

Jedynym stworzeniem w moim domu, które jest przeszczęśliwe z takiej pogody jest...Tequila! Smaży się na rozgrzanej do czerwoności kostce, nie obchodzi ją wystawiona miska z wodą, biega z piłeczką w zębach wpijając błagalnie we mnie wzrok "no rzuć, rzuć, rzuć". Nie mam siły :placz:

A Era co chwila wychodzi z cienia zziajana, wypija hektolitry wody :p to się nazywa porządny pies :p

Od razu widać, że jedna ma przodków z Meksyku, a druga z Niemiec :eviltong:

Właśnie obrabiam zdjęcia :watpliwy:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Hahahahhaha dobre. Ile waży twoja Tequila ?

Ostatnio ważona 2,3 kg. Ale zazwyczaj waży około 2 kg (+/- 0,3 kg)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Ale fajna kruszynka :) połowa mojego małego :)

Puszek okruszek :eviltong:
A ile Laluś waży?
Pewnie tyle ile Era (4,5kg)

tyłeczek :evil_lol: