olcha Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='basiulka22tychy']ejjjjjjjjj no posun sie :D:D:D:D a tak wogule gratuluje konkursu :):):):):) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nawet nie wiedziałam :crazyeye: II miejsce :multi: :multi: :multi: Dziękuję wszystkim za oddane na moje zdjęcie głosy :oops: :multi: Quote
olcha Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='Behemot'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rany, jaki gremlins :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mówiłam, że to jest mieszanka genetyczno-gatunkowo-rasowa :niewiem: więc i trochę gremlina się znalazło :evil_lol: :lol: Quote
olcha Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='*luthien*']Gratuluje 2 miejsca w konkursie:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Dziękuję :multi: Quote
olcha Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Przyjechała Tośka :multi: i wszystko było by super...gdyby nie Tequila :-( Era jak zwykle pilnuje swoich zabawek ale jest w miarę grzeczna... A Tequila :placz: szczeka do upadłego, aż jej się ślina zbiera w kącikach (wygląda jak wściekły pies). Wyszłam z nią poza podwórko żeby poznały się na obcym terenie :shake: ale to nic nie dało. Potem puściłam je wolno na podwórku ale ona szczekała aż do upadłego :placz: Teraz siedzą w domu i Tequila non stop szczeka. Uspokaja się dopiero jak Tośka jest gdzieś daleko (np. na dworzu). Nic nie działa...odwracanie uwagi zabawkami, mówienie miłym głosem, krzyczenie :oops: Tośka nie reaguje nerwowo chociaż zaczęła już ustępować i chować się " w swoją" Panią :-( boję się żeby potem nie miała urazu do małych psów :-( CO MAM ROBIĆ? :-( Quote
olcha Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='Loona']I jak? Nie pozagryzały się jeszcze? :evil_lol: Normalnie dzięki za wsparcie :shake: :eviltong: Nie pozagryzały się. Tośka ustępowała (nie mogła się ruszać, bawić, jeść itd). W końcu Tequili coś odbiło i zaczęła się z nią bawić (ganiała po całym podwórku :multi: ) :niewiem: poczym znów ją obszczekała i znów się bawiła... NIC Z TEGO NIE ROZUMIEM NIC! :niewiem: Generalnie miałam ciężkie 2 dni bo świdrujący szczek Tekili odbija mi się nadal między mózgiem, a czaszką :roll: Jak będę mieć więcej czasu (już od poniedziałku to będę tu częściej zaglądać i wstawie zdjęcia. Quote
Loona Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 No to czekamy na zdjęcia (ja przynajmniej :evil_lol: ) Quote
olcha Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 z wywalonym jęzorem, z lekkim wytrzeszczem ... tak wygladała po dzikiej zabawie z Tośką :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='olcha'] z wywalonym jęzorem, z lekkim wytrzeszczem ... tak wygladała po dzikiej zabawie z Tośką :evil_lol: Wygląda jakby się czymś odurzyła:evil_lol: Quote
anea Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Wyjaśnij mi proszę co masz na myśli pisząc zabawa??? Czy chodzi Ci o: a) próby kradzieży Tośkowej kości b) ekspresowe uciekanie przed Tośką c) czy może histeryczno-konwulsyjny jazgot (tzn szczekanie) ????????? Bo tylko te trzy formy "zabawy " pamietam :) Ale chociaż było bardzo "męcząco" zarówno dla psów jak i dla ludzi... to musimy to jeszcze kiedyś powtórzyć :D Quote
olcha Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 A więc zabawa to było właśnie kradnięcie kości i uciekanie przed Tośką. A ten jazgotliwy świdrujący szczek był dopiero później :evil_lol: (no i wcześniej :evil_lol: ) anea to właścicielka Tośki :p anea ale co DOKŁADNIE chcesz powtarzać? :cool3: Quote
olcha Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='an3czka']Wygląda jakby się czymś odurzyła:evil_lol: Odurzona była pędem powietrza jakie musiała przecinać swoim małym ciałkiem :evil_lol: no i szczekaniem (wszyscy stwierdzili, że przepone ma naprawdę mocną :evil_lol: ) Quote
anea Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 S P R O S T O W A N I E Oczywiście szczek Tequili nie jest jazgotliwy... jest to niezwykle melodyjny i kojący dla ucha dźwięk.... To obraźliwe słowo został użyte przeze mnie przypadkowo gdyż nie spałam od wieeeeeeeeeeeelu godzin Wszystkich dotknietych tym obraźliwym określeniem mowy teuqili baredzo przepraszam :D:D:D:D:D:D ps.: Olu musisz przyznać ze to i tak było bardziej dyplomatyczne niz moja dzisiejsza rozmowa z nasza kochaną Panią od angielskiego :) Quote
olcha Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='anea']S P R O S T O W A N I E Oczywiście szczek Tequili nie jest jazgotliwy... jest to niezwykle melodyjny i kojący dla ucha dźwięk.... To obraźliwe słowo został użyte przeze mnie przypadkowo gdyż nie spałam od wieeeeeeeeeeeelu godzin Wszystkich dotknietych tym obraźliwym określeniem mowy teuqili baredzo przepraszam :D:D:D:D:D:D ps.: Olu musisz przyznać ze to i tak było bardziej dyplomatyczne niz moja dzisiejsza rozmowa z nasza kochaną Panią od angielskiego :) :roflt: :roflt: :roflt: No teraz się zgodzę z tą tezą :roflt: anea rzeczywiście ostatni raz spała...w poniedziałek :evil_lol: Co do rozmowy z Panią od angielskiego... :roflt: powiedzieliście kiedyś nauczycielowi, u którego właśnie wyciagacie się na lepszą ocenę, że..."wygląda gorzej"?? :roflt: Aneta wstaw zdjęciaaaa!!! Quote
Loona Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='olcha']powiedzieliście kiedyś nauczycielowi, u którego właśnie wyciagacie się na lepszą ocenę, że..."wygląda gorzej"?? Nie byłam na tyle odważna :evil_lol: [quote name='olcha']Aneta wstaw zdjęciaaaa!!! nio właśnie :mad: :cool3: Quote
anea Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 mam przedpotopowy komputer i baaardzo spowolnione ruchy ... więc bardzo proszę o cierpliwość Obiecuje że zdjęcia dziś się pojawią... choć bym miała zarwać kolejna noc Quote
olcha Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Loona napisał(a):Nie byłam na tyle odważna :evil_lol: nio właśnie :mad: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chodzi Ci o zdjęcia Anety-Kenduś? Czy Anety-anea :lol: :lol: :lol: ? Aneto-aneo ty idź spać! I mnie nie denerwuj! Za pare dni egzamin i musisz być przytomna! Quote
olcha Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Loona napisał(a):Obu :evil_lol: :lol: :lol: :lol: prawidłowa odpowiedź :lol: :lol: :lol: Quote
anea Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 olcha napisał(a)::lol: :lol: :lol: prawidłowa odpowiedź :lol: :lol: :lol: jak mam jednocześnie spać i wstawiać zdjęcia?!?!?!!? po za tym muszę znależć spodnie!!!!! Z reszta z tych moich zdjęć to i tak pewnie nic nie wyjdzie Quote
Loona Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 wierzymy w Twoje zdolności, z resztą, jakie by zdjęcia nie były, wklejaj :evil_lol: Quote
olcha Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='Loona']wierzymy w Twoje zdolności, z resztą, jakie by zdjęcia nie były, wklejaj :evil_lol: Aneta robi w miarę :evil_lol: ładne zdjęcia. Chodzi raczej o to, że ma problemy ze swoim odrobinkę przestarzałym :evil_lol: komputerem. Ale może zaraz uda się nam wspólnie wstawić. Quote
Recommended Posts