Patka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 oj biedna ale chociaż masz orginalną opaleniznę :cool3: Quote
olcha Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Patka napisał(a):oj biedna ale chociaż masz orginalną opaleniznę :cool3: :shake: Tak bardzo i będę się z nią dumnie obnosić :eviltong: Smaruje się SPF25 tam gdzie jestem opalona i mam nadal taki zamiar dopóki mi się nie wyrówna :watpliwy: :eviltong: Mam teraz lepszy humor :p więc idę spać, a jutro znów nauka :shake: nawet zaczyna mi się podobac ten stresik :cool3: Quote
olcha Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Dla nie wtajemniczonych...ta "kostka" to karma dla dużych psów :eviltong: kupiłam ją za oszałamiającą cenę 0,10 zł :cool3: ale nie mogłam wyjść z zoologicznego z pustymi rękami :eviltong: Quote
moon_light Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 olcha napisał(a): Dla nie wtajemniczonych...ta "kostka" to karma dla dużych psów :eviltong: kupiłam ją za oszałamiającą cenę 0,10 zł :cool3: ale nie mogłam wyjść z zoologicznego z pustymi rękami :eviltong: Hahhahahahahhhahhahahahahhahahahhaha BOSKIE !!! BOOOOSKIE !!! Nominuje to do konkursu !! Łahahahhah żaden pies nie strzela takich min:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ps. nadaj jakis tytuł temu zdjęciu(prosze ;])- takie wymogi konkursowe Quote
oktawia6 Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Przyrodnie rodzeństwo-jaaaa- jakie słodkie- o Boziu-Olcha to małe dzidzi jest słodkie-masz wspaniałą ferajnę-dzięki za wizytę u moich Gryfoników Brukselkich "Gryfik i Dandi radosne pysie";) Quote
Basia&Safi Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 :o o jaaaaaaaa jakie malenstwo co to za slodzizna ?? :)::) Quote
an3czka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 olcha napisał(a): Dla nie wtajemniczonych...ta "kostka" to karma dla dużych psów :eviltong: kupiłam ją za oszałamiającą cenę 0,10 zł :cool3: ale nie mogłam wyjść z zoologicznego z pustymi rękami :eviltong: O kurde! Ale klimat!:lol: :lol: :lol: Quote
olcha Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Ja bym nadała temu zdjęciu tytuł " :WTF:" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pasavera Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Boska Tequilka - boskie fotki :lol: :buzi: dla malutkiej od Fiśki Quote
olcha Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 basiulka22tychy napisał(a)::o o jaaaaaaaa jakie malenstwo co to za slodzizna ?? :)::) Ta słodzina to najprawdopodobniej przyrodni braciszek/siostrzyczka Tequilki. Już teraz pewnie dorosłe :loveu: Pewnie podobnie wyglądała malutka Tequilka :loveu: Quote
olcha Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Pasavera napisał(a):Boska Tequilka - boskie fotki :lol: :buzi: dla malutkiej od Fiśki Pasavera :multi: :multi: :multi: Witaj! Nie odpisujesz na moje PW :-( Quote
Pasavera Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 olcha napisał(a):Witaj! Nie odpisujesz na moje PW :-( A kiedy mi wysłałaś? :crazyeye: Napisz jeszcze raz pliska:roll: Quote
olcha Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 oktawia6 napisał(a): Przyrodnie rodzeństwo-jaaaa- jakie słodkie- o Boziu-Olcha to małe dzidzi jest słodkie-masz wspaniałą ferajnę-dzięki za wizytę u moich Gryfoników Brukselkich "Gryfik i Dandi radosne pysie";) :oops: Eee tam dwa psy to jeszcze nie ferajna, chociaż próbują to nadrobić łobuziary :eviltong: Quote
olcha Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Pasavera napisał(a):A kiedy mi wysłałaś? :crazyeye: Napisz jeszcze raz pliska:roll: Już teraz nic :eviltong: chciałam żebyś wkeliła na moja stronę banner akcji charytatywnej ale już się skończyła :eviltong: Trudno za miesiąc będzie znowu :p Wyślę jeszcze raz to PW Quote
olcha Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Dzięki moon_light :eviltong: za nominowanie mojego zdjęcia :eviltong: Quote
moon_light Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 olcha napisał(a):Dzięki moon_light :eviltong: za nominowanie mojego zdjęcia :eviltong: Nie dziękuj tylko więcej zdjęć daj :eviltong::lol: Quote
Loona Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Olcha, gdzie zdjęcia? :mad: Ładnie to tak?! Ja wiem, nauki dużo itp. ale nie uczysz się non stop, więc trzy minuty na zdjęcia to chyba masz :eviltong: Quote
olcha Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Zdałam :multi: na 5 :multi: Ajm friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :multi: No dobra prawie frii :watpliwy: Zaraz czegoś poszukam i wkleję :cool3: Quote
Loona Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Gratulacje :multi: :smilecol: :laola: A kiedy będziesz friii? :evil_lol: Quote
olcha Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Ehh...sama tego jeszcze nie wiem :niewiem: Pewnie dopiero na emeryturze :cool3: Uwaga wklejam zdjęcia :eviltong: wy małe sadystki! T: Ja też ja też ja też chceee :placz: T: Nie głaszcz jeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! :placz: T: słyyyszzzzyyyyszzz??? :placz: (zbliżenie :evil_lol: ) T: Nooo od razu lepiej :cool3: :cool3: :cool3: T: O tak tak tak mi rób :loveu: troszkę bardziej w prawo :loveu: T: mmmmmmmmmmmmmm Quote
olcha Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 A żebyście się nie pytały gdzie Era uprzedzę wasze pytania :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Moja najkochańsza Quote
madziasto4 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='olcha']Ehh...sama tego jeszcze nie wiem :niewiem: Pewnie dopiero na emeryturze :cool3: Uwaga wklejam zdjęcia :eviltong: wy małe sadystki! T: Ja też ja też ja też chceee :placz: T: Nie głaszcz jeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!! :placz: T: słyyyszzzzyyyyszzz??? :placz: (zbliżenie :evil_lol: ) T: Nooo od razu lepiej :cool3: :cool3: :cool3: T: O tak tak tak mi rób :loveu: troszkę bardziej w prawo :loveu: T: mmmmmmmmmmmmmm :roflt: No ja z niej nie mogę :roflt: Co za śmieszna, mała niedobrota :grin: Quote
olcha Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 w porównaniu do buta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wątła klata :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='olcha'] Uwaga wklejam zdjęcia :eviltong: wy małe sadystki! Jakie one niezadowolone:lol: Quote
Recommended Posts