Marysia_i_gończy Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='olcha'] Widzę tu spory potencjał :lol: Jakbyście się przyłożyły zrobiłybyście furorę na zawodach :evil_lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
madziasto4 Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 ja się nie chcę chwalić :evil_lol: ale myślałam o rabarbarze przed podpowiedzią :lol: ale fajnie wyszła na tym zdjęciu :loveu: na pierwszy rzut oka wygląda jak zajączek :lol: Quote
olcha Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Widzę tu spory potencjał :lol: Jakbyście się przyłożyły zrobiłybyście furorę na zawodach :evil_lol: Pozdrawiam Marysia i Una Potencjał jest ale chwilowy. Potem leń pada na trawie :eviltong: Ale na wakacjach nie daje za wygraną i potem ją muszę do domu na rękach nieść bo sama już nie ma siły iść :p :lol: Co do zawodów to już chyba za stare jesteśmy...:eviltong: żeby z młodziakami wygrywać :eviltong: Quote
olcha Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='madziasto4']ja się nie chcę chwalić :evil_lol: ale myślałam o rabarbarze przed podpowiedzią :lol: ale fajnie wyszła na tym zdjęciu :loveu: na pierwszy rzut oka wygląda jak zajączek :lol: To tym bardziej :klacz: Bo to jest zajączek tylko csiii bo mnie z DGM wyrzucą :look3: Quote
madziasto4 Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='olcha']To tym bardziej :klacz: Bo to jest zajączek tylko csiii bo mnie z DGM wyrzucą :look3: [SIZE="1"]oj to ja już nic nie mówie, ale niechby tylko spróbowali wyrzucić :mad: Quote
olcha Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='madziasto4']oj to ja już nic nie mówie, ale niechby tylko spróbowali wyrzucić :mad: :calus: :calus::calus: Quote
Teklunia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='olcha']:klacz: :klacz: :klacz: Brawo!!!!!!!! W nagrodę zdjęcie :eviltong: CUDO!!! rewelacyjna perspektywa :D :D :D Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzę,że u Was już WIELKANOC :p Quote
Gosiek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzę,że u Was już WIELKANOC :p :lol::lol: jaki śliczny króliczek :loveu: Quote
olcha Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 no i się wydało :shake: teraz napewno mnie z DGM wyrzucą :eviltong: Quote
Teklunia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 ja dopiero teraz sie zorientowalam ze to kroliczek :-o zaraz pisze donos do Moda, ze mamy na forum galerie przedstawiciela niedozwolonego gatunku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 :modla: :modla: :modla: :placz: :placz: :placz: :placz: Zaloguję się pod innym nikiem :cool3: :diabloti: i przebiorę mojego królika i nietoperza porządniej:ices_bla: Quote
Pysia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='olcha']:modla: :modla: :modla: :placz: :placz: :placz: :placz: Zaloguję się pod innym nikiem :cool3: :diabloti: i przebiorę mojego królika i nietoperza porządniej:ices_bla: Witaj :) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A fota wręcz rewelacyjna !!:multi: Króliczek boski :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
justynia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='olcha']:klacz: :klacz: :klacz: Brawo!!!!!!!! W nagrodę zdjęcie :eviltong: Prześliczności!!!! Jakiś zrelaksowany maluszek :thumbs: Quote
justynia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='olcha']:klacz: :klacz: :klacz: Brawo!!!!!!!! W nagrodę zdjęcie :eviltong: Prześliczności!!!! Jakiż zrelaksowany maluszek :thumbs: Quote
Kenduś Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Jestem za założeniem tajnego kółka adorującego "króliczka Tequilki" :lol: Quote
olcha Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Dziewczyny dzięki :eviltong: Marchewki proszę przysyłać na adres....:lol: Kenduś napisał(a): Jestem za założeniem tajnego kółka adorującego "króliczka Tequilki" :lol: Tequilka nie ma króliczka :shake: :evil_lol: Quote
Kenduś Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 olcha napisał(a): Tequilka nie ma króliczka :shake: :evil_lol: ach to łapanie za słówka :eviltong: Króliczka - Tequilki :razz: Quote
olcha Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Kenduś napisał(a):ach to łapanie za słówka :eviltong: Króliczka - Tequilki :razz: Jak się łapie za słówka króliczka Tekilki? :niewiem::evil_lol: Quote
Kenduś Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 zamordujem!!! :diabloti: :mad: ide spać!!! :razz: Poprosimy o zdjęcie "dwa psy w jednym" :eviltong: Quote
olcha Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Kenduś']zamordujem!!! :diabloti: :mad: ide spać!!! :razz: Poprosimy o zdjęcie "dwa psy w jednym" :eviltong: Mła? Za co :roll: Prosisz masz: A to dziecko mojego króliczka i nietoperza..imię "onedog" :evil_lol: to drugie szczenie z miotu...imię "twoheads" To mamusia :lol: A takie ma sexi długie nóżki :cool3: Quote
Kenduś Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 jes, jes, jes :lol: maj fejwryt pikczer!!! :loveu: i inne :razz: Tequila-Króliczek na Pierwszą Damę :loveu: Quote
Jupi Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='olcha']Frisbee przyszło :cool3: jupi nowa zabawka! Jeeeeeeeeeee jupi!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Jupi nowa zabawka???? - Jupi jeszcze czeka na swoje frisbee:eviltong: :evil_lol: króliczek BOSKI:loveu: Quote
Basia&Safi Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 :D:D:D:D swietna fotka naprawde jak kroliczek hihihih Quote
olcha Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='Kenduś']jes, jes, jes :lol: maj fejwryt pikczer!!! :loveu: i inne :razz: Tequila-Króliczek na Pierwszą Damę :loveu: Proszę więc przygotować odpowiedni transparent i iść skandować pod dom prezydencki, może prezydent wybierze Tequilę :roll: zamiast... Quote
Recommended Posts