Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no proszę niezłe pikniki, a cudo czemu tylko chwilowo - zawsze moze być cudo na stałe :cool3:
ale wiem wiem też miałam niedawno takiego malucha, który trafił w dobre rączki

Posted

[quote name='an3czka']Jakie one niezadowolone:lol:

Tequila bo ją zgarnęłam właśnie z ziemi za niemiłosierne szczekanie

Tośka bo miała fajną zabawę próbując bawić się z Tequilą

:shake: :shake: :shake:

konflikt interesów :evil_lol:

[quote name='AlKil']
ale duch w niej wielki!!!!:razz:

Amen :lol:

[quote name='agabass']
no proszę niezłe pikniki, a cudo czemu tylko chwilowo - zawsze moze być cudo na stałe :cool3:
ale wiem wiem też miałam niedawno takiego malucha, który trafił w dobre rączki

Pikniki naukowe :eviltong:

A cudo narazie zostaje oby jak najdłużej (p.s. tak w gwoli wyjaśnienia Tosia nie jest moja tylko koleżanki)

Posted

Tak się wielka Tośka bała małej wrzaskliwej Tekili :evil_lol:

A Era się tylko temu przygląda :eviltong:

I Tekila bardzo z siebie zadowolona :watpliwy:

Posted

Biedna Tosia:shake:, caly czas ją wariat Tequila zaczepia:evil_lol:

a Era....siedzi tak cicho, a w głowie sobie mysli: "jak dobrze że Tq znalazła sobie nowa ofiaredo dręczenia.:lol::diabloti:"

Posted

moon_light napisał(a):
Biedna Tosia:shake:, caly czas ją wariat Tequila zaczepia:evil_lol:

a Era....siedzi tak cicho, a w głowie sobie mysli: "jak dobrze że Tq znalazła sobie nowa ofiaredo dręczenia.:lol::diabloti:"

:lol: :lol: :lol: Dokładnie!

Posted

[quote name='olcha']Ehh...sama tego jeszcze nie wiem :niewiem: Pewnie dopiero na emeryturze :cool3:

Uwaga wklejam zdjęcia :eviltong: wy małe sadystki!

T: Ja też ja też ja też chceee :placz:

T: Nie głaszcz jeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! :placz:

T: słyyyszzzzyyyyszzz??? :placz:

(zbliżenie :evil_lol: )

T: Nooo od razu lepiej :cool3: :cool3: :cool3:

T: O tak tak tak mi rób :loveu: troszkę bardziej w prawo :loveu:

T: mmmmmmmmmmmmmm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aż mi humor się poprawił :) dore skada ja to znam tą zazdrość :)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aż mi humor się poprawił :) dore skada ja to znam tą zazdrość :)

:grins: :grins: :grins:
Bardzo się cieszę, że mogłam poprawic humor :p

Strasznie są zazdrosne o siebie (tzn. mówię o Erze i Tequili)

[quote name='sylwiaskalska']
No ona to dopiero wielkoludek :smile: :smile: :smile: :smile:

Najmniejszy wielkoludek :lol:

[quote name='anetta']
No nie moge, Tequila jest niesamowita :roflt::roflt::roflt::roflt:

A kosc DLA DUZYCH psow, brak mi slow :roflt::roflt::roflt:

:eviltong: :eviltong: :eviltong:
A która kość? :hmmmm:

Posted

:eviltong: :eviltong: :eviltong:
Nie no może bez przesady :eviltong: w domu byłam przed 23 :eviltong:

tą ogromniastą jaszczurę prawie bym przejechała :shake: mało brakowało :shake:

Posted

A która kość?

ups, wpadka :siara: nie przeczytalam dokladnie, a tam bylo napisane ze to karm dla duzych psow:oops: Co nie zmienia faktu ze i tak smiesznie to wyglada :lol::lol:

Cudne zachody :loveu::loveu:

Posted

Boże jakie przepiękne widoki-w jakiej to miejscowości-chciałabym mieszkać w takich pięknych krajobrazach-pieski miałyby wspaniałe spacery:Dog_run: a nie dookoła bloków przy skwerku co prawda ale nawet nie ma porównania-wspaniałe-rozmarzyłam się patrząc na te zdjęcia-po prostu zjawisko.
Twoje malce do zjedzenia-jak bym miała takiego szkraba to zamówiłabym chyba dla niego łóżeczko w kształcie buta-tak mi się pomyślało jak go zobaczyłam przy Twoim koturnie:lol: .
Pozdrawiam i "Gryfik i Dandi radosne pysie" też się uśmiechają:evillaug:

a to tak z innej "beczki" special for you:bye:

The Guinness Records website currently lists "Big Boss", a Yorkshire Terrier, as the smallest dog in the world. Big Boss was listed at 11.94cm (4.7in) tall when guardian Dr. Chai Khanchanakom from Thailand registered the toy dog with Guinness. Above: Big Boss has a small drinking problem.
(Photo: Guinness World Records)

Posted

[quote name='oktawia6']Boże jakie przepiękne widoki-w jakiej to miejscowości-chciałabym mieszkać w takich pięknych krajobrazach-pieski miałyby wspaniałe spacery:Dog_run: a nie dookoła bloków przy skwerku co prawda ale nawet nie ma porównania-wspaniałe-rozmarzyłam się patrząc na te zdjęcia-po prostu zjawisko.
Twoje malce do zjedzenia-jak bym miała takiego szkraba to zamówiłabym chyba dla niego łóżeczko w kształcie buta-tak mi się pomyślało jak go zobaczyłam przy Twoim koturnie:lol: .
Pozdrawiam i "Gryfik i Dandi radosne pysie" też się uśmiechają:evillaug:

Oj to prawda. Czasem jak musiałam zostawać w Warszawie na noc z Erą ( z Tequilą jeszcze mi się nie zdarzyło) i lecieć z nią na spacer do parku (2 krzaki na krzyż) to aż mi się jej szkoda robiło :shake:

Hehehe budka bucik powiadasz? :eviltong: Cziłki lubią się wtulać w coś miękkiego i ciepłego (wszelkiego rodzaju futerka), a pinczery uwielbiają ciasne, ciemne i dłuuugie budki żeby można się było w nich ukrywać. To tak z moich obserwacji :eviltong:

A co do miejscowości :eviltong: znajduje się nad Wisłą niedaleko Puszczy Kampinoskiej :p a na spacery zawsze można wybrać się samochodem :cool3: :cool3: :cool3: Serdecznie zapraszam :cool3:

[quote name='oktawia6']
a to tak z innej "beczki" special for you:bye:

The Guinness Records website currently lists "Big Boss", a Yorkshire Terrier, as the smallest dog in the world. Big Boss was listed at 11.94cm (4.7in) tall when guardian Dr. Chai Khanchanakom from Thailand registered the toy dog with Guinness. Above: Big Boss has a small drinking problem.
(Photo: Guinness World Records)

A takich rekordów też mi szkoda :shake: Mam nadzieję, że ten piesek jeszcze długo i zdrowo pożyje.

Posted

i jeszcze coś cudnego dla Ciebie:loveu: zarazem do adopcji

"Starsza Pani z zasadami", która "nie da sobie w kaszę dmuchać" około 10 lat, spokojna, ale jak trzeba to da o sobie znać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czeka na domek w schronisku swarzędzkim! Suczka jest wysterylizowana i zdrowa

:loveu: MUSZKA:loveu:

Posted

[quote name='oktawia6']i jeszcze coś cudnego dla Ciebie:loveu: zarazem do adopcji

"Starsza Pani z zasadami", która "nie da sobie w kaszę dmuchać" około 10 lat, spokojna, ale jak trzeba to da o sobie znać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czeka na domek w schronisku swarzędzkim! Suczka jest wysterylizowana i zdrowa

:loveu: MUSZKA:loveu:

:-( :-( :-( O matko tylko nie to :-( :-( :-(
Jaka ona kochana i te krzywe ząbki :loveu:

NIE MOGĘ JEJ WZIĄĆ :-( :-( :-(

:placz: :placz: :placz:

Jak można porzucić takie maleństwo! Jak można porzucić cokolwiek :angryy: :-(

Posted

Teraz wklejam zdjęcia najdroższych mi stworzeń stąpających po tej ziemi :cool3: nie muszę wspominać, że obie są najkochańsze, najpiękniejsze i najmądrzejsze? Prawda? :cool3:

M (jak Maja): Chodź piesku :cool3:

E: Tak tak tak :multi: kolejna rzucająca :multi:

M: :multi:
E: :multi:

M: łoł poczekaj ja się dopiero uczę :p

M: no chooodź piesssku :lol:

cdn